Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2013-11-26
Rzeszów: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3, w skład którego wchodzi: Przedszkole Publiczne Nr 6 oraz Szkoła Podstawowa Nr 13 w Rzeszowie, ul. Skrajna 1, w okresie od 1 stycznia 2014 r. do 31 grudnia 2014 r.
Numer ogłoszenia: 253359 - 2013; data zamieszczenia: 26.11.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3 w Rzeszowie , ul. Skrajna 1, 35-231 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 17 748 24 30, faks 17 748 24 40.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp13.resman.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3, w skład którego wchodzi: Przedszkole Publiczne Nr 6 oraz Szkoła Podstawowa Nr 13 w Rzeszowie, ul. Skrajna 1, w okresie od 1 stycznia 2014 r. do 31 grudnia 2014 r..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3 w Rzeszowie w okresie od 1 stycznia 2014 r. do 31 grudnia 2014 r. wg zestawień stanowiących załączniki od 2.1 do 2.7. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje: część I - Mięso, drób i wędliny; część II - Ryby i mrożonki; część III - Warzywa i owoce; część IV - Wyroby mleczarskie, nabiał i jaja; część V - Pieczywo; część VI - Wyroby garmażeryjne; część VII - Pozostałe art. spożywcze..
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.11.00.00-2, 15.11.21.00-7, 15.13.00.00-8, 15.13.11.30-5, 15.13.15.00-0, 15.20.00.00-0, 15.22.10.00-3, 15.33.11.00-8, 15.89.60.00-5, 03.31.10.00-2, 03.22.22.00-5, 03.22.00.00-9, 03.20.00.00-3, 03.22.11.00-7, 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9, 15.81.00.00-6, 15.85.10.00-8, 03.14.25.00-3.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymagane
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Wykonawca spełni w/w warunek, jeżeli prowadzi działalność gospodarczą w zakresie objętym niniejszym zamówieniem - zał. nr 4 do SIWZ
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie określa szczegółowo sposobu oceny spełniania tego warunku - zał. nr 4 do SIWZ
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Wykonawca musi dysponować właściwym środkiem transportu do dostawy poszczególnych artykułów spożywczych danej kategorii - zał. nr 4 do SIWZ
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie wymaga przedstawienia potwierdzenia dysponowania osobami - zał. nr 4 do SIWZ
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Wykonawca musi znajdować się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia - zał. nr 4 do SIWZ
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
- oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1. Wypełniony w odpowiednich miejscach formularz ofertowy, stanowiący zał. nr 1 do SIWZ oraz szczegółowe formularze cenowe stanowiące zał. nr 2.1.-2.7. dla wybranej części zamówienia. 2. Zaświadczenie z Krajowego Rejestru Sądowego. 3. Prawidłowo wypełniony zał. nr 4 do SIWZ. 4. Parafowany wzór umowy - zał. nr 3 do SIWZ.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Przewiduje się możliwość zmiany umowy w stosunku do treści oferty w następujących przypadkach: a. zamawiający zastrzega sobie możliwość zwiększania lub zmniejszania ilości zamawianego towaru w zależności od potrzeb wynikających ze zmiany liczby uczniów i wychowanków uprawnionych do korzystania ze stołówki szkolnej i przedszkolnej; b. w przypadku zmiany stawki podatku VAT, na towary sprzedawane w ramach niniejszej umowy zmiana ceny następuje nie wcześniej niż z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę, po zawarciu stosownego aneksu.