Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2012-12-05
Jaworze: Dostawa wtaz z transportem pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj
Numer ogłoszenia: 257831 - 2012; data zamieszczenia: 05.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy , ul. Pałacowa 1, 43-384 Jaworze, woj. śląskie, tel. 0-33 8172172, faks 0-33 8172172.
- Adres strony internetowej zamawiającego: bip.slaskie.pl/mowjaworze
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa wtaz z transportem pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wraz z transportem pieczywa w ilości określonych poniżej Część A - pieczywo Lp. Nazwa artykułu Jedn. miary ilość 1 Chleb krojony - 1 kg szt. 5500 2 Bułka pszenna 80 g szt. 6400 3 Bułka graham 100g szt. 2100 4 Bułka hotdog 80 G szt. 3000 5 Rogal 100g szt. 1400 6 Drożdżówka z budyniem, marmoladą , jabłkiem i serem120g szt. 1100 7 Pączek z pudrem szt. 800 8 Bułka - wek 350 g szt. 15 9 Paluch drożdżowy pleciony 120 g szt. 400 10 Bułka tarta kg 90 11 Drożdże kg 3 Część B -nabiał i przetwory mleczne L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Mleko 3,2 % 1 litr karton szt. 3300 2 Masło 200 g o zawartości 82 % tłuszczu szt. 3000 3 Margaryna mleczna 250 g szt. 800 4 Margaryna śniadaniowa 500 g szt. 200 5 Margaryna Palma 250 g szt. 200 6 Śmietana 18 % 400 g szt. 380 7 Jogurt z owocami 150 g szt. 2000 8 Kefir 200 g szt. 150 9 Maślanka owocowa 1 l szt. 350 10 Ser żółty twardy - Salami kg 200 11 Ser żółty twardy - Morski kg 80 12 Twaróg półtłusty krajanka kg 200 13 Twaróg cukierniczy 1 kg szt. 20 14 Serek homogenizowany 150 g szt. 2200 15 Serek do chleba 100 g szt. 800 16 Serek wiejski lekki 150 g szt. 300 17 Serek topiony z dodatkami 100 g szt. 1500 18 Kluski na parze 200opx 6 szt. /klusek szt. 200 Część C -mięso i przetwory mięsne L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Schab zk kg 220 2 Łopatka bk kg 370 3 Karczek bk kg 50 4 Udka z kurczaka kg 250 5 Filet z kurczaka kg 230 6 Mięso wołowe z grubego na pieczeń, rolady kg 15 7 Mięso mielone wp. kg 80 8 Wątroba wieprzowa kg 30 9 Wątroba drobiowa kg 40 10 Kiełbasa toruńska kg 250 11 Kiełbasa zwyczajna kg 150 12 Pasztetowa wieprzowa kg 60 13 Pasztet pieczony kg 30 14 Polędwica drobiowa kg 50 15 Kiełbasa kminkowa kg 45 16 Kiełbasa szynkowa wp. kg 35 17 Kiełbasa cienka z drobiu kg 50 18 Boczek wędzony bk kg 60 19 Boczek rolowanyfaszerowany kg 35 20 Kiełbasa biała kg 130 21 Parówka śląska cienka kg 280 22 Kiełbasa mortadela kg 50 23 Baleron kg 20 24 Ogonówka kg 15 25 Szynka wieprzowa gotowana-wędzona kg 150 26 Mielonka wieprzowa kg 85 27 Pieczeń rzymska kg 65 28 Słonina wędzona kg 65 29 Kabanosy wieprzowe kg 6 30 Krupniok - kaszanka kg 60 31 Porcje rosołowe kg 385 32 Ogony wieprzowe kg 15 33 Kiełbasa śląska wieprzowa kg 160 34 Kiełbasa żywiecka kg 60 35 Kości wołowe kg 30 36 Boczek świeży bk kg 30 37 Kiełbasa parówkowa gruba kg 50 38 Żeberka wieprzowe kg 50 39 Salceson drobiowy kg 20 40 Słonina świeża kg 10 Część D - Warzywa świeże L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Burak czerwony kg 160 2 Cebula kg 450 3 Ziemniak kg 5200 4 Kapusta czerwona kg 100 5 Kapusta biała kg 380 6 Marchew kg 230 7 Pietruszka kg 100 8 Seler kg 110 9 Pieczarka kg 100 10 Por kg 50 11 Czosnek główka szt. 100 Warzywa sezonowe 1 Ogórek zielony kg 130 2 Pomidor kg 180 3 Kalafior szt. 25 4 Kalarepa kg 15 5 