eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi DęblinDostawa mięsa, tłuszczy zwierzęcych, podrobów, wędlin i konserw mięsnych Zp/pn/12/2007

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2007-12-17

Dęblin: Dostawa mięsa, tłuszczy zwierzęcych, podrobów, wędlin i konserw mięsnych Zp/pn/12/2007
Numer ogłoszenia: 252166 - 2007; data zamieszczenia: 17.12.2007
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 209869 - 2007.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wyższa Szkoła Oficerska Sił Powietrznych w Dęblinie, ul. Dywizjonu 303, 08-521 Dęblin, woj. lubelskie, tel. 081 8837100, fax 081 8837103.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa, tłuszczy zwierzęcych, podrobów, wędlin i konserw mięsnych Zp/pn/12/2007.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, tłuszczy zwierzęcych, podrobów, wędlin i konserw mięsnych zgodnie z normami jakościowymi i pozostałymi wymaganiami określonymi w kartach wymagań jakościowych stanowiących załącznik do formularza cenowego w następującym asortymencie i ilościach: Część I - mięso: 1) 2.400 kg antrykotu wołowego bez kości (CPV 15111100-0), 2) 3.600 kg wołowiny zrazowej bez kości (CPV 15111100-0), 3) 720 kg polędwicy wołowej ekstra (CPV 15111100-0), 4) 1.440 kg udziec cielęcy bez kości (CPV 15111210-4), 5) 1.800 kg łopatki wieprzowej z kośćmi (CPV 15113000-3), 6) 1.320 kg żeberek wieprzowych paski (CPV 15113000-3), 7) 2.160 kg golonki wieprzowej tylnej (CPV 15113000-3), 8) 1.920 kg karkówki wieprzowej bez kości (CPV 15113000-3), 9) 1.920 kg łopatki wieprzowej bez kości, skóry i tłuszczu (CPV 15113000-3), 10) 2.640 kg schabu wieprzowego bez kości (CPV 15113000-3), 11) 1.920 kg szynki wieprzowej bez kości (CPV 15113000-3); Część II - tłuszcze zwierzęce (CPV 15412100-0): 1) 1.200 kg słoniny świeżej bez skóry, 2) 2.160 kg smalcu wieprzowego w kostkach; Część III- podroby (CPV 15114000-0): 1) 1.920 kg wątroby wieprzowej, 2) 1.200 kg ozorów wieprzowych, 3) 1.200 kg serc wieprzowych, 4) 3.600 kg flaków wołowych podgotowanych krojonych; Część IV - wędliny: 1) 570 kg pasztetowej (CPV 15131131-2), 2) 570 kg wątrobianki (CPV 15131131-2), 3) 570 kg salcesonu ozorkowego (CPV 15131134-3), 4) 570 kg salcesonu włoskiego (CPV 15131134-3), 5) 1.800 kg kaszanki (CPV 15131134-3), 6) 600 kg kiełbasy szynkowej wołowej (CPV 15131132-9), 7) 600 kg kiełbasy krakowskiej parzonej (CPV 15131133-6), 8) 600 kg kiełbasy krakowskiej suchej (CPV 15131133-6), 9) 600 kg kiełbasy żywieckiej (CPV 15131133-6), 10) 600 kg kiełbasy szynkowej wieprzowej (CPV 15131133-6), 11) 1.920 kg kiełbasy białej parzonej (CPV 15131133-6), 12) 600 kg kiełbasy jałowcowej (CPV 15131132-9), 13) 600 kg kiełbasy myśliwskiej suchej (CPV 15131132-9), 14) 1.200 kg kiełbasy podlaskiej (CPV 15131133-6), 15) 1.200 kg kiełbasy śląskiej (CPV 15131133-6), 16) 1.200 kg kiełbasy toruńskiej (CPV 15131133-6), 17) 1.800 kg kiełbasy zwyczajnej (CPV 15131133-6), 18) 900 kg kiełbasy parówkowej (CPV 15131133-6), 19) 900 kg parówek (CPV 15131133-6), 20) 600 kg mortadeli (CPV 15131133-6), 21) 810 kg baleronu (CPV 15131200-7), 22) 810 kg polędwicy sopockiej (CPV 15131130-5), 23) 810 kg ogonówki wędzonej (CPV 15131130-5), 24) 810 kg szynki wieprzowej gotowanej (CPV 15131410-2), 25) 960 kg boczku wędzonego bez kości, (CPV 15131200-7), 26) 1.200 kg boczku wędzonego parzonego, bez kości (CPV 15131220-3), 27) 630 kg golonki dębickiej (CPV 15131130-5), 28) 810 kg schabu pieczonego (CPV 15131200-7), 29) 810 kg karczku pieczonego (CPV 15131200-7), 30) 810 kg szynki mielonej (CPV 15131410-2), 31) 810 kg szynki prasowanej (CPV 15131410-2), 32) 810 kg pasztetu mięsnego pieczonego (CPV 15131310-1);. Część V - konserwy mięsne (CPV 15131000-5): a) 810 kg szynki konserwowej, b) 810 kg łopatki konserwowej;

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 733347,03 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Mięso.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego WĘDZONKA Józef Górka, ul. Słowackiego 100, 32-400 Myślenice, kraj/woj. małopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 256524.00
  • Oferta z najniższą ceną: 256524.00 / oferta z najwyższą ceną: 321385.02
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tłuszcze zwierzęce.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego WĘDZONKA Józef Górka, ul. Słowackiego 100, 32-400 Myślenice, kraj/woj. małopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 8040.00
  • Oferta z najniższą ceną: 8040.00 / oferta z najwyższą ceną: 10623.36
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Podroby.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego WĘDZONKA Józef Górka, ul. Słowackiego 100, 32-400 Myślenice, kraj/woj. małopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 37680.00
  • Oferta z najniższą ceną: 37680.00 / oferta z najwyższą ceną: 53160.00
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Wędliny.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego WĘDZONKA Józef Górka, ul. Słowackiego 100, 32-400 Myślenice, kraj/woj. małopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 205701.60
  • Oferta z najniższą ceną: 205701.60 / oferta z najwyższą ceną: 239727.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.