eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zabrze › Przyprawy sypkie, w płynie, używki, koncentraty



Ogłoszenie z dnia 2007-12-18

Zabrze: Przyprawy sypkie, w płynie, używki, koncentraty
Numer ogłoszenia: 252639 - 2007; data zamieszczenia: 18.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Janika 12, 41-806 Zabrze, woj. śląskie, tel. 0-32 373 66 30, fax 0-32 373 66 66.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Porządek i bezpieczeństwo publiczne.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przyprawy sypkie, w płynie, używki, koncentraty.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I: 1.Czosnek mielony -25 kg 2.Liść laurowy -18 kg 3.Majeranek -38 kg 4.Papryka mielona- 15 kg 5.Pieprz naturalny mielony -85 kg 6.Przyprawa typu jarzynka-700 kg 7.Przyprawa do gulaszu - 80 kg 8.Przyprawa do mięsa mielonego - 65 kg 9.Sól warzona - 3200 kg 10.Ziele angielskie- 24 kg 11.Cukier waniliowy -25 kg 12.Cynamon -7 kg 13.Kwasek cytrynowy- 30 kg 14.Przyprawa do bigosu -15 kg 15.Musztarda-200 kg 16.Kawa zbożowa - 1900 kg 17.Herbata granulowana - 125 kg 18.Herbata expresowa małe saszetki-3000 sztuk 19.Przyprawa do zup w płynie- 2600 litrów 20.Ocet - 250 litrów 21.Woda min.niegaz.1,5 litra - 2200 litrów 22.Budyń bez cukru- 20 kg 23.Kisiel bez cukru -20 kg Część II: 1.Rosół z kury - 90 kg 2.Zupa barszcz czerwony- 90 kg 3.Zupa grzybowa-90 kg 4.Zupa żurek w proszku- 330 kg 5.Sos biały-60 kg 6.Sos cygański-110 kg 7.Sos grzybowy-60 kg 8.Sos pieczarkowy-60 kg 9.Sos pieczeniowy-110 kg

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

    • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium..

    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust.1 pkt.1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych, nie wykluczeni na podstawie art. 24 ust.1 i 2 cytowanej ustawy, oraz spełniający warunki określone w tej specyfikacji. Zamawiający sprawdzi czy Wykonawca posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, w dostarczonych, wymaganych oświadczeniach i formularzach, których wykaz Zamawiający zamieszcza poniżej w pkt. VI. Sposób dokonywania oceny spełniania tych warunków Zamawiający dokona na zasadzie spełnia lub nie spełnia wymaganego warunku w oparciu o informacje zawarte w oświadczeniach i formularzach dołączonych do oferty.
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wypełniony i podpisany formularz oferty.W przypadku składania oferty wspólnej należy złożyć jeden dokument. Wypełniony i podpisany formularz cenowy. Wypełnione i podpisane oświadczenie. W przypadku składania oferty wspólnej w/w dokument składa każdy z wykonawców. Projekt umowy - zaakceptowany i parafowany wzór umowy, której wzór stanowi dodatek do SIWZ.W przypadku składania oferty wspólnej należy złożyć jeden dokument.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny 41-806 Zabrze, ul. Janika 12..

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 03.01.2008 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny 41-806 Zabrze, ul. Janika 12..

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przyprawy sypkie, w płynie, używki.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I: 1.Czosnek mielony -25 kg 2.Liść laurowy -18 kg 3.Majeranek -38 kg 4.Papryka mielona- 15 kg 5.Pieprz naturalny mielony -85 kg 6.Przyprawa typu jarzynka-700 kg 7.Przyprawa do gulaszu - 80 kg 8.Przyprawa do mięsa mielonego - 65 kg 9.Sól warzona - 3200 kg 10.Ziele angielskie- 24 kg 11.Cukier waniliowy -25 kg 12.Cynamon -7 kg 13.Kwasek cytrynowy- 30 kg 14.Przyprawa do bigosu -15 kg 15.Musztarda-200 kg 16.Kawa zbożowa - 1900 kg 17.Herbata granulowana - 125 kg 18.Herbata expresowa małe saszetki-3000 sztuk 19.Przyprawa do zup w płynie- 2600 litrów 20.Ocet - 250 litrów 21.Woda min.niegaz.1,5 litra - 2200 litrów 22.Budyń bez cukru- 20 kg 23.Kisiel bez cukru -20 kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Koncentraty.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II: 1.Rosół z kury - 90 kg 2.Zupa barszcz czerwony- 90 kg 3.Zupa grzybowa-90 kg 4.Zupa żurek w proszku- 330 kg 5.Sos biały-60 kg 6.Sos cygański-110 kg 7.Sos grzybowy-60 kg 8.Sos pieczarkowy-60 kg 9.Sos pieczeniowy-110 kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.