To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2017-01-04
Ogłoszenie nr 2697 - 2017 z dnia 2017-01-04 r.
Elbląg: Zakup i dostawy produktów mleczarskich w 2017 r.
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 344590-2016
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Elblągu, krajowy numer identyfikacyjny
28138539600000, ul.
ul. Kwiatkowskiego
15,
82-300
Elbląg, państwo
Polska, woj.
warmińsko-mazurskie, tel.
261 313 015, faks
261 313 304, e-mail
21wog@ron.mil.pl
Adres strony internetowej (URL): www.21wog.wp.mil.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawy produktów mleczarskich w 2017 r.
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):36/SZP/2016
II.2) Rodzaj zamówienia:Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakup i dostawa produktów mleczarskich w 2017 r. w czterech częściach zamówienia. We wszystkich częściach zamówienia 29 pozycji asortymentowych - szczegółowy wykaz pozycji asortymentowych:część zamówienia nr 1 - garnizon Elbląg:Mleko w proszku pełne - ilości minimalne 48 kg - ilości maksymalne 72 kg; Mleko spożywcze pasteryz. 2% tł. - ilości minimalne 400 l - ilości maksymalne 600 l; Mleko spożywcze UHT 2% tł. - ilości minimalne 3600 l - ilości maksymalne 5400 l; Śmietana 18% tł. - ilości minimalne 800 kg - ilości maksymalne 1200 kg; Śmietana kremowa 30% tł. - ilości minimalne 200 kg - ilości maksymalne 300 kg; Jogurt naturalny - ilości minimalne 400 kg - ilości maksymalne 600 kg; Jogurt owocowy - ilości minimalne 800 kg - ilości maksymalne 1200 kg; Serek homogenizowany naturalny - ilości minimalne 80 kg - ilości maksymalne 120 kg; Serek homogenizowany waniliowy - ilości minimalne 320 kg - ilości maksymalne 480 kg; Serek homogenizowany owocowy - ilości minimalne 320 kg - ilości maksymalne 480 kg; Serek twarogowy - ilości minimalne 80 kg - ilości maksymalne 120 kg; Serek naturalny do smarowania - ilości minimalne 120 kg - ilości maksymalne 180 kg; Kefir - ilości minimalne 112 kg - ilości maksymalne 168 kg; Ser twarogowy półtłusty - ilości minimalne 200 kg - ilości maksymalne 300 kg; Ser twarogowy ziarnisty - ilości minimalne 160 kg - ilości maksymalne 240 kg; Ser typu fromage - ilości minimalne 76 kg - ilości maksymalne 114 kg; Ser edamski pełnotłusty - ilości minimalne 280 kg - ilości maksymalne 420 kg; Ser gouda pełnotłusty - ilości minimalne 280 kg - ilości maksymalne 420 kg; Ser salami pełnotłusty- ilości minimalne 280 kg - ilości maksymalne 420 kg; Ser camembert - ilości minimalne 64 kg - ilości maksymalne 96 kg; Ser topiony z szynką - ilości minimalne 240 kg - ilości maksymalne 360 kg; Ser topiony z papryką - ilości minimalne 240 kg - ilości maksymalne 360 kg; Ser topiony pełnotłusty - ilości minimalne 240 kg - ilości maksymalne 360 kg; Ser topiony tłusty plasterkowany - ilości minimalne 248 kg - ilości maksymalne 480 kg; Ser topiony kremowy wielosmakowy - ilości minimalne 160 kg - ilości maksymalne 240 kg; Ser wędzony - ilości minimalne 96 kg - ilości maksymalne 144 kg; Ser typu mozzarella - ilości minimalne 56 kg - ilości maksymalne 84 kg; Ser feta - ilości minimalne 32 kg - ilości maksymalne 48 kg; Masło ekstra jednoporcjowe - ilości minimalne 600 kg - ilości maksymalne 900 kg; Część zamówienia nr 2-Garnizon Braniewo; Część zamówienia nr 3-Garnizon Bartoszyce; Część zamówienia nr 4-Garnizon Morąg - dla każdej z części zamówienia następujące ilości: Mleko w proszku pełne - ilości minimalne 24 kg - ilości maksymalne 36 kg; Mleko spożywcze pasteryz. 2% tł. - ilości minimalne 200 l - ilości maksymalne 300 l; Mleko spożywcze UHT 2% tł. - ilości minimalne 1800 l - ilości maksymalne 2700 l; Śmietana 18% tł. - ilości minimalne 400 kg - ilości maksymalne 600 kg; Śmietana kremowa 30% tł. - ilości minimalne 100 kg - ilości maksymalne 150 kg; Jogurt naturalny - ilości minimalne 200 kg - ilości maksymalne 300 kg; Jogurt owocowy - ilości minimalne 400 kg - ilości maksymalne 600 kg; Serek homogenizowany naturalny - ilości minimalne 40 kg - ilości maksymalne 60 kg; Serek homogenizowany waniliowy - ilości minimalne 160 kg - ilości maksymalne 240 kg; Serek homogenizowany owocowy - ilości minimalne 160 kg - ilości maksymalne 240 kg; Serek twarogowy - ilości minimalne 40 kg - ilości maksymalne 60 kg; Serek naturalny do smarowania - ilości minimalne 60 kg - ilości maksymalne 90 kg; Kefir - ilości minimalne 56 