eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi OlsztynSAP.221-22.2.2015 Zamówienie uzupełniające - zapewnienie bazy noclegowej z wyżywieniem.



Ogłoszenie z dnia 2015-09-24

Olsztyn: SAP.221-22.2.2015 Zamówienie uzupełniające - zapewnienie bazy noclegowej z wyżywieniem.
Numer ogłoszenia: 250624 - 2015; data zamieszczenia: 24.09.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego, ul. Pstrowskiego 28B, 10-602 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5392727, faks 089 5392710.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: SAP.221-22.2.2015 Zamówienie uzupełniające - zapewnienie bazy noclegowej z wyżywieniem..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie bazy noclegowej z wyżywieniem, celem organizacji przez Wojewódzką Stację Pogotowia Ratunkowego w Olsztynie w dniach 1-2 października 2015 r. Konferencji, w następującym zakresie: KONFERENCJA 1-2.10.2015 1.10.2015 50 13.00-14.00 Obiad krupnik z natką pietruszki- 300 ml, pieczeń z szynki w sosie na bazie czerwonego wina- 150 g, puree z ziemniaków- 200 g, zestaw surówek - 150 g, ciast 3 bit- 80 g, woda z cytryną- 300 ml 200 16.00-16.30 Przerwa kawowa kawa, herbata, mleko skondensowane, cytryna w plastrach, cukier, woda z cytryną- 200 ml, kruche ciasteczka- min. 3 rodzaje- 100 g 70 19.00-21.00 Kolacja ragou wieprzowe- 200g z kaszą jęczmienną - 200 g, zimna płyta: sery, wędliny, mięsa pieczone- 100 g, pieczywo- mix- 100 g, masło, świeże warzywa, sałaty- 50 g, masło, woda z cytryną- 250 ml, herbata, kawa, mleko 25 Nocleg 2.10.2015 25 7.00-10.00 Śniadanie szwedzki stół asortyment minimalny wędliny, pasztet, jajka na kilka sposobów, sery żółte, serek topiony, sałatka , pomidor z mozarellą, twarożek na słono ze śmietaną, jajecznica, parówki/ kiełbaski na gorąco, boczek grillowany, naleśniki, jogurty owocowe, jogurty naturalne, masło, margaryna owoce, pączek lub/rogalik słodki lub/ciasto domowe pieczywa mieszane, ciasta, kawa, herbata, mleko 50 16.00-16.30 Przerwa kawowa kawa, herbata, mleko skondensowane, cytryna w plastrach, cukier, woda z cytryną- 200 ml, kruche ciasteczka- min. 3 rodzaje- 100 g 50 13.00-14.00 Obiad zupa wiosenna jarzynowa z drobnym makaronem- 300 ml, tilapia w sosie ze świeżego szpinaku- 200 g, ryż- 200 g, szarlotka z cynamonem- 80 g, woda z cytryną.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.09.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Omega Hotel Sp. z o.o., Sielska 41, 10-802 OLsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8500,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9540,00

  • Oferta z najniższą ceną: 9540,00 / Oferta z najwyższą ceną: 9540,00

  • Waluta: PLN .


ZAŁĄCZNIK I

Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę

  • 1. Podstawa prawna

    Postępowanie prowadzone jest w trybie zamówienie z wolnej ręki na podstawie art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

  • 2. Uzasadnienia wyboru trybu

    Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

    Postępowanie prowadzone jest w trybie zamówienia z wolnej ręki na podstawie art. 67 ust. 1 pkt. 6) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2013 r. poz. 907 z późn. zm.) zwanej dalej Pzp i przepisów wykonawczych wydanych na jej podstawie. Zamawiający wymierając powyższy tryb korzysta z prawa udzielenia zamówienia uzupełniającego przewidzianego w postępowaniu SAP.221-5.2015.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.