eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ¦widnicaOg³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne art. ró¿nych

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2010-11-05

¦widnica: Og³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne art. ró¿nych
Numer og³oszenia: 314355 - 2010; data zamieszczenia: 05.11.2010
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt ¦ledczy w ¦widnicy , ul. Trybunalska 16, 58-100 ¦widnica, woj. dolno¶l±skie, tel. 0-74 854 93 00, faks 0-74 854 93 02.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: wiêziennictwo.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Og³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne art. ró¿nych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: PAKIET I Barszcz bia³y sypki - 130 kg Bulion jarzynowy - 130 kg Cukier - 3300 kg Czosnek granulowany - 18 kg Herbata czarna granulowana - 530 kg Kawa zbo¿owa - 300 kg Li¶æ laurowy - 10 kg Przyprawa do zup magii - 860 l Majeranek - 25 kg Majonez - 100 kg Makaron - 3300 kg Musztarda - 140 kg Ocet - 200 l Papryka ostra - 25 kg Papryka s³odka - 25 kg Pieprz mielony - 43 kg Przyprawa do bigosu - 10 kg Sos pieczeniowy sypki - 170 kg Sos typu napo li sypki - 70 kg Sos pieczarkowy - 60 kg Sól jodowana - 2700 kg Ziele angielskie - 5 kg Koncentrat pomidorowy - 560 kg Groch - 580 kg Groch konserwowy - 230 kg Fasola ¶rednia sucha - 1200 kg Marmolada - 650 kg D¿em owocowy - 960 kg D¿em w opakowaniach 25 g - 50 kg Miód w opakowaniach po 25 g - 50 kg Ogórki konserwowe - 1400 kg Sa³atka szwedzka - 1700 kg Sa³atka wielowarzywna - 1950 kg Szczaw konserwowy - 170 kg Fasolka konserwowa czerwona - 50 kg Fasolka konserwowa bia³a - 50 kg Fasolka konserwowa szparagowa - 70 kg Kukurydza konserwowa - 130 kg Suchary - 260 kg Ry¿ - 1500 kg Kasza jêczmienna - 1500 kg Kasza manna - 200 kg P³atki owsiane - 360 kg M±ka ziemniaczana - 300 kg M±ka pszenna - 1300 kg Woda mineralna - 2200,5 l PAKIET II Granulat sojowy - 1020 kg Krajanka sojowa - 1020 kg.

II.1.4) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych: nie.

II.1.5) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: tak, liczba czê¶ci: 2.

II.1.7) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczêcie: 01.01.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymagalne

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje siê udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPE£NIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli przepisy prawa nak³adaj± obowi±zek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku

    • o¶wiadczenie wykonawcy oraz aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru albo aktualne za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert.

  • III.3.2) Wiedza i do¶wiadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku

    • o¶wiadczenie wykonawcy

  • III.3.3) Potencja³ techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku

    • o¶wiadczenie wykonawcy

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku

    • o¶wiadczenie wykonawcy

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku

    • o¶wiadczenie wykonawcy

III.4) INFORMACJA O O¦WIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJ¡ DOSTARCZYÆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPE£NIANIA WARUNKÓW UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spe³niania przez wykonawcê warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz o¶wiadczenia o spe³nieniu warunków udzia³u w postêpowaniu, nale¿y przed³o¿yæ:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, nale¿y przed³o¿yæ:

    • o¶wiadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.7) Czy ogranicza siê mo¿liwo¶æ ubiegania siê o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowi± osoby niepe³nosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona bêdzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje siê istotne zmiany postanowieñ zawartej umowy w stosunku do tre¶ci oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostêpna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Areszt ¦ledczy w ¦widnicy ul. Trybunalska 16 58-100 ¦widnica.

IV.4.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 16.11.2010 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Aresztu ¦ledczego w ¦widnicy ul. Trybunalska 16 58-100 ¦widnica.

IV.4.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania ¶rodków pochodz±cych z bud¿etu Unii Europejskiej oraz niepodlegaj±cych zwrotowi ¶rodków z pomocy udzielonej przez pañstwa cz³onkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które mia³y byæ przeznaczone na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia: nie

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: og³oszenie o zamówieniu na dostawy art. ró¿nych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: PAKIET I Barszcz bia³y sypki - 130 kg Bulion jarzynowy - 130 kg Cukier - 3300 kg Czosnek granulowany - 18 kg Herbata czarna granulowana - 530 kg Kawa zbo¿owa - 300 kg Li¶æ laurowy - 10 kg Przyprawa do zup magii - 860 l Majeranek - 25 kg Majonez - 100 kg Makaron - 3300 kg Musztarda - 140 kg Ocet - 200 l Papryka ostra - 25 kg Papryka s³odka - 25 kg Pieprz mielony - 43 kg Przyprawa do bigosu - 10 kg Sos pieczeniowy sypki - 170 kg Sos typu napo li sypki - 70 kg Sos pieczarkowy - 60 kg Sól jodowana - 2700 kg Ziele angielskie - 5 kg Koncentrat pomidorowy - 560 kg Groch - 580 kg Groch konserwowy - 230 kg Fasola ¶rednia sucha - 1200 kg Marmolada - 650 kg D¿em owocowy - 960 kg D¿em w opakowaniach 25 g - 50 kg Miód w opakowaniach po 25 g - 50 kg Ogórki konserwowe - 1400 kg Sa³atka szwedzka - 1700 kg Sa³atka wielowarzywna - 1950 kg Szczaw konserwowy - 170 kg Fasolka konserwowa czerwona - 50 kg Fasolka konserwowa bia³a - 50 kg Fasolka konserwowa szparagowa - 70 kg Kukurydza konserwowa - 130 kg Suchary - 260 kg Ry¿ - 1500 kg Kasza jêczmienna - 1500 kg Kasza manna - 200 kg P³atki owsiane - 360 kg M±ka ziemniaczana - 300 kg M±ka pszenna - 1300 kg Woda mineralna - 2200,5 l.

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczêcie: 01.01.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Og³oszenie o zamówieniu na dostawy art. ró¿nych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: PAKIET II Granulat sojowy - 1020 kg Krajanka sojowa - 1020 kg.

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczêcie: 01.01.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.