Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2012-08-28
Kraków: Dostawa czekolad, wyrobów cukierniczych, kawy, kakao, herbaty i deserów.
Numer ogłoszenia: 318826 - 2012; data zamieszczenia: 28.08.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa 4228 , ul. Montelupich 3, 30-901 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 455 75 53, faks 12 455 75 53.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.3rblog.wp.mil.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka wojskowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa czekolad, wyrobów cukierniczych, kawy, kakao, herbaty i deserów..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa czekolad, wyrobów cukierniczych, kawy, kakao, herbaty i deserów (tj. czekolada pełna gorzka, czekolada pełna mleczna, czekolada mleczna z orzechami, czekolada z nadzieniem owocowym, wafel czekoladowy, baton czekoladowy, cukierki czekoladowe, cukierki witaminizowane, baton musli o smaku owocowym w polewie czekoladowej, krakersy, paluszki, kakao, kawa naturalna mielona, kawa rozpuszczalna, herbata czarna liściasta, herbata czarna granulowana, herbata w torebkach - ekspresowa, herbata witaminizowana, budyń, galaretka, kisiel) do jednostek wojskowych (miejsc dostawy) rejonu zaopatrywania JW 4228 Kraków w 2013 roku..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.84.10.00-5, 15.86.41.00-3, 15.86.30.00-5.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Każdy wykonawca przystępujący do przetargu obowiązany jest wnieść wadium przed upływem terminu składania ofert tj. do dnia 10.09.2012 r. do godz. 10.00 w wysokości: dla zadania nr 1 - 1 150,00 zł dla zadania nr 2 - 70,00 zł dla zadania nr 3 - 760,00 zł dla zadania nr 4 - 900,00 zł dla zadania nr 5 - 650,00 zł dla zadania nr 6 - 560,00 zł dla zadania nr 7 - 550,00 zł W przypadku składania ofert na więcej niż jedno zadanie kwota wadium nie może być mniejsza niż suma kwot odpowiadających poszczególnym zadaniom, w zakresie których realizację zamówienia wykonawca oferuje (np. jeżeli wykonawca zaoferuje realizacje zamówienia w zakresie zadania nr 1, 2 oraz 3 wówczas musi wnieść wadium na kwotę nie mniejszą niż 1 980,00 złotych).
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania tego warunku będzie dokonywana na podstawie oświadczenia wykonawcy zgodnego z art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. Ocena dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania tego warunku będzie dokonywana na podstawie 1. oświadczenia wykonawcy zgodnego z art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, 2. wykazu dostaw odpowiadających swoim rodzajem przedmiotowi zamówienia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, potwierdzającego, że wykonawca zrealizował w tym okresie dostawy odpowiadające swoim rodzajem przedmiotowi zamówienia, o wartości nie mniejszej niż: dla zadania nr 1 -70 000,00 zł , dla zadania nr 2 - 16 000,00 zł, dla zadania nr 3 - 46 000,00 zł, dla zadania nr 4 - 54 000,00 zł, dla zadania nr 5 - 8 000,00 zł, dla zadania nr 6 - 34 000,00 zł, dla zadania nr 7 - 33 000,00 zł. W przypadku składania ofert na więcej niż jedno zadanie wartość zrealizowanych dostaw nie może być mniejsza niż suma kwot odpowiadających poszczególnym zadaniom, w zakresie których realizację zamówienia wykonawca oferuje (np. jeżeli wykonawca zaoferuje realizacje zamówienia w zakresie zadania nr 1, 2 oraz 3 wówczas musi wykazać należyte wykonanie lub wykonywanie dostaw odpowiadających swoim rodzajem przedmiotowi zamówienia o wartości nie mniejszej niż 132 000,00 złotych); 3. dokumentów potwierdzających, że dostawy wymienione w wykazie zostały wykonane należycie. Ocena dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania tego warunku będzie dokonywana na podstawie oświadczenia wykonawcy zgodnego z art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. Ocena dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania tego warunku będzie dokonywana na podstawie oświadczenia wykonawcy zgodnego z art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. Ocena dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania tego warunku będzie dokonywana na podstawie 1. oświadczenia wykonawcy zgodnego z art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, 2. informacji z banku lub spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, w której wykonawca posiada rachunek potwierdzającej wysokość posiadanych środków finansowych lub zdolność kredytową wykonawcy nie mniejszą niż dla zadania nr 1 -70 000,00 zł , dla zadania nr 2 - 16 000,00 zł, dla zadania nr 3 - 46 000,00 zł, dla zadania nr 4 - 54 000,00 zł, dla zadania nr 5 - 8 000,00 zł , dla zadania nr 6 - 34 000,00 zł, dla zadania nr 7 - 33 000,00 zł. W przypadku składania ofert na więcej niż jedno zadanie kwota posiadanych środków finansowych lub zdolność kredytowa wykonawcy nie może być mniejsza niż suma kwot odpowiadających poszczególnym zadaniom, w zakresie których realizację zamówienia wykonawca oferuje (np. jeżeli wykonawca zaoferuje realizacje zamówienia w zakresie zadania nr 1, 2 oraz 3 wówczas musi wykazać posiadanie środków finansowych lub zdolności kredytowej w wysokości nie mniejszej niż 132 000,00 złotych).Ocena dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Ocena dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
- wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
- informację banku lub spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, w których wykonawca posiada rachunek, potwierdzającą wysokość posiadanych środków finansowych lub zdolność kredytową wykonawcy, wystawioną nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
Wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełnienia warunków udziału w postępowaniu na zdolność finansową innych podmiotów, przedkłada informację banku lub spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, dotyczącą podmiotu, z którego zdolności finansowej korzysta na podstawie art. 26 ust. 2b ustawy, potwierdzającą wysokość posiadanych przez ten podmiot środków finansowych lub jego zdolność kredytową, wystawioną nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert.