Pietruszka zielona 0,25 kg pęcz 80 6 Sałata zielona szt. 60 7 Koperek zielony 0,25 kg pęcz 80 8 Szczypiorek 0,25 kg pęcz 60 9 Cebulka zielona 0,25 kg pęcz 65 10 Kapusta pekińska kg 70 11 Rzodkiewka 0,25 kg pęcz 100 12 Botwinka kg 15 13 Papryka świeża kg 25 14 Cukinia kg 12 15 Fasola szparagowa kg 15 Warzywa kiszone 1 Kapusta kiszona kg 250 2 Ogórek kiszony kg 180 3 Żurek 0,5 l szt. 60 Owoce 1 Cytryna kg 60 2 Pomarańcze kg 300 3 Mandarynki kg 90 4 Kiwi kg 80 5 Banany kg 350 6 Rabarbar kg 15 7 Truskawka kg 36 8 Arbuz kg 60 9 Jabłko kg 500 10 Śliwki kg 100 11 Gruszka kg 60 12 Nektarynka kg 20 13 Brzoskwinia kg 40 14 Czereśnie kg 20 Część E - Artykuły Spożywcze L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Cukier op.1 kg kg 1500 2 Cukier puder kg 55 3 Cukier waniliowy 32g szt. 80 4 Kasza jęczmienna op.1kg kg 70 5 Kasza manna op.1 kg kg 35 6 Mąka wrocławska op.1 kg kg 420 7 Mąka krupczatka op.1 kg kg 60 8 Mąka ziemniaczana op.1 kg kg 20 9 Ryż op. 1 kg kg 160 10 Sól kg 180 11 Płatki czekoladowe 1000g szt. 40 12 Płatki miodowe 1000g Szt. 40 13 Płatki owsiane op.500g kg 25 14 Makaron gruby 500g świderki Lubella szt. 420 15 Makaron nitki 250 g Czaniecki szt. 400 16 Olej l 350 17 Liść laurowy 20g szt. 40 18 Majeranek 15 g szt. 80 19 Ziele angielskie 15 g szt. 35 20 Papryka mielona 20 g słodka szt. 100 21 Papryka ostra mielona 20 g szt. 10 22 Przyprawa do zupy typu magii 1 litr szt. 60 23 Czosnek mielony 20 g szt. 450 24 Pieprz mielony 20 g szt. 440 25 Kminek 20 g szt. 30 26 Oregano 20g Szt. 50 27 Bazylia 20 g Szt. 50 28 Tymianek 20 g Szt. 20 29 Carry 20g Szt. 30 30 Zioła prowansalskie 20g Szt. 50 31 Jarzynka typu Kucharek 1 kg szt. 45 32 Proszek do pieczenia 36g szt. 35 33 Soda oczyszczona 20 g szt. 25 34 Kisiel owocowy 79 g szt. 900 35 Budyń 60 g szt. 600 36 Cynamon 20 g szt. 30 37 Galaretka 80 g szt. 10 38 Musztarda 200g szt. 400 39 Krem chrzanowy 170g szt. 170 40 Majonez 900 g szt. 150 41 Keczup 1000 g szt. 150 42 Chrzan tarty 180 g szt. 50 43 Ocet 500 g 10% szt. 20 44 Herbata 100 g granulowana szt. 400 45 Kawa zbożowa 500 g szt. 25 46 Kakao 200 g szt. 50 47 Dżem owocowy 1 kg szt. 100 48 Dżem różne smaki 280g Szt. 360 49 Dżem wysoko słodzony 6,5 kg szt. 3 50 Miód naturalny 400 g szt. 180 51 Krem czekoladowy orzechowy 360g szt. 500 52 Czekolada mleczna 100 g szt. 450 53 Baton Pawełek różne smaki szt. 350 54 Przecier pomidorowy 1 kg szt. 115 55 Sok owocowy 1 l - karton szt. 300 56 Syrop owocowy 6,5 kg Szt. 10 57 Szynka drobiowa konserwa 110 g szt. 500 58 Konserwa turystyczna 130 g szt. 200 59 Groszek konserwowy 400g szt. 100 60 Kukurydza konserwowa 400 g szt. 100 61 Papryka konserwowa 900 g szt. 120 62 Ogórek konserwowy 900 g szt. 240 63 Koncentrat buraczany 330 ml - w butelce szt. 25 64 Fasola Jaś kg 50 65 Fasola kolorowa kg 20 66 Groch łuskany kg 25 67 Pasztet drobiowy 160 g szt. 1800 68 Ananas w puszce 565 g szt. 2 69 Brzoskwinia w puszce 850 g szt. 6 70 Rodzynki 200g szt. 10 71 Wiórki kokosowe 200 g szt. 4 72 Masa makowa 1 kg Szt. 2 73 Skórka pomarańczowa 100g szt. 6 74 Ciastka - wafle różne smaki Kg 70 75 Napoje gazowane kolorowe 1,5 l szt. 300 76 Wody mineralne gazowane 1,5 l szt. 240 Część F - ryby L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Filet z mintaja mrożony kg 120 2 Ryba Panga mrożona kg 50 3 Matyjas solony 1 wiaderko 4 kg szt. 10 4 Makrela wędzona kg 60 5 Konserwa