eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Stargard SzczecińskiPrzetarg nieograniczony na dostawy tłuszczów roślinnych, artykułów mleczarskich i jaj kurzych.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-02-17

Stargard Szczeciński: Przetarg nieograniczony na dostawy tłuszczów roślinnych, artykułów mleczarskich i jaj kurzych.
Numer ogłoszenia: 30840 - 2009; data zamieszczenia: 17.02.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 5763160.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawy tłuszczów roślinnych, artykułów mleczarskich i jaj kurzych..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Masło roślinne kostka 250g PN-A-86901:1997/Az1:2001 kg 8 700 2 Olej roślinny PN-A-86901:1997/Az1:2001 l 300 3 Twaróg półtłusty w kostce po 200g PN-91/A-86300 kg 2700 4 Serek homogenizowany owocowy w kubku po 100g kg 1400 5 Serek wiejski w kubku 150g PL 32141601EWG kg 340 6 Ser topiony tłusty w kostce 100g PL 302011601 kg 1 400 7 Jogurt naturalny w kubku 150g PL 2001180IW kg 200 8 Jogurt owocowy w kubku 150g PL 16611601 kg 320 9 Jogurt naturalny kubku po 300g - 500g kg 100 10 Śmietana 12% w kartonie lub kubku 300 ml - 500 ml l 900 11 Mleko świeże 2% PN-A-86003 l 8800 12 Jaja kurze świeże PN-A-86503 szt. 50 000.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.22.00 - Tłuszcze roślinne 15.41.11.00 - Olej roślinny 15.54.21.00 - Ser twarogowy 15.55.10.00 - Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne 15.51.21.00 - Śmietana chuda 15.54.22.00 - Ser miękki 15.55.13.10 - Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15.55.13.20 - Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15.51.10.00 - Mleko 12.42.00.0 - 12.42.00.0 .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 6.Warunkiem udziału w postępowaniu będzie złożenie w terminie, na formularzu ofertowym wg wzoru załączonego do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, jednej właściwie wypełnionej oferty. O udział w postępowaniu o zamówienie mogą się ubiegać wykonawcy, którzy: a.spełniają warunki określone w art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz.U. Nr 19, poz. 177), b.nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 wyżej wymienionej ustawy, Ocenę spełnienia wyżej wymienionych warunków, dokona komisja przetargowa zamawiającego w dniu przetargu, na podstawie złożonych ofert i poświadczeń określonych w specyfikacji..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu spełnienia warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych, zamawiający żąda dostarczenia oryginału lub kserokopii, poświadczonej przez wykonawcę za zgodność z oryginałem, aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 25.02.2009 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Grupa I - Dostawa tłuszczów roślinnych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Masło roślinne kostka 250g PN-A-86901:1997/Az1:2001 - kg 8 700 Olej roślinny PN-A-86901:1997/Az1:2001 - l 300.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.22.00-1, 15.41.11.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Grupa II - dostawa artykułów mleczarskich.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Twaróg półtłusty w kostce po 200g PN-91/A-86300 kg 2700 Serek homogenizowany owocowy w kubku po 100g kg 1400 Serek wiejski w kubku 150g PL 32141601EWG kg 340 Ser topiony tłusty w kostce 100g PL 302011601 kg 1 400 Jogurt naturalny w kubku 150g PL 2001180IW kg 200 Jogurt owocowy w kubku 150g PL 16611601 kg 320 Jogurt naturalny kubku po 300g - 500g PL 2001180IW kg 100 Śmietana 12% w kartonie lub kubku 300 ml - 500 ml l 900 Mleko świeże 2% PN-A-86003 l 8800.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0, 15.55.10.00-5, 15.54.22.00-1, 15.55.13.10-1, 15.55.13.20-4, 15.51.21.00-1, 15.51.10.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Grupa III - dostawy jaj kurzych świeżych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze świeże PN-A-86503 szt. 50 000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.