eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PopówDostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-02-20

Ogłoszenie nr 28587 - 2017 z dnia 2017-02-20 r.

Popów: Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Nazwa projektu lub programu

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak
Numer ogłoszenia: 3719


Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiających

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, krajowy numer identyfikacyjny 00067518100000, ul. Kule  2, 42110   Popów, państwo Polska, woj. śląskie, tel. 034 3104030, faks 034 3103653, e-mail dil_kule@sw.gov.pl
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):

OSK-DKW.2232.1.2017.MS

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia, na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie, są dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych od 1 do 4. Zadanie nr 1 Przedmiotem zamówienia są - dostawy drobiu i jego podrobów dla OSSW w Kulach 1.Filet z indyka kg 500 2.Filet z kurczaka kg 700 3.Ćwiartka z kurczaka kg 700 4.Żołądki drobiowe z kurczaka kg 100 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 do SIWZ. Zadanie nr 2 Przedmiotem zamówienia są - dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach 1 Baleron kg 250 2 Blok szynkowy kg 250 3 Kiełbasa szynkowa kg 200 4 Kiełbasa typu "śląska" kg 700 5 Kiełbaski cienkie typu "śląskie" kg 350 6 Ogonówka kg 250 7 Parówki cienkie typu "śląskie" kg 350 8 Rolada schabowa kg 250 9 Szynka wieprzowa typu "gotowana" kg 250 10 Szynka wieprzowa typu "wiejska" kg 250 11 Wędzonka wieprzowa typu "myśliwska" kg 200 12 Wędzonka wieprzowa typu "chłopska" kg 200 13 Boczek wędzony kg 350 14 Karczek pieczony kg 250 15 Kiełbasa biała parzona kg 300 16 Kiełbasa parówkowa kg 300 17 Polędwica parzona kg 250 18 Schab pieczony kg 200 19 Blok łopatkowy kg 250 20 Pieczeń wieprzowa kg 200 21 Pasztet wieprzowy kg 200 22 Polędwica drobiowa kg 250 23 Szynka z indyka kg 200 24 Sopel z indyka kg 200 25 Antrykot kg 1000 26 Wołowina b/k kg 1000 27 Karkówka z/k kg 1000 28 Łopatka z/k kg 1000 29 Schab z/k kg 1200 30 Golonka z/k kg 350 31 Golonka b/k kg 250 32 Żeberka wieprzowe kg 350 33 Flaki wołowe kg 250 34 Kaszanka kg 250 35 Wątroba wieprzowa kg 150 36 Smalec kg 250 37 Słonina kg 30 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7a do SIWZ. Zadanie nr 3 Przedmiotem zamówienia są - dostawy drobiu i jego podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie 1 Uda całe z kurczaka kg 700 2 Filet z piersi kurczaka b/k kg 900 3 Porcja rosołowa kg 500 4 Porcja rosołowa ze skrzydłami kg 500 5 Skrzydło indycze kg 700 6 Wątroba z kurczaka kg 250 7 Żołądki z indyka kg 200 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7b do SIWZ. Zadanie nr 4. Przedmiotem zamówienia są - dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie: 1 Żebro wołowe kg 200 2 Wołowina b/k kg 350 3 Karkówka b/k kg 400 4 Łopatka b/k kg 400 5 Schab b/k kg 400 6 Mięso wieprzowe drobne kg 400 7 Golonka z/k peklowana kg 200 8 Żeberka wieprzowe kg 600 9 Wątroba kg 50 10 Baleron kg 150 11 Blok szynkowy kg 150 12 Salami kg 150 13 Kiełbasa krakowska sucha kg 150 14 Kiełbasa szynkowa kg 150 15 Kiełbasa śląska kg 450 16 Kabanosy kg 150 17 Szynka tyrolska kg 150 18 Parówki kg 250 19 Rolada schabowa kg 150 20 Szynka wiejska kg 150 21 Boczek wędzony kg 350 22 Kiełbasa biała kg 200 23 Kiszka pasztetowa kg 80 24 Salceson ozorkowy kg 80 25 Polędwica sopocka kg 150 26 Pieczeń kg 80 27 Kurczak faszerowany kg 80 28 Smaczek kg 150 29 Kiełbasa parówkowa kg 250 30 Karczek pieczony kg 150 31 Schab pieczony kg 150 32 Kaszanka kg 200 33 Polędwica drobiowa prasowana kg 150 34 Szynka drobiowa kg 150 35 Schabik drobiowy kg 150 36 Kiełbasa drobiowa podsuszana kg 150 37 Parówki drobiowe kg 150 38 Filet wędzony z indyka kg 150 39 Polędwica drobiowa w galarecie kg 80 40 Mortadela drobiowa z warzywami kg 80 41 Pasztet wieprzowy kg 80 42 Flaki kg 130 43 Słonina kg 250 44 Smalec kg 250 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7c do SIWZ.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak


II.5) Główny Kod CPV: 15100000-9
Dodatkowe kody CPV: 15112100-7, 15114000-0, 15131130-5, 15131135-0, 15111000-9, 15111100-0, 15113000-3, 15131600-1, 15131134-3, 15412100-0, 15112120-3, 15112300-9, 15131310-1

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1   NAZWA: Dostawy drobiu i jego podrobów dla OSSW w Kulach
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08/02/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT22140.00
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Ubojnia Drobiu "JAN-MAR" Marek Bejm,  janmar@janmar.eu,  Borowe ul. Długa 185 ,  42-133,  Węglowice ,  kraj/woj. śląskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 23 247,00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 23 247,00
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 26 817,00
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 2   NAZWA: Dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08/02/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT164003.00
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert3
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Masarnia Borowe J. B. Pluta Spłka Jana ,  masarniaborowe@wp.pl,  Borowe ul. Długa 114,  42-133,  Węglowice ,  kraj/woj. śląskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 172203.15
Oferta z najniższą ceną/kosztem 172203.15
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 223230,00
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 3   NAZWA: dostawy drobiu i jego podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08/02/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT30110.00
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Masarnia z Ubojnią Alina Kowalska ,  sekretariat@masarniakowalscy.pl ,  Bilsa Wola Kolonia 1,  97-330,  Sulejów,  kraj/woj. łódzkie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 31615,50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 31305,75
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 31615,50
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 4   NAZWA: dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08/02/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT95940.00
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert5
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
John Paweł - P.P.H.U. "JOHN",  kadry@john.com.pl,  Grotniki ul. Źródlana 5, ,  64-140 ,  Włoszakowice,  kraj/woj. wielkopolskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 100737.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 100737.00
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 134865,57
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie   na podstawie art.  ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.