eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GdańskPrzetarg nieograniczony nr 9/DKw/Ż/2014 na dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych drobiowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-09-25

Gdańsk: Przetarg nieograniczony nr 9/DKw/Ż/2014 na dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych drobiowych
Numer ogłoszenia: 319120 - 2014; data zamieszczenia: 25.09.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Kurkowa 12, 80-803 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 058 3231000, 3231260, faks 058 3025125.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony nr 9/DKw/Ż/2014 na dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych drobiowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem przetargu są dostawy transportem wykonawcy i na jego koszt mięsa, podrobów i produktów mięsnych drobiowych w ilości średniej: I część zamówienia: kurczak mrożony 4320 kg, kotlet drobiowo - wieprzowy panierowany mrożony 80-120g/szt. 5040 kg, kotlet drobiowy panierowany mrożony 80-120g/szt. 1080 kg, mięso mielone drobiowe 3600 kg, piersi z kurczaka mrożone 720 kg, serca z drobiu mrożone 5040 kg, skrzydełka z kurczaka mrożone 720 kg, udziec z kurczaka mrożony 1440 kg, wątróbka drobiowa mrożona 4320kg, mielonka drobiowa 6120 kg, mortadela drobiowa 6120 kg, parówki cienkie drobiowe 720 kg, pieczeń drobiowa 6120 kg, pierś drobiowa 540 kg, polędwica drobiowa 540 kg, serdelki drobiowe 4680 kg, szynka drobiowa 540 kg, szynka mielona drobiowa 1080 kg, zwyczajna drobiowa 3060 kg. II część zamówienia: pasztet drobiowy konserwa z samootwieraczem 100-140g/szt. 2520 kg, pasztet drobiowy z pomidorami konserwa z samootwieraczem 100-140g/szt. 2520 kg, pasztet drobiowy z pieczarkami konserwa z samootwieraczem 100-140g/szt. 2520 kg, pasztet drobiowy z papryką konserwa z samootwieraczem 100-140g/szt. 2520 kg. Dostawy realizowane będą od daty obowiązywania umowy przez okres 36 miesięcy..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 36.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania tego warunku będzie dokonana na podstawie wypełnionego oświadczenia o spełnianiu warunków stanowiącego załącznik do SIWZ nr 9/DKw/Ż/2014

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania tego warunku będzie dokonana na podstawie wypełnionego oświadczenia o spełnianiu warunków stanowiącego załącznik do SIWZ nr 9/DKw/Ż/2014

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania tego warunku będzie dokonana na podstawie wypełnionego oświadczenia o spełnianiu warunków stanowiącego załącznik do SIWZ nr 9/DKw/Ż/2014

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania tego warunku będzie dokonana na podstawie wypełnionego oświadczenia o spełnianiu warunków stanowiącego załącznik do SIWZ nr 9/DKw/Ż/2014

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania tego warunku będzie dokonana na podstawie wypełnionego oświadczenia o spełnianiu warunków stanowiącego załącznik do SIWZ nr 9/DKw/Ż/2014

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Na podstawie art. 144 Ustawy Zamawiający dopuszcza możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, jeżeli zmiany te są korzystne dla Zamawiającego lub konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy. Warunkiem takiej zmiany jest podpisanie aneksu do istniejącej umowy oraz udokumentowanie w/w okoliczności.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ul. Kurkowa 12; 80-803 Gdańsk, mial: as_gdansk@sw.gov.pl, fax: (58) 302-51-25.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.10.2014 godzina 13:30, miejsce: Sekretariat AŚ Gdańsk ul. Kurkowa 12; 80-803 Gdańsk.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso i podroby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: I część zamówienia: kurczak mrożony 4320 kg, kotlet drobiowo - wieprzowy panierowany mrożony 80-120g/szt. 5040 kg, kotlet drobiowy panierowany mrożony 80-120g/szt. 1080 kg, mięso mielone drobiowe 3600 kg, piersi z kurczaka mrożone 720 kg, serca z drobiu mrożone 5040 kg, skrzydełka z kurczaka mrożone 720 kg, udziec z kurczaka mrożony 1440 kg, wątróbka drobiowa mrożona 4320kg, mielonka drobiowa 6120 kg, mortadela drobiowa 6120 kg, parówki cienkie drobiowe 720 kg, pieczeń drobiowa 6120 kg, pierś drobiowa 540 kg, polędwica drobiowa 540 kg, serdelki drobiowe 4680 kg, szynka drobiowa 540 kg, szynka mielona drobiowa 1080 kg, zwyczajna drobiowa 3060 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 36.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pasztety.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: II część zamówienia: pasztet drobiowy konserwa z samootwieraczem 100-140g/szt. 2520 kg, pasztet drobiowy z pomidorami konserwa z samootwieraczem 100-140g/szt. 2520 kg, pasztet drobiowy z pieczarkami konserwa z samootwieraczem 100-140g/szt. 2520 kg, pasztet drobiowy z papryką konserwa z samootwieraczem 100-140g/szt. 2520 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 36.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.