eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi JaworzeDostawa wraz z transportem pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-12-01

Jaworze: Dostawa wraz z transportem pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj
Numer ogłoszenia: 314305 - 2011; data zamieszczenia: 01.12.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy , ul. Pałacowa 1, 43-384 Jaworze, woj. śląskie, tel. 0-33 8172172, faks 0-33 8172172.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: slaskie.pl/mowjaworze

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa wraz z transportem pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiający zaprasza do udziału w postępowaniu prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego na wykonanie dostaw pod nazwą dostawy wraz z transportem pieczywa, nabiału, mięsna i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj Część A - pieczywo,Cześć B - nabiał,Cześć C - mięsno i przetwórstwo mięsne, Część D - warzywa i owoce, Część E - artykuły spożywcze,Część F - ryby, Część G - mrożonki, Część H - jaja zgodnie z wymogami określonymi w niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Do udzielenia przedmiotowego zamówienia stosuje się przepisy ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych tekst jednolity Dz. U. z 2010 r. Nr 113 poz. 759 z póż.zm., zwanej dalej ustawą oraz akty wykonawcze a w sprawach nieuregulowanych ustawą, przepisy ustawy - Kodeks cywilny. III. Opis przedmiotu zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wraz z transportem pieczywa w ilości określonych poniżej Część A - pieczywo Lp. Nazwa artykułu Jedn. miary ilość 1 Chleb krojony - 1 kg szt. 5800 2 Bułka pszenna 80 g szt. 6000 3 Bułka graham 100g szt. 2000 4 Bułka hotdog 80 G szt. 3000 5 Rogal 100g szt. 1600 6 Drożdżówka z budyniem, marmoladą , jabłkiem i serem120g szt. 1600 7 Pączek z pudrem szt. 1200 8 Bułka - wek 350 g szt. 10 9 Paluch drożdżowy pleciony 120 g szt. 200 10 Bułka tarta kg 110 11 Drożdże kg 2 Część B -nabiał i przetwory mleczne L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Mleko 3,2 % 1 litr karton szt. 3300 2 Masło 200 g o zawartości 82 % tłuszczu szt. 3000 3 Margaryna mleczna 250 g szt. 800 4 Margaryna śniadaniowa 500 g szt. 250 5 Margaryna Palma 250 g szt. 200 6 Śmietana 18 % 400 g szt. 380 7 Jogurt z owocami 150 g szt. 2000 8 Kefir 200 g szt. 150 9 Maślanka owocowa 1 l szt. 500 10 Ser żółty twardy - Salami kg 200 11 Ser żółty twardy - Morski kg 80 12 Twaróg półtłusty krajanka kg 200 13 Twaróg cukierniczy 1 kg szt. 20 14 Serek homogenizowany 150 g szt. 2200 15 Serek do chleba 100 g szt. 800 16 Serek wiejski lekki 150 g szt. 300 17 Serek topiony z dodatkami 100 g szt. 1700 18 Kluski na parze 200opx 6 szt. klusek szt. 200 Część C -mięso i przetwory mięsne L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Schab zk kg 220 2 Łopatka bk kg 350 3 Karczek b/k kg 80 4 Udka z kurczaka kg 300 5 Filet z kurczaka kg 200 6 Mięso wołowe z grubego na pieczeń, rolady kg 50 7 Mięso mielone wp. kg 100 8 Wątroba wieprzowa kg 30 9 Wątroba drobiowa kg 40 10 Kiełbasa toruńska kg 230 11 Kiełbasa zwyczajna kg 150 12 Pasztetowa wieprzowa kg 50 13 Pasztet pieczony Kg 15 14 Polędwica drobiowa kg 50 15 Kiełbasa kminkowa kg 25 16 Kiełbasa szynkowa wp. kg 30 17 Kiełbasa cienka z drobiu Kg 50 18 Boczek wędzony bk kg 60 19 Boczek