To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2017-01-05
Ogłoszenie nr 2977 - 2017 z dnia 2017-01-05 r.
Koszalin: Mięso, wędliny, drób
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 365943 - 2016
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika, krajowy numer identyfikacyjny
33000629200000, ul.
ul. T. Chałubińskiego
7,
75581
Koszalin, państwo
Polska, woj.
zachodniopomorskie, tel.
94 34 88 147, faks
94 34 88 103, e-mail
piotr@swk.med.pl
Adres strony internetowej (URL): www.swk.med.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Mięso, wędliny, drób
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):TP.382.170.2016 BS
II.2) Rodzaj zamówienia:Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:I. MIĘSO WIEPRZOWE: 1) Karkówka bez kości - świeża - 2900 kg; 2) Łopatka bez kości - świeża - 400 kg; 3) Schab bez kości - świeży - 5000 kg; 4) Mięso wieprzowe od szynki bez kości - świeże - 400 kg; 5) Schab z kością - świeży 500 kg; 6) Żeberka wieprzowe paski - świeże 400 kg; II. MIĘSO WOŁOWE: 7) Wołowina antrykot bez kości - świeża - 800 kg; 8) Wołowina extra bez kości - świeża - 400 kg; III. PODROBY: 9) Wątroba wieprzowa - świeża - 60 kg; IV. WĘDLINY: 9) Kiełbasa serdelek - skład: mięso wieprzowe 80% +/- 5%, kiełbaski krótkie wieprzowe średnio mielone, wędzone, parzone bez składników szkodliwych - 200 kg; 10) Kiełbasa krakowska - skład: mięso wieprzowo-wołowe 80% +/-5% grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, bez składników szkodliwych - 200 kg; 11) Kiełbasa śląska - mięso wieprzowe 80% +/- 5%, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona bez składników szkodliwych - 200 kg; 12) Kiełbasa szynkowa wieprzowa - skład: mięso wieprzowe 75% +/- 5%, grubo rozdrobniona, parzona, bez składników szkodliwych - 2000 kg; 13) Polędwica sopocka - skład: schab w całości, wędzony, parzony, bez składników szkodliwych - 400 kg; 14) Szynka konserwowa wieprzowa- bez składników szkodliwych - 1000 kg; 15) Szynka tyrolska wieprzowa - bez składników szkodliwych - 200 kg; 16) Szynka gotowana wieprzowa - mięso od szynki 80% +/- 5%, wędzona, parzona, bez składników szkodliwych - 3000 kg; 17) Szynka z indyka - mięso w całości z indyka 80% +/-5%, bez składników szkodliwych - 2000 kg; 18) Salceson czarny lub biały - bez składników szkodliwych - 150 kg; 19) Pasztetowa - wędzona, bez składników szkodliwych - 100 kg; 20) Boczek wędzony parzony - bez składników szkodliwych - 250 kg; 21) Smalec - paczkowany po 250 g - 70 kg; 22) Słonina - świeża - 150 kg; 23) Kaszanka - gryczano-jęczmienna - 300 kg; 24) Filet z piersi indyka wędzony - mięso w całości z indyka 90% +/-5%, bez składników szkodliwych - 200 kg; 25) Schab pieczony biały - mięso wieprzowe schab w całości 90% +/- 5%, bez składników szkodliwych - 450 kg; 26) Parówki cielęce dla dzieci - skład mięsa cielęcego 90% +/- 5%, bez konserwantów i składników szkodliwych 100 kg; V. DRÓB ŚWIEŻY 25) Kurczaki - 3000 kg; 26) Filet z kurczaka - 3000 kg; 27) Żołądki drobiowe - 500 kg; 28) Wątróbka drobiowa - 400 kg; 29) Porcje rosołowe - 3500 kg; 30) Udka z kurczaka 250-300g - 4500 kg; 31) Pasztet drobiowy 100g - bez składników szkodliwych - 300 szt.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Nie
II.5) Główny Kod CPV:
15100000-9
Dodatkowe kody CPV:
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 | NAZWA: Mięso, wędliny, drób |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT383725.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert4 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Sprawdź tą firmę: IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM Cena wybranej oferty/wartość umowy 402911.25 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z KOSZALINA
- Sprzątanie pomieszczeń Centrum Usług Społecznych w Koszalinie w 2025 roku
- Automatyczny System Parkingowy (II)
- Świadczenie usług gastronomicznych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej "Zielony Taras" w Koszalinie
- 30/TP1/SZP-2/2024 Dostawa serwerów do przechowywania logów wraz z gwarancją i wsparciem technicznym dla Politechniki Koszalińskiej
- Rozbudowa zasięgu sieci Eduroam w oparciu o istniejącą infrastrukturę Alcatel-Lucent
- Sprzątanie pomieszczeń budynku biurowego Zachodniopomorskiego Zarządu Dróg Wojewódzkich w Koszalinie
więcej: przetargi w Koszalinie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.