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM
W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:
inne dokumenty
W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy spełniają wymagania określone przez zamawiającego, wykonawca jest zobowiązany załączyć do oferty: 1) decyzję Państwowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu, do wprowadzenia do obrotu produktów pochodzenia niezwierzęcego lub zaświadczenie wydane w 2012r. przez Państwową Inspekcję Sanitarną potwierdzające wpis do rejestru zatwierdzonych zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (wzór zawiera załącznik nr 6 do rozporządzenia Ministra zdrowia z dnia 29 maja 2007r. w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu żywność, podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej) 2) aktualny dokument potwierdzający stosowanie wdrożonego systemu HACCP, tj.: a) certyfikat HACCP, wystawiony przez niezależną, akredytowaną jednostkę certyfikującą, lub b) zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP, wydane na podstawie art. 59 i 73 ust.1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, lub c) protokół z kontroli sanitarnej przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji sanitarnej, jako organ urzędowej kontroli żywności, w skład którego wchodzi punkt zawierający pozytywną ocenę opracowania, wdrożenia i utrzymania systemu HACCP na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 26 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1.Wypełniony druk OFERTA, 2. wypełniony formularz cenowy w zakresie zadań, których realizację wykonawca oferuje; 3. Oryginał lub kopię pełnomocnictwa: a) dla osoby/osób podpisującej/cych ofertę - do podejmowania zobowiązań w imieniu wykonawcy składającego ofertę, gdy prawo do podpisania oferty nie wynika z innych dokumentów do niej załączonych (np. z aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, odpisu z właściwego rejestru). b) dla ustanowionego pełnomocnika, do reprezentowania w postępowaniu albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy - dotyczy wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. Zgodnie z art. 23 ust. 2 ustawy wykonawcy ubiegający się wspólnie o udzielenie zamówienia zobowiązani są do ustanowienia pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy. Wymagana jest forma, rodzaj i zakres pełnomocnictwa właściwy do poszczególnych czynności. W przypadku złożenia kopii pełnomocnictwa, musi być ona potwierdzona za zgodność z oryginałem notarialnie. 4. W przypadku, gdy wykonawca będzie polegał na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków - zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia. Zobowiązanie należy złożyć w formie oryginału.
