Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2012-08-02
Rusiec: Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej i przedszkolnej Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Ruścu w roku szkolnym 2012,2013
Numer ogłoszenia: 282928 - 2012; data zamieszczenia: 02.08.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Ruścu , ul. Wieluńska 33, 97-438 Rusiec, woj. łódzkie, tel. 043 6766021, faks 043 6766021.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsprusiec.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej i przedszkolnej Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Ruścu w roku szkolnym 2012,2013.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych z przeznaczeniem na potrzeby żywnościowe dla stołówki szkolnej i przedszkolnej Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Ruścu w roku szkolnym 2012,2013.Dostawy obejmują następujący asortyment w zadaniach:zadanie 1- Owoce, warzywa i podobne produkty.Zadanie 2. Produkty mleczarskie.Zadanie 3.Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne.Zadanie 4.Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych.Zadanie 5.Ryby przetworzone i konserwowane.Zadanie 6.Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.Zadanie 7.Napoje.Zadanie 8.Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.Zadanie 9.Różne produkty spożywcze.W skład niniejszego podmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1.Ananas-Konshurt Marek Kasprzyk- lub równoważny- puszka-565 g-60szt.2.Arbuz-30kg.3.Banany-220kg.4.Bazylia -Kucharz polski- lub równoważna 20g-25szt-5.Brzoskwinie - Konshurt Marek Kasprzyk- lub równoważne-puszka-850 - 80szt.6.Buraki czerwone świeże-270kg.7. Cebula-110kg.8.Chrzan tarty-Moryń- lub równoważny-słoik-170 g-45szt.9.Cytryna-81kg.10.Czosnek-główka-10szt-11. Czosnek granulowany-Kucharz polski- lub równoważny-20 g-15szt.12.Dżem Łowicz lub równoważny-słoik-300 g-280szt.13.Dżem-Sorella-lub równoważny-słoik-270 g- 130szt.14. Fasola-Jaś- Jermapol lub równoważna-paczka-400 g-145szt.15.Fasola czerwona Jarmar lub równoważna-puszka-380 g -60szt-16. Fasola drobna -Jermapol- lub równoważna-paczka -400g -30szt.17. Fasola szparagowa-Jarmar- lub równoważna-słoik 400 g-400szt.18. Fasola szparagowa mrożona-Agram- lub równoważna-paczka 450 g-60szt.19.Frytki MC CAIN EXPRESS CRINCLE lub równoważne-paczka-2,5 kg-110szt.20.Groch łupany-Jermapol- lub równoważny- paczka-400 g-30szt.21. Groszek konserwowy-Jarmar- lub równoważny-puszka- 400 g -100szt.22. Jabłka słodkie -Lobo- lub równoważne-1.300kg.23.Kalafior mrożony- AGRAM- lub równoważny- paczka-450 g-90szt.24. Kapusta-młoda-główka-150szt.25.Kapusta biała-630kg.26.Kapusta czerwona-160kg.27.Kapusta kwaszona folia KOW. lub równoważna-290kg.28.Kapusta pekińska-260kg.29. Ketchup -Tortex- łagodny lub równoważny-słoik 500 g -90szt.30. Koncentrat pomidor.