eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi OpoleSukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i przetworów mięsnych, oraz podrobów do Domu Pomocy społecznej dla Kombatantów ul. Chmielowicka 6, 45-738 Opole

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-02-23

Opole: Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i przetworów mięsnych, oraz podrobów do Domu Pomocy społecznej dla Kombatantów ul. Chmielowicka 6, 45-738 Opole
Numer ogłoszenia: 28342 - 2011; data zamieszczenia: 23.02.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 19621 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów w Opolu, ul. Chmielowicka 6, 45-738 Opole, woj. opolskie, tel. 0-77 4743697, 457 54 95, faks 0-77 4743697, 457 54 95.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i przetworów mięsnych, oraz podrobów do Domu Pomocy społecznej dla Kombatantów ul. Chmielowicka 6, 45-738 Opole.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, wołowego , drobiowego i przetworów mięsnych, oraz podrobów do Domu Pomocy Społecznej dla Kombatantów ul. Chmielowicka 6, 45-738 Opole, w ilości i asortymencie wyszczególnionym w niniejszej specyfikacji istotnych warunków zamówienia w pkt. 2 od poz 1 do poz. 57: tj. 1.Mięso wołowe gulaszowe b.k ekstra kl.1 - chude mięso bez ścięgien łoju i skóry grubo rozdrobniony. PN-A-82011, ilość 580 kg; 2.Mięso wieprzowe gulaszowe b.k kl.1 (wg standardów UE)bez ścięgien i łoju grubo rozdrobniony PN-A-82002, ilość 950 kg; 3.Schab b/kości bez łoju klasa I PN-86-A-82002, ilość 340kg; 4.Łopatka wieprzowa bez kości PN-86-A82002 mięso bez fałd skóry i bez tłuszczu pachowego i tłuszczu śródmięśniowego całkowicie odkostnione, odtłuszczone, pozbawione ścięgien , ilość 340 kg 5.Karczek wieprzowy bez kości PN-86-A-82002, całkowicie odkostniona, słonina całkowicie zdjęta ilość 320kg; 6.Wołowina zrazowa PN-88-A-82003, mięso extra bez kości uzyskane z części ćwierćtuszy tylnej z części wewnętrznej udźca po ściągnięciu tłuszczu i błony ścięgnistych mięśni, ilość 80 kg; 7.Kości wieprzowe grube tutkowe, ilość 1500 kg; 8.Ćwiartka tylna kurczaka PN-92A-86524 (pałka+udziec + część korpusu ) waga jednostkowa nie może przekraczać 300-350g. ilość 1100 kg; 9.Udko z kurczaka (udziec+pałka) PN-92A-86524 waga jednostkowa ok 250g- element tuszki kurczęcej obejmuje kość udową, piszczelową i strzałkową, łącznie z otaczającymi je mięśniami. Uda właściwie umięśnione, linia cięta równa, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach , ilość 100kg; 10.Korpus z kurczaka PN92A-86524, element uzyskany z rozbioru tuszki kurczaka bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz bez zanieczyszczeń obcych, ilość 450 kg; 11. Filet z piersi kurczaka PN-92A-86524- element tuszki kurczęcej obejmującej mięsień piersiowo powierzchniowy bez przylegającej skóry i b/kości, ilość 420 kg; 12.Podudzie z indyka PN-92A-86521- element tuszki indyczej bez kości , ilość 150 kg ; 13.Gulaszowe z indyka PN-92A-86522 mięśnie piersi pozbawione skóry, kości i ścięgien, prawidłowo wykrwawione bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz bez zanieczyszczeń obcych. ilość 120 kg ; 14.Filet z indyka PN-92A86522 , mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i ścięgien, prawidłowo wykrwawione, bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz bez zanieczyszczeń obcych ilość 80 kg; 15.Boczek świeży- surowy łuskany bez skóry i bez kości PN-A-82007;1996 nie mrożony spełniający wymagania normy, ilość 35 kg 16.Słonina bez skóry świeża surowa PN-86 A-82002 nie mrożona, słonina podskórna tkanka tłuszczowa zdjęta z grzbietu tylnej części tułowia( w tym z szynki) i boków świni( w tym łopatki) bez skóry w formie płatów. Płat słoniny nie mniej niż 0,50kg. ilość 200 kg; 17.Wątróbka drobiowa PN-92A-86521-wątroba z kurczaka uzyskana z tuszki kurczęcej w postaci podwójnych lub pojedynczych płatów i pozbawiona części niejadalnych- bez woreczka żółciowego i zanieczyszczeń, dopuszcza się pojedyncze części płatów o wielkości mniejszej niż połowa płata, barwa beżowa do brunatno- wiśniowej charakterystyczna dla wątroby świeżej, ilość 200 kg; 18.