To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2017-02-20
Ogłoszenie nr 28587 - 2017 z dnia 2017-02-20 r.
Popów: Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 3719
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, krajowy numer identyfikacyjny
00067518100000, ul.
Kule
2,
42110
Popów, państwo
Polska, woj.
śląskie, tel.
034 3104030, faks
034 3103653, e-mail
dil_kule@sw.gov.pl
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):OSK-DKW.2232.1.2017.MS
II.2) Rodzaj zamówienia:Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia, na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie, są dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych od 1 do 4. Zadanie nr 1 Przedmiotem zamówienia są - dostawy drobiu i jego podrobów dla OSSW w Kulach 1.Filet z indyka kg 500 2.Filet z kurczaka kg 700 3.Ćwiartka z kurczaka kg 700 4.Żołądki drobiowe z kurczaka kg 100 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 do SIWZ. Zadanie nr 2 Przedmiotem zamówienia są - dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach 1 Baleron kg 250 2 Blok szynkowy kg 250 3 Kiełbasa szynkowa kg 200 4 Kiełbasa typu "śląska" kg 700 5 Kiełbaski cienkie typu "śląskie" kg 350 6 Ogonówka kg 250 7 Parówki cienkie typu "śląskie" kg 350 8 Rolada schabowa kg 250 9 Szynka wieprzowa typu "gotowana" kg 250 10 Szynka wieprzowa typu "wiejska" kg 250 11 Wędzonka wieprzowa typu "myśliwska" kg 200 12 Wędzonka wieprzowa typu "chłopska" kg 200 13 Boczek wędzony kg 350 14 Karczek pieczony kg 250 15 Kiełbasa biała parzona kg 300 16 Kiełbasa parówkowa kg 300 17 Polędwica parzona kg 250 18 Schab pieczony kg 200 19 Blok łopatkowy kg 250 20 Pieczeń wieprzowa kg 200 21 Pasztet wieprzowy kg 200 22 Polędwica drobiowa kg 250 23 Szynka z indyka kg 200 24 Sopel z indyka kg 200 25 Antrykot kg 1000 26 Wołowina b/k kg 1000 27 Karkówka z/k kg 1000 28 Łopatka z/k kg 1000 29 Schab z/k kg 1200 30 Golonka z/k kg 350 31 Golonka b/k kg 250 32 Żeberka wieprzowe kg 350 33 Flaki wołowe kg 250 34 Kaszanka kg 250 35 Wątroba wieprzowa kg 150 36 Smalec kg 250 37 Słonina kg 30 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7a do SIWZ. Zadanie nr 3 Przedmiotem zamówienia są - dostawy drobiu i jego podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie 1 Uda całe z kurczaka kg 700 2 Filet z piersi kurczaka b/k kg 900 3 Porcja rosołowa kg 500 4 Porcja rosołowa ze skrzydłami kg 500 5 Skrzydło indycze kg 700 6 Wątroba z kurczaka kg 250 7 Żołądki z indyka kg 200 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7b do SIWZ. Zadanie nr 4. Przedmiotem zamówienia są - dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie: 1 Żebro wołowe kg 200 2 Wołowina b/k kg 350 3 Karkówka b/k kg 400 4 Łopatka b/k kg 400 5 Schab b/k kg 400 6 Mięso wieprzowe drobne kg 400 7 Golonka z/k peklowana kg 200 8 Żeberka wieprzowe kg 600 9 Wątroba kg 50 10 Baleron kg 150 11 Blok szynkowy kg 150 12 Salami kg 150 13 Kiełbasa krakowska sucha kg 150 14 Kiełbasa szynkowa kg 150 15 Kiełbasa śląska kg 450 16 Kabanosy kg 150 17 Szynka tyrolska kg 150 18 Parówki kg 250 19 Rolada schabowa kg 150 20 Szynka wiejska kg 150 21 Boczek wędzony kg 350 22 Kiełbasa biała kg 200 23 Kiszka pasztetowa kg 80 24 Salceson ozorkowy kg 80 25 Polędwica sopocka kg 150 26 Pieczeń kg 80 27 Kurczak faszerowany kg 80 28 Smaczek kg 150 29 Kiełbasa parówkowa kg 250 30 Karczek pieczony kg 150 31 Schab pieczony kg 150 32 Kaszanka kg 200 33 Polędwica drobiowa prasowana kg 150 34 Szynka drobiowa kg 150 35 Schabik drobiowy kg 150 36 Kiełbasa drobiowa podsuszana kg 150 37 Parówki drobiowe kg 150 38 Filet wędzony z indyka kg 150 39 Polędwica drobiowa w galarecie kg 80 40 Mortadela drobiowa z warzywami kg 80 41 Pasztet wieprzowy kg 80 42 Flaki kg 130 43 Słonina kg 250 44 Smalec kg 250 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7c do SIWZ.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
II.5) Główny Kod CPV:
15100000-9
Dodatkowe kody CPV:
15112100-7,
15114000-0,
15131130-5,
15131135-0,
15111000-9,
15111100-0,
15113000-3,
15131600-1,
15131134-3,
15412100-0,
15112120-3,
15112300-9,
15131310-1
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 | NAZWA: Dostawy drobiu i jego podrobów dla OSSW w Kulach |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08/02/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT22140.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 23 247,00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 2 | NAZWA: Dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08/02/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT164003.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 172203.15 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 3 | NAZWA: dostawy drobiu i jego podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08/02/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT30110.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 31615,50 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 4 | NAZWA: dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08/02/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT95940.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert5 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 100737.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.