-Wojna- lub równoważny -słoik-200 g-550szt.31.Koncentrat z buraka Kucharz polski lub równoważny -300 ml-30szt.32.Koper suszony Prymat lub równoważny-25g-40szt 33.Koper świeży-pęczek-160szt.34. Kukurydza Jarmar lub równoważna- puszka- 400g- 120szt.35. Majeranek Kucharz polski lub równoważny-8 g- 70szt.36. Mandarynka -420kg.37. Marchew kostka mrożona-paczka 450 g-30szt.38.Marchew świeża-820kg.39. Marmolada Piomar lub równoważna wiaderko-20kg.40. Mieszanka warzywna mrożona Agram lub równoważna-paczka-450 g-30szt.41. Ogórek konserwowy Moryń lub równoważny-słoik-0,9l-360szt.42.Ogórek kwaszony Moryń lub równoważny-870 g-240szt.43.Ogórek świeży-280kg.44.Oregano Kucharz polski lub równoważne -100 g-120szt. 45. Papryka czerwona, żółta, zielona - świeża-50kg. 46.Papryka konserwowa -Moryń- lub równoważna-słoik-870g-50szt.47.Pieczarki-180kg.48.Pieprz mielony czarny Kucharz polski -20 g- 170szt.49.Pietruszka korzeń-200kg. 50. Pietruszka natka pęczek-220szt.51.Pietruszka suszona Prymat lub równoważny-6 g- 115szt.52. Pomarańcze -395kg.53. Pomidor-100kg.54.Por-190kg. 55.Rodzynki Kucharz lub równoważny -paczka-100 g-60szt.56.Rzodkiewka-pęczek- 60szt.57.Sałata zielona-główka-230szt.58.Sałatka warzywna szwedzka lub równoważna -słoik-380g-20szt.59.Seler-195kg.60.Śliwki węgierki-90kg.61.Truskawki -60kg. 62.Tymianek Kucharz polski lub równoważny-10g-20szt.63. Winogron-10kg. 64.Ziemniaki-7.100kg.65.Jogurt Jogobella lub równoważny-150 g- 1.315szt.66.Jogurt Jogobell lub równoważny-500g-110szt.67.Masło ekstra śmietankowe z Wielunia lub równoważne-200 g-1.000-szt.68.Maślanka Szczerców lub równoważna-1 litr- 200 litrów.69.Mleko 2 % -1 litr-3.220litrów. 70.Ser Edamski lub równoważny -70kg.71. Ser Salami lub równoważny-100kg.72.Ser topiony Lactima Alpejska lub równoważny- 70kg. 73.Serki homogenizowane waniliowe Szczerców lub równoważne-150 g -80szt. 74.Śmietan fix- 9 g-60szt. 75.Śmietana 18 % Szczerców lub równoważna-400 g- 320szt. 76. Śmietana 30 % Szczerców lub równoważna-200 g-350szt.77.Śmietana 12% Szczerców lub równoważna-200 g-710szt.78.Śmietana 30 % Szczerców lub równoważna-400 g-60szt.79.Twaróg półtłusty Szczerców lub równoważny -270kg.80.Majonez Winiary-400g- lub równoważny-125szt.81.Margaryna Panta 200g lub równoważny-70szt.82.Margaryna roślinna Bielmar 500g lub równoważna-200szt.83.Margaryna zwykła z Kruszwicy250g lub równoważana-40szt.84.Olej Kujawski lub równoważny-370litrów.85.Smalec-100kg.86.Kasza Jermapol lub równoważna-160kg.87. Kasza manna Jermapol lub równoważna-12kg.88.Mąka Szadkowska lub równoważna- 570kg.89.Mąka ziemniaczana SUPERIOL lub równoważna-55kg.90.Ryż Jermapol lub równoważny-130kg.91.Filety rybne do smażenia - Miruna lub równoważne-400kg.92.Paluszki rybne panierowane Mikłasz lub równoważne-60kg.93Ryby w puszce Łosoś lub równoważne-175 g-120szt.94. Śledź MatiasMORFISH lub równoważny -wiaderko-4 kg -10wiaderek.95.Boczek wędzony parzony-55kg.96.Filet z kurczaka-380kg.97.Karczek b/k-260kg.98.Kiełbasa podwawelska-18kg.99.Kiełbasa szynkowa wieprzowa-na kanapki-80kg.100.Kiełbasa wiejska-255kg.101.Kości od schabu-500kg.102. Kurczak świeży-100kg.103.Łopatka b/k-90kg.104.Mięso gulaszowe-380kg.105.Mięso mielone-450kg.106.Ogonówka-na kanapki-80kg.107.Parówka cienka wyborowa-60kg.108.Polędwica drobiowa-na kanapki-80kg.109.Porcja rosołowa-50kg.110.Schab bk-490kg.111.Skrzydełka z kurczaka-50kg.112.Słonina-30kg.113.Szynka surowa-55kg.114.Szynka wiejska-na kanapki-30kg.115..Udko z kurczaka-550kg.116.Wątroba wieprzowa-60kg.117.Wątróbka drobiowa-60kg.118.Wołowina bk-80kg.119.Herbata Minutka expresowa lub równoważna-paczka -40 T 280szt.120.Sok Kubuś lub równoważny-. 