Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2011-11-16
Szczytno: Dostawy artykułów spożywczych, nabiału, jaj, ziemniaków, warzyw świeżych, warzyw mrożonych, ryb oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w okresie od 01.01.2012 do 31.12.2012 roku.
Numer ogłoszenia: 298589 - 2011; data zamieszczenia: 16.11.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Sienkiewicza 10, 12-100 Szczytno, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 6243203, faks 089 6243616.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych, nabiału, jaj, ziemniaków, warzyw świeżych, warzyw mrożonych, ryb oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w okresie od 01.01.2012 do 31.12.2012 roku..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa I Art. Spożywcze Nazwa artykułu J.m Ilość Wielkość opakowań Cpv Barszcz biały Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Bulion jarzynowy/rosół jarzynowy Kg 430 Max 10kg 15891000-0 Cukier Kg 2000 Max 5 kg 15831000-2 Czosnek mielony Kg 5 Max 1 kg 15870000-7 Dżem wiśniowy Kg 150 Max 0,5 kg 15332294-1 Fasola biała Kg 400 Max 10 kg 03221210-1 Groch łuskany Kg 450 Max 10 kg 03221220-4 Groszek konserwowy, zielony w puszkach Kg 150 Max 1 kg 15331460-9 Kasza jęczmienna Kg 700 Max 10 kg 15613000-8 Kawa zbożowa Kg 430 Max 25 kg 15613300-1 Ketchup Kg 100 Max 5 kg 15871230-5 Koncentrat pomidorowy 20% Kg 400 Max 1 kg 15331427-6 Konserwa mięsna Kg 400 Max 500 g 15131000-5 Koper Kg 20 Max 2 kg 15870000-7 Kotlet schabowy sojowy Kg 90 Max 2 kg 15800000-6 Kukurydza konserwowa Kg 140 Max 1 kg 15331460-9 Kwasek cytrynowy Kg 10 Max 1 kg 15871000-4 Liść laurowy Kg 20 Max 2 kg 15870000-7 Majeranek Kg 20 Max 2 kg 15870000-7 Majonez Kg 320 Max 5 kg 15871273-8 Makaron krajanka Kg 250 Max 10 kg 15851100-9 Makaron świderki Kg 900 Max 10 kg 15851100-9 Marmolada Kg 850 Max 15 kg 15332230-5 Masło roślinne - kostka 200-250g Kg 3200 Max 250 g 15412200-1 Mąka pszenna Kg 800 Max 1 kg 15612100-2 Mąka ziemniaczana Kg 300 Max 1 kg 15600000-4 Miód sztuczny Kg 25 Max 1 kg 15831600-8 Mleko w proszku Kg 400 Max 25 kg 15511700-0 Musztarda Kg 150 Max 3 kg 15871250-1 Ocet L 70 Max 1 L 15871110-8 Olej uniwersalny L 530 Max 3 L 15411100-3 Papryka w proszku Kg 10 Max 1 kg 15870000-7 Paprykarz szczeciński Kg 450 Max 500 g 15243000-3 Pasta z makreli Kg 350 Max 10 kg 15243000-3 Pasztet drobiowy Kg 400 Max 500 g 15131310-1 Pasztet mazowiecki Kg 300 Max 500g 15131000-5 Pieprz czarny Kg 30 Max 1 kg 15872100-2 Pieprz ziołowy Kg 30 Max 1 kg 15872100-2 Płaty śledziowe w zalewie matias Kg 100 Max 5 kg 15200000-0 Przyprawa do zup w płynie L 400 Max 1 L 15870000-7 Ryż Kg 650 Max 10 kg 15614100-6 Sałatka z makreli Kg 300 Max 500 g 15243000-3 Sól Kg 500 Max 1 kg 15872400-5 Szczaw konserwowy Kg 150 Max 1 kg 15331400-1 Szprot w pomidorach Kg 100 Max 1 kg 15243000-3 Woda mineralna 1.5 litra - gazowana L 1500 1,5 L 15981000-8 Ziele angielskie Kg 10 Max 1 kg 15870000-7 Zupa bieszczadzka Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Zupa grzybowa Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Zupa