eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi SkoczówDostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-07-22

Skoczów: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części
Numer ogłoszenia: 287274 - 2013; data zamieszczenia: 22.07.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 136213 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół nr 3 w Skoczowie, ul. Mickiewicza 11, 43-430 Skoczów, woj. śląskie, tel. 33 853 37 12, faks 33 853 37 12.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Szkoła Podstawowa, Gimnazjum..

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa, na podstawie odrębnych zleceń (złożonych wykonawcy telefonicznie w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 13.00), do siedziby zamawiającego mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części, tj.: Część I: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego, w następującym asortymencie (asortyment, szacowana ilość w kg): 1.Schab wieprzowy bez kości-160; 2.Karczek wieprzowy bez kości z okrojonym tłuszczem zewnętrznym-160; 3.Łopatka bez kości i bez tłuszczu-800; 4.Szynka wieprzowa orzech bez kości i bez tłuszczu-160; 5.Wołowe gulaszowe-140; 6.Wołowe ekstra-60; 7.Kiełbasa toruńska-120; 8.Parówki śląskie-120; 9.Kiełbasa zwyczajna-480; 10.Mortadela-100; 11.Boczek wędzony bez kości-80; 12.Słonina francuska-80; 13.Kości karczkowo-schabowe nie trybowane-84; 14.Kości wędzone-80; 15.Kości wołowe-48. Część II: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, w następującym asortymencie (asortyment, szacowana ilość w kg): 1.Filet kurczak świeży-360; 2.Filet indyk świeży-160; 3.Udziec z kurczaka bez kości ze skórą, świeży-240; 4.Udziec z kurczaka bez kości i bez skóry, świeży-216; 5.Porcje rosołowe świeże-480; 6.Wątroba z kurczaka świeża-80; 7.Kurczak świeży-140. W postępowaniu zastosowano prawo opcji do ilości asortymentów podanych powyżej. Oznacza to, że podane ilości są ilościami maksymalnymi ustalonymi na podstawie przewidywanego zapotrzebowania, a Zamawiający gwarantuje zapłatę za realizację 70% przedmiotu zamówienia (tj. 70% ceny podanej w formularzu ofertowym). Wykonawcy nie przysługują roszczenia o realizację maksymalnych ilości asortymentów. Artykuły muszą być dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami, muszą posiadać ważny termin przydatności do spożycia i muszą być dostarczone w odpowiednich opakowaniach i transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi...

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • DANESS Sp. z o.o., ul. Cieszyńska 168, 44-337 Jastrzębie Zdrój, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28436,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 30962,40

  • Oferta z najniższą ceną: 30962,40 / Oferta z najwyższą ceną: 31058,68

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Drobiu MARICA Spółka Jawna J.M.E.K. Wróbel, ul. Straconki 20, 43-300 Bielsko-Biała, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 13864,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 15238,24

  • Oferta z najniższą ceną: 15238,24 / Oferta z najwyższą ceną: 15819,60

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.