Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2013-11-27
Warszawa: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
Z PODZIAŁEM NA 11 PAKIETÓW
Numer ogłoszenia: 254027 - 2013; data zamieszczenia: 27.11.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 4 , ul. Elektoralna 15/17, 00-137 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 620 42 46, faks 22 620 42 46.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole4.waw.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 11 PAKIETÓW.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 11 PAKIETÓW.
II.1.5) przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
- Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających nie przekraczających łącznie 20% wartości udzielonego zamówienia
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2014.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkole4.waw.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Nr 4, ul. Elektoralna 15/17, 00-137 Warszawa.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 4, ul. Elektoralna 15/17, 00-137 Warszawa.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Artykuły mleczarskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Artykuły mleczarskie: Mleko pasteryzowane w folii 1 litr 3,2% tłuszczu Litr 1750 Mleko pasteryzowane w folii 1 litr 3,2% tłuszczu z dopłatą A.R.R. Litr 1750 Mleko UHT 3,2% tłuszczu Litr 200 Masło świeże w kostkach op. 200 g o zawartości tłuszczu mlecznego min 40% typu ostrołęckiego Szt 1200 Śmietana 18% tłuszczu w op. 400g Szt 900 Ser twarogowy półtłusty pakowany w folię Kg 450 Ser topiony śmietankowy w bloczkach op. 100g Szt 150 Ser żółty Gouda, Edamski, Morski- tłusty Kg 65 Ser żółty Gouda, Edamski, Morski- tłusty z dopłatą A.R.R. Kg 65 Serek homogenizowany waniliowy op. 140 - 150g Szt 1400 Deser budyniowy op. 100g typu monte Szt 1500 Jogurt owocowy z syropem op 130-150g (NIETERMIZOWANY) Szt 1000 Jogurt pitny op 100g typu actimel Szt 1800 Jogurt naturalny op. 370-470g minimum 2% tłuszczu Szt 400 Maślanka, zaw. tłuszczu min. 1,5% op. 500g Litr 20 Mozarella Kg 10 Kefir, zaw. tłuszczu min. 1,5% op. 500g Litr 20.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pieczywo, pieczywo cukiernicze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo, pieczywo cukiernicze: Chleb baltonowski krojony 400-500g Szt 750 Chleb razowy krojony 500g Szt 150 Chleb razowy ze słonecznikiem krojony 500g Szt 200 Chałka 300g Szt 100 Grahamki 30g Szt 2000 Bułka paryska 300g krojona Szt 350 Kajzerki pszenne 30g Szt 3000 Bułka tarta 0,5 kg Szt 100 Bułeczki maślane 50g Szt 300 Rogaliki maślane 80-100g Szt 300 Drożdżówka z jabłkiem 80g - 100 g Szt 160 Drożdżówka z serem 80g - 100 g Szt 160 Drożdżówka z budyniem 80g - 100 g Szt 160 Bagietki pszenne 300-350g Szt 50 Bagietki pełnoziarniste 300-350g Szt 50 Pączki liliputy bez nadzienia Kg 20 Pączki z marmoladą 80-100g Szt 200 Jagodzianki 80-100g Szt 160 Ciasteczka ze słonecznikiem, siemieniem, płatkami owsianymi itp. Kg 40 Ciasto drożdżowe z rodzynkami Kg 40.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Warzywa i owoce krajowe - świeże.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa i owoce krajowe - świeże: Brokuły świeże gatunek I Szt 100 Cebula biała, świeża gat. I Kg 80 Cukinia świeża z miękką skórką, maksymalna długość 30 cm gat. I Kg 20 Cykoria świeża gat. I Kg 5 Czosnek , główka min 70 g, gat. I Szt 130 Kabaczek świeży, maksymalna długość 30 cm, gat. I Kg 20 Kalafior świeży, gat. I Szt 30 Kapusta biała w główkach, świeża gat. I Kg 60 Kapusta kiszona, nieprzekwaszona gat. I opakowanie wiaderko plastikowe szczelnie zamknięte pokrywą Kg 70 Kapusta pekińska świeża gat. I Kg 150 Kapusta włoska świeża gat. I Kg 50 Kapusta czerwona świeża gat. I Kg 30 Koper świeży w pęczkach, gat. I Szt 170 Marchew karotka, świeża gat. I Kg 220 Natka świeża w pęczkach, gat. I Szt 170 Ogórek świeży gat. I Kg 130 Ogórek kiszony, twardy, gat. I opakowanie - wiaderko plastikowe szczelnie zamknięte pokrywą Kg 160 Ogórek małosolny , twardy, gat. I opakowanie wiaderko plastikowe szczelnie zamknięte pokrywą Kg 25 Papryka czerwona, żółta, pomarańczowa, świeża