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp13.resman.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3, ul. Skrajna 1, 35-231 Rzeszów, I piętro, sekretariat.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.12.2013 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3, ul. Skrajna 1, 35-231 Rzeszów.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso, drób i wędliny.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet z piersi indyka, świeży - kg 240 2. Filet z piersi kurczaka, świeży - kg 280 3. Karkówka wieprzowa, bez kości, świeża - kg 270 4. Kiełbasa podwawelska - kg 210 5. Kiełbasa wiejska - kg 10 6. Kurczak cały - kg 5 7. Łopatka bez kości - kg 240 8. Parówka (cielęca, drobiowa, wieprzowa) - kg 60 9. Pasztet pieczony - kg 8 10. Polędwica wieprzowa surowa - kg 60 11. Porcja rosołowa - kg 470 12. Schab bez kości - kg 310 13. Smalec - szt. 200 14. Szynka bez kości - kg 100 15. Szynka drobiowa - kg 20 16. Szynka wieprzowa - kg 10 17. Szynka wieprzowa konserwowa - kg 15 18. Żeberka surowe - kg 10 19. Żeberka wędzone - kg 10.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8, 15.11.21.00-7, 15.13.11.30-5, 15.13.15.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Ryby i mrożonki.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Brokuł mrożony, opak. 2,5 kg - kg 40 2. Fasola szparagowa mrożona, opak. 2,5 kg - kg 20 3. Filet z dorsza - kg 40 4. Filet z mintaja - kg 105 5. Filet z miruny - kg 126 6. Filet z soli - kg 40 7. Kalafior mrożony, opak. 2,5 kg - kg 15 8. Mieszanka kompotowa (bez rabarbaru), opak. 2,5 kg - kg 660 9. Paluszki rybne z fileta nie mielone - kg 100 10. Papryka mrożona, opak. 2,5 kg - kg 30 11. Porzeczka czarna, opak. 2,5 kg - kg 20 12. Szpinak - kg 4 13. Truskawki mrożone, opak. 2,5 kg - kg 110 14. Włoszczyzna paski, opak. 2,5 kg - kg 515.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2, 15.20.00.00-0, 15.22.10.00-3, 15.33.11.00-8, 15.89.60.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Warzywa i owoce.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Arbuz - kg 105 2. Banan - kg 1310 3. Borówka - kg 6 4. Brokuł świeży - szt. 13 5. Brzoskwinia - kg 14 6. Burak ćwikłowy - kg 315 7. Cebula - kg 150 8. Cebula czerwona - kg 20 9. Cukinia - kg 10 10. Cytryna - kg 14 11. Czereśnie - kg 40 12. Czosnek - kg 12 13. Fasola Jaś karłowy - kg 25 14. Fasola Jaś piękny - kg 70 15. Fasolka szparagowa - kg 20 16. Groch łuskany - kg 30 17. Gruszka deserowa - kg 110 18. Jabłko deserowe - kg 750 19. Kalafior - szt. 14 20. Kapusta biała - kg 300 21. Kapusta czerwona - kg 45 22. Kapusta kiszona w wiaderku - kg 170 23. Kapusta młoda - kg 50 24. Kapusta pekińska - szt. 170 25. Kapusta włoska - szt. 35 26. Kiwi - kg 25 27. Koperek - szt. 490 28. Maliny - kg 10 29. Mandarynka - kg 170 30. Marchew - kg 650 31. Natka pietruszki - szt. 415 32. Nektarynka - kg 75 33. Ogórek kiszony w wiaderku - kg 185 34. Ogórek świeży - kg 240 35. Papryka czerwona - kg 12 36. Pieczarki - kg 70 37. Pietruszka korzeń - kg 120 38. Pomarańcza - kg 20 39. Pomidor - kg 235 40. Por - szt. 370 41. Rzodkiewka - szt. 15 42. Sałata zielona - kg 125 43. Szczypiorek - szt. 460 44. Śliwka - kg 20 45. Truskawki świeże - kg 50 46. Winogron biały - kg 245 47. Ziemniaki - kg 6000 48. Ziemniaki młode - kg 1000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.22.00-5, 03.22.00.00-9, 03.20.00.00-3, 03.22.11.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Wyroby mleczarskie, nabiał i jaja.