Żołądki z kurcząt świeże PN-92A-86521 z usuniętą treścią, oraz warstwą zrogowaciałą z odciętym tuż przy mięśniu żołądkiem gruczołowym i dwunastnicą nadmiar tłuszczu usunięty, dopuszcza się niewielkie uszkodzenia mięśnia, oraz pozostałości tkanki łącznej, barwa jasnoczerwona do ciemnoczerwonej, niedopuszczalna zielonkawa barwa, ilość 100 kg; 19.Boczek wędzony wieprzowy bez kości PN-A82007;1996-łuskany parzony, bez widocznych złogów solanki skład: surowe mięso wędzone 80-92% parzone spełniające normę tłuszczu dla boczku bez żeberek. Boczek wędzony bez żeberek- wędzonka z boczku wieprzowego ze skórą. Wybór peklowany, wędzony, chłodzony powietrzem. Tłuszcz przerośnięty warstwami mięsa produkt dość soczysty. Niedopuszczalne szarozielone plamy świadczące o niedopeklowaniu i żółta barwa tłuszczu. Smak w miarę słony. Wędzenie wyczuwalne. Ilość 250 kg; 20.Baleron gotowany- wieprzowy PN-A-82007:1996- wędzonka parzona wysokowydajna. Skład: mięso wieprzowe70-75%- kształt nieforemnego walca uzależniony od mięśnia powierzchnia czysta, lekko wilgotna, długość do 30cm i przekroju do 12cm. Wygląd na przekroju -struktura plastra o grubości 3mm, dość ścisła, dopuszcza się nieznaczne rozdzielenie plastra w miejscach łączenia mięśni: konsystencja soczysta, krucha, powierzchnia przekroju lekko wilgotna, nie dopuszcza się skupiska galarety na przekroju oraz wyciek soku. Konsystencja ścisła, plaster 3mm nie powinien się rozpadać, ilość 190 kg ; 21.Szynka konserwowa wieprzowa PN-A-82007;1996. Nadziewana w osłonkę sztuczną o średnicy 9,5cm, formowana w kształcie bloku, długość bloku 25-30cm. Wybór parzony, chłodzony, dochładzany powietrzem, Powierzchnia sucha, gładka, czysta folia ściśle przylegająca do mięsa, na przekroju widoczne kawałki mięsa, konsystencja soczysta krucha, plasterki grubości 2mm nie powinny się rozpadać w skład której wchodzi mięso wieprzowe kl I. Pochodzące tylko z trybowania szynek, skład mięso wieprzowe z szynki 87-90%, zawartość białka nie mniej niż 20% z mięsa peklowanego rozdrobniona, parzona, soczysta, ścisła, powierzchnia przekroju lekko wilgotna, niedopuszczalny wyciek soku oraz skupiska galarety. ilość 180 kg; 22.Polędwica sopocka wieprzowa- PN-A-82007:1996, wyrób wędzony o zachowanej strukturze tkankowej, parzony bez skóry i słoniny, skład: mięso wieprzowe schab-86-96%. Wędzonka wieprzowa cało mięśniowa, otrzymana ze schabu obrobionego, wyprodukowana z jednej części anatomicznej tuszy schabu bez kości, peklowana wędzona, parzona. Powierzchnia sucha czysta widoczne lekkie pofałdowanie powierzchni. Struktura odpowiadająca układowi anatomicznemu schabu. Plasterki o grubości 2mm nie powinny się rozpadać. Zawartość białka nie mniej niż18% tłuszczu nie więcej niż 8% , ilość 65 kg; 23.Schab wędzony PN-A-82007;1996- skład mięso wieprzowe 95-100% bez słoniny mocno wędzony i parzony bez kości., ilość 50 kg ; 24.Szynka wieprzowa gotowana PN-A-82007;1996- skład mięso wieprzowe 79-80% bez słoniny mocno wędzona i parzona, ilość 110 kg 25.Szynka wieprzowa wiejska PN-A-820035:2005- skład mięso szynki wieprzowej 70-75% z cienką warstwą tłuszczu wędzony i parzony , ilość 150 kg; 26.Wędzona ogonówka PN-A 82007, wyrób z mięsa wieprzowego peklowany, wędzony, parzony bez tłuszczu o zachowanej strukturze tkankowej, wyprodukowany z jednej części anatomicznej tuszy- szynka bez kości- skład mięso wieprzowe od szynki 92-95% kształt uzależniony od wielkości i sposobu uformowania surowca- kształt nieforemnego