gat. I Kg 90 Pieczarki świeże o średnicy nie większej niż 4 cm., gat. I Kg 40 Pietruszka świeża gat. I Kg 20 Pomidory świeże gat. I Kg 130 Pory świeże, średnica minimum 3 cm gat. I Szt 25 Rzodkiewka świeża gat. I Szt 160 Sałata świeża gat. I Szt 60 Sałata lodowa świeża gat. I Szt 90 Seler korzeniowy świeży gat. I Kg 20 Szczypiorek świeży w pęczkach gat. I Szt 60 Ziemniaki młode od maja do sierpnia o średnicy minimum 6 cm Kg 900 Ziemniaki późne od września 2013 do kwietnia 2014 ze zbiorów 2013r. Kg 2200 Brzoskwinia krajowa, soczysta, świeża gat. I Kg 50 Gruszki świeże, odmiany: Konferencja, Generał, Klapsa- gat. I Kg 100 Jabłka Cortland. Ligol, Champion, Delikates, Antonówka, Reneta świeże, bez plam gat. I Kg 700 Maliny w opakowaniu tekturowym 500g Szt 50 Morele krajowe, świeże gat.I Kg 30 Truskawki świeże, pakowane w łubianki, gat I Kg 100 Śliwki świeże z pestkami łatwo odchodzącymi od miąższu Kg 80.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Cytrusy i owoce importowane.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cytrusy i owoce importowane: Arbuz dojrzały, słodki, świeży, gat. I Kg 200 Banany bez plam, gat. I typu chiguita Kg 500 Brzoskwinie świeże, słodkie, soczyste, gat. I Kg 50 Cytryny gat. I Kg 25 Kaki, dojrzałe, słodkie gat. I Szt 80 Kiwi dojrzałe, gat. I Szt 800 Mandarynki słodkie, soczyste, bez pestek, gat. I Kg 200 Melon słodki, soczysty, gat. I Kg 90 Nektarynki świeże, słodkie, soczyste, gat. I Kg 30 Pomarańcze słodkie, soczyste, gat. I Kg 150 Winogrona, rodzynkowe-bezpestkowe, jasne, ciemne różowe, gat. I Kg 100 Winogrona, jasne, ciemne różowe, słodkie, gat. I Kg 100.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Mrożonki.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mrożonki: Brokuły, opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 60 Bukiet warzyw opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 20 Buraki mrożone wiórki opakowanie 450-500g gat. I Kg 200 Fasolka szparagowa opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 50 Kalafior mrożony opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 30 Marchewka z groszkiem opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 80 Marchewka krojona w kostkę, opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 50 Marchewka mini opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 40 Maliny opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 30 Mieszanka kompotowa opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 180 Mieszanka warzywna, drobno krojona, opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 100 Porzeczka czarna opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 80 Śliwki bez pestek opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 100 Truskawki opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 450 Włoszczyzna krojona w paski opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 150 Włoszczyzna krojona w kostkę opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I Kg 300.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Mieso i wędliny świeże, nie mrożone i nierozmrażane.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mieso i wędliny świeże, nie mrożone i nierozmrażane: Cielęcina zadnia bez kości, w kawałkach minimum 500g, świeża Kg 30 Mięso z piersi indyka bez skóry, bez kości, świeże, gat. I Kg 130 Mięso z piersi kurczaka bez skóry bez kości, świeże, gat. I Kg 130 Kurczak -udka (pałki) , świeże, gat. I Kg 80 Kurczak udziec-bioderko z kością 15-20g Kg 40 Kurczak ćwiartki Kg 20 Szyja indycza bez skóry, świeża, gat. I Kg 230 Schab wieprzowy środkowy, bez kości, o średnicy nie większej niż 10cm,bez tłuszczu, świeży, gat. I Kg 100 Wieprzowina łopatka świeża, gat. I Kg 40 Wieprzowina szynka surowa, bez kości świeża gat. I Kg 120 Wołowina - szponder wołowy, rosołowy , świeży, gat. I Kg 25 Kiełbasa krakowska, sucha, nie parzona, gat. I Kg 30 Kiełbasa podwawelska gat I Kg 40 Kiełbasa żywiecka gat. I Kg 30 Parówki wieprzowe lub drobiowe, odtłuszczone, zawartość mięsa wieprzowego, drobiowego, cielęcego minimum 68% typu sokołów gat. I Kg 70 Polędwica sopocka o zawartości mięsa wieprzowego minimum 78% gat. I Kg 50 Schab środkowy pieczony w majeranku gat. I Kg 10 Polędwica z piersi indyka gat. I Kg 25 Szynka wieprzowa delikatesowa bez tłuszczu, minimum 67% mięsa wieprzowego gat. I Kg 30 Szynkowa wieprzowa gat. I Kg 20.