Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-08-05
Dzierżoniów: Dostawa artykułów żywnościowych
Numer ogłoszenia: 266934 - 2009; data zamieszczenia: 05.08.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Ząbkowicka 53, 58-200 Dzierżoniów, woj. dolnośląskie, tel. 074 8324850, faks 074 8324852.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 158CPV Część I: 1. Makaron świderki- 1800 kg* 2. Makaron łazanki- 1800 kg* 3. Makaron nitki- 400 kg* 4. Herbata - 550 kg* 5. Kawa zbożowa - 70 kg* 6. Biały barszcz - 120 kg* 7. Przyprawa do zup w płynie - 2400 l* 8. Majeranek - 15 kg* 9. Musztarda - 620 kg* 10. Ocet - 380 l* 11. Papryka słodka mielona- 45 kg* 12. Sól - 1900 kg* 13. Pieprz czarny mielony- 55 kg* 14. Czosnek granulowany - 12 kg* 15. Przyprawa do mięsa mielonego - 36 kg* 16. Przyprawa do gulaszu - 40 kg* 17. Zupy błyskawiczne - 18 kg* 18. Cukier - 6600 kg* 19. Kwasek cytrynowy- 5 kg* 20. Majonez - 100 kg* Część II: 1. Rosół drobiowy - 1000 kg* 2. Rosół jarzynowy - 600 kg* 3. Rosół wołowy - 500 kg* w grupie 151 CPV Część III: 1. Konserwa turystyczna - 1900 kg* 2. Konserwa tyrolska - 1700 kg* 3. Pasztet drobiowy - 1800 kg* 4. Pasztet mięsny - 1800 kg* w grupie 153 CPV Część IV: 1. Fasolka szparagowa konserwowa - 580 kg* 2. Groszek konserwowy - 900 kg* 3. Koncentrat pomidorowy - 1500 kg* 4. Przecier ogórkowy - 650 kg* 5. Szczaw konserwowy - 500 kg* 6. Dżem owocowy - 2500 kg* 7. Dżem jasny - 2000 kg* 8. Zaprawa do napojów - 550 kg* 9. Kukurydza konserwowa - 100 kg* 10. Fasola czerwona konserwowa - 110 kg* *ilości szacunkowe.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00 - Makaron niegotowany 15.83.12.00 - Cukier biały 15.87.24.00 - Sól 15.89.15.00 - Buliony 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.13.10 - Pasztety 15.33.14.25 - Przecier pomidorowy 15.33.22.90 - Dżemy 15.32.18.00 - Soki skoncentrowane 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 24.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium: Nie dotyczyIII.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunkiem przystąpienia do przetargu jest spełnienie przez oferentów wymogów wyszczególnionych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia i określonych w art. 22 ustawy prawo zamówień publicznych oraz nie podlegających wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art.24 ust.1 pkt. 1-9 i ust. 2 pkt.1-3 ustawy prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia wymaganych warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana przez zamawiającego na zasadzie spełnia- nie spełnia w oparciu o informacje w dokumentach i oświadczeniach złożonych przez wykonawców..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W przetargu mogą wziąć udział oferenci, którzy spełniają następujące warunki: 1) Nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych. W celu potwierdzenia spełniania wymaganych warunków oferenci obowiązani są złożyć następujące dokumenty: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wyma?gają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej. Kserokopia potwierdzona (za zgodność z oryginałem) przez Wykonawcę..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikacja istotnych warunków zamówienia jest do odbioru nieodpłatnie w sekretariacie AŚ Dzierżoniów..