ogonowa Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Zupa pieczarkowa Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Zupa żurek Kg 70 Max 5 kg 15891000-0 Grupa II Nabiał Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Twaróg chudy Kg 500 Max 1 kg 15542100-0 Ser topiony Kg 350 Max 100 g 15543000-6 Jogurt naturalny Kg 400 Max 1 kg 15551000-5 Grupa III Jaja Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Jaja kurze szt. 21000 - 03142500-3 Grupa IV Ziemniaki Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Ziemniaki jadalne Kg 26000 Max 50 kg 03212100-1 Grupa V Warzywa świeże Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Buraki Kg 3000 - 03221111-1 Cebula Kg 2800 - 03221113-1 Jabłka Kg 1800 - 03222321-9 Kalafior Kg 100 - 03221400-0 Kapusta biała Kg 6000 - 03221400-0 Kapusta czerwona Kg 500 - 03221400-0 Kapusta kiszona Kg 350 - 15331000-7 Kapusta pekińska Kg 200 - 03221400-0 Marchewka Kg 5000 - 03221112-4 Ogórek kiszony Kg 200 - 15331000-7 Ogórek spod osłon Kg 1000 - 03221270-9 Papryka mix 3 kolory Kg 200 - 03221000-6 Papryka czerwona Kg 400 - 03221000-6 Pieczarki Kg 150 - 03221410-3 Pietruszka korzeń Kg 350 - 03221110-0 Pomidor Kg 430 - 03221240-0 Por Kg 400 - 03221110-0 Seler Kg 400 - 03221110-0 Grupa VI Warzywa mrożone Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Fasolka szparagowa Kg 100 Max 10kg 15331170-9 Marchewka z groszkiem Kg 250 Max 10 kg 15331170-9 Marchew różne kształty (fragmenty, zrzynki) Kg 500 Max 25 kg 15331170-9 Marchew kostka Kg 250 Max 25 kg 15331170-9 Mieszanka warzywna 3 składnikowa Kg 350 Max 25 kg 15331170-9 Miesznka warzywna 7 składnikowa Kg 500 Max 25 kg 15331170-9 Papryka 3 kolory Kg 300 Max 10 kg 15331170-9 Grupa VII Ryby Mrożone-kostka Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Farsz rybny Kg 500 Max 10kg 15229000-9 Kostka rybna (filet) niepanierowana Kg 300 Max 10kg 15229000-9 Kostka rybna panierowana (burger rybny) Kg 450 Max 10 kg 15229000-9 Grupa VIII Pieczywo-ciasta Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Chleb baltonowski Kg 30000 Tylko 400g 15811000-6 Chleb pszenny Kg 1600 Tylko 400g 15811000-6 Bułka tarta Kg 150 Max 1 kg 15800000-6 Ciasto drożdżowe Kg 100 - 15812200-5 Bułka pszenna sucha Kg 100 - 15800000-6.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-0, 03.14.20.00-3, 15.20.00.00-3, 15.30.00.00-0, 15.60.00.00-6, 15.40.00.00-0, 15.80.00.00-0, 15.90.00.00-8, 15.00.00.00-0.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2012.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu ma podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu ma podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu ma podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu ma podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu ma podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
- koncesję, zezwolenie lub licencję
- oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
- aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1. Formularz ofertowy; 2. Formularz cenowy; 3. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu; 4. Wykaz osób do kontaktów.
