eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi HrubieszówDostawy mięsa, wędlin oraz drobiu

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2016-02-05

Hrubieszów: Dostawy mięsa, wędlin oraz drobiu
Numer ogłoszenia: 26472 - 2016; data zamieszczenia: 05.02.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 347876 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Hrubieszowie, ul. Nowa 64, 22-500 Hrubieszów, woj. lubelskie, tel. 084 6966915, faks 084 6963354.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa, wędlin oraz drobiu.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin, konserw i drobiu zgrupowanych we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) 151 w asortymencie i ilości przedstawionej poniżej Część 1 Mięso wieprzowe - łopatka b/k, w stanie mrożonym, w opakowaniach od 1,5 do 2 kg, kod CPV 15113000-3 ilość 2000kg. Mięso wieprzowe mielone kostka w stanie mrożonym, maksymalna zawartość tłuszczu 30 % kod CPV 15131130-5, ilość 1200kg, Mięso wołowe - łopatka b/k w stanie mrożonym, w opakowaniach od 0,5 do 1 kg, kod CPV 15111100-0, ilość 350kg, Ozór wołowy w stanie mrożonym, w opakowaniach od 0,5 kg do 1 kg, kod CPV 15111100-0, ilość 400kg, Wątroba wieprzowa, świeża, nie mrożona kod CPV 15114000-0, ilość 1500kg, Serca wieprzowe, świeże, nie mrożone, kod CPV 15114000-0, ilość 1500 kg, Część 2 Kiełbasa zwyczajna, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy kod CPV 15131130-5, ilość 1500kg, Kiełbasa serdelowa wieprzowa, w osłonie naturalnej,hermetycznie lub gazowo pakowana. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy kod CPV 15131130-5, ilość 1500kg, Kiełbasa wiejska, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy kod CPV 15131130-5, ilość 1500kg, Parówki cienkie wieprzowe, w osłonie naturalnej lub sztucznej, hermetycznie lub gazowo pakowane. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy kod CPV 15131130-5, ilość 1500kg, Przysmak śniadaniowy, hermetycznie lub gazowo pakowany. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy kod CPV 15131130-5, ilość 3000kg, Polędwica sopocka, hermetycznie lub gazowo pakowana. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy kod CPV 15131130-5, ilość 300kg, Kiełbasa szynkowa, hermetycznie lub gazowo pakowana. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy kod CPV 15131130-5, ilość 300kg, Kiełbasa biała parzona, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy kod CPV 15131130-5, ilość 30 kg. Część 3 Ćwiartka kurczaka tylna, mrożona w opakowaniach od 2 do 3 kg, kod CPV 15112100-7, ilość 5000 kg. Część 4 Mielonka drobiowa w bloku, hermetycznie lub gazowo pakowana. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy, kod CPV 15131135-0, ilość 3000 kg, Parówki drobiowe, hermetycznie lub gazowo pakowane, w osłonie naturalnej lub sztucznej, hermetycznie pakowane. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy, kod CPV 15131135-0, ilość 1500 kg, Kiełbasa mortadela, hermetycznie lub gazowo pakowana. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy, kod CPV 15131135-0, ilość 1500 kg, Pieczeń drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy, kod CPV 15131135-0, ilość 1500 kg, Kiełbasa kanapkowa drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy, kod CPV 15131135-0, ilość 1500 kg, Kiełbasa krakowska drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy, kod CPV 15131135-0, ilość 300 kg, Szynka drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy, kod CPV 15131135-0, ilość 300 kg, Polędwica drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy, kod CPV 15131135-0, ilość 300 kg, Żywiecka drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy, kod CPV 15131135-0, ilość 300 kg, Baleron z indyka, hermetycznie lub gazowo pakowany. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej jak 10 dni od daty dostawy, kod CPV 15131135-0, ilość 300 kg. Wymagania w zakresie przedmiotu zamówienia 1) Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności oraz rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie.2) Każdy produkt realizowany będzie zgodnie z normami jakościowymi GHP, GMP lub systemem HACCP; 3) Każdy dostarczony produkt winien być I klasy, zgodny z Polską Normą. 4) Na każde żądanie zamawiającego wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi, itp. Cechy jakościowe dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: 1) obce posmaki, 2) zapachy,3) nalot pleśni,4) fragmenty obcych ciał.Wymagania dotyczące opakowania.Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: 1) nazwę środka spożywczego,2) dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym oraz alergeny jeżeli występują,3) datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia,4) dane identyfikujące producenta środka spożywczego,5) zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu,6) warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania,7) oznaczenie partii produkcji,8) klasę jakości handlowej,9) wagę brutto. Wymagania stawiane Wykonawcy. W trakcie trwania umowy Wykonawca będzie odpowiedzialny za całokształt realizacji przedmiotu zamówienia w tym za przebieg, jakość i terminowe wykonanie dostaw. Realizacja dostaw. Dostawy będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 12:30, w ilościach i asortymencie uzgodnionym przez zamawiającego z dostawcą z co najmniej 24 godzinnym wyprzedzeniem. Transport dostaw zapewnia Wykonawca. Zamawiający zastrzega sobie po uzgodnieniu z Wykonawcą prawo do korekty zamówionych ilości poszczególnych produktów w zależności od bieżących potrzeb.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.11.00 - Wołowina 15.11.40.00 - Podroby 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso wieprzowe, wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.01.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorz Nowakowski, Dabrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 57700,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 47445,50

  • Oferta z najniższą ceną: 46820,00 / Oferta z najwyższą ceną: 59235,75

  • Waluta: PLN .


Część NR: 2   

Nazwa: Wędliny wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.01.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorz Nowakowski, Dąbrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 67980,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 50133,00

  • Oferta z najniższą ceną: 50133,00 / Oferta z najwyższą ceną: 90672,75

  • Waluta: PLN .


Część NR: 3   

Nazwa: Mięso drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.01.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • E.B. Sp. z o.o., Cisowa 9, 20-703 Lublin, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 30000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 25095,00

  • Oferta z najniższą ceną: 23650,00 / Oferta z najwyższą ceną: 32550,00

  • Waluta: PLN .


Część NR: 4   

Nazwa: Wędliny drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.01.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorz Nowakowski, Dabrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 73350,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 55011,00

  • Oferta z najniższą ceną: 55011,00 / Oferta z najwyższą ceną: 103824,00

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.