eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nowy Wiśnicz › sukcesywne dostawy mięs i ich przetworów przez okres 1 roku.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-10-27

Nowy Wiśnicz: sukcesywne dostawy mięs i ich przetworów przez okres 1 roku.
Numer ogłoszenia: 304049 - 2010; data zamieszczenia: 27.10.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , 32-720 Nowy Wiśnicz, woj. małopolskie, tel. 014 612-85-66, faks 014 6128569.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: sukcesywne dostawy mięs i ich przetworów przez okres 1 roku..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie Asortyment kod CPV Przewidywana roczna wielkość zamówienia /kg/ 1. Mięso wołowe gulaszowe - mięso karku, podgardla, udźca, bez ścięgien z zawartością tłuszczu do 5% 15111190-7 PN-88/A-82003 PN-65/A-82000 PN/A-82014 8.500,00 Mięso wieprzowe gulaszowe - mięso z szynki, łopatki, karczku i schabu bez ścięgien z zawartością tłuszczu do 8% 15113000-3 PN-86/A-82002 PN-65/A-82000 PN/A-82014 4.000,00 Pieczeń wiedeńska 15131130-5 PN-A-82007 1.000,00 Salceson zwykły 15131130-5 PN-A-82007 1.100,00 Kiełbasa mortadela 15131130-5 PN-A-82007 2.400,00 Kiełbasa zwyczajna 15131130-5 PN-A-82007 4.500,00 Lencz 15131130-5 PN-A-82007 2.400,00 Parówki cienkie wieprzowe 15131130-5 PN-A-82007 2.100,00 Szynka tyrolska 15131130-5 PN-A-82007 1.200,00 Kaszanka 15131134-3 PN-A-82007 500,00 Kiełbasa drobiowa cienka 15131135-0 PN-A-86526 1.400,00 Parówki cienkie drobiowe 15131135-0 PN-A-86526 400,00 Kiełbasa szynkowa drobiowa 15131135-0 PN-A-86526 900,00 Pasztetowa domowa 15131310-1 PN-A-82007 600,00 Boczek gotowany wędzony 15131220-3 PN-A-82007 700,00 Słonina bez skóry 15412100-0 PN-85/A-85800 900,00 Smalec 15412100-0 PN-90/A-85802 900,00 2. Konserwa wieprzowa z otwieraczem 15131000-5 PN-A-82022 skład - wyłącznie oparty na mięsie wieprzowym 2.000,00 Pasztet wieprzowy - kons. z otwieraczem 15131300-8 PN-A-82022 900,00 Pasztet drobiowy - kons. z otwieraczem 15131300-8 PN-A-86525 skład - wyłącznie oparty na drobiu 900,00 3. Ćwiartka kurczaka tylnia mrożona 15112100-7 PN-A-86524 800,00 Wątroba drobiowa mrożona 15112300-9 PN-A-86524 1.400,00 Mięso gulaszowe z indyka - mięso bez skóry i kości z zawartością tłuszczu do 4% 15112120-3 PN-A-86524 400,00.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.90-7, 15.13.10.00-5, 15.11.21.20-3, 15.41.21.00-0.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 10.12.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonana zostanie na podstawie dokumentów i oświadczeń metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia. Wykonawców, których oferta nie spełnia warunków udziału w postępowaniu podlegać będzie wykluczeniu.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonana zostanie na podstawie dokumentów i oświadczeń metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia. Wykonawców, których oferta nie spełnia warunków udziału w postępowaniu podlegać będzie wykluczeniu.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonana zostanie na podstawie dokumentów i oświadczeń metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia. Wykonawców, których oferta nie spełnia warunków udziału w postępowaniu podlegać będzie wykluczeniu.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonana zostanie na podstawie dokumentów i oświadczeń metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia. Wykonawców, których oferta nie spełnia warunków udziału w postępowaniu podlegać będzie wykluczeniu.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonana zostanie na podstawie dokumentów i oświadczeń metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia. Wykonawców, których oferta nie spełnia warunków udziału w postępowaniu podlegać będzie wykluczeniu.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Formularz ofertowy, oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny 32-720 Nowy Wiśnicz Dział Kwatermistrzowski.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.11.2010 godzina 11:00, miejsce: Zakład Karny 32-720 Nowy Wiśnicz Sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: do 15.12.2010.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Sukcesywne dostawy mięsa wołowego i wieprzowego oraz ich przetworów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jak w opisie głównym.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.90-7, 15.11.30.00-3, 15.41.21.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 10.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Sukcesywne dostawy konserw.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jak w opisie głównym.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5, 15.13.13.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 10.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Sukcesywne dostawy mięs i wątroby - drobiowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jak w opisie głównym.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00-7, 15.11.23.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 10.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.