walca, dopuszczalna warstwa tłuszczu zewnętrznego do 5mm. Plasterki grubości 3mm nie powinny się rozpadać , ilość 60 kg; 27.Wędzonka wieprzowa PN-A 82007, wyrób z polędwicy wieprzowej wędzony parzony peklowany, bez skóry i słoniny, skład: polędwica wieprzowa 84-89%, ilość 105 kg; 28.Wędzonka wieprzowa z mięsa od szynki- poddana wędzeniu, parzeniu z zawartością tłuszcz5%, ilość 70 kg; 29.Wędzona łopatka bez kości PN-A-82007 wyrób z łopatki wieprzowej poddany wędzeniu i parzeniu, ilość 280 kg; 30.Wędzonka duńska z mięsa wieprzowego peklowana, poddana wędzeniu i parzeniu bez słoniny. Skład: mięso wieprzowe 95-100% np. w bloku do porcjowania w plasterki, ilość 60 kg; 31.Rolada boczkowa- wyrób z boczku chudego łuskanego zrolowanego peklowanego poddany wędzeniu i parzony- wędzonka wysokowydajna, skład boczek wędzony 92-94% , ilość 85 kg; 32.Mielonka tyrolska PN-A 82007:1996, parzona, w osłonce poliamidowej, wyprodukowana z mięsa średnio rozdrobnionego, wieprzowego, peklowanego z dodatkiem składników zwiększających wodochłonność. Nadziewana w osłonkę sztuczną o średnicy 9,5cm formowany w kształt bloku o długości bloku 25-30cm. Wyrób parzony, chłodzony, dochładzany powietrzem. Zawartość białka nie mniej niż 10%, tłuszczu nie więcej niż 30%. Powierzchnia sucha, gładka, czysta, folia ściśle przylegająca do mięsa. Na przekroju widoczne duże kawałki mięsa, konsystencja soczysta, krucha, plasterki 2mm nie powinny się rozpadać. Charakterystyczny dla asortymentu wyczuwalny smak i zapach , ilość 180 kg; 33.Cielęcina pieczona wyrób z cielęciny pieczony domowy wyśmienity produkt na bazie cielęciny w cienkiej otoczce tłuszczu, ilość 75 kg; 34.Pieczeń rzymska PN-A-82007;1996 wyrób wieprzowy, średnie rozdrobnienie składników, dość ścisłą, nierozpadająca się barwa- charakterystyczna dla danego asortymentu, w przekroju jasnoróżowa. Skład mięso wieprzowe38-40% , ilość 125 kg; 35.Filet z indyka wędzony -wyrób z piersi indyczej peklowany poddany wędzeniu i parzeniu PN-A-86526 ilość 50 kg; 36.Szynka drobiowa PN-A-86526 skład mięso z indyka43-48%, wyrób otrzymany z całej lub grubo rozdrobnionych peklowanych mięśni piersiowych drobiowych, wędzony, parzony, produkt w sztucznej osłonce, w formie batonu o średnicy od 10 do 13cm i długości od 50 do 60 cm. Zawartość białka, nie mniej niż 18% Pn=a 04018, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10% PN-ISO1444. Zawartość tłuszczu nie więcej niż 10%, ilość 80 kg; 37.Szynka z indyka PN-A82062 skład: pierś indycza kl I 85-87% a mięso z indyka 5-8% ilość 50 kg; 38.Szynka drobiowa wyprodukowana z z peklowanych lub nie peklowanych surowców drobiowych średnio lub grubo rozdrobnionych, z dodatkiem przypraw, wędzona poddana obróbce cieplnej, blok lub gruba wędlina do porcjowania w plasterki, ilość 90 kg; 39.Polędwica drobiowa- wędzona lekko rozdrobniona, parzona w osłonce barierowej. Skład: mięso z piersi kurcząt 84-86%, ilość 50 kg; 40.Kiełbasa Leśna, PN-82007;1996 średnio rozdrobniona wieprzowa, wędzona parzona, w osłonce naturalnej- kiełbaśnicy, zawartość białka nie mniej niż 10% nie więcej niż 25%, ilość 190 kg; 41.Kiełbasa śląska kalibrowana około 100g PN-A-82007, skład : mięso wieprzowe 65-70% tłuszczu wieprzowy 5-8% wyprodukowany z mięsa peklowanego wieprzowego średnio rozdrobnionego, nadziewana w jelita wieprzowe naturalne o średnicy 2-2,5cm, długości 8-10cm. Kiełbasa wędzona parzona a następnie studzona wodą i dochładzana powietrzem. Osłonka ściśle przylegająca do farszu surowe mięso rozdrobnione równomiernie rozmieszczone na przekroju niedopuszczalne skupiska jednego ze składników. