To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-02-09
Garbatka Letnisko: Dostawy mięs i wędlin
Numer ogłoszenia: 28396 - 2015; data zamieszczenia: 09.02.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 4382 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Żytkowicach, Żytkowice, 26-930 Garbatka Letnisko, woj. mazowieckie, tel. 48 6211250, faks 48 6146030.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięs i wędlin.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.baleron 15131130-5 350 kg 2.biodrówka wieprzowa 15113000-3 80 kg 3.boczek surowy 15100000-9 300 kg 4.boczek śniadaniowy 15131130-5 800 kg 5.boczek wędzony 15131130-5 300 kg 6.boczek wiśniowy 15131133-6 600 kg 7.flaki mrożone 15131400-9 400 kg 8.golonka wieprzowa 15114000-0 100 kg 9.karkówka wieprzowa z kością 15113000-0 150 kg 10.kaszanka 15131134-3 2800 kg 11.kiełbasa biała parzona 15131130-5 1500 kg 12.kiełbasa debreczyńska 15131130-5 2200 kg 13.kiełbasa drobiowa 15131130-5 500 kg 14.kiełbasa jarmarczna 15131130-5 3000 kg 15.kiełbasa krakowska 15131130-5 400 kg 16.kiełbasa mortadela 15131200-7 2800 kg 17.kiełbasa parówkowa 15131130-5 1800 kg 18.kiełbasa staropolska 15131130-5 400 kg 19.kiełbasa szynkowa 15131130-5 200 kg 20.kiełbasa targowa 15131130-5 2600 kg 21.kiełbasa wiejska 15131130-5 100 kg 22.kiełbasa zwyczajna 15131130-5 500 kg 23.kiełbaski debreczyńskie 15131130-5 500 kg 24.konserwa turystyczna 15131000-5 2200 kg 25.kości schabowe wieprzowe 15131400-9 1200 kg 26.luncheon 15131400-9 2500 kg 27.łopatka wieprzowa z kością 15131400-9 100 kg 28.mielonka drobiowa 15131135-0 1500 kg 29.mielonka konserwowa 15130000-5 1800 kg 30.mielonka tłuszczowa 15130000-5 1800 kg 31.mielonka tyrolska 15130000-5 1100 kg 32.mięso garmażeryjne 15131400-9 2500 kg 33.mięso wieprzowe kl 2A 15131400-9 2500 kg 34.mięso wieprzowe kl 2B 15131400-9 100 kg 35.mięso wołowe kl 2 15111000-9 1000 kg 36.mortadela z indyka 15131135-0 1500 kg 37.pachwina wędzona 15131200-7 800 kg 38.parówki cienkie 15131130-5 2200 kg 39.parówki drobiowe 15131130-5 500 kg 40.pasztet drobiowy 15131310-1 400 kg 41.pasztet mięsny 15131310-1 2200 kg 42.pasztetowa 15131310-1 2200 kg 43.pieczeń rzymska 15131130-5 1800 kg 44.podgardle wędzone 15131200-7 800 kg 45.polędwica drobiowa 15131135-0 400 kg 46.przysmak kozacki 15131130-5 1300 kg 47.przysmak śniadaniowy 15131130-5 2000 kg 48.rolada drobiowa 15131135-0 400 kg 49.salceson chłopski 15131400-9 1200 kg 50.salceson czarny 15131400-9 1000 kg 51.schab wieprzowy z kością 15131400-9 250 kg 52.serca wieprzowe 15131400-9 600 kg 53.słonina 15131400-9 600 kg 54.smalec 15131400-9 1000 kg 55.smalec domowy 15131400-9 800 kg 56.szynka biała 15131135-0 350 kg 57.szynka mielona 15131135-0 300 kg 58.szynka miodowa 15131135-0 350 kg 59.szynka z łopatki 15131410-2 400 kg 60.szynkówka picolo 15131130-5 450 kg 61.wątroba wieprzowa 15131400-9 1800 kg 62.wieprzowina gulaszowa mrożona 15113000-3 1500 kg 63.wołowina gulaszowa mrożona 15111100-0 500 kg 64.żeberka wieprzowe paski 15131400-9 450 kg.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.02.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Grzegorz Nowakowski Zakład Przetwórstwa Mięsnego, Dąbrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 517265,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 483788,00
Oferta z najniższą ceną: 483788,00 / Oferta z najwyższą ceną: 622971,00
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Publicznego Przedszkola nr 18 im. Kubusia Puchatka w Pile w okresie od 2.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Zespołu Żłobków w Pile w okresie od 2.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Publicznego Przedszkola nr 15 w Pile w okresie od 2.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Publicznego Przedszkola nr 6 im. Jasia i Małgosi w Pile w okresie od 2.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Publicznego Przedszkola nr 14 im. Wróbelka Elemelka w Pile w okresie od 2.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Publicznego Przedszkola nr 19 im. Misia Uszatka w Pile w okresie od 2.01.2025 r. do 31.12.2025 r.
więcej: Wędliny »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.