Ogłoszenie z dnia 2013-08-01
Konstantynów Łódzki: dostawy wędlin nr sprawy 1/2013
Numer ogłoszenia: 308146 - 2013; data zamieszczenia: 01.08.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Poprawczy i Schronisko dla Nieletnich, ul. Ignacew 9, 95-050 Konstantynów Łódzki, woj. łódzkie, tel. 042 2111258, 2112480, faks 042 2111258, 2112480.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy wędlin nr sprawy 1/2013.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: przedmiotem dostaw są baleron wędzony, boczek wędzony, bekon, łopatka pieczona, kaszanka gruba i cienka karczek pieczony, kiełbasa surowa, kanapkowa, podwawelska, szynkowa, śląska, zwyczajna, żywiecka, mielonka wp, mortadela, ogonówka, pasztet, parówka gruba i cienka, pasztetowa, pieczeń wp, rzymska, salceson, schab pieczony, szynka gotowana,szynka wiejska, tyrolska, dębicka, konserwowa.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.08.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"JAMIR" SOBIERAJ I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
"JAMIR" SOBIERAJ I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA
- JAMIR Sobieraj i Wspólnicy S.J., Bechcice Parcela 21, 95-083 Lutomiersk, kraj/woj. łódzkie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 122228,57 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 107994,00
Oferta z najniższą ceną: 107994,00 / Oferta z najwyższą ceną: 137086,00
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 70 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
dostawy tego rodzaju są powszechnie dostępne o ustalonych standardach jakościowych, a kwota zamówienia jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach na podstawie art.11 ust 8 pzp
INNE PRZETARGI Z KONSTANTYNOWA ŁÓDZKIEGO
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ZP/29/2025 - Dostawa konserw mięsnych II
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 13 w Chorzowie, ul. Styczyńskiego 32 - I/2025
- Sukcesywne dostawy przetworów mięsnych-wędlin na potrzeby Aresztu Śledczego w Koszalinie
- DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN DLA WOJEWÓDZKIEGO SZPITALA SPECJALISTYCZNEGO W LEGNICY
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Rzykach
- Zakup oraz dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w (27-400) Ostrowcu Świętokrzyskim, ul. Grabowiecka 7 w drugim półroczu 2025 roku
więcej: Wędliny »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.