eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi StrzelinDkw-220/04/08/ZP



Ogłoszenie z dnia 2008-10-27

Strzelin: Dkw-220/04/08/ZP
Numer ogłoszenia: 284889 - 2008; data zamieszczenia: 27.10.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Ząbkowicka 68, 57-100 Strzelin, woj. dolnośląskie, tel. 071 3927500, faks 071 3927507.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: zp_strzelin@sw.gov.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: państwowa jednostka organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dkw-220/04/08/ZP.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy sukcesywne do Zakładu Karnego w Strzelinie następujących artykułów spożywczych odrębnie dla każdego zadania: Zadanie I zamówienia w grupie 151 CPV: l.p. Nazwa ilość* Kod CPV 1 Mięso wołowe pieczeniowe 500 151 110 00-9 2 Mięso wołowe gulaszowe 1.500 150 110 00-9 3 Mięso wieprzowe gulaszowe 5.000 151 130 00-3 4 wątroba wieprzowa 2.000 151 140 00-0 5 kaszanka 2.000 151 311 34-3 6 kiełbasa litewska 1.700 151 311 30-5 7 kiełbasa parówkowa 1.700 151 311 30-5 8 kiełbasa kanapkowa 1.700 151 311 30-5 9 kiełbasa mortadela 1.700 151 311 30-5 10 kiełbasa śląska 1.700 151 311 30-5 11 kiełbasa grillowa 1.700 151 311 30-5 12 kiełbasa zwyczajna 1.700 151 311 30-5 13 kiełbasa popularna 1.700 151 311 30-5 14 kiełbasa biwakowa 1.700 151 311 30-5 15 kiełbasa ogniskowa 1.700 151 311 30-5 16 pieczeń z kurczaka w foremce 1.700 151 311 35-0 17 pasztet zapiekany z kurczaka w foremce 1.700 151 313 10-1 18 mielonka tyrolska - blok 1.700 151 311 30-5 19 kiełbasa biała parzona 80 151 311 30-5 20 kiełbasa z indyka 170 151 311 35-0 21 serdelki z indyka 170 151 311 35-0 22 mielonka z indyka 170 151 311 35-0 23 mortadela z indyka 170 151 311 35-0 24 parówka z indyka 170 151 311 35-0 25 kabanosy z indyka 170 151 311 35-0 26 pieczeń z indyka blok 170 151 311 35-0 27 szynka z indyka -blok 170 151 311 35-0 28 polędwica z indyka -blok 170 151 311 35-0 29 filet z indyka -blok 170 151 311 35-0 30 kiełbasa drobiowa 170 151 311 35-0 31 serdelki drobiowe 170 151 311 35-0 32 mielonka drobiowa 170 151 311 35-0 33 mortadela drobiowa 170 151 311 35-0 34 parówka drobiowa 170 151 311 35-0 35 kabanosy drobiowe 170 151 311 35-0 36 pieczeń drobiowa -blok 170 151 311 35-0 37 szynka drobiowa-blok 170 151 311 35-0 38 polędwica drobiowa-blok 170 151 311 35-0 39 rolada drobiowa-blok 170 151 311 35-0 Ilość szacunkowa Zadanie II zamówienia w grupie 151 CPV: l.p. Nazwa ilość* Kod CPV 1 udka drobiowe z kurczaka- mrożone 2.000 151 12130-6 2 wątróbka drobiowa z kurczaka - mrożona 2.000 151 123 00-9 3 żołądki drobiowe z kurczaka- mrożone 1.500 151 140 00-0 4 serca drobiowe z kurczaka- mrożone 1.500 151 140 00-0 Ilość szacunkowa Zadanie III zamówienia w grupie 151 CPV: l.p. Nazwa ilość* Kod CPV 1 konserwa tyrolska (od 250g do300g) 400 151 310 00-5 2 konserwa turystyczna (od 250g do300g) 400 151 310 00-5 3 konserwa przysmak śniadaniowy (od 250g do300g) 400 151 310 00-5 4 konserwa wieprzowa (od 250g do300g) 400 151 310 00-5 5 konserwa pasztet z indyka (od 250g do300g) 400 151 310 00-5 6 konserwa pasztet mazowiecki (od 250g do300g) 400 151 310 00-5 7 konserwa pasztet drobiowy (od 100g do150g) 400 151 310 00-5 Ilość szacunkowa.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą uczestniczyć wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązania innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia. 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia Spełniają wymagania określone w niniejszej SIWZ. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonych przez wykonawców oświadczeń i dokumentów. Jedynym kryterium stosowanym do oceny oferty jest wartość brutto zadania przedmiotu zamówienia. Wartość brutto zadania zamówienia - 100%.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1 Oświadczenie Wykonawcy (załącznik nr3 do SIWZ). 2.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert. Kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę. 3. Poprawnie wypełniony formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru - (załącznik nr1 do SIWZ). W formularzu ofertowym wykonawca akceptuję warunki umowy na realizację zamówienia, przedstawione we wzorze umowy (załącznik nr 2 do SIWZ) dołączonym do SIWZ..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny 57-100 Strzelin ul. Ząbkowicka 68.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.11.2008 godzina 10:00, miejsce: Oferty pod rygorem nieważności składa się w formie pisemnej za pokwitowaniem w Sekretariacie Zakładu Karnego w Strzelinie.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.