0,33 l-500szt.121.Sok Caprio - czarna porzeczka lub równoważny-2 l-680szt.122. Sok owocowy Hortex lub równoważny-0,2 l-770szt.123.Syrop czarna porzeczka Herbapol lub równoważny-420 g-50szt.124.Bułka duża100g- 520szt.125.Bułka mała 50g-6.800szt.126.Bułki słodkie-100szt.127.Chałka-40szt.128.Chleb600g-1.550szt. 129.Pączki- 100szt. 130.Ciasto drożdżowe-40szt.131.Pączki -40kg.132.Rogale-200szt. 133.Baron - Jajka świąteczne lub równoważne Mikołaje-14kg.134.Barszcz biały Winiary lub równoważny-66 g-80szt.135.Baton 7 DEYS lub równoważny-30 g- 350szt.136. Baton Alpen Gold lub równoważny-45 g-350szt.137.Baton Chocapic lub równoważny-350szt.138.Baton Ferrero kinderchokolatelub równoważny- 50 g-100szt.139.Baton ww lub równoważny-45 g-240szt.140.Baton Kinder Buenolub równoważny- 43 g-350szt.141.Budyń z cukrem Winiary lub równoważny-77g-460szt.142.Bułka tarta Jermapol lub równoważna -500 g-410szt.143. Cukier - 770kg.144.Cukier puder Japart lub równoważny -400 g-50szt.145.Cukier waniliowy Delecta lub równoważny-32 g -270szt.146.Cukierki Fruti -Tuti lub równoważne- 4kg.147.Cynamon Prymat lub równoważny -20 g-15szt.148.Czekolada Goplana mleczna lub równoważna-100g-200szt.149.Deser Montelub równoważny- 55 g-300szt.150.Drożdże -100 g -100szt.151.Fix do mielonego Knnorl ub równoważny- 65 g-15szt.152.Galaretka Winiary lub równoważna-75 g-125szt.153.Grześki w czekoladzie Kalisz lub równoważne-39 g-1.500szt.154.Jaja-10.000szt.155.Kakao Deco Morreno lub równoważny-100 g-45szt.156.Kakao Puchatek granul.lub równoważny-300g-60szt.157.Kawa Inka rozp. Biogran lub równoważna-150 g- 90szt.158.Kisiel z cukrem Winiary lub równoważny -77g-470szt.159.Kluski śląskie Mikłasz lub równoważne-450 g-300szt.160.Kostki rosołowe Winiary lub równoważne -60 g -250szt.161.Kwasek cytrynowy Winiary lub równoważne-50 g-70szt.162.Lider Biszkopty Jaśki lub równoważne-op- 1,3 kg-13sztuk.163.Lider ZOO zdobione lub równoważne-op.- 1,4 kg-13szt.164. Liść laurowy Kucharz polski lub równoważny-6 g 40szt.165.Lizaki Frutis Mieszko lub równoważne -8 g- 100szt.166. Lody Koral kubek cztero-smakowy lub równoważne-200 ml- 100szt.167.Majeranek Prymat lub równoważny-8 g- 115szt.168. Makaron Międzybrodzki lub równoważny -. 250 g -360szt.169.Makaron świderekLubella lub równoważny-500 g-85szt.170. Makaron świderekBabuni lub równoważny-500 g-600szt.171.Makaron zacierka Babuni lub równoważny-250 g-85szt.172.Musztarda Rolewski sarepska lub równoważny- 180 g -20szt.173.Nutella Ferrero lub równoważna-230 g-60szt.174.Pasztet drobiowy DROP lub równoważny- 160 g-250szt.175.Płatki kukurydziane Pacyfik Corn fleksy Nesttle lub rónoważne-250 g-140szt.176.Przyprawa Delikat lub równoważna-200 g-10szt. 177.Przyprawa Kucharek lub równoważna-200 g -130szt.178.Przyprawa Kucharek lub równoważna-75 g-240szt.179.Przyprawa do bigosu Kucharz polski lub równoważna- 20 g-40szt.180.Przyprawa do drobiu Kucharz polski lub równoważna-20 g-120szt. 181.Przyprawa do kurczaka Prymat lub równoważna-20 g-35szt.182.Przyprawa do mielonego Prymat lub równoważna- 20 g- 50szt.183. Przyprawa Kebab Prymat lub równoważna-30 g-100szt.184.Przyprawa w płynie Winiary lub równoważna-210g- 300szt.185.Pyzy z mięsem Mikłasz ub równoważne-450 g-320szt.186.Sos do makaronu Jarmar lub równoważny - sł.520 g-120szt.187.Sól Kujawska lub równoważny-160szt.188.Uszka z grzybami Mikłasz lub równoważne-paczka-300 g- 100szt.189.Ziarenko smaku Winiary lub równoważne-120 g-150szt.190.Ziele angielskie Kucharz polski lub równoważne -15 g-22szt.191.Zupa borowikowa w proszku Winiary lub równoważna-65 g-30szt.192.Pyzy drożdżowe op.