rybna -filet w oleju - 170 g szt. 330 6 Konserwa rybna - filet w pomidorach -170g szt. 330 7 Konserwa rybna - szproty - 170g sz. 200 8 Konserwa -paprykarz -330g szt. 250 9 Konserwa - tuńczyk w oleju - kawałki-170g szt. 450 Część G - Mrożonki warzywa, owoce, kluski, hamburgery L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Mieszanka kompotowa kg 300 2 Mieszanka warzywna zupa kg 80 3 Kalafior kg 50 4 Brokuły Kg 30 5 Fasola szparagowa kg 50 6 Pierogi ruskie z serem kg 50 7 Pierogi z kapustą i grzybami kg 80 8 Pierogi z mięsem kg 50 9 Pierogi z serem kg 25 10 Pyzy z mięsem kg 100 11 Kluski śląskie kg 150 12 Kluski ze śliwkami kg 50 13 Hamburgery drobiowe Kg 180 14 Groszek mrożony kg 15 15 Warzywa na patelnie kg 50 16 Truskawka kg 60 17 Uszka z kapustą i grzybami kg 15 Część H - jaja L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Jaja Klasa XL szt. 17000.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.15.00-1, 15.51.14.00-7, 15.11.30.00-3, 01.12.10.00-1, 15.83.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.22.22.00-0, 15.33.11.70-9, 01.24.20.00-5.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
O zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy, którzy 1.1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. a W celu potwierdzenia uprawnień Wykonawca musi prowadzić działalność gospodarczą adekwatną do przedmiotu zamówienia.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Niezbędną wiedzę i doświadczenie osobami zdolnymi do wykonania zamówienia a. Wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych w ciągu ostatnich 3 lat minimum 2 porównywalne dostawy, a jeżeli okres działalności jest krótszy, w tym okresie.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
potwierdzenie stosowania przepisów żywnościowych Rozdz. III pkt. 3ujętych w załączniku nr 7 do SIWZ oraz systemu HACCP w jednej z następującej formie certyfikatu systemu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju - zaświadczenie lub inny dokument właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o stosowaniu zasad systemu HACCP - oświadczenie - załącznik nr 7 do niniejszej SIWZ opracowany przez wykonawcę we własnym zakresie uzależniony od specyfiki prowadzonej działalności.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia art. 22 ust. 1 oraz art. 24 ust. 1 ustawy. Wykonawca jest zobowiązany do złożenia oświadczenia, iż spełnia warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych i nie podlega wykluczeniu z art. 24 ust. 1 wg wzoru. Należy złożyć druk, będący załącznikiem nr 2, nr 2A do SIWZ.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
wykaz wykonanych dostaw, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie nie dłuższym niż ostatnie 3 lata, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie dwóch, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu zamówienia, dat wykonania i odbiorców oraz dokumentów potwierdzających, że te dostawy zostały wykonane należycie załącznik nr 5 do SIW
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
aktualny odpis z właściwego rejestru lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert , oświadczenie potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłaceniem, podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne lub zaświadczeń, że uzyskał przewidywane prawem zezwolenie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu załącznik nr 6 opracowany przez wykonawcę wewłasnym zakresie,