rolowany faszerowany kg 35 20 Kiełbasa biała kg 130 21 Parówka śląska cienka kg 260 22 Kiełbasa mortadela kg 40 23 Baleron kg 20 24 Ogonówka kg 15 25 Szynka wieprzowa gotowana-wędzona kg 150 26 Mielonka wieprzowa kg 85 27 Pieczeń rzymska kg 65 28 Słonina wędzona kg 60 29 Kabanosy wieprzowe kg 6 30 Krupniok - kaszanka kg 60 31 Porcje rosołowe kg 400 32 Kiełbasa śląska wieprzowa kg 150 33 Kiełbasa żywiecka kg 80 34 Kości wołowe kg 20 35 Boczek świeży bk kg 20 36 Kiełbasa parówkowa gruba kg 15 37 Żeberka wieprzowe kg 50 38 Salceson drobiowy kg 20 39 Słonina świeża Kg 10 Część D - Warzywa świeże L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Burak czerwony kg 160 2 Cebula kg 450 3 Ziemniak kg 5300 4 Kapusta czerwona kg 100 5 Kapusta biała kg 380 6 Marchew kg 230 7 Pietruszka kg 90 8 Seler kg 90 9 Pieczarka kg 100 10 Por kg 40 11 Czosnek główka szt. 100 Warzywa sezonowe 1 Ogórek zielony kg 130 2 Pomidor kg 180 3 Kalafior szt. 20 4 Kalarepa kg 15 5 Pietruszka zielona 0,25 kg pęcz 80 6 Sałata zielona szt. 60 7 Koperek zielony 0,25 kg pęcz 60 8 Szczypiorek 0,25 kg pęcz 80 9 Cebulka zielona 0,25 kg pęcz 65 10 Kapusta pekińska kg 70 11 Rzodkiewka 0,25 kg pęcz 120 12 Botwinka kg 15 13 Papryka świeża kg 20 14 Cukinia kg 12 15 Fasola szparagowa kg 15 Warzywa kiszone 1 Kapusta kiszona kg 320 2 Ogórek kiszony kg 180 3 Żurek 0,5 l szt. 80 Owoce 1 Cytryna kg 80 2 Pomarańcze kg 300 3 Mandarynki kg 130 4 Kiwi kg 100 5 Banany kg 350 6 Rabarbar kg 15 7 Truskawka kg 36 8 Arbuz kg 60 9 Jabłko kg 500 10 Śliwki kg 100 11 Gruszka kg 60 12 Nektarynka kg 40 13 Brzoskwinia kg 40 14 Agrest kg 12 15 Wiśnie kg 12 16 Czereśnie kg 20 Część E - Artykuły Spożywcze L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Cukier op.1 kg kg 1500 2 Cukier puder kg 55 3 Cukier waniliowy 32g szt. 80 4 Kasza jęczmienna op.1kg kg 70 5 Kasza manna op.1 kg kg 30 6 Mąka wrocławska op.1 kg kg 470 7 Mąka krupczatka op.1 kg kg 50 8 Mąka ziemniaczana op.1 kg kg 20 9 Ryż op. 1 kg kg 180 10 Sól kg 180 11 Płatki czekoladowe Nesguik 750 g szt. 90 12 Płatki owsiane op.500g kg 15 13 Makaron gruby 500g Lubella szt. 450 14 Makaron nitki 250 g Czaniecki szt. 400 15 Olej l 300 16 Liść laurowy 20g szt. 30 17 Majeranek 15 g szt. 100 18 Ziele angielskie 15 g szt. 30 19 Papryka mielona 20 g słodka szt. 150 20 Papryka ostra mielona 20 g szt. 10 21 Przyprawa do zupy typu magii 1 litr szt. 80 22 Czosnek mielony 20 g szt. 450 23 Pieprz mielony 20 g szt. 440 24 Kminek 20 g szt. 30 25 Oregano 20g Szt. 20 26 Bazylia 20 g Szt. 20 27 Carry 20g Szt. 20 28 Zioła prowansalskie 20g Szt. 30 29 Jarzynka typu Kucharek 1 kg szt. 60 30 Proszek do pieczenia 36g szt. 35 31 Soda oczyszczona 20 g szt. 25 32 Kisiel owocowy 79 g szt. 900 33 Budyń 60 g szt. 800 34 Cynamon 20 g szt. 30 35 Kwasek cytrynowy 20 g szt. 15 36 Galaretka 80 g szt. 20 37 Zupka chińska rożne smaki Vifona szt. 1400 38 Musztarda 200g szt. 500 39 Krem chrzanowy 170g szt. 170 40 Majonez 900 g szt. 150 41 Keczup 1000 g szt. 140 42 Chrzan tarty 180 g szt. 60 43 Ocet 500 g 10% szt. 20 44 Herbata 100 g granulowana szt. 450 45 Kawa zbożowa 500 g szt. 20 46 Kakao 200 g szt. 50 47 Dżem owocowy 1 kg szt. 150 48 Dżem różne smaki 280g Szt. 360 49 Dżem wysoko słodzony 6,5 kg szt. 3 50 Miód naturalny 400 g szt. 160 51 Krem czekoladowy orzechowy 360g szt. 500 52 Czekolada mleczna 100 g szt. 600 53 Baton Pawełek