eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi SztumPrzetarg nieograniczony na dostawę nabiału, jaj kurzych, margaryny

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-02-04

Sztum: Przetarg nieograniczony na dostawę nabiału, jaj kurzych, margaryny
Numer ogłoszenia: 25208 - 2016; data zamieszczenia: 04.02.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Sztumie , ul. Nowowiejskiego 14, 82-400 Sztum, woj. pomorskie, tel. 055 2672800, faks 0-55 2672820.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę nabiału, jaj kurzych, margaryny.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I Nabiał 1. Mleko w proszku odtłuszczone rozpuszczalne w ilości 6000 kg; 2. Twaróg półtłusty 200g kostka w ilości 10000 kg; 3. Ser topiony 100g kostka (bez dodatków smakowych mięsnych typu szynka, salami, itp.) w ilości 6000 kg; 4. Jogurt naturalny 150g (bez dodatków smakowych) w ilości 4500 kg; 5. Serek twarogowy typu kanapkowy 100g - 125g (bez dodatków smakowych cebuli oraz czosnku, bez dodatków substancji pochodzenia zwierzęcego, np. żelatyny) w ilości 3500 kg; 6. Śmietanka UHT zawartość tłuszczu 12%-18% w ilości 3000 litrów; 7. Serek twarogowy typu fromage 80g - 100g (bez dodatków smakowych cebuli oraz czosnku, bez dodatków substancji pochodzenia zwierzęcego, np. żelatyny) w ilości 6500 kg; 8. Ser żółty twardy typu gouda, morski, edamski, tylżycki w ilości 2500 kg; Część II Jaja kurze 1. Jaja kurze średnie klasa M (średnie) w ilości 200000 szt; Część III Margaryna 1. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa o obniżonej zawartości tłuszczu (kostka 250g) w ilości 40000 kg;.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.17.00-0, 15.54.21.00-0, 15.54.50.00-0, 15.55.13.10-1, 15.54.21.00-0, 15.51.20.00-0, 15.54.21.00-0, 15.54.40.00-3, 03.14.25.00-3, 15.43.11.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 28.02.2018.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Sztumie Ul. Nowowiejskiego 14 82-400 Sztum.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.02.2016 godzina 09:00, miejsce: sekretariat Zakładu Karnego w Sztumie Ul. Nowowiejskiego 14 82-400 Sztum.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mleko w proszku odtłuszczone rozpuszczalne w ilości 6000 kg; 2. Twaróg półtłusty 200g kostka w ilości 10000 kg; 3. Ser topiony 100g kostka (bez dodatków smakowych mięsnych typu szynka, salami, itp.) w ilości 6000 kg; 4. Jogurt naturalny 150g (bez dodatków smakowych) w ilości 4500 kg; 5. Serek twarogowy typu kanapkowy 100g - 125g (bez dodatków smakowych cebuli oraz czosnku, bez dodatków substancji pochodzenia zwierzęcego, np. żelatyny) w ilości 3500 kg; 6. Śmietanka UHT zawartość tłuszczu 12%-18% w ilości 3000 litrów; 7. Serek twarogowy typu fromage 80g - 100g (bez dodatków smakowych cebuli oraz czosnku, bez dodatków substancji pochodzenia zwierzęcego, np. żelatyny) w ilości 6500 kg; 8. Ser żółty twardy typu gouda, morski, edamski, tylżycki w ilości 2500 kg;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.17.00-0, 15.54.21.00-0, 15.54.50.00-0, 15.55.13.10-1, 15.54.21.00-0, 15.51.20.00-0, 15.54.21.00-0, 15.54.40.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2018.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Część II Jaja kurze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze średnie klasa M w ilości 200000 szt;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2018.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Margaryna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Margaryna roślinna do smarowania pieczywa o obniżonej zawartości tłuszczu (kostka 250g) w ilości 40000 kg;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.43.11.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2018.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.