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Deser mleczny, op. 100 g - szt. 650 2. Jaja L - szt. 5550 3. Jogurt naturalny, op. 400 g - szt. 225 4. Jogurt owocowy, różne smaki, op. 150 g - szt. 3600 5. Masło 82 %, 200 g - kg 270 6. Maślanka - l. 180 7. Mleko od 2 % do 3,2 %, 1000 ml - l. 3230 8. Mleko smakowe, 200 ml - szt 650 9. Ser biały półtłusty - kg 410 10. Ser topiony, 100 g - szt. 190 11. Ser żółty pełnotłusty - kg 35 12. Serek homogenizowany naturalny, poj. 150 g - szt. 335 13. Śmietana 18 %, 500 ml - l 330 14. Śmietana 30 %, 500 ml - l 90.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pieczywo.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Bułka czerstwa (do mięsa mielonego) - szt. 280 2. Bułka kajzerka, 60 g - szt. 1200 3. Bułka tarta, op. 0,5 kg - kg 130 4. Bułka typu rogal, 100 g - szt. 80 5. Bułka typu weka (tzw. paryska, francuska), 400 g - szt. 480 6. Bułka zwykła, 100 g - szt. 1000 7. Chałka, 400 g - szt. 125 8. Chleb graham, 500 g - szt. 200 9. Chleb razowy, 500 g - szt. 200 10. Chleb zwykły, 700 g - szt. 570 11. Drożdżówka z nadzieniem - z budyniem, serem, jabłkiem, marmoladą, jagodzianka, 50 g - szt. 520 12. Pączek z nadzieniem (różne smaki), 50 g - szt. 1150 13. Rogaliki drożdżowe małe (na wagę) - kg 25.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.81.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Wyroby garmażeryjne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kluski śląskie świeże - kg 135 2. Kopytka świeże - kg 50 3. Pierogi ruskie świeże - kg 365.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pozostałe art. spożywcze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ananasy w puszce, 340 g - szt. 7 2. Barszcz czerwony, 0,3 l - szt. 28 3. Bazylia, 10 g - szt. 35 4. Bita śmietana w proszku, 60 g - szt. 40 5. Brzoskwinie w puszce, 440 g - szt. 16 6. Budyń w proszku - różne smaki - kg 18 7. Bulion drobiowy w kostkach, 120 g - szt. 35 8. Bulion grzybowy w kostkach, 120 g - szt. 35 9. Chrupki kukurydziane, 250 g - szt. 50 10. Chrzan tarty w słoiku, 270 g - szt. 28 11. Ciastka na wagę - kruche, z cukrem lub kokosem, maślane lub kakaowe - kg 20 12. Ciasta na wagę przekładane - z masą, marmoladą, galaretką - kg 30 13. Cukier biały kryształ, 1 kg - kg 780 14. Cukier puder - kg 3 15. Cukier waniliowy, 16 g - szt. 90 16. Cukierki - Galaretka w czekoladzie - kg 5 17. Cukierki - Krówki - kg 5 18. Cynamon w proszku, 20 g - szt. 48 19. Czekolada gorzka, 100 g - szt. 10 20. Drożdże w kostce, 100 g - szt. 10 21. Dżem owocowy, 300 g - szt. 20 22. Filet z makreli w oleju, 170 g - szt. 100 23. Filet śledziowy w pomidorach, 170 g - szt. 40 24. Galaretka w proszku różne smaki - kg 20 25. Groszek konserwowy, 400 ml - szt. 55 26. Groszek ptysiowy, 80 g - szt. 70 27. Grzyby suszone - kg 0,4 28. Herbata zwykła ekspresowa, opak. 100 szt. - szt. 17 29. Herbatniki paczkowane, 16 g - szt. 1000 30. Jabłko prażone z brzoskwinią, 900 g - szt. 220 31. Kakao rozpuszczalne, 0,5 kg - szt. 36 32. Kasza gryczana prażona, 4 x 100 g - szt. 205 33. Kasza jęczmienna średnia - kg 30 34. Kasza jęczmienna, 4 x 100 g - szt. 170 35. Kasza kukurydziana drobna - kg 6 36. Kasza manna zwykła - kg 32 37. Kasza kuskus, 250-300 g - szt. 90 38. Kawa zbożowa - szt. 25 39. Keczup łagodny, 480-500 g - szt. 40 40. Kisiel w proszku różne smaki - kg 16 41. Kminek mielony, 20 g - szt. 45 42. Koncentrat pomidorowy, 900 g - szt. 70 43. Krem czekoladowy, 350 g - szt. 20 44. Kukurydza konserwowa, 340 g - szt. 90 45. Kwasek cytrynowy, 20 