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Artykuły ogólnospożywcze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Artykuły ogólnospożywcze: Ananas plastry w syropie puszka 650g gat. I Szt 160 Bazylia op. 10-15g Szt 30 Barszcz biały w proszku op. 66g typu winiary Szt 250 Biszkopty opakowane szczelnie, w opakowania nie większe niż 500g. Kg 30 Brzoskwinia-połówki w syropie puszka 820-850g Szt 200 Budyń waniliowy lub śmietankowy z cukrem, bez sztucznych barwników, opakowanie 60g typu winiary Szt 400 Cynamon w proszku op. 10-20g Szt 20 Chałwa waniliowa 100 g. Szt 100 Chrzan w słoikach 300g, bez dodatku octu Szt 10 Ciasteczka kruche gat. I opakowanie nie większe niż 1000g Kg 30 Cukier op.1000g Kg 600 Cukier puder op. 400g Szt 40 Cukier waniliowy op. 32g Szt 200 Cukierki czekoladowe typu wedel i czekoladowe z galaretką typu wiosenne lub typu mieszanka krakowska Kg 20 Cukierki z galaretki Kg 20 Czekolada typu Kinder - pojedynczo pakowane batoniki w opakowaniu 100g, zawartość czekolady 40%, wartość kaloryczna w 100g produktu 564 kcal Szt 200 Drożdże op. 100 g Szt 20 Drożdże instant op. 7g typu dr oetker Szt 70 Dżem owocowy, niskosłodzony z zawartością owocu 40 g w 100g wyrobu gotowego słoik ok.280- 300g Szt 220 Figurki z czekolady mlecznej-prawdziwej w kształcie Mikołaja lub zajączka opakowane folia alum. zdobiona masa ok. 50-75g Szt 200 Galaretka owocowa w proszku, bez sztucznych barwników, różne smaki, op. papierowe min. 75g typu winiary Szt 80 Groch łuskany, nasiona suche opakowanie 400g Kg 30 Groszek konserwowy w puszce 400g Szt 50 Herbata czarna, ekspresowa typu lipton op. 100 szt Szt 25 Herbata owocowa ekspresowa hibiscus, malina, owoce leśne Szt 60 Jajko czekoladowe z niespodzianką w środku typu kinder Szt 600 Kasza jęczmienna perłowa, drobna op. maksimum 1000g Kg 80 Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu z zawartością 11% tłuszczu kakaowego op. 100g typu wedel Szt 80 Kasza gryczana op. nie większe niż 1000g Kg 70 Kasza jaglana op. nie większe niż 1000g Kg 15 Kasza manna op. 1000g Kg 20 Kawa zbożowa rozpuszczalna typu inka op. 150g Szt 50 Ketchup o zawartości pomidorów 45 g na 100g bez konserwantów, łagodny, typu pudliszki, typu kotlin op.450-480g Szt 100 Koncentrat buraczany op. 300g, do sporządzenia 4-6 ltrów gotowego barszczu typu krakus, gat.I Szt 70 Koncentrat pomidorowy bez konserwantów, bez sztucznych dodatków, zawartość ekstraktu 30% op. 190-220g Szt 300 Krakersy op. 180g typu lajkonik Szt 30 Kukurydza konserwowa w puszce, bez cukru op. 425g Szt 70 Kwasek cytrynowy min. 20g Szt 40 Liście laurowe op. 8-10g typu kamis lub typu prymat Szt 30 Majeranek op. 8-10g typu kamis lub typu prymat Szt 130 Majonez op.400g w słoiku - bez konserwantów typu winiary Szt 90 Makaron z pszenicy durum 100%, różne formy op. 400g lub 500g typu lubella Kg 150 Makaron do rosołu domowy, swojski, nitki walcowane, krótkie, typu goliard.op. 250 g Kg 25 Mąka orkiszowa op. 1000g Kg 20 Mąka ziemniaczana op. 1000g Kg 15 Mąka pszenna op. 1000g Kg 280 Mięta ekspresowa op. 20 szt Szt 25 Migdały op. 200g Kg 5 Miód pszczeli naturalny produkcji polskiej op. słoik nie większy niż 1200g Kg 50 Morele suszone op. 100g lub 200g Kg 15 Krem do smarowania z orzechami laskowymi i kakao , wartość energetyczna 544kcal w 100g produktu op. słoik 350g , typu nutella Szt 40 Oregano op. 10g typu kamis lub typu prymat Szt 30 Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia typu kujawski op. 1 litr Litr 230 Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, butelka szklana 500ml Szt 10 Orzechy włoskie łuskane op. 200g Kg 5 Orzechy laskowe łuskane op. 200g Kg 5 Papryka słodka w proszku op.20g Szt 50 Paluszki słone op. 200g typu lajkonik Szt 80 Pieprz czarny, prawdziwy, mielony op.10-20 g Szt 60 Płatki czekoladowe lub cynamonowe op. 500g typu nesquick, nestle Szt 170 Płatki owsiane błyskawiczne op. 500g Szt 40 PŁATKI KUKURYDZIANE, zawartość kukurydzy min. 