eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PoznańMIĘSO, WĘDLINY, DRÓB, JAJA I SMALEC (Nr rejestru Ż/34/11)

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-10-14

Poznań: MIĘSO, WĘDLINY, DRÓB, JAJA I SMALEC (Nr rejestru Ż/34/11)
Numer ogłoszenia: 270865 - 2011; data zamieszczenia: 14.10.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 227755 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM w Poznaniu, ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147, 61-545 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 61 8310142, 8310242, faks 61 8310107.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: MIĘSO, WĘDLINY, DRÓB, JAJA I SMALEC (Nr rejestru Ż/34/11).

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin, drobiu, jaj i smalcu, usystematyzowane w 9 niepodzielnych pakietach. Dokładny opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Cenniku (załącznik nr 2 do SIWZ). Zamawiający wymaga aby: - realizacja zamówienia odbywała się w terminie 1 dnia od złożenia w godz. 7.00 - 13.00 w dni robocze; - dostawa mięsa, drobiu, jaj, wędlin i smalcu odbywała się samochodem chłodnią, - każdy asortyment dostarczany był w oddzielnych plastikowych pojemnikach przeznaczonych do transportu żywności z etykietą produktu zawierającą informacje dotyczące dostawcy wraz z adresem jego siedziby, nazwę produktu, masę netto, datę wytworzenia produktu, termin przydatności do spożycia oraz warunki przechowywania; - wykonawca przedstawił Certyfikat, zaświadczenie Zakładu o wprowadzonym i stosowanym systemie bezpieczeństwa żywności i żywienia HACCP lub dokumenty równoważne dla firm dystrybucyjnych; - wykonawca przy każdorazowej dostawie przedstawił Handlowy Dokument Identyfikacyjny; - przedstawił zaświadczenie potwierdzone opinią Inspektoratu Sanitarnego, że środek transportu spełnia warunki higieniczno - sanitarne i może służyć do przewozu żywności; - w przypadku zapłaty gotówkowej, po podpisaniu umowy, wykonawca przedłożył upoważnienie dla wyznaczonej osoby do odbioru gotówki (dotyczy wartości zamówionej partii produktów, nie przekraczającej kwoty 1 000,00 zł brutto), wystawione na czas trwania umowy lub okresowo. UWAGA! Zamawiający wymaga od Wykonawcy dostarczania towaru świeżego, nie poddanego uprzednio procesowi zamrażania (za wyjątkiem drobiu), bez obcych zapachów, nalotów, oślizgłości, spełniające wymagania jakościowe wg obowiązujących norm. Uwaga! Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, jeśli jej wykonanie powierzy Podwykonawcy..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.11.20.00 - Drób 03.14.25.00 - Jaja 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.11.40.00 - Podroby .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: PAKIET NR 1 - MIĘSO WIEPRZOWE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.09.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • WALDI Zakład Przetwórstwa Mięsnego R. Jokś, W.Wysiadły, M. Wysiadły s.j., ul. Powstańcow Chocieszyńskich 97, 62-065 Grodzisk Wlkp., kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 47000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 46704,00

  • Oferta z najniższą ceną: 46704,00 / Oferta z najwyższą ceną: 63951,30

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: PAKIET NR 2 -PODROBY WIEPRZOWE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.09.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • WALDI Zakład Przetwórstwa Mięsnego R. Jokś, W. Wysiadły, W. Wysiadły, M. Wysiadły s.j., ul. Powstańców Chocieszyńskich 97, 62-065 Grodzisk Wlkp., kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4200,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4336,50

  • Oferta z najniższą ceną: 4336,50 / Oferta z najwyższą ceną: 7252,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: PAKIET NR 3 - SMALEC

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.09.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • WALDI Przetwórstwa Mięsnego R. Jokś, W. Wysiadły, M. Wysiadły s.j., ul. Powstańców Chocieszyńskich 97, 62-065 Grodzisk Wlkp., kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4200,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4725,00

  • Oferta z najniższą ceną: 3758,00 / Oferta z najwyższą ceną: 6247,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: PAKIET NR 4 - BOCZEK WĘDZONY

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.09.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • WALDI Zakład Przetwórstwa Mięsnego R.Jokś, W. Wysiadły, M. Wysiadły s.j., ul. Powstańców Chocieszyńskich 97, 62-065 Grodzisk Wlkp., kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4147,50

  • Oferta z najniższą ceną: 4147,50 / Oferta z najwyższą ceną: 8657,25

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: PAKIET NR 5 -WĘDLINY WIEPRZOWE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.09.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.P.H Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska-Chrząszcz, ul. S. Wyspiańskiego 26b m 206, 60-751 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 22000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 19936,88

  • Oferta z najniższą ceną: 19936,88 / Oferta z najwyższą ceną: 26241,60

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: PAKIET NR 6 - KIEŁBASY, PARÓWKI

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.09.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Rolno- Spożywczego Andrzej Kuchta s.j., Huta, ul. Radomska 59a, 64-700 Czarnków, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 24766,88

  • Oferta z najniższą ceną: 24766,88 / Oferta z najwyższą ceną: 28657,13

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: PAKIET NR 7 - DRÓB

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.09.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Centrum Mięsne MAKTON S.A., ul. Kłobucka 25, 02-699 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 27000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 33159,00

  • Oferta z najniższą ceną: 33159,00 / Oferta z najwyższą ceną: 42474,60

  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: PAKIET NR 8 - WĘDLINY DROBIOWE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.09.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.P.H. Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska- Chrząszcz, ul. S. Wyspiańskiego 26b m 206, 60-751 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11700,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9009,00

  • Oferta z najniższą ceną: 9009,00 / Oferta z najwyższą ceną: 15206,10

  • Waluta: PLN.

Część NR: 9   

Nazwa: PAKIET NR 9 - JAJA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.09.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Gospodarstwo Rolne Działy Specjalne Produkcji Rolnej Zdzisław Lasocki, Będlewo, ul Mosińska 9, 62-060 Stęszew, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 12250,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 10150,00

  • Oferta z najniższą ceną: 10150,00 / Oferta z najwyższą ceną: 14332,50

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.