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Zamawiający przewiduje możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy w zakresie zmiany ilości zamawianego przedmiotu zamówienia między poszczególnymi pozycjami przedmiotu zamówienia do wysokości ogólnej wartości przedmiotu zamówienia. Zmiany ilości zamawianego przedmiotu umowy mogą nastąpić w przypadku zmiany zapotrzebowania Zamawiającego w zakresie przedmiotu zamówienia. Do dokonania zmiany wymagane jest zawarcie stosownego aneksu. Ceny jednostkowe wynikające z oferty Wykonawcy mogą ulec zmianie w przypadku zmiany stawki podatku od towarów i usług obowiązującej dla produktów lub wskaźnik roczny wzrostu cen dotyczący przedmiotu zamówienia publikowany przez GUS. W przypadku zmiany stawki podatku VAT, zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto, cena netto pozostanie bez zmian. 6. W przypadku spadku ceny określonego rodzaju towaru na korzyść Zamawiającego, Dostawca zobowiązuje się dostarczyć towar za niższą cenę.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.slaskie.pl/mowjaworze
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Jaworzu, ul. Pałacowa 1.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Jaworzu , ul. Pałacowa1, sekretariat Ośrodka.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: dostawa pieczywa.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb krojony - 1 kg szt. 5500 2 Bułka pszenna 80 g szt. 6400 3 Bułka graham 100g szt. 2100 4 Bułka hotdog 80 G szt. 3000 5 Rogal 100g szt. 1400 6 Drożdżówka z budyniem, marmoladą , jabłkiem i serem120g szt. 1100 7 Pączek z pudrem szt. 800 8 Bułka - wek 350 g szt. 15 9 Paluch drożdżowy pleciony 120 g szt. 400 10 Bułka tarta kg 90 11 Drożdże kg 3.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.15.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: dostawa nabiału.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mleko 3,2 % 1 litr karton szt. 3300 2 Masło 200 g o zawartości 82 % tłuszczu szt. 3000 3 Margaryna mleczna 250 g szt. 800 4 Margaryna śniadaniowa 500 g szt. 200 5 Margaryna Palma 250 g szt. 200 6 Śmietana 18 % 400 g szt. 380 7 Jogurt z owocami 150 g szt. 2000 8 Kefir 200 g szt. 150 9 Maślanka owocowa 1 l szt. 350 10 Ser żółty twardy - Salami kg 200 11 Ser żółty twardy - Morski kg 80 12 Twaróg półtłusty krajanka kg 200 13 Twaróg cukierniczy 1 kg szt. 20 14 Serek homogenizowany 150 g szt. 2200 15 Serek do chleba 100 g szt. 800 16 Serek wiejski lekki 150 g szt. 300 17 Serek topiony z dodatkami 100 g szt. 1500 18 Kluski na parze 200opx 6 szt. /klusek szt. 200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.14.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa mięsa i przetworów mięsnych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Schab z/k kg 220 2 Łopatka b/k kg 370 3 Karczek b/k kg 50 4 Udka z kurczaka kg 250 5 Filet z kurczaka kg 230 6 Mięso wołowe z grubego (na pieczeń, rolady) kg 15 7 Mięso mielone wp. kg 80 8 Wątroba wieprzowa kg 30 9 Wątroba drobiowa kg 40 10 Kiełbasa toruńska kg 250 11 Kiełbasa zwyczajna kg 150 12 Pasztetowa wieprzowa kg 60 13 Pasztet pieczony kg 30 14 Polędwica drobiowa kg 50 15 Kiełbasa kminkowa kg 45 16 Kiełbasa szynkowa wp. kg 35 17 Kiełbasa cienka z drobiu kg 50 18 Boczek wędzony