Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-08-06
Gdańsk: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Ośrodka Wczasowego w Jastrzębiej Górze ul. Słowackiego 7 oraz stołówki i bufetu w OPP KWP w Gdańsku ul. Słowackiego 161.
Numer ogłoszenia: 268558 - 2009; data zamieszczenia: 06.08.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Komenda Wojewódzka Policji w Gdańsku , ul. Okopowa 15, 80-819 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 058 3214817, faks 058 3214810.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.pomorska.policja.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Ośrodka Wczasowego w Jastrzębiej Górze ul. Słowackiego 7 oraz stołówki i bufetu w OPP KWP w Gdańsku ul. Słowackiego 161..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: MIĘSO WIEPRZOWE Schab b/k 1kg Karkówka b/k 1kg Łopatka b/k 1kg Boczek świeży 1kg Żeberka - paski 1kg Golonka z/k 1kg Szynka b/k 1kg Smalec 1kg Słonina 1kg Mięso gulaszowe 1kg MIĘSO WOŁOWE Wołowina extra 1kg Wołowina b/k 1kg Szponder 1kg Rosbef 1kg Gulaszowe 1kg Antrykot 1 kg WĘDLINY Biała surowa 1kg Boczek wędzony 1kg Parówki grube 1kg Parówki cienkie 1kg Krakowska sucha 1kg Krakowska parzona 1kg Szynka konserwowa 1kg Mielonka konserwowa 1kg Szynka wędzona gotowana 1kg Salami 1kg Ogonówka 1kg Polędwica wędzona 1kg Baleron 1kg Przysmak w konserwie 1kg L-meat 1kg Żywiecka 1kg Szynkowa 1kg Łopatka konserwowa 1kg Szynkówka 1kg Tyrolska 1kg Kaszanka 1kg Pasztet foremkowy 1kg Pasztetowa wędzona 1kg Polędwica Kanadyjska 1kg Kabanosy 1kg Pieczeń ala kaczka 1kg Filet wędzony z indyka 1kg Indyk pieczony 1kg Szynka gotowana 1kg Polędwica Sopocka 1kg Polędwica surowa wędzona 1kg Tuszonka w galarecie 1kg. Metka tatarska 1kg. Podwawelska 1kg Zwyczajna 1kg Śląska 1kg Metka 1kg Piwna 1kg Jałowcowa 1kg Myśliwska 1kg Polska 1kg Tatrzańska 1kg Polędwica drobiowa 1kg Mortadela 1kg Konserwa mięsna 125 g 1kg Pasztet 110 g 1kg Salceson ozorkowy 1kg Krupniok 1kg Wiankowa 1kg Pieczeń Rzymska 1kg Szynka chlebowa 1kg PODROBY Kurczak świeży 1kg Piersi z kurczaka 1kg Udka z kurczaka 1kg Wątróbka z kurczaka 1kg Pierś z indyka 1kg Flaki wołowe 1kg Żołądki drobiowe 1kg Porcje rosołowe 1kg.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: - Spełniają wymagania art. 22 i 24 uPzp , - Wykonawca, który złożył oświadczenie i dokumenty spełnia powyższe warunki..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, - oświadczenie zgodnie z wymogami art. 22 i 24 Ustawy , - druk ofertowy wraz z oświadczeniem o podwykonawcach . Zamawiający dopuszcza wspólne ubieganie się Wykonawców o udzielenie zamówienia publicznego. W takim przypadku Wykonawcy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu. Do oferty należy dołączyć pełnomocnictwo..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pomorska.policja.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Sekcja Zamówień Publicznych KWP w Gdańsku ul. Biskupia 23, 80-875 Gdańsk.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.08.2009 godzina 09:50, miejsce: Sekcja Zamówień Publicznych KWP w Gdańsku ul. Biskupia 23, 80-875 Gdańsk.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
INNE PRZETARGI Z GDAŃSKA
- Nabycie subskrypcji na kompleksową usługę w celu utrzymania ciągłości pracy urządzeń zainstalowanych w serwerowni Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej
- DOSTAWA SAMOCHODU TYPU FURGON NIEOZNAKOWANY DO PRZEWOZU OSÓB W ILOŚCI 7-8 W ILOŚCI 1 SZT.
- Zaprojektowanie oraz wykonanie przebudowy i remontu hali 014A wraz z wymianą pokrycia dachowego w budynku nr 40 w celu stworzenia Laboratorium Systemów Konwersji Energii i Napędów, Wydział IMiO PG
- Budowa ekostrady rowerowej na trasie Śródmieście-Chełm
- Naprawa konstrukcji bramowych
- wynajem urządzeń nagłośnieniowych i konstrukcji scenicznych wraz z ich montażem, obsługą i demontażem na potrzeby wydarzenia w dniu 8.06.2025 9. Edycji Karnawału Latawców
więcej: przetargi w Gdańsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO NR 14 WE WROCŁAWIU
- Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
- Dostawy mięsa i wędlin do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Olszanicy
- Sukcesywna dostawa żywności w podziale na zadania
- Dostawy mięsa i podrobów drobiowych, mięsa wieprzowego i wołowego, wędlin wieprzowych i wędlin drobiowych oraz ryb
- Dostawa artykułów spożywczych dla Dolnośląskiego Centrum Rehabilitacji i Ortopedii Sp. z o.o. w Kamiennej Górze
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.