eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi RzeszówDostawy artykułów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-02-17

Rzeszów: Dostawy artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 30948 - 2009; data zamieszczenia: 17.02.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Rzeszowie , ul. Załęska 76, 35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 017 8580700 w. 769.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1,2,3,4,5 i 6 do SIWZ (warzywa mrożone, warzywa konserwowe, warzywa kiszone, dżemy, produkty sojowe). Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia , warunkami umowy zawiera załącznik nr 14 ( projekt umowy ) do SIWZ. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 1 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Groszek zielony mrożony, 15331170-9, kg 650; 2. Kalafior mrożony, 15331170-9, kg 700; 3. Paprykarz mrożony, 15331170-9, kg 750; 4. Mieszanka chińska mrożona, 15331170-9, kg 300; 5. Sałatka meksykańska mrożona, 15331170-9, kg 340; 6. Fasolka szparagowa mrożona, 15331170-9, kg 650; TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 2 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Leczo pieczarkowe -op. do 5 kg, 15331135-2, kg 3 400; 2. Koncentrat pomidorowy 30% - op. do 5 kg, 15331425-2, kg 3 200; 3. Sałatka szwedzka - op. do 5 kg, 15331400-1, kg 1 950; TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 3 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Kukurydza konserwowa - op. do 2 kg, 15331460-9, kg 1 750; 2. Chrzan tarty - op. do 2 kg, 15331500-2, kg 1 450; 3. Syrop wieloowocowy (sok), 15321000-4, kg 1 850; TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 4 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Ogórek kiszony ( w beczkach ), 15331000-7, kg 8 400; 2. Kapusta kiszona ( w beczkach ), 15331142-4, kg 14 600; TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 5 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Marmolada wieloowocowa - op. do 15 kg, 15332230-5, kg 2 100; 2. Dżem wieloowocowy - op. do 15 kg, 15332290-3, kg 2 550; 3. Dżem truskawkowy - op. do 15 kg, 15332296-5, kg 2 050; 4. Powidła śliwkowe - op. do 15 kg, 15332200-6, kg 1 800; TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 6 DO SIWZ, Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Kostka sojowa, 15800000-6, kg 800; 2. Granulat sojowy, 15800000-6, kg 600; 3. Kotlety sojowe, 15800000-6, kg 400; Określona powyżej ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.33.11.70 - Warzywa mrożone 15.33.11.35 - Grzyby przetworzone 15.33.14.25 - Przecier pomidorowy 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane 15.33.14.60 - Warzywa puszkowane 15.33.15.00 - Warzywa konserwowane w occie 15.32.10.00 - Soki owocowe 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone 15.33.11.42 - Kapusta przetworzona 15.33.22.30 - Marmolady 15.33.22.90 - Dżemy 15.33.22.96 - Dżem truskawkowy 15.33.22.00 - Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Wadium nie wymaga się

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: a) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, art. 22.1.1) ustawy Prawo zam. Publicznych (Dz. U. z 2007r. nr 223 poz. 1655 z późn. zm.) - do oferty należy dołączyć aktualny odpis z właściwego rejestru lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, ww. dokumenty muszą być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, art. 22.1.2) ustawy Prawo zam. publ. - do oferty należy dołączyć pisemne oświadczenie Wykonawcy w przedmiocie sprawy: zał. nr 13 do SIWZ, c) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, art. 22.1.3) ustawy Prawo zam. publ. - do oferty należy dołączyć pisemne oświadczenie Wykonawcy - zał. nr 13 do SIWZ, d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych - do oferty należy dołączyć pisemne oświadczenie Wykonawcy - zał. nr 13 do SIWZ,.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Do oferty należy dołączyć aktualny odpis z właściwego rejestru lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, ww. dokumenty muszą być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert oraz pisemne oświadczenie Wykonawcy w zakresie art. 22 i art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych - zał. nr 13 do SIWZ.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Rzeszowie, 35-322 Rzeszów, ul. Załęska 76.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 26.02.2009 godzina 11:00, miejsce: Oferty należy składać w sekretariacie Zakładu Karnego w Rzeszowie, 35 - 322 Rzeszów, ul. Załęska 76 w terminie do dnia 26.02.2009r. do godz. 11:00.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy warzyw mrożonych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Groszek zielony mrożony, 15331170-9, kg 650; 2. Kalafior mrożony, 15331170-9, kg 700; 3. Paprykarz mrożony, 15331170-9, kg 750; 4. Mieszanka chińska mrożona, 15331170-9, kg 300; 5. Sałatka meksykańska mrożona, 15331170-9, kg 340; 6. Fasolka szparagowa mrożona, 15331170-9, kg 650;.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa warzyw konserwowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Leczo pieczarkowe -op. do 5 kg, 15331135-2, kg 3 400; 2. Koncentrat pomidorowy 30% - op. do 5 kg, 15331425-2, kg 3 200; 3. Sałatka szwedzka - op. do 5 kg, 15331400-1, kg 1 950;.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.33.11.35-2, 15.33.14.25-2, 15.33.14.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawy warzyw konserwowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Kukurydza konserwowa - op. do 2 kg, 15331460-9, kg 1 750; 2. Chrzan tarty - op. do 2 kg, 15331500-2, kg 1 450; 3. Syrop wieloowocowy (sok), 15321000-4, kg 1 850;.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.33.14.60-9, 15.33.15.00-2, 15.32.10.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawy warzyw kiszonych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Ogórek kiszony ( w beczkach ), 15331000-7, kg 8 400; 2. Kapusta kiszona ( w beczkach ), 15331142-4, kg 14 600;.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.33.10.00-7, 15.33.11.42-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawy dżemów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość , 1. Marmolada wieloowocowa - op. do 15 kg, 15332230-5, kg 2 100; 2. Dżem wieloowocowy - op. do 15 kg, 15332290-3, kg 2 550; 3. Dżem truskawkowy - op. do 15 kg, 15332296-5, kg 2 050; 4. Powidła śliwkowe - op. do 15 kg, 15332200-6, kg 1 800;.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.33.22.30-5, 15.33.22.90-3, 15.33.22.96-5, 15.33.22.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawy produktów sojowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Kostka sojowa, 15800000-6, kg 800; 2. Granulat sojowy, 15800000-6, kg 600; 3. Kotlety sojowe, 15800000-6, kg 400;.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.