b/k kg 60 19 Boczek rolowany/faszerowany kg 35 20 Kiełbasa biała kg 130 21 Parówka śląska cienka kg 280 22 Kiełbasa mortadela kg 50 23 Baleron kg 20 24 Ogonówka kg 15 25 Szynka wieprzowa gotowana-wędzona kg 150 26 Mielonka wieprzowa kg 85 27 Pieczeń rzymska kg 65 28 Słonina wędzona kg 65 29 Kabanosy wieprzowe kg 6 30 Krupniok - kaszanka kg 60 31 Porcje rosołowe kg 385 32 Ogony wieprzowe kg 15 33 Kiełbasa śląska wieprzowa kg 160 34 Kiełbasa żywiecka kg 60 35 Kości wołowe kg 30 36 Boczek świeży b/k kg 30 37 Kiełbasa parówkowa gruba kg 50 38 Żeberka wieprzowe kg 50 39 Salceson drobiowy kg 20 40 Słonina świeża kg 10.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa warzyw i owoców.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Burak czerwony kg 160 2 Cebula kg 450 3 Ziemniak kg 5200 4 Kapusta czerwona kg 100 5 Kapusta biała kg 380 6 Marchew kg 230 7 Pietruszka kg 100 8 Seler kg 110 9 Pieczarka kg 100 10 Por kg 50 11 Czosnek główka szt. 100 Warzywa sezonowe 1 Ogórek zielony kg 130 2 Pomidor kg 180 3 Kalafior szt. 25 4 Kalarepa kg 15 5 Pietruszka zielona 0,25 kg pęcz 80 6 Sałata zielona szt. 60 7 Koperek zielony 0,25 kg pęcz 80 8 Szczypiorek 0,25 kg pęcz 60 9 Cebulka zielona 0,25 kg pęcz 65 10 Kapusta pekińska kg 70 11 Rzodkiewka 0,25 kg pęcz 100 12 Botwinka kg 15 13 Papryka świeża kg 25 14 Cukinia kg 12 15 Fasola szparagowa kg 15 Warzywa kiszone 1 Kapusta kiszona kg 250 2 Ogórek kiszony kg 180 3 Żurek 0,5 l szt. 60 Owoce 1 Cytryna kg 60 2 Pomarańcze kg 300 3 Mandarynki kg 90 4 Kiwi kg 80 5 Banany kg 350 6 Rabarbar kg 15 7 Truskawka kg 36 8 Arbuz kg 60 9 Jabłko kg 500 10 Śliwki kg 100 11 Gruszka kg 60 12 Nektarynka kg 20 13 Brzoskwinia kg 40 14 Czereśnie kg 20.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa artykuły spożywcze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Cukier op.1 kg kg 1500 2 Cukier puder kg 55 3 Cukier waniliowy 32g szt. 80 4 Kasza jęczmienna op.1kg kg 70 5 Kasza manna op.1 kg kg 35 6 Mąka wrocławska op.1 kg kg 420 7 Mąka krupczatka op.1 kg kg 60 8 Mąka ziemniaczana op.1 kg kg 20 9 Ryż op. 1 kg kg 160 10 Sól kg 180 11 Płatki czekoladowe 1000g szt. 40 12 Płatki miodowe 1000g Szt. 40 13 Płatki owsiane op.500g kg 25 14 Makaron gruby 500g świderki Lubella szt. 420 15 Makaron nitki 250 g Czaniecki szt. 400 16 Olej l 350 17 Liść laurowy 20g szt. 40 18 Majeranek 15 g szt. 80 19 Ziele angielskie 15 g szt. 35 20 Papryka mielona 20 g słodka szt. 100 21 Papryka ostra mielona 20 g szt. 10 22 Przyprawa do zupy typu magii 1 litr szt. 60 23 Czosnek mielony 20 g szt. 450 24 Pieprz mielony 20 g szt. 440 25 Kminek 20 g szt. 30 26 Oregano 20g Szt. 50 27 Bazylia 20 g Szt. 50 28 Tymianek 20 g Szt. 20 29 Carry 20g Szt. 30 30 Zioła prowansalskie 20g Szt. 50 31 Jarzynka typu Kucharek 1 kg szt. 45 32 Proszek do pieczenia 36g szt. 35 33 Soda oczyszczona 20 g szt. 25 34 Kisiel owocowy 79 g szt. 900 35 Budyń 60 g szt. 600 36 Cynamon 20 g szt. 30 37 Galaretka 80 g szt. 10 38 Musztarda 200g szt. 400 39 Krem chrzanowy 170g szt. 170 40 Majonez 900 g szt. 150 41 Keczup 1000 g szt. 150 42 Chrzan tarty 180 g szt. 50 43 Ocet 500 g 10% szt. 20 44 Herbata 100 g granulowana szt. 400 45 Kawa zbożowa 500 g szt. 25 46 Kakao 200 g szt. 50 47 Dżem owocowy 1 kg szt. 100 48 Dżem różne smaki 280g Szt. 360 49 Dżem wysoko słodzony 6,5 kg szt. 3 50 Miód naturalny 400 g szt. 180 51 Krem czekoladowy/ orzechowy 360g szt. 500 52 Czekolada mleczna 100 g szt. 450 53 Baton Pawełek różne smaki szt. 350 54 Przecier pomidorowy 1 kg szt. 115 55 Sok owocowy 1 l - karton szt. 300 56 Syrop owocowy 6,5 kg Szt. 10 57 Szynka drobiowa konserwa 110 g szt. 500 58 Konserwa turystyczna 130 g szt. 200 59 Groszek konserwowy 400g szt. 100 60 Kukurydza konserwowa 400 g szt. 100 61 Papryka konserwowa 900 g szt. 120 62 Ogórek konserwowy 900 g szt. 240 63 Koncentrat buraczany 330 ml - w butelce szt. 25 64 Fasola Jaś kg 50 65 Fasola kolorowa kg 20 66 Groch łuskany kg 25 67 Pasztet drobiowy 160 g szt. 1800 68 Ananas w puszce 565 g szt. 2 69 Brzoskwinia w puszce 850 g szt. 6 70 Rodzynki 200g szt. 10 71 Wiórki kokosowe 200 g szt. 4 72 Masa makowa 1 kg Szt. 2 73 Skórka pomarańczowa 100g szt. 6 74 Ciastka - wafle różne smaki Kg 70 75 Napoje gazowane kolorowe 1,5 l szt. 300 76 Wody mineralne gazowane 1,5 l szt. 240.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.00.00-5, 15.61.30.00-9, 15.61.00.00-7.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa Ryb.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Filet z mintaja mrożony kg 120 2 Ryba Panga mrożona kg 50 3 Matyjas solony 1 wiaderko 4 kg szt. 10 4 Makrela wędzona kg 60 5 Konserwa rybna -filet w oleju - 170 g szt. 330 6 Konserwa rybna - filet w pomidorach -170g szt. 330 7 Konserwa rybna - szproty - 170g sz. 200 8 Konserwa -paprykarz -330g szt. 250 9 Konserwa - tuńczyk w oleju - kawałki-170g szt. 450.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.20.00-0, 15.23.00.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Dostawa Mrożonek.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mieszanka kompotowa kg 300 2 Mieszanka warzywna zupa kg 80 3 Kalafior kg 50 4 Brokuły Kg 30 5 Fasola szparagowa kg 50 6 Pierogi ruskie z serem kg 50 7 Pierogi z kapustą i grzybami kg 80 8 Pierogi z mięsem kg 50 9 Pierogi z serem kg 25 10 Pyzy z mięsem kg 100 11 Kluski śląskie kg 150 12 Kluski ze śliwkami kg 50 13 Hamburgery drobiowe Kg 180 14 Groszek mrożony kg 15 15 Warzywa na patelnie kg 50 16 Truskawka kg 60 17 Uszka z kapustą i grzybami kg 15.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Dostawa jaj.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Jaja Klasa XL szt. 17000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI JAWORZE
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu z podziałem na 5 części.
- Udzielenie kredytu długoterminowego w kwocie 1 800 000,00 złotych
więcej: przetargi JAWORZE »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby SP ZOZ Sanatorium Uzdrowiskowego MSWiA w Sopocie z podziałem na 9 części
- Zakup wraz z dostawą mięsa dla potrzeb Kuchni Klinicznego Centrum Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii w Opolu (z podziałem na 2 zadania)
- Dostawy różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Nysie oraz Oddziału Zewnętrznego w Prudniku na I półrocze 2025 r.
- Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz wędlin wieprzowych na potrzeby Zakładu Aktywności Zawodowej w Legnickim Polu
- "Dostawy wędlin, mięs, podrobów wieprzowych i wołowych oraz wędlin, mięs i podrobów drobiowych do Domu Pomocy Społecznej "Betania" w Lublinie"
- Dostawa żywności do Przedszkola nr 8 im. J. Ch. Andersena z Oddziałami Integracyjnymi w Staszowie w 2025 r.
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.