eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Grądy Woniecko › dostawa mięsa wędlin i podrobów

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-12-21

Grądy Woniecko: dostawa mięsa wędlin i podrobów
Numer ogłoszenia: 256721 - 2007; data zamieszczenia: 21.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, Grądy Woniecko 34, 18-312 Grądy Woniecko, woj. podlaskie, tel. 0-86 475 26 60, fax 0-86 475 26 64.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa wędlin i podrobów.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa art. spożywczych z grupy 151 CPV - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Przedmiot zamówienia został podzielony na 3 części tj.: Część I : Lp ; Kod CPV ; Nazwa artykułu ; ilość. 1.15131134-3 kaszanka jęczmienna w ilości 1400 kg, 2.15131133-6 kiełbasa biała parzona w ilości 1000 kg, 3.15131133-6 kiełbasa parówkowa w ilości 1000 kg, 4.15131133-6 kiełbasa targowa w ilości 1200 kg, 5.15131133-6 kiełbasa zwyczajna w ilości 1200 kg, 6.15131133-6 kiełbasa kanapkowa w ilości 1300 kg, 7.15131133-6 kiełbasa krakowska parzona w ilości 200 kg, 8.15131133-6 kiełbasa szynkowa w ilości 200 kg, 9.15131133-6 mielonka tyrolska w ilości 700 kg, 10.15131133-6 mielonka wieprzowa w ilości 1200 kg, 11.15131133-6 szynka mielona prasowana w ilości 600 kg, 12.15131133-6 pieczeń rzymska w ilości 600 kg, 13.15131133-6 mortadela w ilości 1200 kg, 14.15131133-6 mortadela z papryką w ilości 600 kg, 15.15131133-6 szynka gotowana w ilości 70 kg, 16.15131133-6 ogonówka wędzona w ilości 50 kg, 17.15113000-3 pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, 18.15131133-6 parówki cienkie śląskie w ilości 800 kg, 19.15131310-1 pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 600 kg, 20.15131131-2 pasztetowa wieprzowa w ilości 700 kg, 21.15131133-6 salceson biały w ilości 700 kg, 22.15131133-6 salceson czarny w ilości 700 kg, 23.15111100-0 mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 200 kg, 24.15131400-9 kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, 25.15114000-0 wątroba wieprzowa w ilości 600 kg.   Część II : Lp ; Kod CPV ; Nazwa artykułu ; ilość. 1.15131135-0 mielonka drobiowa w ilości  1000 kg, 2.15131135-0 kura w galarecie w ilości 150 kg, 3.15131135-0 parówki cienkie drobiowe w ilości  900 kg, 4.15131135-0 salami drobiowe w ilości 500 kg, 5.15131131-2 pasztetowa drobiowa w ilości 900 kg, 6.15131310-1 pasztet drobiowy zapiekany w ilości  600 kg, 7.15131135-0 pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, 8.15131135-0 polędwica z indyka w ilości 250 kg, 9.15131135-0 polędwica kanadyjska drobiowa w ilości 250 kg, 10.15131135-0 polędwica miodowa w ilości 100 kg, 11.15131135-0 filet wędzony z indyka w ilości 100 kg, 12.15112210-1 porcje rosołowe z kurczaka w ilości 300 kg, 13.15114000-0 serca z kurczaka w ilości 700 kg, 14.15112210-1 ćwiartki tylne z kurczaka surowe w ilości 1500 kg, 15.15112220-4 udziec z indyka surowy z kością w ilości 120 kg, 16.15112210-1 filet surowy z kurczaka w ilości 100 kg, 17.15112300-9 wątroba z kurczaka w ilości 600 kg, 18.15114000-0 żołądki z kurczaka w ilości 800 kg, 19.15112210-1 skrzydełka z kurczaka surowe w ilości 1100 kg, Część III : Lp ; Kod CPV ; Nazwa artykułu ; ilość. 1.15119000-5 mięso mielone wieprzowo - wołowe mrożone w ilości 900 kg, 2.15119000-5 mięso mielone drobiowe mrożone w ilości 500 kg,

