Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-08-19
Wierzchowo: przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego.
Numer ogłoszenia: 275846 - 2014; data zamieszczenia: 19.08.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Wierzchowo , ul. Szkolna 8, 78-530 Wierzchowo, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3618569 w. 245, faks 094 3618589.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I Konserwa wieprzowa 0,300 g 4580 15131000-5 Konserwa - pasztet wieprzowy 0,300g 4280 15131000-5 Konserwa wołowa 0,300g 648 15131000-5 Boczek konserwowy 0,300g 2348 15131000-5 Konserwa - pasztet drobiowy alupak 0,130g 809 15131000-5 Konserwa - pasztet drobiowy 0,300 g 1040 15131000-5 CZĘŚĆ II Konserwa wieprzowa 0,300 g 5640 15131000-5 Konserwa - pasztet wieprzowy 0,300g 1100 15131000-5 Konserwa wołowa 0,300g 200 15131000-5 Boczek konserwowy 0,300g 700 15131000-5 Konserwa - pasztet drobiowy alupak 0,130g 1465 15131000-5 Konserwa - pasztet drobiowy 0,300 g 1400 15131000-5.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.08.2015.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
SPEŁNIA NIE SPEŁNIA
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Udział w postępowaniu mogą wziąć Wykonawcy, którzy spełniają warunki art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2013 r. poz. 907 z późniejszymi zmianami). oraz, którzy; 1) nie zostali wykluczeni na podstawie art. 24 ust. 1, 2 ww ustawy z dnia 29.01.2004 r. - Prawo zamówień publicznych z późniejszymi zmianami, 2) spełniają wymagania określone w niniejszej SIWZ. Ocena spełnienia warunków zostanie dokonana na podstawie złożonych dokumentów (Załączników). Zamawiający określa następujące oświadczenia i dokumenty, jakie mają dostarczyć Wykonawcy: 1) druk Formularz ofertowy, który należy sporządzić wg wzoru druku załączonego przez Zamawiającego (Załącznik Nr 1, 1 2 do SIWZ); 2) oświadczenie z art. 22 ust. 1 i art. 24 ust. 1, 2 ustawy z dnia 29.01.2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2013 r. poz. 907 z późniejszymi zmianami). o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik Nr 2 do SIWZ), 3) oświadczenie o akceptacji projektu umowy (Załącznik Nr 3 do SIWZ), 4) brak formularza ofertowego lub jakiegokolwiek z ww załączników spowoduje odrzucenie oferty Wykonawcy.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ZAKŁAD KARNY W WIERZCHOWIE
ul. SZKOLNA 8
78-530 WIERZCHOWO
DZIAŁ KWATERMISTRZOWSKI.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 03.09.2014 godzina 12:30, miejsce: ZAKŁAD KARNY W WIERZCHOWIE ul. SZKOLNA 8 78-530 WIERZCHOWO SEKRETARIAT.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: NIE DOTYCZY.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa wieprzowa 0,300 g 4580 Konserwa - pasztet wieprzowy 0,300g 4280 Konserwa wołowa 0,300g 648 Boczek konserwowy 0,300g 2348 Konserwa - pasztet drobiowy alupak 0,130g 809 Konserwa - pasztet drobiowy 0,300 g 1040.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa wieprzowa 0,300 g 5640 Konserwa - pasztet wieprzowy 0,300g 1100 Konserwa wołowa 0,300g 200 Boczek konserwowy 0,300g 700 Konserwa - pasztet drobiowy alupak 0,130g 1465 Konserwa - pasztet drobiowy 0,300 g 1400.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy konserw dla Zakładu Karnego w Przytułach Starych
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej w pierwszym półroczu 2025r.
- Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego, drobiu i wędlin do Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego "Bażyna" w Pogorzelicy w 2025 roku
- Dostawa żywności do Domu Pomocy Społecznej w Karniowicach
- Dostawy konserw.
- Zakup z dostawą artykułów żywnościowych z podziałem na części dla Miejskiego Przedszkola nr 44 im. Koniczynki w Rudzie Śląskiej
więcej: Konserwy i przetwory z mięsa »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.