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Szczytnie
ul. Sienkiewicza 10
12-100 Szczytno.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 29.11.2011 godzina 09:00, miejsce: Areszt Śledczy w Szczytnie ul. Sienkiewicza 10 12-100 Szczytno Sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Artykuły spożywcze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m Ilość Wielkość opakowań Cpv Barszcz biały Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Bulion jarzynowy/rosół jarzynowy Kg 430 Max 10kg 15891000-0 Cukier Kg 2000 Max 5 kg 15831000-2 Czosnek mielony Kg 5 Max 1 kg 15870000-7 Dżem wiśniowy Kg 150 Max 0,5 kg 15332294-1 Fasola biała Kg 400 Max 10 kg 03221210-1 Groch łuskany Kg 450 Max 10 kg 03221220-4 Groszek konserwowy, zielony w puszkach Kg 150 Max 1 kg 15331460-9 Kasza jęczmienna Kg 700 Max 10 kg 15613000-8 Kawa zbożowa Kg 430 Max 25 kg 15613300-1 Ketchup Kg 100 Max 5 kg 15871230-5 Koncentrat pomidorowy 20% Kg 400 Max 1 kg 15331427-6 Konserwa mięsna Kg 400 Max 500 g 15131000-5 Koper Kg 20 Max 2 kg 15870000-7 Kotlet schabowy sojowy Kg 90 Max 2 kg 15800000-6 Kukurydza konserwowa Kg 140 Max 1 kg 15331460-9 Kwasek cytrynowy Kg 10 Max 1 kg 15871000-4 Liść laurowy Kg 20 Max 2 kg 15870000-7 Majeranek Kg 20 Max 2 kg 15870000-7 Majonez Kg 320 Max 5 kg 15871273-8 Makaron krajanka Kg 250 Max 10 kg 15851100-9 Makaron świderki Kg 900 Max 10 kg 15851100-9 Marmolada Kg 850 Max 15 kg 15332230-5 Masło roślinne - kostka 200-250g Kg 3200 Max 250 g 15412200-1 Mąka pszenna Kg 800 Max 1 kg 15612100-2 Mąka ziemniaczana Kg 300 Max 1 kg 15600000-4 Miód sztuczny Kg 25 Max 1 kg 15831600-8 Mleko w proszku Kg 400 Max 25 kg 15511700-0 Musztarda Kg 150 Max 3 kg 15871250-1 Ocet L 70 Max 1 L 15871110-8 Olej uniwersalny L 530 Max 3 L 15411100-3 Papryka w proszku Kg 10 Max 1 kg 15870000-7 Paprykarz szczeciński Kg 450 Max 500 g 15243000-3 Pasta z makreli Kg 350 Max 10 kg 15243000-3 Pasztet drobiowy Kg 400 Max 500 g 15131310-1 Pasztet mazowiecki Kg 300 Max 500g 15131000-5 Pieprz czarny Kg 30 Max 1 kg 15872100-2 Pieprz ziołowy Kg 30 Max 1 kg 15872100-2 Płaty śledziowe w zalewie matias Kg 100 Max 5 kg 15200000-0 Przyprawa do zup w płynie L 400 Max 1 L 15870000-7 Ryż Kg 650 Max 10 kg 15614100-6 Sałatka z makreli Kg 300 Max 500 g 15243000-3 Sól Kg 500 Max 1 kg 15872400-5 Szczaw konserwowy Kg 150 Max 1 kg 15331400-1 Szprot w pomidorach Kg 100 Max 1 kg 15243000-3 Woda mineralna 1.5 litra - gazowana L 1500 1,5 L 15981000-8 Ziele angielskie Kg 10 Max 1 kg 15870000-7 Zupa bieszczadzka Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Zupa grzybowa Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Zupa ogonowa Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Zupa pieczarkowa Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Zupa żurek Kg 70 Max 5 kg 15891000-0.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2, 15.89.10.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Nabiał.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Twaróg chudy Kg 500 Max 1 kg 15542100-0 Ser topiony Kg 350 Max 100 g 15543000-6 Jogurt naturalny Kg 400 Max 1 kg 15551000-5.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0, 15.54.30.00-6, 15.55.10.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Jaja.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Jaja kurze szt. 21000 - 03142500-3.