To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-11-23
Hrubieszów: Dostawy mięsa, wędlin, konserw i drobiu
Numer ogłoszenia: 306721 - 2011; data zamieszczenia: 23.11.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 349478 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Hrubieszowie, ul. Nowa 64, 22-500 Hrubieszów, woj. lubelskie, tel. 084 6966915, faks 084 6963354.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa, wędlin, konserw i drobiu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin, konserw i drobiu zgrupowanych we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) 151 w asortymencie i ilości przedstawionej w poniżej: Część A - mięso - tłuszcze 1. Mięso wieprzowe - łopatka b/k, w stanie mrożonym, w opakowaniach od 2 do 2,5 kg - wielkość zamawiana 4000 kg, 2. Mięso wołowe b/k z udźca w stanie mrożonym, w opakowaniach od 1 do 1,5 kg - wielkość zamawiana 500 kg, 3. Ozór wołowy w stanie mrożonym, w opakowaniach od 1 do 1,5 kg - wielkość zamawiana 350 kg, 4. Wątroba wieprzowa, świeża, nie mrożona - wielkość zamawiana 1600 kg, 5. Słonina bez skóry w stanie mrożonym, w opakowaniach od 2 do 2,5 kg - wielkość zamawiana 250 kg, 6. Serca wieprzowe, świeże, nie mrożone - wielkość zamawiana 1400 kg. Część B - wędliny wieprzowe 1. Kiełbasa zwyczajna, hermetycznie pakowana - wielkość zamawiana 2.200 kg, 2. Kiełbasa serdelki wieprzowe - wielkość zamawiana 2.400 kg, 3. Pieczeń wieprzowa - wielkość zamawiana 1.200 kg, 4. Pasztetowa wieprzowa w osłonie sztucznej - wielkość zamawiana 1.200 kg, 5. Salceson włoski w osłonie sztucznej - wielkość zamawiana 1.200 kg, 6. Salceson czarny w osłonie sztucznej - wielkość zamawiana 1.200 kg. Część C - konserwy 1. Mielonka typu konserwa turystyczna o wadze jednostkowej 300g - wielkość zamawiana 1.100 kg, 2. Pasztet mazowiecki - konserwa o wadze jednostkowej 290g -300g - wielkość zamawiana 1.100 kg. Część D - mięso drobiowe 1. Ćwiartka kurczaka tylna, mrożona w opakowaniach od 2 do 3 kg - wielkość zamawiana 4.200 kg. Część E - wędliny drobiowe 1. Pasztetowa drobiowa w osłonie sztucznej - wielkość zamawiana 1.200 kg, 2. Mielonka drobiowa w bloku - wielkość zamawiana 1.200 kg, 3. Parówki drobiowe gazowo lub hermetycznie pakowane - wielkość zamawiana 2.400 kg, 4. Mortadela drobiowa - wielkość zamawiana 1.200 kg, 5. Pieczeń drobiowa - wielkość zamawiana 1.200 kg, 6. Szynka drobiowa - wielkość zamawiana 300 kg, 7. Polędwica drobiowa - wielkość zamawiana 300 kg, 8. Serdelki drobiowe gazowo lub hermetycznie pakowane - wielkość zamawiana 1.200 kg, 9. Baleron z indyka - wielkość zamawiana 300 kg. Wymagania w zakresie przedmiotu zamówienia 1. Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności oraz rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie. 2. Każdy produkt realizowany będzie zgodnie z normami jakościowymi GHP, GMP lub systemem HACCP. 3. Każdy dostarczony produkt winien być I klasy, zgodny z Polską Normą. 4. Na każde żądanie zamawiającego wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi, itp. Cechy jakościowe dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: 1) obce posmaki, 2) zapachy, 3) nalot pleśni, 4) fragmenty obcych ciał. Wymagania dotyczące opakowania Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: 1) nazwę środka spożywczego, 2) dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, 3) datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, 4) dane identyfikujące producenta środka spożywczego, 5) zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, 6) warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, 7) oznaczenie partii produkcji, 8) klasę jakości handlowej. Realizacja dostaw Dostawy będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku od godziny 8:00 do 13:00, w ilościach i asortymencie uzgodnionym przez Zamawiającego z Wykonawcą z co najmniej 24 godzinnym wyprzedzeniem. Transport dostaw zapewnia Wykonawca. Zamawiający zastrzega sobie po uzgodnieniu z Wykonawcą prawo do korekty zamówionych ilości poszczególnych produktów w zależności od bieżących potrzeb.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.11.00 - Wołowina 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.11.21.00 - Świeży drób 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: mięso - tłuszcze
