To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-12-18
Działdowo: Dostawa mięsa i przetworów mięsnych.
Numer ogłoszenia: 275035 - 2013; data zamieszczenia: 18.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 242851 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, ul. Leśna 1, 13-200 Działdowo, woj. warmińsko-mazurskie, tel. (023) 6972653, faks (023) 6972653.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i przetworów mięsnych..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i przetworów mięsnych. Dokładny wykaz wymaganych wyrobów zawiera załącznik nr 1 do oferty niniejszej siwz. CPV: 15.13.00.00-8 - produkty mięsne 15.13.15.00-0 - produkty drobiowe 2. Artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia muszą być wysokiej jakości, w szczególności: a) wymagania wspólne dla mięsa wieprzowego: - czystość - mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń ciałami obcymi, dobrze wykrwawione, - konsystencja - jędrna, elastyczna, odkształcająca się, linie cięcia równe, gładkie - smak i zapach - swoisty, charakterystyczny dla mięsa świeżego, bez oznak zaparzenia i zepsucia, - barwa - od jasnoczerwonej do ciemnoczerwonej, - mięso oznakowane przez lekarza weterynarii, - mięso nie pakowane próżniowo, oraz bez użycia konserwantów - mięso drobne gulaszowe - pozbawione tkanki tłuszczowej mięso wieprzowe i wołowe b) wymagania wspólne dla przetworów mięsnych: - klasa I, świeże, wystudzone, powierzchnia sucha, osłonka ściśle przylegająca, równomiernie pomarszczone lub gładka - wędliny muszą nadawać się do cienkiego pokrojenia krajalnicą w plastry, - wędliny muszą posiadać regularne kształty pozwalające zachować jednakową gramaturę przy krojeniu w plastry c) wymagania wspólne dla mięsa drobiowego: -wygląd - elementy właściwie umięśnione, nie dopuszcza się mięśni i skóry nie związanych ze sobą; linie cięcia równe, gładkie, - barwa - charakterystyczna, naturalna dla skóry i mięśni danego gatunku drobiu, mięso w elementach powinno być prawidłowo wykrwawione i odcieknięte, skóra bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz resztek upierzenia - zapach - naturalny, charakterystyczny dla mięsa danego gatunku drobiu; niedopuszczalny jest zapach obcy, zapach świadczący o procesach rozkładu mięsa przez drobnoustroje oraz zapach zjełczałego tłuszczu. d) wymagania wspólne dla przetworów drobiowych - klasa I, świeże, wystudzone, powierzchnia sucha, osłonka ściśle przylegająca, równomiernie pomarszczone lub gładka - wędliny muszą nadawać się do cienkiego pokrojenia krajalnicą w plastry, - wędliny muszą posiadać regularne kształty pozwalające zachować jednakową gramaturę przy krojeniu w plastry 3. Przetwory pakowane próżniowo muszą posiadać maksymalny okres przydatności do spożycia przewidziany dla danego artykułu spożywczego, licząc od daty dostawy. 4. W przypadku zaoferowania wyrobów równoważnych muszą być one porównywalne jakościowo oraz po cenie zgodnej z umową..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8, 15.13.15.00-0.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Zadanie nr 1. Mięso świeże i przetwory mięsne.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.12.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "MAXIM" SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "MAXIM" SP. Z O.O.
- Przedsiębiorstwo Handlowe MAXIM Sp. z o.o., ul. Napoleońska 74a, 06-500 Mława, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 105680,87 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 112540,05
Oferta z najniższą ceną: 112540,05 / Oferta z najwyższą ceną: 112540,05
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Zadanie nr 2. Drób świeży i przetwory drobiowe.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.12.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "MAXIM" SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "MAXIM" SP. Z O.O.
- Przedsiębiorstwo Handlowe MAXIM Sp. z o.o., ul. Napoleońska 74a, 06-500 Mława, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 122401,45 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 123233,25
Oferta z najniższą ceną: 123233,25 / Oferta z najwyższą ceną: 123233,25
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z DZIAŁDOWA
- Przebudowa drogi powiatowej nr 1363 N Działdowo-Księży Dwór
- "Przebudowa zbiornika wodnego o charakterze retencyjnym na działce nr ew. 100 w miejscowości Sękowo, obręb ewidencyjny Szenkowo, Gmina Działdowo"
- "Przebudowa zbiornika wodnego o charakterze retencyjnym na działce nr ew. 150/1 w miejscowości Ruszkowo, obręb ewidencyjny Ruszkowo, Gmina Działdowo"
- Pełnienie nadzoru inwestorskiego w zakresie branży architektonicznej, budowlanej, elektrycznej, teletechnicznej, sanitarnej i drogowej nad robotami budowlanymi przy realizacji inwestycji pn. (...)
- Przebudowa i modernizacja istniejącego Szpitalnego Oddziału Ratunkowego w SPZOZ w Działdowie w celu podniesienia bezpieczeństwa pacjentów poprzez poprawę jakości i dostępności do świadczonych (...)
więcej: przetargi w Działdowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i sukcesywna dostawa artykułów w spożywczych - żywnościowych do Dziennego Domu Pomocy pn. "Przystań Pluskowęsy" w Pluskowęsach w Gminie Chełmża
- Dostawa warzyw, owoców, mrożonek, jajek, artykułów spożywczych, mleka, mięsa i pieczywa
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2025
- Dostawa artykułów mięsnych, przetworów mięsnych i artykułów drobiarskich dla Ośrodka Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej.
- Dostawa artykułów żywnościowych do kuchni w Pilchowicach Zespołu Szkół im. Świętej Jadwigi Śląskiej we Wleniu
- "Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 6 im. Antoniego Abrahama w Gdyni z podziałem na 5 części".
więcej: Produkty mięsne »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.