różne smaki szt. 300 54 Przecier pomidorowy 1 kg szt. 115 55 Sok owocowy 1 l - karton szt. 500 56 Syrop owocowy 6,5 kg Szt. 5 57 Szynka drobiowa konserwa 110 g szt. 420 58 Konserwa turystyczna 130 g szt. 200 59 Groszek konserwowy 400g szt. 70 60 Kukurydza konserwowa 400 g szt. 100 61 Papryka konserwowa 900 g szt. 170 62 Ogórek konserwowy 900 g szt. 300 63 Koncentrat buraczany 330 ml - w butelce szt. 40 64 Fasola Jaś kg 60 65 Fasola kolorowa kg 30 66 Groch łuskany kg 40 67 Pasztet drobiowy 160 g szt. 1600 68 Ananas w puszce 565 g szt. 2 69 Brzoskwinia w puszce 850 g szt. 6 70 Rodzynki 200g szt. 10 71 Wiórki kokosowe 200 g szt. 4 72 Mieszanka bakaliowa 100g studencka szt. 8 73 Skórka pomarańczowa 100g szt. 6 74 Ciastka wafle różne smaki Kg 60 75 Napoje gazowane kolorowe 1,5 l szt. 200 76 Wody mineralne gazowane 1,5 l szt. 200 Część F - ryby L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Filet z mintaja mrożony kg 160 2 Ryba Panga mrożona kg 50 3 Matyjas solony 1 wiaderko 4 kg szt. 6 4 Makrela wędzona kg 35 5 Konserwa rybna -filet w oleju - 170 g szt. 400 6 Konserwa rybna - filet w pomidorach -170g szt. 400 7 Konserwa rybna - szproty - 170g sz. 450 8 Konserwa -paprykarz -330g szt. 300 9 Konserwa - tuńczyk - kawałki-170g szt. 450 Część G - Mrożonki warzywa, owoce, kluski, hamburgery L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Mieszanka kompotowa kg 300 2 Mieszanka warzywna zupa kg 120 3 Kalafior kg 50 4 Brokuły Kg 50 5 Fasola szparagowa kg 60 6 Pierogi ruskie z serem kg 50 7 Pierogi z kapustą i grzybami kg 50 8 Pierogi z mięsem kg 80 9 Pierogi z serem kg 50 10 Pyzy z mięsem kg 130 11 Kluski śląskie kg 250 12 Kluski ze śliwkami kg 50 13 Hamburgery drobiowe kg 180 14 Groszek mrożony kg 15 15 Warzywa na patelnie kg 80 16 Truskawka kg 100 Część H - jaja L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Jaja Klasa XL szt. 17000.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.15.00-1, 15.51.14.00-7, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-8, 15.51.21.00-1, 15.11.30.00-3, 15.83.00.00-5, 15.81.10.00-9, 15.22.20.00-0, 15.33.11.70-9, 01.24.20.00-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • 1. O zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy, którzy 1.1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. a W celu potwierdzenia uprawnień Wykonawca musi prowadzić działalność gospodarczą adekwatną do przedmiotu zamówienia. b Stosować system HACCP.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. a. Wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych w ciągu ostatnich 3 lat minimum 2 porównywalne dostawy, a jeżeli okres działalności jest krótszy, w tym okresie.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. a. Wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych w ciągu ostatnich 3 lat minimum 2 porównywalne dostawy, a jeżeli okres działalności jest krótszy, w tym okresie.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • OŚWIADCZENIE O SPEŁNIANIU WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU określonych w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych tekst jednolity - Dz. U. z 2010 r. Nr 113, poz. 759 ze zmianami. Przystępując do postępowania prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na Dostawa wraz z transportem: pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj do siedziby MOW w okresie od 1 stycznia 2012 r. do 31 grudnia 2012 r. na podstawie art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych oświadczam, że spełniam warunki dotyczące 1.posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania 2.posiadania wiedzy i doświadczenia 3.dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia 4.sytuacji ekonomicznej i finansowej.