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
1. Zamawiający dopuszcza możliwość wprowadzenia do umowy zmian. Warunki zmiany umowy: 1) Na pisemny wniosek Zamawiającego dopuszcza się zmiany w ilościach poszczególnych towarów (środków spożywczych) określonych w ilościach zawartych w umowie przy zachowaniu następujących warunków: a) zmiana wynika z potrzeb odbiorców, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy; b) zmiana nie powoduje przekroczenia maksymalnej wartości umowy brutto. 2) W przypadku zmiany wysokości stawki podatku od towarów i usług (VAT), na pisemny wniosek zainteresowanej strony, dopuszcza się zmianę wartości umowy brutto w stosunku do towarów, których zmiana dotyczy. 3) Dopuszcza się waloryzację cen jednostkowych netto według wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych dla żywności i napojów bezalkoholowych opublikowanego przez Główny Urząd Statystyczny w Biuletynie Statystycznym GUS .Celem waloryzacji jest tylko i wyłącznie urealnienie cen zakupu przedmiotu niniejszej umowy. 4) Waloryzacja jest dopuszczalna w razie łącznego spełnienia następujących warunków: 1) złożenia pisemnego wniosku przez zainteresowaną stronę, przy czym każda ze stron ma prawo do dwukrotnej waloryzacji na swoją korzyść; 2) upływu pięciu miesięcy od rozpoczęcia realizacji umowy, 3) zmiany wskaźnika przekraczającej 5 punktów procentowych, 5) Waloryzację przeprowadza się w oparciu o otrzymane w formie pisemnej z GUS wskaźniki cen towarów i usług konsumpcyjnych - żywność i napoje bezalkoholowe, za miesiąc poprzedzający wpływ wniosku, o którym mowa powyżej, w odniesieniu do cen z grudnia 2012r. , dla odpowiednich grup żywności lub wybranych produktów. 6) Zmiana cen wskutek waloryzacji wymaga formy pisemnej pod rygorem nieważności i wywołuje skutek od dnia podpisania stosownego aneksu do umowy, który powinien zostać podpisany w terminie do 30 dni od daty otrzymania przez Zamawiającego stosownej informacji z GUS. W przypadku gdy Wykonawca wraz z wnioskiem do Zamawiającego przedłoży prawidłową informację z GUS, sporządzoną w formie pisemnej, dopuszcza się dokonanie waloryzacji na podstawie takowej informacji. 2.Ostateczna treść umowy może ulec zmianie w zakresie niezmieniającym istotnych postawień oferty i specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.3rblog.wp.mil.pl, www.przetargi.army.mil.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Jednostka Wojskowa 4228, ul. Montelupich 3, 30-901 Kraków, bud. 28, pok. 24, godz. 8.00-15.00.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.09.2012 godzina 10:00, miejsce: Jednostka Wojskowa 4228, ul. Montelupich 3, 30-901 Kraków, bud. 28, - kancelaria jawna..
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa czekolad, wyrobów cukierniczych, kawy, kakao, herbaty i deserów do obszaru I.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czekolada pełna gorzka kg 320 Czekolada pełna mleczna kg 270 Czekolada mleczna z orzechami kg 320 Czekolada nadzieniem owocowym kg 220 Wafel czekoladowy kg 460 Baton czekoladowy kg 445 Cukierki czekoladowe kg 40 Cukierki witaminizowane kg 40 Baton musli o smaku owocowym kg 115 Krakersy kg 30 Paluszki kg 30 Kakao kg 140 Kawa naturalna mielona kg 125 Kawa rozpuszczalna kg 60 Herbata czarna liściasta kg 160 Herbata czarna granulowana kg 35 Herbata w torebkach (ekspresowa) kg 64 Herbata witamizowana kg 210 Budyń kg 50 Galaretka kg 260 Kisiel kg 50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.84.10.00-5, 15.86.41.00-3, 15.86.30.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa czekolad, wyrobów cukierniczych, kawy, kakao, herbaty i deserów do obszaru II..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czekolada pełna gorzka kg 50 Czekolada pełna mleczna kg 150 Czekolada mleczna z orzechami kg 50 Czekolada nadzieniem owocowym kg 100 Wafel czekoladowy kg 100 Baton czekoladowy kg 150 Krakersy kg 10 Paluszki kg 10 Kakao kg 30 Kawa naturalna mielona kg 330 Kawa rozpuszczalna kg 170 Herbata czarna liściasta kg 110 Herbata w torebkach (ekspresowa) kg 54 Budyń kg 50 Galaretka kg 250 Kisiel kg 190.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.84.10.00-5, 15.86.41.00-3, 15.86.30.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa czekolad, wyrobów cukierniczych, kawy, kakao, herbaty i deserów do obszaru III..