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.08.2009 godzina 11:00, miejsce: Sekretariat AŚ Dzierżoniów, ul. Ząbkowicka 53.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: MAKARON, CUKIER, PRZYPRAWY.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 158CPV Część I: 1. Makaron świderki- 1800 kg* 2. Makaron łazanki- 1800 kg* 3. Makaron nitki- 400 kg* 4. Herbata - 550 kg* 5. Kawa zbożowa - 70 kg* 6. Biały barszcz - 120 kg* 7. Przyprawa do zup w płynie - 2400 l* 8. Majeranek - 15 kg* 9. Musztarda - 620 kg* 10. Ocet - 380 l* 11. Papryka słodka mielona- 45 kg* 12. Sól - 1900 kg* 13. Pieprz czarny mielony- 55 kg* 14. Czosnek granulowany - 12 kg* 15. Przyprawa do mięsa mielonego - 36 kg* 16. Przyprawa do gulaszu - 40 kg* 17. Zupy błyskawiczne - 18 kg* 18. Cukier - 6600 kg* 19. Kwasek cytrynowy- 5 kg* 20. Majonez - 100 kg* * ilości szacunkowe.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9, 15.86.30.00-5, 15.83.12.00-4, 15.87.11.10-8, 15.87.12.73-8, 15.87.24.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 24.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: BULIONY.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 158CPV Część II: 1. Rosół drobiowy - 1000 kg* 2. Rosół jarzynowy - 600 kg* 3. Rosół wołowy - 500 kg* * ilości szacunkowe.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.15.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 24.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: KONSERWY, PASZTETY.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 151 CPV Część III: 1. Konserwa turystyczna - 1900 kg* 2. Konserwa tyrolska - 1700 kg* 3. Pasztet drobiowy - 1800 kg* 4. Pasztet mięsny - 1800 kg* *ilości szacunkowe.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5, 15.13.13.10-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 24.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: DŻEM, PRZETWORZONE WARZYWA.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 153 CPV Część IV: 1. Fasolka szparagowa konserwowa - 580 kg* 2. Groszek konserwowy - 900 kg* 3. Koncentrat pomidorowy - 1500 kg* 4. Przecier ogórkowy - 650 kg* 5. Szczaw konserwowy - 500 kg* 6. Dżem owocowy - 2500 kg* 7. Dżem jasny - 2000 kg* 8. Zaprawa do napojów - 550 kg* 9. Kukurydza konserwowa - 100 kg* 10. Fasola czerwona konserwowa - 110 kg* *ilości szacunkowe.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.25-2, 15.33.22.90-3, 15.32.18.00-2, 15.33.10.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 24.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z DZIERŻONIOWA
- Wykonanie robót budowlanych polegających na modernizacji budynku domu pogrzebowego(...)"Rozbudowa cmentarza Komunalnego i parkingu przed cmentarzem oraz budowa sieci wodociągowej na terenie cmentarza"
- Wykonanie robót budowlanych w budynku Powiatowego Centrum P.P.P. i D.E. polegających na: Część I - Przebudowie ściany frontowej, Część II - Przebudowie klatki schodowej i korytarza
- Przebudowa i rozbudowa dróg powiatowych nr 2877D i 3016D w m. Pieszyce w ramach zadania: przebudowa skrzyżowania dróg powiatowych nr 2877D i 3016D w Pieszycach na skrzyżowanie typu rondo wraz z od...
- Budowa wielorodzinnego budynku mieszkalnego z parterową częścią wielofunkcyjną wraz z zagospodarowaniem terenu i infrastrukturą techniczną
- Modernizacja budynku Zespołu Szkół nr 1 w Dzierżoniowie, przy ul. Mickiewicza 8
więcej: przetargi w Dzierżoniowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ZP/29/2025 - Dostawa konserw mięsnych II
- Sukcesywne dostawy przetworów mięsnych-wędlin na potrzeby Aresztu Śledczego w Koszalinie
- Dostawa różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Trzebini.
- Dostawa ziemniaków, warzyw, owoców i jaj świeżych do Zakładu Karnego w Brzegu
- DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN DLA WOJEWÓDZKIEGO SZPITALA SPECJALISTYCZNEGO W LEGNICY
- DOSTAWY RÓŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, SYPKICH I PAKOWANYCH DO STOŁÓWKI W DOBRZENIU WIELKIM PRZEZ OKRES 12 MIESIĘCY
więcej: Konserwy i przetwory z mięsa »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.