eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańskdostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiu oraz wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-01-04

Gdańsk: dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiu oraz wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
Numer ogłoszenia: 3032 - 2008; data zamieszczenia: 04.01.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 239407 - 2007.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka, ul. Siennicka, 80-758 Gdańsk, tel. 058 301-60-33 w. 301.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiu oraz wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Zadanie 1 - Mięso wołowe i wieprzowe : mięso wołowo-gulaszowe bez błon i tłuszczu - w ilości 4200 kg wątroba wieprzowa płaty - w ilości 2200 kg serce wieprzowe - w ilości 2200 kg karkówka wieprzowa bez kości - w ilości 2200 kg łopatka wieprzowa bez skóry, tłuszczu i kości - w ilości 2500 kg szynka surowa bez skóry, tłuszczu i kości - w ilości 1100 kg gulaszowe wieprzowe bez błon i tłuszczu - w ilości 1100 kg schab wieprzowy bez kości - w ilości 250 kg mięso mielone wołowo-wieprzowe skład: 50% wołowiny i 50% wieprzowiny - w ilości 3700 kg Zadanie 2 - Wędliny wieprzowe: parówki cienkie wieprzowe - w ilości 1900 kg kiełbasa parówkowa - w ilości 1900 kg mortadela wieprzowa - w ilości 1900 kg pasztetowa wieprzowa podwędzana - w ilości 1900 kg kaszanka jęczmienna - w ilości 3850 kg salceson czarny podrobowy - w ilości 1000 kg mielonka wieprzowa - w ilości 1900 kg przysmak śniadaniowy - w ilości 2050 kg polędwica wieprzowa wędzona - w ilości 70 kg metka cebulowa - w ilości 2050 kg kiełbasa kanapkowa - w ilości 1100 kg kiełbasa śląska - w ilości 1600 kg kiełbasa szynkowa wieprzowa - w ilości 100 kg szynka wędzona wieprzowa parzona - w ilości 100 kg kiełbasa krakowska parzona - w ilości 100 kg kiełbasa toruńska - w ilości 1600 kg kiełbasa golonkowa extra - w ilości 100 kg kiełbasa biała parzona - w ilości 250 kg kiełbasa zwyczajna - w ilości 4800 kg kiełbasa podwawelska - w ilości 1100 kg Zadanie 4 - wędliny drobiowe: kiełbasa tyrolska z drobiu - w ilości 1100 kg kiełbasa śniadaniowa - w ilości 1100 kg serdelki drobiowe - w ilości 1900 kg salceson drobiowy - w ilości 1200 kg pieczeń drobiowa - w ilości 1200 kg pasztetowa z drobiu - w ilości 1100 kg kiełbasa grylowa z drobiu - w ilości 1900 kg parówka cienka z drobiu - w ilości 1900 kg polędwica prasowana z drobiu - w ilości 700 kg pasztet zapiekany z drobiu - w ilości 1900 kg

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.11.11.90 - Kawałki wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.11.00 - Wołowina Oryginalny kod CPV: 15.11.90.00 - Mięsa różne Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.90.00 - Mięsa różne Oryginalny kod CPV: 15.13.11.33 - Wędliny wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste Oryginalny kod CPV: 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe Oryginalny kod CPV: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Oryginalny kod CPV: 15.13.13.10 - Pasztety Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.13.10 - Pasztety Oryginalny kod CPV: 15.13.15.00 - Produkty drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.15.00 - Produkty drobiowe .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 361572,67 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Mięso wołowe i wieprzowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Viola Marian Meyer, ul. Wyzwolenia 13a, 86-161 Lniano, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 147668.93
  • Oferta z najniższą ceną: 147668.93 / oferta z najwyższą ceną: 168592.23
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Wędliny wieprzowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Jurand Sp.z o.o., ul. Iwicka 40/20, 00-735 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 131060.75
  • Oferta z najniższą ceną: 131060.75 / oferta z najwyższą ceną: 202099.53
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: wędliny drobiowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Viola Marian Meyer, ul. Wyzwolenia 13a, 86-161 Lniano, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 82842.99
  • Oferta z najniższą ceną: 82842.99 / oferta z najwyższą ceną: 82842.99
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.