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • OŚWIADCZENIE O SPEŁNIANIU WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU określonych w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych tekst jednolity - Dz. U. z 2010 r. Nr 113, poz. 759 ze zmianami. Przystępując do postępowania prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na Dostawa wraz z transportem pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj do siedziby MOW w okresie od 1 stycznia 2012 r. do 31 grudnia 2012 r. na podstawie art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych oświadczam, że spełniam warunki dotyczące 1.posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania 2.posiadania wiedzy i doświadczenia 3.dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia 4.sytuacji ekonomicznej i finansowej.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający przewiduje możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy w zakresie zmiany ilości zamawianego przedmiotu zamówienia między poszczególnymi pozycjami przedmiotu zamówienia do wysokości ogólnej wartości przedmiotu zamówienia. Zmiany ilości zamawianego przedmiotu umowy mogą nastąpić w przypadku zmiany zapotrzebowania Zamawiającego w zakresie przedmiotu zamówienia. Do dokonania zmiany wymagane jest zawarcie stosownego aneksu. Ceny jednostkowe wynikające z oferty Wykonawcy mogą ulec zmianie w przypadku zmiany stawki podatku od towarów i usług obowiązującej dla produktów lub wskaźnik roczny wzrostu cen dotyczący przedmiotu zamówienia publikowany przez GUS. W przypadku zmiany stawki podatku VAT, zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto, cena netto pozostanie bez zmian. 6. W przypadku spadku ceny określonego rodzaju towaru na korzyść Zamawiającego, Dostawca zobowiązuje się dostarczyć towar za niższą cenę.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip slaskie.pl/mowjaworze
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Jaworzu ul. Pałacowa 1.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.12.2011 godzina 10:00, miejsce: sekretariat Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego w Jaworzu ul. Pałacowa 1.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa pieczywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jedn. miary ilość 1 Chleb krojony - 1 kg szt. 5800 2 Bułka pszenna 80 g szt. 6000 3 Bułka graham 100g szt. 2000 4 Bułka hotdog 80 G szt. 3000 5 Rogal 100g szt. 1600 6 Drożdżówka z budyniem, marmoladą , jabłkiem i serem120g szt. 1600 7 Pączek z pudrem szt. 1200 8 Bułka - wek 350 g szt. 10 9 Paluch drożdżowy pleciony 120 g szt. 200 10 Bułka tarta kg 110 11 Drożdże kg 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.15.