To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2009-12-23
Cieszyn: Dostawa produktów mleczarskich, olejów i tłuszczów roślinnych lub zwierzęcych, jaj kurzych konsumpcyjnych
Numer ogłoszenia: 252281 - 2009; data zamieszczenia: 23.12.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 213813 - 2009r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Cieszynie, ul. Chrobrego 2, 43-400 Cieszyn, woj. śląskie, tel. 033 8513220, 8513270, faks 033 8511755.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów mleczarskich, olejów i tłuszczów roślinnych lub zwierzęcych, jaj kurzych konsumpcyjnych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia publicznego jest dostawa produktów mleczarskich, olejów i tłuszczów roślinnych lub zwierzęcych, jaj kurzych konsumpcyjnych - wg Wspólnego Słownika Zamówień główny przedmiot: kod CPV 15000000-8. Zamówienie podzielone jest na trzy części, przy czym dla części: A. pierwszej Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna dostawa produktów mleczarskich, wg Wspólnego Słownika Zamówień: kod CPV 15500000-3 w następującym asortymencie i ilościach: L.p. Nazwa j.m. Ilość 1. Kefir l. 700,00 2. Mleko granulowane kg. 1000,00 3. Twaróg kg. 2400,00 4. Serek naturalny homog. kg. 2300,00 5. Ser topiony kg. 1300,00 6. Serek maślany kanapkowy kg. 600,00 7. Serek Fromage kg. 1200,00 8. Ser twardy kg. 1200,00 9. Śmietana 12% l. 700,00 KEFIR Skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii, zawartość tłuszczu 1,5% MLEKO GRANULOWANE - odtłuszczone rozpuszczalne, w opakowaniach jednostkowych do 20 kg. TWARÓG PÓŁTŁUSTY Ser biały - wytwarzany z mleka, o białej barwie i grudkowatej bądź kremowej konsystencji, bez dodatków, w opakowaniu jednostkowym 0,25 kg/szt., etykietowany z naniesioną na każdym bloku datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym SEREK NATURALNY HOMOGENIZOWANY Skład: mleko odtłuszczone, śmietanka, zawartość tłuszczu 3%, w opakowaniu jednostkowym od 100 do 150g./sztuka, etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym. SER TOPIONY Skład: sery, woda, tłuszcz roślinny 12% ? 2, mleko w proszku, białko mleka, skrobia, serwatka w proszku, sole emulgujące ( E 331, E 339, E 452), sól, zawartość tłuszczu nie mniej niż 16 %, w opakowaniu jednostkowym 100 g./sztuka, etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym. SEREK MAŚLANY - KANAPKOWY Skład: twaróg, tłuszcz mleczny 15 %, sól, skrobia modyfikowana, zagęstnik - guma guar, w opakowaniu jednostkowym od 100 do 150g./sztuka, etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym. SEREK FROMAGE Skład: twaróg, tłuszcz roślinny, sól, konserwant, opakowanie jednostkowe 100g/sztukę z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym. SER TWARDY Foliowany w opakowaniu jednostkowym max.3 kg./blok, etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym. ŚMIETANA Skład: śmietanka pasteryzowana, żywe kultury bakterii, tłuszcz 12%, o pojemności jednej sztuki nie przekraczającej 1 litra, etykietowana z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym. Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz.11 00 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową. Częstotliwość realizacji dostaw: 1 raz w tygodniu. Podana ilość asortymentów jest szacunkowa i może ulec zmianie. Z tego powodu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego. B. drugiej Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna dostawa oleju i tłuszczów zwierzęcych lub roślinnych dla potrzeb zamawiającego, wg Wspólnego Słownika Zamówień: kod CPV 15400000-2 w następującym asortymencie i ilościach: L.p. Nazwa j.m. Ilość 1. Margaryna kg. 5650 2. Masło roślinne kg. 3140 3. Smalec wieprzowy kg. 420 4. Olej roślinny rzepakowy litr 1150 Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa (margaryna) o maksymalnej zawartości tłuszczu do 60%, opakowanie jednostkowe 0,2 lub 0,25 kg. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa (masło roślinne) o maksymalnej zawartości tłuszczu do 60%, opakowanie jednostkowe 0,2 lub 0,25 kg. Smalec wieprzowy, w opakowaniach jednostkowych 0,2 kg. Olej roślinny rzepakowy w opakowaniach jednostkowych od 1 litra do 5 litrów. Bieżąca realizacja dostaw: dostawy realizowane będą w częściach zgodnie z wcześniejszym telefonicznym zamówieniem, w którym Zamawiający określi asortyment wraz z ilością. Zamówienie takie przeprowadzane będzie z tygodniowym wyprzedzeniem względem daty dostawy. Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz.12 00 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową. Częstotliwość realizacji dostaw: jeden raz w tygodniu. Minimalny okres przydatności do spożycia: licząc od daty dostarczenia towaru do magazynu Zakładu Karnego w Cieszynie, nie może być krótszy niż 30 dni. Oznakowanie towaru powinno być zgodne z obowiązującymi przepisami (m.in. nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, gramatura). Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć Zamawiającemu Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI) dla tych partii towaru, dla których posiadanie wymienionego dokumentu jest wymagane. Podana ilość asortymentów jest szacunkowa i może ulec zmianie. Z tego powodu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego. C. trzeciej Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna jaj kurzych dla potrzeb zamawiającego, wg Wspólnego Słownika Zamówień: kod CPV 03142500-3 w następującym asortymencie i ilościach: L.p. Nazwa j.m. Ilość 1. jaja kurze szt. 65 000 Warunki dodatkowe dotyczące przedmiotu zamówienia: Jaja konsumpcyjne kurze, świeże Klasa A, grupa wagowa M (waga 53-63 g/szt.) dostawa jeden raz w tygodniu. Oznakowanie towaru powinno być zgodne z obowiązującymi przepisami (m.in. nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, gramatura). Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć Zamawiającemu Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI) dla tych partii towaru, dla których posiadanie wymienionego dokumentu jest wymagane. Podana ilość asortymentów jest szacunkowa i może ulec zmianie. Z tego powodu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 03.14.25.00 - Jaja .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 141372.20 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Dostawa produktów mleczarskich
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Curyło-Asterix S.A., ul. Półłanki 82, 30-740 Kraków, kraj/woj. małopolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 87960
- Oferta z najniższą ceną: 87960 oferta z najwyższą ceną: 97169
- Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Dostawa olejów i tłuszczów roślinnych lub zwierzęcych
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Milko Hurtowe Centrum Nabiału mgr inż. Włodzimierz Natkaniec, ul. Dulęby 5, 40-833 Katowice, kraj/woj. śląskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 33912.20
- Oferta z najniższą ceną: 33912.20 oferta z najwyższą ceną: 36544
- Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Dostawa jaj kurzych konsumpcyjnych
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Ferma Drobiu Michał Fojcik, ul. Słoneczna 1, 43-419 Hażlach, kraj/woj. śląskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 19500
- Oferta z najniższą ceną: 19500 oferta z najwyższą ceną: 20150
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z CIESZYNA
- Przebudowa sieci kanalizacji sanitarnej w rejonie ulicy Popiołka w Cieszynie
- Wykonanie oznakowania poziomego cienkowarstwowego akrylowego i grubowarstwowego przejść dla pieszych oraz ciągów dróg powiatowych na terenie Powiatu Cieszyńskiego w 2025r.
- Zaprojektowanie rozbudowy stacji ładowania autobusów elektrycznych, jej rozbudowa i wyposażenie
- Zakup i dostawa elementów oznakowania pionowego dla potrzeb Miejskiego Zarządu Dróg w Cieszynie
- Kompleksowe wykonanie robót związanych z organizacją ruchu drogowego w obszarze poszerzenia Strefy Płatnego Parkowania na terenie miasta Cieszyna
- Umocnienie poboczy w ciągu dróg powiatowych na terenie Powiatu Cieszyńskiego w 2025r.
więcej: przetargi w Cieszynie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawa żywności dla potrzeb Miejskiej Szkoły Podstawowej nr 9 w Piekarach Śląskich
- Zakup i dostawę artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Starachowicach oraz dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Jędrzejowie
- Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych do Centrali, Składnic oraz Ośrodka RARS
- Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Gorlicach, ul. Sienkiewicza 30 w II półroczu 2025r.
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 13 w Chorzowie, ul. Styczyńskiego 32 - I/2025
- Dostawa ziemniaków, warzyw, owoców i jaj świeżych do Zakładu Karnego w Brzegu
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.