To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-08-18
Rzepin: Dostawa miesa i wyrobów wedliniarskich.
Numer ogłoszenia: 255266 - 2010; data zamieszczenia: 18.08.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 138014 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Technikum Leśne w Starościnie, Starościn 34, 69-110 Rzepin, woj. lubuskie, tel. 095 7596239, faks 095 7596239.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Technikum.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa miesa i wyrobów wedliniarskich..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot zamówienia - dostawy mięsa i wyrobów wędliniarskich wyszczególnionych w załączniku nr 1 do SIWZ. Zastosowanie wskazanych w dokumentacji Zamawiającego preferencji opisujących wymagania odnoszące się do cech technicznych i jakościowych przedmiotu zamówienia - podyktowane jest zapewnieniem preferowanej dla przedmiotu zamówienia najwyższej jakości (dot. przedmiotu zamówienia - art. 29 ustawy Pzp). Każde opakowanie musi zawierać następujące dane: 1.nazwę środka spożywczego 2.dotyczące składników występujących w środku spożywczym 3.datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia 4.dane identyfikujące: 5.producenta środka spożywczego 6.kraj w którym wyprodukowano środek spożywczy 7.zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu 8.warunki przechowywania (w przypadku gdy jego jakość zależy od jego przechowywania) 9.oznaczenie partii produkcji 10.klasę jakości handlowej Każdy produkt - wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 roku (Dz. U. z 2006 Nr 171 poz, 1225 z p.zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi wydanymi na jego podstawie. Każdy produkt - realizowany będzie zgodnie z normami jakościowymi GHP, GMP lub systemem HACCP. Każdy dostarczony produkt ma być I kl. i zgodny z polską normą Cechy dyskwalifikujące: a) wspólne dla mięsa: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, zazielenienie mięsa, występowanie gruczołów, fragmentów kości. b) wspólne dla wędlin: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, zacieki tłuszczu i galarety pod osłonką, jej pęknięcia i wyciek farszu, w osłonkach naturalnych lub sztucznych, składniki użyte do produkcji, pozaklasowe lub z chrząstkami, ścięgnami itp., skupiska jednego ze składników, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zerwanie plomby, zabrudzenia, plamy na powierzchni wynikające z niedowędzenia w miejscu styku z innymi batonami oraz zawilgocenie powierzchni, objawy obniżenia jędrności i elastyczności, nie przyleganie osłonki do wędliny. Opakowania pojemniki plastikowe, z pokrywami, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do jednego asortymentu, elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd gotowego wyrobu..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.00.00 - Mięso .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.06.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - KRZYSZTOF SOBIERAJ
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - KRZYSZTOF SOBIERAJ
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego, Krzysztof Sobieraj, ul. Gorzowska 19, 66-435 Krzeszyce, kraj/woj. lubuskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 92570,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 90254,64
Oferta z najniższą ceną: 90254,64 / Oferta z najwyższą ceną: 90254,64
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI RZEPIN
- Budowa budynku biurowego - Kancelaria Leśnictwa Drzecin wraz z infrastrukturą techniczną i zagospodarowaniem terenu
- Przebudowa Drogi Gminnej nr 004504F w miejscowości Drzeńsko oraz Drogi Gminnej nr 00451OF w miejscowości Starościn
więcej: przetargi RZEPIN »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i sukcesywne dostawy mięs, wędlin i mrożonek do Zakładu Karnego w Opolu Lubelskim
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
- Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin na potrzeby Powiatowej Bursy Szkolnej w Człuchowie
- Dostawy mięsa i wędlin na potrzeby działu żywienia Domu Pomocy Społecznej "Pod Sosnami" w Pułtusku
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie
- Sukcesywne dostawy wędlin do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.