g - szt. 85 46. Liść laurowy, 0,6 g - szt. 120 47. Lody owocowe w kuwetach - kg 40 48. Majeranek, 15 g - szt. 50 49. Majonez, 900 ml - szt. 35 50. Makaron drobny (muszelki, gwiazdki, literki) - kg 70 51. Makaron kokardki - kg 70 52. Makaron łazanki - kg 70 53. Makaron nitki (rosołowy) - kg 70 54. Makaron pióra - kg 70 55. Makaron spaghetti - kg 70 56. Makaron świderki - kg 100 57. Makaron zacierka, 250 g - szt. 20 58. Mąka pszenna - kg 260 59. Mąka ziemniaczana - kg 15 60. Miód prawdziwy (różne rodzaje), 400 g - szt. 23 61. Musztarda łagodna, 180 ml - szt. 14 62. Napój owocowy, butelka plastikowa 400 ml - szt. 780 63. Ogórki konserwowe, 430 g - szt. 44 64. Olej uniwersalny, 1000 ml - l 300 65. Paluszki francuskie - kg 6 66. Paluszki solone, 200 g - szt. 50 67. Papryka konserwowa, 390 g - szt. 44 68. Papryka słodka w proszku, 20 g - szt. 10 69. Pasztet drobiowy w puszce, 150 g - szt. 60 70. Pestki dyni łuskane, 100 g - kg 2 71. Pieprz naturalny mielony - kg 1,5 72. Pierniki - kg 4 73. Płatki czekoladowe, 1000 g - kg 15 74. Płatki miodowe, 1000 g - kg 15 75. Płatki owsiane, 1000 g - kg 4 76. Płatki śniadaniowe kukurydziane, 1000 g - kg 30 77. Polewa czekoladowa lub owocowa - różne smaki, 1000 g - szt. 26 78. Powidło śliwkowe, 300 g - szt. 20 79. Proszek do pieczenia, 16 g - szt. 20 80. Przyprawa do bigosu, 20 g - szt. 10 81. Przyprawa do fasoli, 20 g - szt. 30 82. Przyprawa warzywna, 1000 g - kg 43 83. Przyprawa w płynie do zup, 1000 ml - l 35 84. Rodzynki, 100 g - kg 2 85. Ryba wędzona makrela - kg 3 86. Ryż pełnoziarnisty, 1000 g - kg 210 87. Ryż w saszetkach, 4 x 100 g - szt. 280 88. Słonecznik łuskany, 100 g - kg 2 89. Sok owocowy, kartonik 0,2 l - szt. 4000 90. Sok owocowy przecierowy, butelka plastikowa 0,3 l - szt. 490 91. Sok owocowy, karton 1000-2000 ml - l 100 92. Sos boloński,1000 g - szt. 5 93. Sos pieczeniowy, 1000 g - kg 8 94. Sól jodowana - kg 134 95. Syrop owocowy - l 130 96. Wafelki w czekoladzie - różne smaki, 35 g - szt. 500 97. Wafelki domowe na wagę - kg 5 98. Wafle tortowe - szt. 20 99. Woda mineralna gazowana, 1,5 l - szt. 50 100. Woda mineralna niegazowana, 1,5 l - szt. 110 101. Ziele angielskie, 15 g - szt. 60 102. Żurek (zakwas), 0,5 l - szt. 145.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Stworzenie strefy relaksu - os. Mieszka I
- Remont budynku administracyjnego Bazy Materiałowej w Brzozowie .
- Opracowanie operatów wodnoprawnych na wprowadzenie wód opadowych i roztopowych do wód lub do ziemi, dla istniejących wylotów kanalizacji deszczowej z odcinków dk zlokalizowanych w woj. podkarpackim
- Dostawa przenośnego sprzętu komputerowego dla jednostek Politechniki Rzeszowskiej- II
- Dostawa fabrycznie nowych samochodów osobowych dla potrzeb PZDW w Rzeszowie o roku produkcji 2024 lub 2025 - 4 zadania (POSTĘPOWANIE II)
- Wymiana części płyt elewacyjnych włókno-cementowych na budynku IT Jasionka 954.
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Organizacja stoiska MJWPU, obsługa strefy funduszy europejskich podczas wyjazdów na wydarzenia o charakterze plenerowym odbywających się na terenie województwa mazowieckiego w 2025 r.
- Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Malinówka
- Dostawa owoców i warzyw do DPS Kombatant
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Orląt Lwowskich w Roźwienicy w roku 2025
- "Dostawa artykułów żywnościowych z podziałem na części dla ZSCKR w Okszowie od dnia zawarcia umowy do dnia 31.12.2025 r."
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.