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą brać udział wykonawcy, którzy spełniają postanowienia art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych oraz nie zostali wykluczeni z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24 ustawy. W celu oceny spełnienia tych warunków zamawiający żąda złożenia stosownego oświadczenia oraz spełnienia wymagań określonych w SWIZ.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1)Formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 3a, 3b, 3c. 2)Oświadczenie, o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust 1 pkt 1-3 Prawa Zamówień Publicznych - Wzór tego oświadczenia zawarty jest w załączniku nr 1 do niniejszej SIWZ, 3)Oświadczenie, w którym Wykonawca oświadcza, że akceptuje warunki określone w SIWZ oraz wyraża zgodę na przystąpienie z zamawiającym do podpisania umowy, (której wzór stanowi załącznik nr 4 dołączony do niniejszej SIWZ). Wzór tego oświadczenia zawarty jest w załączniku nr 2 do niniejszej SIWZ.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny, Grądy Woniecko 34, 18-312 Rutki Kossaki; tel. (086) 4752660 do 63, fax (086) 4752660 do 63 wew. 127 lub (086) 4752664 Strona WWW: www.sw.gov.pl.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.01.2008 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny, Grądy Woniecko 34, 18-312 Rutki Kossaki; woj. podlaskie.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso , wędliny i podroby wieprzowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I : Lp ; Kod CPV ; Nazwa artykułu ; ilość. 1.15131134-3 kaszanka jęczmienna w ilości 1400 kg, 2.15131133-6 kiełbasa biała parzona w ilości 1000 kg, 3.15131133-6 kiełbasa parówkowa w ilości 1000 kg, 4.15131133-6 kiełbasa targowa w ilości 1200 kg, 5.15131133-6 kiełbasa zwyczajna w ilości 1200 kg, 6.15131133-6 kiełbasa kanapkowa w ilości 1300 kg, 7.15131133-6 kiełbasa krakowska parzona w ilości 200 kg, 8.15131133-6 kiełbasa szynkowa w ilości 200 kg, 9.15131133-6 mielonka tyrolska w ilości 700 kg, 10.15131133-6 mielonka wieprzowa w ilości 1200 kg, 11.15131133-6 szynka mielona prasowana w ilości 600 kg, 12.15131133-6 pieczeń rzymska w ilości 600 kg, 13.15131133-6 mortadela w ilości 1200 kg, 14.15131133-6 mortadela z papryką w ilości 600 kg, 15.15131133-6 szynka gotowana w ilości 70 kg, 16.15131133-6 ogonówka wędzona w ilości 50 kg, 17.15113000-3 pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, 18.15131133-6 parówki cienkie śląskie w ilości 800 kg, 19.15131310-1 pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 600 kg, 20.15131131-2 pasztetowa wieprzowa w ilości 700 kg, 21.15131133-6 salceson biały w ilości 700 kg, 22.15131133-6 salceson czarny w ilości 700 kg, 23.15111100-0 mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 200 kg, 24.15131400-9 kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, 25.15114000-0 wątroba wieprzowa w ilości 600 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: mięso , wędliny i podroby drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II : Lp ; Kod CPV ; Nazwa artykułu ; ilość. 1.15131135-0 mielonka drobiowa w ilości  1000 kg, 2.15131135-0 kura w galarecie w ilości 150 kg, 3.15131135-0 parówki cienkie drobiowe w ilości  900 kg, 4.15131135-0 salami drobiowe w ilości 500 kg, 5.15131131-2 pasztetowa drobiowa w ilości 900 kg, 6.15131310-1 pasztet drobiowy zapiekany w ilości  600 kg, 7.15131135-0 pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, 8.15131135-0 polędwica z indyka w ilości 250 kg, 9.15131135-0 polędwica kanadyjska drobiowa w ilości 250 kg, 10.15131135-0 polędwica miodowa w ilości 100 kg, 11.15131135-0 filet wędzony z indyka w ilości 100 kg, 12.15112210-1 porcje rosołowe z kurczaka w ilości 300 kg, 13.15114000-0 serca z kurczaka w ilości 700 kg, 14.15112210-1 ćwiartki tylne z kurczaka surowe w ilości 1500 kg, 15.15112220-4 udziec z indyka surowy z kością w ilości 120 kg, 16.15112210-1 filet surowy z kurczaka w ilości 100 kg, 17.15112300-9 wątroba z kurczaka w ilości 600 kg, 18.15114000-0 żołądki z kurczaka w ilości 800 kg, 19.15112210-1 skrzydełka z kurczaka surowe w ilości 1100 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: mięso mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część III : Lp ; Kod CPV ; Nazwa artykułu ; ilość. 1.15119000-5 mięso mielone wieprzowo - wołowe mrożone w ilości 900 kg, 2.15119000-5 mięso mielone drobiowe mrożone w ilości 500 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.