eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zabrze › Cukier bia³y 1 kg Produkty sojowe



Og³oszenie z dnia 2007-12-18

Zabrze: Cukier bia³y 1 kg Produkty sojowe
Numer og³oszenia: 253734 - 2007; data zamieszczenia: 18.12.2007
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Karny, ul. Janika 12, 41-806 Zabrze, woj. ¶l±skie, tel. 0-32 373 66 30, fax 0-32 373 66 66.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: Porz±dek i bezpieczeñstwo publiczne.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Cukier bia³y 1 kg Produkty sojowe.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Czê¶æ I: 1.Cukier bia³y 1 kg -5200 kg Czê¶æ II: 1.Granulat sojowy- 600 kg 2.Kostka sojowa- 200 kg 3.Kotlet ala schabowy- 100 kg

    II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze .

    II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Tak, ilo¶æ czê¶ci: 2.

    II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesi±cach: 12.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA

    • Informacja na temat wadium: Zamawiaj±cy nie wymaga wniesienia wadium..

    III.2) WARUNKI UDZIA£U

    • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: W postêpowaniu o zamówienie publiczne mog± wzi±æ udzia³ Wykonawcy, którzy spe³niaj± warunki okre¶lone w art.22 pkt.1-3 ustawy Prawo zamówieñ publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r., zwanej dalej Ustaw±, nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania na podstawie art.24 ust.1.i 2 Ustawy, oraz spe³niaj± warunki stawiane w SIWZ. Ocena spe³niania przez Wykonawców warunków, nast±pi na podstawie analizy formularzy i o¶wiadczeñ przed³o¿onych w ofercie
    • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: Nazwa dokumentu(jego rodzaj) i jego cechy Wype³niony i podpisany formularz oferty.W przypadku sk³adania oferty wspólnej nale¿y z³o¿yæ jeden dokument. Wype³niony i podpisany formularz cenowy. Wype³nione i podpisane o¶wiadczenie. W przypadku sk³adania oferty wspólnej w/w dokument sk³ada ka¿dy z wykonawców. Projekt umowy - zaakceptowany i parafowany wzór umowy, której wzór stanowi dodatek do SIWZ.W przypadku sk³adania oferty wspólnej nale¿y z³o¿yæ jeden dokument.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

    IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

    Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Zak³ad Karny 41-806 Zabrze, ul. Janika 12..

    IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 03.01.2008 godzina 09:00, miejsce: Zak³ad Karny 41-806 Zabrze, ul. Janika 12..

    IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

    ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

    CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Cukier.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Cukier bia³y 1 kg -5200 kg.
    • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

    CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Produkty sojowe.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Czê¶æ II: 1.Granulat sojowy- 600 kg 2.Kostka sojowa- 200 kg 3.Kotlet ala schabowy- 100 kg.
    • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

    Podziel siê

    Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


    Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

    chcê zamieszczaæ og³oszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.