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Ziemniaki.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Ziemniaki jadalne Kg 26000 Max 50 kg 03212100-1.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Warzywa świeże.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Buraki Kg 3000 - 03221111-1 Cebula Kg 2800 - 03221113-1 Jabłka Kg 1800 - 03222321-9 Kalafior Kg 100 - 03221400-0 Kapusta biała Kg 6000 - 03221400-0 Kapusta czerwona Kg 500 - 03221400-0 Kapusta kiszona Kg 350 - 15331000-7 Kapusta pekińska Kg 200 - 03221400-0 Marchewka Kg 5000 - 03221112-4 Ogórek kiszony Kg 200 - 15331000-7 Ogórek spod osłon Kg 1000 - 03221270-9 Papryka mix 3 kolory Kg 200 - 03221000-6 Papryka czerwona Kg 400 - 03221000-6 Pieczarki Kg 150 - 03221410-3 Pietruszka korzeń Kg 350 - 03221110-0 Pomidor Kg 430 - 03221240-0 Por Kg 400 - 03221110-0 Seler Kg 400 - 03221110-0.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.11-1, 03.21.40.00-0, 03.22.10.00-6, 03.22.11.10-0, 03.22.11.12-4.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Warzywa mrożone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Fasolka szparagowa Kg 100 Max 10kg 15331170-9 Marchewka z groszkiem Kg 250 Max 10 kg 15331170-9 Marchew różne kształty (fragmenty, zrzynki) Kg 500 Max 25 kg 15331170-9 Marchew kostka Kg 250 Max 25 kg 15331170-9 Mieszanka warzywna 3 składnikowa Kg 350 Max 25 kg 15331170-9 Miesznka warzywna 7 składnikowa Kg 500 Max 25 kg 15331170-9 Papryka 3 kolory Kg 300 Max 10 kg 15331170-9.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ryby mrożone-kostka.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Farsz rybny Kg 500 Max 10kg 15229000-9 Kostka rybna (filet) niepanierowana Kg 300 Max 10kg 15229000-9 Kostka rybna panierowana (burger rybny) Kg 450 Max 10 kg 15229000-9.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.90.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pieczywo-ciasta.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Chleb baltonowski Kg 30000 Tylko 400g 15811000-6 Chleb pszenny Kg 1600 Tylko 400g 15811000-6 Bułka tarta Kg 150 Max 1 kg 15800000-6 Ciasto drożdżowe Kg 100 - 15812200-5 Bułka pszenna sucha Kg 100 - 15800000-6.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6, 15.81.22.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z SZCZYTNA
- Remont drogi powiatowej nr 1657N - ul. Podgórna i ul. Bartna Strona w m. Szczytno
- Kompleksowa dostawa gazu ziemnego wysokometanowego (grupa E) do budynków należących do Akademii Policji w Szczytnie
- Remont drogi powiatowej nr 1500N Dębówko - Kobyłocha - Trelkówko - dr. woj. nr 600 od km 0+000 do km 3+310
więcej: przetargi w Szczytnie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa napojów, herbat, warzyw, owoców oraz innych produktów spożywczych w ramach zapotrzebowania do punktów gastronomicznych Narodowego Forum Muzyki im. W. Lutosławskiego we Wrocławiu
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Publicznego "Chatka Puchatka" w Lubiczu Górnym
- Sukcesywne dostawy owoców i warzyw do Zakładu Karnego w Kluczborku oraz do Oddziału Zewnętrznego w Sierakowie Śląskim
- Dostawy artykułów spożywczych sypkich do Aresztu Śledczego w Suwałkach.
- Dostawa produktów mleczarskich i tłuszczów roślinnych
- Dostawa warzyw i owoców
więcej: Produkty zwierzęce »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.