Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-08-02
Trzebinia: Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini
Numer ogłoszenia: 262948 - 2009; data zamieszczenia: 02.08.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Słowackiego 70, 32-540 Trzebinia, woj. małopolskie, tel. 032 6121374 w. 45, faks 032 6121551.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mięso mielone drobiowe ilość 920 kg 2 Mięso mielone wieprzowe ilość 920 kg 3 Mięso mielone wieprzowo-cielęce ilość 920 kg 4 Mięso mielone wieprzowo-wołowe ilość 920 kg 5 Ćwiartka tylna świeża z kurczaka ilość 1600 kg 6 Łopatka wieprzowa z kością ilość 1600 kg 7 Schab wieprzowy z kością ilość 1600 kg 8 Flaki wołowe gotowane ilość 1600 kg 9 Kaszanka wieprzowa z kaszy jęczmiennej ilość 1600 kg 10 Wątroba wieprzowa ilość 1600 kg 11 Kabanos drobiowy ilość 130 kg 12 Kiełbasa drobiowa ilość 130 kg 13 Parówki drobiowe cieńkie ilość 1100 kg 14 Pasztetowa drobiowa ilość 900 kg 15 Polędwica drobiowa ilość 130 kg 16 Szynka drobiowa ilość 130 kg 17 Mielonka drobiowa ilość 900 kg 18 Kiełbasa wieprzowa mortadela ilość 2600 kg 19 Kiełbasa wieprzowa zwyczajna ilość 2600 kg 20 Parówki wieprzowe cieńkie ilość 1100 kg 21 Pasztetowa wieprzowa ilość 900 kg 22 Salceson wieprzowy włoski ilość 900 kg 23 Salceson wieprzowy brunszwicki ilość 900 kg 24 Kiełbasa biała ilość 1100 kg 25 Kiełbasa parówkowa ilość 1100 kg 26 Kiełbasa kanapkowa ilość 900 kg 27 Kiełbasa lunszmit ilość 900 kg 28 Mielonka wieprzowa ilość 900 kg.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.11.20.00 - Drób 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.40.00 - Podroby 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium: nie dotyczyIII.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust. 1 oraz art. 24 ust. 1 i ust. 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku Prawo zamówień publicznych.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert. Wymagane dokumenty należy przedstawić w formie oryginałów lub kserokopii. Dokumenty złożone w formie kserokopii muszą być opatrzone klauzulą ZA ZGODNOŚĆ Z ORYGINAŁEM i podpisem osoby uprawnionej do reprezentacji Wykonawcy lub pełnomocnika. Wskazane jest ponadto umieszczenie obok daty.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Trzebini
Ul. Słowackiego 70
32-540 Trzebinia.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.08.2009 godzina 09:30, miejsce: Sekretariat Zakładu Karnego w Trzebini Ul. Słowackiego 70 32-540 Trzebinia.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.
INNE PRZETARGI Z TRZEBINI
- Pełnienie nadzoru inwestorskiego w zakresie zadania "Rozbudowa kotłowni i rozbudowa węzła kuchennego w ZK w Trzebini"
- "Renowacja elewacji oraz dostosowanie budynku Przedszkola Samorządowego nr 2 w Trzebini do zaleceń przeciwpożarowych".
- "Modernizacja kompleksu sportowego "Moje boisko - ORLIK 2012" na Osiedlu Gaj w Trzebini.
więcej: przetargi w Trzebini »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Szczuczynie" w roku szkolnym 2024/2025
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 63 WE WROCŁAWIU
- "Dostawa produktów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego nr 5 "Wesoła Piąteczka" w Słupsku"
- Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówek szkolnych w SP w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2024/2025
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Przedszkola nr 4 w Mikołowie w roku szkolnym 2024/2025.
- Zakup i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Internatu Szkoły Policealnej - Medycznego Studium Zawodowego im. J. Korczaka, ul. Kryńskiego 12 w Łukowie w roku szkolnym 2024/2025
więcej: Drób »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.