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Mleko 3,2 % 1 litr karton szt. 3300 2 Masło 200 g o zawartości 82 % tłuszczu szt. 3000 3 Margaryna mleczna 250 g szt. 800 4 Margaryna śniadaniowa 500 g szt. 250 5 Margaryna Palma 250 g szt. 200 6 Śmietana 18 % 400 g szt. 380 7 Jogurt z owocami 150 g szt. 2000 8 Kefir 200 g szt. 150 9 Maślanka owocowa 1 l szt. 500 10 Ser żółty twardy - Salami kg 200 11 Ser żółty twardy - Morski kg 80 12 Twaróg półtłusty krajanka kg 200 13 Twaróg cukierniczy 1 kg szt. 20 14 Serek homogenizowany 150 g szt. 2200 15 Serek do chleba 100 g szt. 800 16 Serek wiejski lekki 150 g szt. 300 17 Serek topiony z dodatkami 100 g szt. 1700 18 Kluski na parze 200opx 6 szt. klusek szt. 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.14.00-7, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-8, 15.51.21.00-1, 15.55.13.20-5, 15.55.15.00-0, 15.54.40.00-3, 15.54.21.00-0, 15.55.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mięso i przetwory mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Schab zk kg 220 2 Łopatka bk kg 350 3 Karczek bk kg 80 4 Udka z kurczaka kg 300 5 Filet z kurczaka kg 200 6 Mięso wołowe z grubego na pieczeń, rolady kg 50 7 Mięso mielone wp. kg 100 8 Wątroba wieprzowa kg 30 9 Wątroba drobiowa kg 40 10 Kiełbasa toruńska kg 230 11 Kiełbasa zwyczajna kg 150 12 Pasztetowa wieprzowa kg 50 13 Pasztet pieczony Kg 15 14 Polędwica drobiowa kg 50 15 Kiełbasa kminkowa kg 25 16 Kiełbasa szynkowa wp. kg 30 17 Kiełbasa cienka z drobiu Kg 50 18 Boczek wędzony bk kg 60 19 Boczek rolowany faszerowany kg 35 20 Kiełbasa biała kg 130 21 Parówka śląska cienka kg 260 22 Kiełbasa mortadela kg 40 23 Baleron kg 20 24 Ogonówka kg 15 25 Szynka wieprzowa gotowana-wędzona kg 150 26 Mielonka wieprzowa kg 85 27 Pieczeń rzymska kg 65 28 Słonina wędzona kg 60 29 Kabanosy wieprzowe kg 6 30 Krupniok - kaszanka kg 60 31 Porcje rosołowe kg 400 32 Kiełbasa śląska wieprzowa kg 150 33 Kiełbasa żywiecka kg 80 34 Kości wołowe kg 20 35 Boczek świeży bk kg 20 36 Kiełbasa parówkowa gruba kg 15 37 Żeberka wieprzowe kg 50 38 Salceson drobiowy kg 20 39 Słonina świeża Kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.11.22.10-1, 15.11.40.00-0, 15.13.11.33-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Burak czerwony kg 160 2 Cebula kg 450 3 Ziemniak kg 5300 4 Kapusta czerwona kg 100 5 Kapusta biała kg 380 6 Marchew kg 230 7 Pietruszka kg 90 8 Seler kg 90 9 Pieczarka kg 100 10 Por kg 40 11 Czosnek główka szt. 100 Warzywa sezonowe 1 Ogórek zielony kg 130 2 Pomidor kg 180 3 Kalafior szt. 20 4 Kalarepa kg 15 5 Pietruszka zielona 0,25 kg pęcz 80 6 Sałata zielona szt. 60 7 Koperek zielony 0,25 kg pęcz 60 8 Szczypiorek 0,25 kg pęcz 80 9 Cebulka zielona 0,25 kg pęcz 65 10 Kapusta pekińska kg 70 11 Rzodkiewka 0,25 kg pęcz 120 12 Botwinka kg 15 13 Papryka świeża kg 20 14 Cukinia kg 12 15 Fasola szparagowa kg 15 Warzywa kiszone 1 Kapusta kiszona kg 320 2 Ogórek kiszony kg 180 3 Żurek 0,5 l szt. 80 Owoce 1 Cytryna kg 80 2 Pomarańcze kg 300 3 Mandarynki kg 130 4 Kiwi kg 100 5 Banany kg 350 6 Rabarbar kg 15 7 Truskawka kg 36 8 Arbuz kg 60 9 Jabłko kg 500 10 Śliwki kg 100 11 Gruszka kg 60 12 Nektarynka kg 40 13 Brzoskwinia kg 40 14 Agrest kg 12 15 Wiśnie kg 12 16 Czereśnie kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Cukier op.1 kg kg 1500 2 Cukier puder kg 55 3 Cukier waniliowy 32g szt. 80 4 Kasza jęczmienna op.1kg kg 70 5 Kasza manna op.1 kg kg 30 6 Mąka wrocławska op.1 kg kg 470 7 Mąka krupczatka op.1 kg kg 50 8 Mąka ziemniaczana op.1 kg kg 20 9 Ryż op. 1 kg kg 180 10 Sól kg 180 11 Płatki czekoladowe Nesguik 750 g szt. 90 12 Płatki owsiane