To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-11-28
Kraków: DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH
Numer ogłoszenia: 256317 - 2013; data zamieszczenia: 28.11.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 224061 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: 5 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny ZOZ, ul. Wrocławska 1-3, 30-901 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 63 08 099, faks 12 63 08 099.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Pakiet nr 1 LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Łopatka wieprzowa b k świeża 15113000-3 800 kg 2. Szynka wieprzowa b k świeża kl. I 15113000-9 450 kg 3. Schab wieprzowy z kością świeży 15113000-9 6 000 kg 4. Schab wieprzowy b k świeży 15113000-9 1 950 kg 5. Antrykot wołowy b k świeży 15111000-9 3 000 kg 6 Wołowina zrazowa kl. I świeża 15111000-9 2 500 kg 7. Karkówka wieprzowa b/k kl. I świeża 15113000-9 150 kg 8. Flaki krojone blanszowane mrożone (pakowane w torby foliowe o wadze 1 kg) 15114000-0 720 kg 9. Wątroba wieprzowa świeża 15114000-0 230 kg 10 Kości wołowe 15130000-8 3 200 kg 11. Słonina surowa świeża 15130000-8 340 kg RAZEM dotyczy: pakietu nr I mięsa czerwone - jako warunek graniczny; Użyczenie na okres trwania umowy tj.18 miesięcy witryny chłodniczej z możliwością odkupienia na preferencyjnych warunkach , w ramach użyczenia również nieodpłatne zaplecze serwisowanie i naprawcze w razie awarii. Użyczona witryna chłodnicza powinna spełniać następujące wymogi : produkt fabrycznie nowy kolor biały szkło wysokość 134 cm szerokość 54 cm głębokość 60 cm pojemność całkowita brutto : 240 L 5 sztuk półek drucianych uszczelka antybakteryjna możliwość przełożenia drzwi zmiana kierunku otwierania drzwi regulowane nóżki Pakiet nr 2 LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Smalec wieprzowy (pakowany w pergamin - kostka o wadze 250 g) 1513000-8 130 kg 2. Szynka wieprzowa gotowana ogonówka 15131400-2 5 400 kg 3. Wędzonka wieprzowa ogonówka 15131130-5 110 kg 4. Boczek wędzony parzony b/k 15131220-3 280 kg 5. Baleron wieprzowy wędzony 15131130-5 850 kg 6. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 15131130-5 100 kg 7. Kiełbasa krakowska parzona 15131130-5 300 kg 8. Kiełbasa krakowska podsuszana 15131130-5 100 kg 9. Kiełbasa kminkowa 15131130-5 100 kg 10. Kiełbasa żywiecka podsuszana 15131130-5 100 kg 11. Kiełbasa śląska 1 baton = 100g 15131130-5 700 kg 12. Kiełbasa toruńska 15131130-5 170 kg 13. Polędwica wieprzowa wędzona 15131130-5 130 kg 14. Mielonka w galarecie prasowana typu: smaczek sądecki lub równoważna 15131120-2 640 kg 15. Szynka golonkowa (blok) 15131120-2 440 kg 16. Mortadela 15131120-2 620 kg 17. Pasztetowa wieprzowa typy: wiejska lub równoważna 15131310-1 360 kg 18. Salceson typu: wiejski lub równoważny 15131120-2 280 kg 19 Kaszanka krwista z kaszy jęczmiennej w jelicie naturalnym 15131134-3 180 kg 20. Kiełbasa biała parzona 1 baton = 80g 15131134-5 26 kg razem Pakiet nr 3 LP. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Filet kl. A z indyka świeży 15112100-7 500 kg 2. Filet kl. A z kurczaka świeży 15112100-7 6 300 kg 3. Kurczak świeży 15112100-7 3 400 kg 4. Noga (udko) kl. A z kurczaka świeża 15112100-7 60 kg dotyczy: pakietu nr III DRÓB - jako warunek graniczny; Użyczenie na okres trwania umowy tj. 18 miesięcy ZAMRAŻARKI SZUFLADOWEJ z możliwością odkupienia na preferencyjnych warunkach , w ramach użyczenia również nieodpłatne zaplecze serwisowanie i naprawcze w razie awarii. Użyczona zamrażarka szufladowa powinna spełniać następujące wymogi : produkt fabrycznie nowy szybkie rozmrażanie regulowany termostat czas utrzymania temperatury w przypadku braku zasilania 15godzin zdolność zamrażania 4 kg 24h pojemność 85 L oświetlenie kolor biały Wymiary : 830x 550x 580 mm Wyposażona w 4 szuflady przeźroczyste z tworzywa sztucznego (dolna szuflada typu BIG BOX).
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Pakiet nr 1
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.11.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- WĘDZONKA Sp. z o.o. Sp. k., ul. Słowackiego 100, 32-400 Myślenice, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 245395,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 243906,60
Oferta z najniższą ceną: 243906,60 / Oferta z najwyższą ceną: 243906,60
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Pakiet nr 2
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.11.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- WĘDZONKA Sp. z o.o. Sp. k., ul. Słowackiego 100, 32-400 Myślenice, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 126518,80 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 123571,77
Oferta z najniższą ceną: 123571,77 / Oferta z najwyższą ceną: 123571,77
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Pakiet nr 3
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.11.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Drobiu MARICA Sp. j. J.M.E.K. Wróbel, ul. Straconki 20, 43-300 Bielsko Biała, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 125780,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 130168,50
Oferta z najniższą ceną: 130168,50 / Oferta z najwyższą ceną: 130168,50
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Oświetlenie ulicy Nazaretańskiej w Krakowie
- Świadczenie usług transmisji alarmów pożarowych w obiektach Izby Administracji Skarbowej w Krakowie
- Dostawa licencji oprogramowania Adobe Creative Cloud All Apps (Level 4) lub oprogramowania graficznego równoważnego.
- Dostawa i montaż mebli laboratoryjnych dla WIMiR, lab.04(B-2) DE-dzp.272-072/25
- "Dostawa licencji/usług w ramach programów: Microsoft Enrollment for Education Solutions (EES)"
- Wykonywanie usług ślusarskich na terenie nieruchomości zarządzanych przez Zarząd Budynków Komunalnych w Krakowie
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 18 WE WROCŁAWIU
- Cykliczne dostawy mięsa i jego przetworów dla potrzeb Powiatowego Szpitala Specjalistycznego w Stalowej Woli
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 2 w Gdyni, 81-597 Gdynia, ul. Leopolda Staffa 10.
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 57 WE WROCŁAWIU
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej i przedszkolnej
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.