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czekolada pełna gorzka kg 440 Czekolada pełna mleczna kg 480 Czekolada mleczna z orzechami kg 480 Czekolada nadzieniem owocowym kg 440 Wafel czekoladowy kg 480 Baton czekoladowy kg 480 Cukierki czekoladowe kg 170 Cukierki witaminizowane kg 150 Baton musli o smaku owocowym kg 420 Krakersy kg 230 Paluszki kg 250 Kakao kg 170 Kawa naturalna mielona kg 156 Kawa rozpuszczalna kg 116 Herbata czarna liściasta kg 115 Herbata czarna granulowana kg 130 Herbata w torebkach (ekspresowa) kg 155 Herbata witamizowana kg 140 Budyń kg 190 Galaretka kg 280 Kisiel kg 240.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.84.10.00-5, 15.86.41.00-3, 15.86.30.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa czekolad, wyrobów cukierniczych, kawy, kakao, herbaty i deserów do obszaru IV..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czekolada pełna gorzka kg 100 Czekolada pełna mleczna kg 460 Czekolada mleczna z orzechami kg 460 Czekolada nadzieniem owocowym kg 320 Wafel czekoladowy kg 500 Baton czekoladowy kg 680 Cukierki czekoladowe kg 350 Cukierki witaminizowane kg 350 Baton musli o smaku owocowym kg 330 Krakersy kg 230 Paluszki kg 230 Kakao kg 320 Kawa naturalna mielona kg 240 Kawa rozpuszczalna kg 160 Herbata czarna liściasta kg 75 Herbata czarna granulowana kg 400 Herbata w torebkach (ekspresowa) kg 150 Herbata witamizowana kg 170 Budyń kg 205 Galaretka kg 900 Kisiel kg 305.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.84.10.00-5, 15.86.41.00-3, 15.86.30.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa czekolad, wyrobów cukierniczych, kawy, kakao, herbaty i deserów do obszaru V..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czekolada pełna gorzka kg 150 Czekolada pełna mleczna kg 300 Czekolada mleczna z orzechami kg 150 Czekolada nadzieniem owocowym kg 100 Wafel czekoladowy kg 600 Baton czekoladowy kg 600 Cukierki czekoladowe kg 200 Cukierki witaminizowane kg 200 Baton musli o smaku owocowym kg 200 Krakersy kg 400 Paluszki kg 300 Kakao kg 200 Kawa naturalna mielona kg 5 Kawa rozpuszczalna kg 300 Herbata czarna liściasta kg 400 Herbata w torebkach (ekspresowa) kg 100 Budyń kg 150 Galaretka kg 150 Kisiel kg 150.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.84.10.00-5, 15.86.41.00-3, 15.86.30.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa czekolad, wyrobów cukierniczych, kawy, kakao, herbaty i deserów do obszaru VI..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czekolada pełna gorzka kg 300 Czekolada pełna mleczna kg 300 Czekolada mleczna z orzechami kg 300 Czekolada nadzieniem owocowym kg 300 Wafel czekoladowy kg 500 Baton czekoladowy kg 200 Cukierki czekoladowe kg 50 Cukierki witaminizowane kg 100 Baton musli o smaku owocowym kg 50 Krakersy kg 300 Paluszki kg 300 Kakao kg 100 Kawa naturalna mielona kg 150 Kawa rozpuszczalna kg 200 Herbata czarna liściasta kg 200 Herbata czarna granulowana kg 200 Herbata w torebkach (ekspresowa) kg 200 Herbata witamizowana kg 100 Galaretka kg 100.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.84.10.00-5, 15.86.41.00-3, 15.86.30.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Dostawa czekolad, wyrobów cukierniczych, kawy, kakao, herbaty i deserów do obszaru VII..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czekolada pełna gorzka kg 320 Czekolada pełna mleczna kg 270 Czekolada mleczna z orzechami kg 320 Czekolada nadzieniem owocowym kg 220 Wafel czekoladowy kg 460 Baton czekoladowy kg 445 Cukierki czekoladowe kg 40 Cukierki witaminizowane kg 40 Baton musli o smaku owocowym kg 115 Krakersy kg 30 Paluszki kg 30 Kakao kg 140 Kawa naturalna mielona kg 125 Kawa rozpuszczalna kg 60 Herbata czarna liściasta kg 160 Herbata czarna granulowana kg 35 Herbata w torebkach (ekspresowa) kg 64 Herbata witamizowana kg 210 Budyń kg 50 Galaretka kg 260 Kisiel kg 50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.84.10.00-5, 15.86.41.00-3, 15.86.30.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Dostawa tśm - termometr do podgrzewaczy PPGW-200 oraz części do palników
- Opracowanie dokumentacji projektowej oraz budowa oświetlenia w ramach zadania "Rozświetlimy Mistrzejowice! Nowe lampy = większe bezpieczeństwo". Budżet Obywatelski edycja XI.
- 22/2025 Remont 6 lokali mieszkalnych zasobu Gminy Miejskiej Kraków, w podziale na 3 części
- dostawy drobnego sprzętu medycznego
- ŚWIADCZENIE USŁUGI PRZEGLĄDÓW TECHNICZNYCH APARATURY MEDYCZNEJ WG 38 PAKIETÓW
- Opracowanie kompletnej dokumentacji projektowej oraz wykonanie robót budowlanych polegających na wybudowaniu i oddaniu Zamawiającemu do użytku obiektu przy ul. Golikówka 125 w Krakowie.
więcej: przetargi w Krakowie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.