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.11.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
duplikat ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO MIECZYSŁAW WITKOWSKI SP Z O O
- ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO Heronim Wrębiak i Mieczysław Witkowski s.j., ul. Zamojska 46, 22-600 Tomaszów Lubelski, kraj/woj. lubelskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 69275,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 75812,63
Oferta z najniższą ceną: 75812,63 / Oferta z najwyższą ceną: 89328,75
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: wędliny wieprzowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.11.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO, Grzegorz Nowakowski, Dąbrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 62560,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 48615,00
Oferta z najniższą ceną: 48615,00 / Oferta z najwyższą ceną: 82341,00
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: konserwy
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.11.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- AUTO DEMS Stanisław Brodowski, ul. Wojska Polskiego 56, 11-700 Mrągowo, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 13970,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 11307,45
Oferta z najniższą ceną: 11307,45 / Oferta z najwyższą ceną: 31185,00
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: mięso drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.11.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Centrum Dystrybucji Mięsa Wędlin i Drobiu Kazimiera Dubiel
jakie przetargi wygrała firma
Centrum Dystrybucji Mięsa Wędlin i Drobiu Kazimiera Dubiel
- Centrum Dystrybucji Mięsa, Wędlin i Drobiu, Kazimiera Dubiel, ul. Listopadowa 4A, 22-500 Hrubieszów, kraj/woj. lubelskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 23100,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 24255,00
Oferta z najniższą ceną: 24255,00 / Oferta z najwyższą ceną: 44100,00
Waluta: PLN.
Część NR: 5
Nazwa: wędliny drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.11.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO, Grzegorz Nowakowski, Dąbrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 62760,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 55786,50
Oferta z najniższą ceną: 55786,50 / Oferta z najwyższą ceną: 70733,25
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z HRUBIESZOWA
- Opracowanie projektu planu ogólnego zagospodarowania przestrzennego Gminy Hrubieszów
- Wykonanie kompletnej dokumentacji projektowej i kosztorysowej zagospodarowania terenu Parku dworskiego w Stefankowicach
- Wykonanie dokumentacji projektowej dla zadania pn. "Rozbudowa drogi gminnej nr 111158L w miejscowości Moniatycze-Kolonia"
- Realizacja zajęć wczesnego wspomagania rozwoju dziecka dla dzieci z niepełnosprawnościami z terenu Powiatu Hrubieszowskiego w wieku od 0 do chwili rozpoczęcia nauki w szkole.
- Dostawa sprzętu komputerowego, urządzeń sieciowych i oprogramowania w ramach projektu "Wzmocnienie systemu cyberbezpieczeństwa w Gminie Hrubieszów"
- Zakup usługi polegającej na uruchomieniu i świadczeniu bezpiecznej usługi chmurowej na potrzeby przechowywania kopii zapasowych w ramach projektu "Wzmocnienie systemu cyberbezpieczeństwa w Gminie"
więcej: przetargi w Hrubieszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawa artykułów żywnościowych z podziałem na części dla ZSCKR w Okszowie od dnia zawarcia umowy do dnia 31.12.2025 r."
- Dostawy drobiu i jego podrobów do COSSW w Kulach
- Dostawa mięsa i wędlin do Aresztu śledczego w Tarnowskich Górach
- Zakup i dostawa wędlin na bieżące potrzeby Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Opolu.
- "Zakup i sukcesywna dostawa żywności (produktów spożywczych) na potrzeby Żłobka Samorządowego w Niebylcu, Niebylec 217, 38-114 Niebylec w okresie od 01.04.2025r. do 31.12.2025r."
- Dostawa pieczywa i artykułów mięsnych dla potrzeb Małopolskiego Szpitala Chorób Płuc i Rehabilitacji im. Edmunda Wojtyły
więcej: Wołowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.