kg - ilości maksymalne 84 kg; Ser twarogowy półtłusty - ilości minimalne 100 kg - ilości maksymalne 150 kg; Ser twarogowy ziarnisty - ilości minimalne 80 kg - ilości maksymalne 120 kg; Ser typu fromage - ilości minimalne 38 kg - ilości maksymalne 57 kg; Ser edamski pełnotłusty - ilości minimalne 140 kg - ilości maksymalne 210 kg; Ser gouda pełnotłusty - ilości minimalne 140 kg - ilości maksymalne 210 kg; Ser salami pełnotłusty- ilości minimalne 140 kg - ilości maksymalne 210 kg; Ser camembert - ilości minimalne 32 kg - ilości maksymalne 48 kg; Ser topiony z szynką - ilości minimalne 120 kg - ilości maksymalne 180 kg; Ser topiony z papryką - ilości minimalne 120 kg - ilości maksymalne 180 kg; Ser topiony pełnotłusty - ilości minimalne 120 kg - ilości maksymalne 180 kg; Ser topiony tłusty plasterkowany - ilości minimalne 124 kg - ilości maksymalne 240 kg; Ser topiony kremowy wielosmakowy - ilości minimalne 80 kg - ilości maksymalne 120 kg; Ser wędzony - ilości minimalne 48 kg - ilości maksymalne 72 kg; Ser typu mozzarella - ilości minimalne 28 kg - ilości maksymalne 42 kg; Ser feta - ilości minimalne 16 kg - ilości maksymalne 24 kg; Masło ekstra jednoporcjowe - ilości minimalne 300 kg - ilości maksymalne 450 kg. Zamówienie realizowane jest z wykorzystaniem prawa opcji. Opcja polega na powtórzeniu tego samego asortymenru dla ilosci maksymalnych okreslonych w SIWZ.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
II.5) Główny Kod CPV:
15500000-3
Dodatkowe kody CPV:
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
Wymagany termin wykonania zamówienia: dla części zamówienia nr 1 - od daty zawarcia umowy, jednak nie wcześniej niż od 02.01.2017 r. do 31.12.2017 r.; dla części zamówienia nr 2 - od daty zawarcia umowy, jednak nie wcześniej niż od 02.01.2017 r. do 31.12.2017 r.;dla części zamówienia nr 3 - od daty zawarcia umowy, jednak nie wcześniej niż od 02.01.2017 r. do 31.12.2017 r.; dla części zamówienia nr 4 - od daty zawarcia umowy, jednak nie wcześniej niż od 02.01.2017 r. do 31.12.2017 r.;
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 | NAZWA: Garnizon Elbląg |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03/01/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT110541.25 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Sprawdź tą firmę: IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM dane rejestrowe jakie przetargi wygrała firma Cena wybranej oferty/wartość umowy 111718.15 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 2 | NAZWA: Garnizon Braniewo |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03/01/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT55270.63 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 55859.08 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 3 | NAZWA: Garnizon Bartoszyce |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT55270.63 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert1 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 64204.75 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 4 | NAZWA: Garnizon Morąg |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT55270.63 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 55859.08 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z ELBLĄGA
- Dostawa oprogramowania biurowego dla Akademii Nauk Stosowanych w Elblągu
- Świadczenie usługi dozoru i ochrony Terminalu Przeładunkowo-Składowego z obsługą portierni i obsługą parkingu niestrzeżonego dla samochodów ciężarowych na Terminalu przy ul. Radomskiej 23d w Elblągu
- Opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej termomodernizacji budynku Przedszkola nr 24 przy ul. Brzechwy 5 w Elblągu w ramach zadania: "Termomodernizacja obiektów użyteczności publicznej"
- Opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej termomodernizacji budynku Szkoły Podstawowej nr 12 przy ul. Zajchowskiego 12 w Elblągu
- Opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej termomodernizacji budynku Przedszkola nr 17 przy ul. Karowej 30 w Elblągu w ramach zadania "Termomodernizacja obiektów użyteczności publicznej."
- Opracowanie dokumentacji technologicznej i wykonawczej oraz wymiana łożyska głównego na podporze mostu dolnego w ciągu ulic Studzienna - Orla w Elblągu
więcej: przetargi w Elblągu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.