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. Zawartość białka nie mniej niż 16%, ilość 440 kg; 42.Kiełbasa zwyczajna extra PN-A-82007 wyprodukowany z peklowanego mięsa wieprzowego średnio rozdrobnionego nadziewana w jelita wieprzowe naturalne o średnicy 2,8-3cm, długości od10 do 14cm. Kiełbasa wędzona, parzona. Charakterystyczny dla asortymentu smak i zapach dla używanych przypraw ilość 190 kg; 43.Kiełbasa śląska drobiowa PN-A86526;1996, średnio rozdrobniona, kalibrowana około 100g, czysto drobiowa w osłonce białkowej, wędzona, parzona, zawartość białka nie mniej niż 16% tłuszczu nie więcej niż 10% ilość 80 kg; 44.Kiełbasa biała parzona- PN-A-82007;1996z średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego (90%)- wołowa(10%), niewędzona, parzona w naturalnych osłonkach wieprzowych, ilość 170 kg; 45. Kiełbasa PN-A-82007;1996, średnio rozdrobniona wieprzowo - wołowa, wędzona parzona, w osłonce naturalnej- kiełbaśnicy, mocno wędzona zawartość białka nie mniej niż 10%, tłuszczu nie więcej niż 25%, kalibrowana po 100g długość 8-10cm typu swojskiego, ilość 190 kg; 46.Kiełbasa krakowska PN-A-82007;1996, grubo rozdrobniona wyprodukowana z peklowanego mięso wieprzowego nadziewana w osłonki sztuczne, białkowe o średnicy 8cm, długość batonu od 25 do 35cm. Kiełbasa wędzona, parzona, chłodzona. Surowce mięsne rozdrobnione, równomiernie rozmieszczone na przekroju. Plasterki o grubości 2mm nie powinny się rozpadać. Barwa na przekroju różowa, ilość 220 kg; 47.Kiełbasa szynkowa wieprzowa PN-A-2007;1996, kiełbasa grubo rozdrobniona, czysto wieprzowa w osłonce białkowej, wędzona, parzona o zawartości białka nie nie mniejszej niż 16% i tłuszczu nie więcej niż 25%, baton o długości od 35 cm d 40 cm i średnicy 0d9-10cm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać, .ilość 100 kg; 48.Kiełbasa żywiecka PN-A-82028- kiełbasa grubo rozdrobniona, wyprodukowana z mięsa wieprzowego, peklowanego, nadziewana w osłonki sztuczne, białkowe. Długość batonu ok 30cm. Kiełbasa wędzona parzona, chłodzona powietrzem, podsuszana. Konsystencja dość ścisła, elastyczna, związanie dobre, plasterki o grubości 2mm nie powinny się rozpadać, ilość 230 kg; 49.Kiełbasa dębicka PN-A-82007 Kiełbasa drobiowo- wieprzowa z dodatkiem naturalnych przypraw poddana wędzeniu i parzeniu w osłonce celulozowej. Skład: mięso wieprzowe klasy I ,II (50-60%) mięso drobiowe(30-40%), ilość 150 kg; 50.Parówka gruba PN-A-82007;1996, drobno rozdrobniona czysto wieprzowa, wędzona, parzona, zawartość białka nie mniej niż 10% tłuszczu nie więcej niż 35% , ilość 300 kg; 51.Parówki cienkie PN-A-82007;1996, Drobno rozdrobnione homogenizowane- kiełbaski wieprzowo -wołowe z mięsa peklowanego, wędzone parzone w osłonce wiskozowej o długości 1,8-2,2cm długości 10-12 cm ilość 180 kg; 52. Mortadela PN-A-82007;1996 kiełbasa drobno rozdrobniona homogenizowana wieprzowa z mięsa peklowanego, parzona w osłonce barierowej, ilość 130 kg; 53.Parówki cielęce PN-A-82007;1996, drobno rozdrobnione homogenizowana czysto cielęca, luksusowa, wędzona parzona, surowce rozdrobnione i kutrowane z dodatkiem gotowej mieszanki przyprawowej. Farsz nadziewany w osłonkę sztuczną, ilość 200 kg; 54.Salceson gotowany czysto wieprzowy PN-A-82007;1996 w osłonkach z tworzywa sztucznego, zawartość tłuszczy nie więcej niż 35,5%. Wyrób wyprodukowany z peklowanego mięsa wieprzowego, mięsa głów z dodatkiem żelatyny wieprzowej, ilość 85 kg; 55.Salceson gotowany czysto drobiowy w osłonkach poliamidowych, wyrób wyprodukowany z peklowanego mięsa drobiowego, z dodatkiem żelatyny wieprzowej, nadziewany w osłonki sztuczne, ilość 95 kg; 56.Kaszanka PN-A-82007;1996, Kaszanka średnio rozdrobniona w naturalnej osłonie- wędlina podrobowa z mięsa wieprzowego, kaszy gruboziarnistej, podrobów i krwi wieprzowej oraz naturalnych przypraw ilość 200 kg; 57.Pasztet zapiekany wieprzowo -drobiowy PN-A-82007;1996 wyprodukowany z mięsa i tłuszczu wieprzowego 25-40% z dodatkiem wątroby wieprzowej, mięsa indyczego23-25%, wątroby