op.500g kg 15 13 Makaron gruby 500g Lubella szt. 450 14 Makaron nitki 250 g Czaniecki szt. 400 15 Olej l 300 16 Liść laurowy 20g szt. 30 17 Majeranek 15 g szt. 100 18 Ziele angielskie 15 g szt. 30 19 Papryka mielona 20 g słodka szt. 150 20 Papryka ostra mielona 20 g szt. 10 21 Przyprawa do zupy typu magii 1 litr szt. 80 22 Czosnek mielony 20 g szt. 450 23 Pieprz mielony 20 g szt. 440 24 Kminek 20 g szt. 30 25 Oregano 20g Szt. 20 26 Bazylia 20 g Szt. 20 27 Carry 20g Szt. 20 28 Zioła prowansalskie 20g Szt. 30 29 Jarzynka typu Kucharek 1 kg szt. 60 30 Proszek do pieczenia 36g szt. 35 31 Soda oczyszczona 20 g szt. 25 32 Kisiel owocowy 79 g szt. 900 33 Budyń 60 g szt. 800 34 Cynamon 20 g szt. 30 35 Kwasek cytrynowy 20 g szt. 15 36 Galaretka 80 g szt. 20 37 Zupka chińska rożne smaki Vifona szt. 1400 38 Musztarda 200g szt. 500 39 Krem chrzanowy 170g szt. 170 40 Majonez 900 g szt. 150 41 Keczup 1000 g szt. 140 42 Chrzan tarty 180 g szt. 60 43 Ocet 500 g 10% szt. 20 44 Herbata 100 g granulowana szt. 450 45 Kawa zbożowa 500 g szt. 20 46 Kakao 200 g szt. 50 47 Dżem owocowy 1 kg szt. 150 48 Dżem różne smaki 280g Szt. 360 49 Dżem wysoko słodzony 6,5 kg szt. 3 50 Miód naturalny 400 g szt. 160 51 Krem czekoladowy orzechowy 360g szt. 500 52 Czekolada mleczna 100 g szt. 600 53 Baton Pawełek różne smaki szt. 300 54 Przecier pomidorowy 1 kg szt. 115 55 Sok owocowy 1 l - karton szt. 500 56 Syrop owocowy 6,5 kg Szt. 5 57 Szynka drobiowa konserwa 110 g szt. 420 58 Konserwa turystyczna 130 g szt. 200 59 Groszek konserwowy 400g szt. 70 60 Kukurydza konserwowa 400 g szt. 100 61 Papryka konserwowa 900 g szt. 170 62 Ogórek konserwowy 900 g szt. 300 63 Koncentrat buraczany 330 ml - w butelce szt. 40 64 Fasola Jaś kg 60 65 Fasola kolorowa kg 30 66 Groch łuskany kg 40 67 Pasztet drobiowy 160 g szt. 1600 68 Ananas w puszce 565 g szt. 2 69 Brzoskwinia w puszce 850 g szt. 6 70 Rodzynki 200g szt. 10 71 Wiórki kokosowe 200 g szt. 4 72 Mieszanka bakaliowa 100g studencka szt. 8 73 Skórka pomarańczowa 100g szt. 6 74 Ciastka - wafle różne smaki Kg 60 75 Napoje gazowane kolorowe 1,5 l szt. 200 76 Wody mineralne gazowane 1,5 l szt. 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.00.00-5, 15.61.31.00-9, 15.61.00.00-7, 15.33.14.00-1, 15.33.22.90-3, 15.81.10.00-9, 15.81.10.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Filet z mintaja mrożony kg 160 2 Ryba Panga mrożona kg 50 3 Matyjas solony 1 wiaderko 4 kg szt. 6 4 Makrela wędzona kg 35 5 Konserwa rybna -filet w oleju - 170 g szt. 400 6 Konserwa rybna - filet w pomidorach -170g szt. 400 7 Konserwa rybna - szproty - 170g sz. 450 8 Konserwa -paprykarz -330g szt. 300 9 Konserwa - tuńczyk - kawałki-170g szt. 450.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-0, 15.23.00.00-9, 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Mieszanka kompotowa kg 300 2 Mieszanka warzywna zupa kg 120 3 Kalafior kg 50 4 Brokuły Kg 50 5 Fasola szparagowa kg 60 6 Pierogi ruskie z serem kg 50 7 Pierogi z kapustą i grzybami kg 50 8 Pierogi z mięsem kg 80 9 Pierogi z serem kg 50 10 Pyzy z mięsem kg 130 11 Kluski śląskie kg 250 12 Kluski ze śliwkami kg 50 13 Hamburgery drobiowe kg 180 14 Groszek mrożony kg 15 15 Warzywa na patelnie kg 80 16 Truskawka kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Jaja Klasa XL szt. 17000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.