98%, z substancjami wzbogacającymi m.in. witamina C, niacyna, żelazo zredukowane, wartość energetyczna w 100g produktu min. 370 kcal, opakowanie 500g typu nestle Szt 40 Płatki ryżowe błyskawiczne, op.500 g Szt 20 Ptasie mleczko typu wedel a 420g Szt 100 Proszek do pieczenia op. 30g typu delecta Szt 50 Przecier pomidorowy op. karton 500g, zawartość pomidorów 99%, bez konserwantów typu pudliszki lub typu łowicz Szt 100 Przyprawa do kurczaka bez glutaminianu sodu i sztucznych barwników op.20g typu kamis lub typu prymat Szt 30 Przyprawa do pizzy op. 20g typu kamis Szt 20 Przyprawa warzywna do potraw bez sztucznych dodatków, bez wzmacniaczy smaku, barwników - typu podravka-natur opak. 150g Szt 140 Rodzynki sułtańskie op.100g lub 200g Kg 15 Rumianek herbata ekspresowa op. 20 szt Szt 15 Ryż biały długoziarnisty I klasa Kg 90 Sezamki op min. 27,2 g Szt 100 Soda oczyszczona op. 100g. Szt 10 Soczewica czerwona op.max.1000g Kg 10 Sok owocowy 100% bez konserwantów, bez barwników, bez cukru, op.karton 0,2 l ze słomką Szt 1000 Sok owocowy 100% bez konserwantów, bez barwników, bez cukru,op. karton 1 l Szt 350 Sos do spaghetti z minimalną zawartością pomidorów 22% typu Łowicz, słoik op. 500-520g Szt 200 Sól kamienna op. 1000g Kg 70 Szczaw konserwowy -op. słoik 350g Szt 120 Tymianek op. 10g typu kamis lub typu prymat Szt 20 Wafel bez czekolady pojedynczo pak. min. 50 g typu grześki Szt 300 Woda niegazowana but.plastik 1,5 litr Szt 250 Zacierki op. 250g Szt 80 Ziele angielskie op. 10- 15g typu kamis lub typu prymat Szt 50 Zioła prowansalskie op. 10-15 g typu kamis lub typu prymat Szt 30 Żurek w butelkach 500 ml bez konserwantów Szt 30.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Ryby.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryby: Mintaj mrożony extra I gatunek - filety mrożone pojedynczo, bez skóry, bez ości nie więcej niż 3% glazury technologicznej gat. I Kg 50 Dorsz mrożony extra I gatunek - filety mrożone pojedynczo, bez skóry, bez ości, nie więcej niż 3% glazury technologicznej gat. I Kg 110 Makrela wędzona świeża, pakowana próżniowo w folię Kg 40.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Jaja.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja: Jaja ściółkowe L, świeże, klasa A, gat.I Szt 5000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Woda niegazowana.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda niegazowana: Woda źródlana, niegazowana, butle o pojemności ok. 19 litrów hermetycznie zamykana Szt 120.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Soki tłoczone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Soki tłoczone: NATURALNY SOK TŁOCZONY 100%, pasteryzowany, zawierający min. 1500g owoców na 1000ml soku, smaki: jabłko, jabłko-aronia, jabłko-gruszka, opakowanie karton 5000ml Szt 120.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym oraz usług kurierskich.
- Usługa odśnieżania dachów (szklanego dachu szedowego oraz wskazanych płaskich powierzchni pokrytych papą) w okresie 36 miesięcy dla ITC Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa PW
- Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym w zakresie przyjmowania, przemieszczania i doręczania przesyłek pocztowych oraz zwrotu przesyłek niedoręczonych na rzecz MI
- Remont pustostanów lokali mieszkalnych (10 pustostanów - 10 części) - Oznaczenie sprawy: DNZP.261.67.2024
- Przygotowywanie, porcjowanie i dostarczanie obiadów dla podopiecznych Ośrodka Pomocy Społecznej Dzielnicy Włochy m.st. Warszawy
- Dostawa samochodów
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 1 w Oleśnicy w 2025 roku
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Książu Wielkim w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych (wody mineralnej, soków, napojów, przetworów owocowych i warzywnych, towarów sypkich, przypraw i deserów) dla statku Nawigator XXI
- Dostawa żywności do Szkoły Podstawowej im. Mieczysława Fogga w Złotokłosie.
- "Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Prószkowie"
- Dostawa artykułów żywnościowych dla szkół podstawowych i przedszkoli Miasta Maków Mazowiecki
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.