indyczej12-15%, surowce dokładnie rozdrobnione, konsystencja smarowana. Zawartość tłuszczu nie więcej niż 40%, ilość 130 kg; Zamawiający wymaga aby dostawy mięsa wołowego i wieprzowego, przetworów mięsnych, oraz mięsa drobiowego następowała do jego siedziby trzy razy w tygodniu (wtorek, czwartek, piątek) w godzinach od 7 :00 do 10:00. Zamawiający wymaga, aby cały dostarczany asortyment przedmiotu zamówienia obowiązkowo posiadał Handlowy dokument identyfikacyjny zgodnie z ustawą o produktach pochodzenia zwierzęcego ( Dz.U. z 2006 r nr 17, poz. 127), oraz rozporządzeniem WE 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z 29 kwietnia 2004 r, ustanawiającego szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz.Urz.UE.L139 z 30 kwietnia 2004 r) ponadto produkty przetworzone spełniały normy związane ze Zintegrowanym Systemem Zarządzania HACCP. Przedmiot zamówienia będzie zamawiany partiami, które w treści umowy określane są jako jednorazowe zamówienie, w zależności od aktualnych potrzeb zamawiającego. Wielkość jednorazowego zamówienia zostanie każdorazowo uzgodniona telefoniczne lub poprzez pisemne zgłoszenie w terminie do 2 dni przed odbiorem licząc od chwili zgłoszenia faksem od zamawiającego lub według ustalonego harmonogramu, a w sytuacjach szczególnych, na żądanie zamawiającego, także poza tymi dniami. Zamawiający zastrzega, że wielkość przedmiotu zamówienia oraz wartość umowy może ulec zmniejszeniu , stosownie do faktycznych wielkości dostaw, przy zachowaniu cen podanych w ofercie. Wykonawca zamówiony towar będzie dostarczał do siedziby Zamawiającego własnym transportem zgodnie z wymogami określonymi w Ustawie z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 r. nr 171 poz. 1225) wraz z odpowiednimi aktami wykonawczymi. Warunki transportu muszą być zgodne z zasadami GMP-GHP ( GMP jest Dobra Praktyka Produkcyjna obejmująca działania mające na celu, aby produkcja żywności, oraz wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością odbywała się w sposób zapewniający bezpieczeństwo żywności, zgodnie z przeznaczeniem; GHP- dobra praktyka Higieniczna obejmuje działania związane z warunkami i środkami podejmowanymi celem zapewnienia produkcji bezpiecznej żywności na wszystkich etapach produkcji). Dostawy mięsa powinny odbywać się w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach plastikowych z pokrywami, posiadających stosowne atesty, pojemnikach plombowanych lub metkowanych, czystych, nieuszkodzonych. W przypadku niezgodności dostawy z zamówieniem, zamawiający ma prawo zgłoszenia reklamacji telefonicznie, a wykonawca zobowiązany jest do natychmiastowej jej wymiany na towar o cechach organoleptycznych poszczególnych asortymentów zgodnie z ustawą z 25 sierpnia 2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Przez cechy organoleptyczne przedmiotu zamówienia rozumie się zespół cech obejmujących smak, zapach, wygląd, w tym barwę i konsystencję środków spożywczych, które można wyodrębnić i ocenić za pomocą zmysłów człowieka..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.33 - 15.13.11.33 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.11.11.00 - Wołowina 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.40.00 - Podroby 15.11.22.10 - 15.11.22.10 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.11.22.20 - 15.11.22.20 15.13.12.20 - Bekon 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.13.11.30 - Wędliny .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Ernestyn Janeta, ul. Pogrzebieńska 21a, 44-260 Lubomia, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 121113,84 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 122797,24

  • Oferta z najniższą ceną: 122797,24 / Oferta z najwyższą ceną: 13111,86

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.