-400 g-200szt. Uwaga! Zamawiający dokonując opisu poszczególnych produktów wskazał nazwę handlową- nazwę producenta, typ produktu, tym samym wskazał minimalny dopuszczalny standard jakościowy produktów. W tym zakresie Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert równoważnych tj. obejmujących towary innych producentów, o innej nazwie handlowej, które posiadają nie gorsze cechy jakościowe, wydajnościowe, użytkowe od produktów wskazanych przez Zamawiającego oraz o tej samej wielkości produktu, wielkości opakowania..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.90.00.00 - Napoje, tytoń i produkty podobne 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 15.07.2013.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie oświadczenia, złożonego przez Wykonawcę zgodnie z treścią załącznika nr 2 do SIWZ.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie oświadczenia, złożonego przez Wykonawcę zgodnie z treścią załącznika nr 2 do SIWZ.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie oświadczenia, złożonego przez Wykonawcę zgodnie z treścią załącznika nr 2 do SIWZ.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie oświadczenia, złożonego przez Wykonawcę zgodnie z treścią załącznika nr 2 do SIWZ.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie oświadczenia, złożonego przez Wykonawcę zgodnie z treścią załącznika nr 2 do SIWZ.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
- wykaz robót budowlanych w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia, wykonanych w okresie ostatnich pięciu lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich rodzaju i wartości, daty i miejsca wykonania oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że roboty zostały wykonane zgodnie z zasadami sztuki budowlanej i prawidłowo ukończone
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
- aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Aktualne postanowienie o dopuszczeniu do użytkowania pojazdu ze wskazaniem do przewozu jakich produktów jest przeznaczony.
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsprusiec.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Ruścu, ul. Wieluńska 33, 97-438 Rusiec.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.08.2012 godzina 08:30, miejsce: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Ruścu, ul. Wieluńska 33, 97-438 Rusiec w sekretariacie zespołu..
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zespołu Szkół Zawodowych Nr 1 im. Władysława Korżyka w Rykach
- "Dostawa artykułów ogólnospożywczych w 2025 roku na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Jaworze podzielonych na 8 grup"
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH NA POTRZEBY SZKOŁY PODSTAWOWEJ IM. JANA PAWŁA II W OBROWIE W 2025 ROKU
- "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Publicznego Przedszkola w Czudcu w 2025 roku".
- "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Przedszkole nr 39 w Gdańsku z podziałem na 7 części"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Przedszkola nr 2 " Plastusiowe Osiedle" w Nowym Tomyślu
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.