Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2015-11-26
Ruda Pilczycka: Dostawa art. żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Etola w Rudzie Pilczyckiej (7 części zamówienia)
Numer ogłoszenia: 320252 - 2015; data zamieszczenia: 26.11.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy:
V | zamówienia publicznego |
zawarcia umowy ramowej | |
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ) |
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , 57, 26-234 Ruda Pilczycka, woj. świętokrzyskie, tel. 0-41 3912112, faks 0-41 3912100.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa art. żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Etola w Rudzie Pilczyckiej (7 części zamówienia).
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Etola w Rudzie Pilczyckiej zgodnie z opisem zawartym w rozdziale IV (części zamówienia).Części zamówienia Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub wszystkie grupy. Oferta częściowa musi obejmować wszystkie pozycje określone w danej grupie. Oferta częściowa musi obejmować co najmniej jedną z poniższych grup.Grupa I. Pieczywo.Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje.Grupa III. Drób i przetwory drobiowe.Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe.Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe.Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone.Grupa VII . Jaja. 1.Dostawa art. żywnościowych 1.1Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów żywnościowych zgodnie z wykazem zamieszczonym w grupach I-VII. 1.2Wykonawca winien dokładnie zapoznać się ze wszystkimi zapisami SIWZ. 1.3Treść oferty musi odpowiadać treści SIWZ i być zgodna z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Jeśli w opisie zamówienia - formularz ofertowy- Zamawiający wskazał konkretny znak towarowy produktu, to Wykonawca ma możliwość zaoferowanie produktu równoważnego i powinien podać nazwę oferowanego produktu równoważnego. Brak takiego zapisu spowoduje uznanie, że Wykonawca oferuje produkt wskazany przez Zamawiającego.1.4Wykonawca który powołuje się na rozwiązania równoważne opisane przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy- produkty- spełniają wymagania określone przez Zamawiającego-(art. 30 ust. 5 ustawy PZP). 1.5 Wymogi dodatkowe:- artykuły będące przedmiotem zamówienia powinny być pierwszej jakości, posiadać wymagane atesty i terminy ważności, być odpowiednio opakowane i transportowane w warunkach spełniających wszystkie wymogi sanitarne,-dostawa na koszt i ryzyko transportem Wykonawcy do magazynu Zamawiającego,- dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie,-zmiana cen w trakcie realizacji umowy może nastąpić tylko na skutek okoliczności których nie można było przewidzieć w chwili jej zawarcia, 1.6 Ilości podane w grupach I- VII są szacunkowe i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu nie więcej niż o 20%). Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. Grupa I Pieczywo Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1.Chleb żytni krojony 1 kg szt. 6 000 2. Chleb razowy krojony 1 kg szt. 6 500 3.Bułka wrocławska 100 g szt. 26 000 4.Bułka razowa 100 g szt. 2 200 5.Bułka pełnoziarnista 100 g szt. 2 600 Grupa II Przetwory sypkie,przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Ananas plastry 565 g szt. 150 2. Aromaty do ciast 10 g szt. 105 3. Barszcz czerwony (koncentrat) 320 ml szt. 60 4. Bazylia 10 g szt. 45 5. Brzoskwinie w syropie 820 g szt. 55 6. Budyń różne smaki Winiary 60-64 g szt. 1 250 7.Bułka tarta 1 kg kg 115 8. Chrzan tarty 290 g szt. 350 9.Ciastka biszkopty Wrocławskie Mamut 120 g szt. 70 10. Cukier kryształ 1 kg kg 2 400 11. Cukier waniliowy 32 g szt. 170 12. Cynamon 20 g szt. 50 13. Drożdże świeże 100 g szt. 60 14. Dżem owocowy (różne smaki) Pińczów 280 g szt. 600 15. Dżem bezcukrowy (różne smaki) Stovit 220 g szt. 50 16. Fasola czerwona konserwowa 400 g szt. 100 17.Fasola Jaś 1 kg kg 160 18. Filety śledziowe w oleju 170 g szt. 550 19. Filety śledziowe w pomidorach 170 g szt. 280 20.Galaretka owocowa Delecta 75 g szt. 650 21.Gałka muszkatołowa 15 g szt. 25 22. Groch łuskany 1 kg kg 140 23. Groszek konserwowy 400 g szt. 500 24. Herbata 1 kg kg 85 25. Herbata owocowa Saga (op. 25 torebek) op. 40 26. Imbir mielony 20 g szt. 25 27. Kakao 200 g szt. 50 28. Kasza gryczana 1 kg kg 130 29. Kasza jęczmienna 1 kg kg 250 30.Kasza kukurydziana 1 kg kg 70 31. Kasza manna 1 kg kg 90 32. Kaszka mleczno -ryżowa truskawkowa Nestle 230g szt. 10 33. Kawa zbożowa 500 g szt. 60 34. Ketchup łagodny 500 g szt. 250 35. Kisiel różne smaki Winiary 77 g szt. 1 200 36.Kminek 20 g szt. 65 37. Koncentrat pomidorowy 30% Pińczów 950 g szt. 200 38. Konserwa mięsna Przysmak Śniadaniowy 300 g szt. 700 39.Koperek suszony 10 g szt. 180 40. Kostki rosołowe drobiowe Winiary 60 g szt. 200 41. Kostki rosołowe wołowe Winiary 60 g szt. 200 42. Krem do smarowania pieczywa o smaku czekoladowym 200 g szt. 100 43. Krem do smarowania pieczywa o smaku orzechowym 200 g szt. 100 44.Kukurydza konserwowa 400 g szt. 250 45. Kwasek cytrynowy 20 g szt. 150 46. Liść laurowy 7 g szt. 120 47. Majeranek 8 g szt. 120 48. Majonez Kielecki 500 g szt. 500 49. Makaron nitki Lubella 2 kg kg 500 50.Makaron łazanki 2 kg kg 150 51. Makaron muszelki 2 kg kg 150 52. Makaron spaghetti Lubella 1 kg kg 120 53. Makaron świderki 2 kg kg 610 54. Margaryna śniadaniowa Bielmar 500 g kg 710 55. Margaryna zwykła 250 g kg 165 56. Marmolada Duchnice 850 g szt. 120 57. Marynata klasyczna Prymat 20 g szt. 100 58. Marynata staropolska Kamis 20 g szt. 120 59. Masło roślinne kubek Kruszwica 250 g kg 250 60. Mąka pszenna typ 500 1 kg kg 450 61. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 20 62. Mąka żytnia typ 500 1 kg kg 150 63. Miód pszczeli wielokwiatowy 370 g szt. 120 64. Mlekołaki kulki, kółka kakaowe 250 g szt. 10 65. Morele suszone 150 g szt. 10 66. Musztarda stołowa 190 g szt. 450 67. Ocet 0,5 l szt. 20 68. Ogórki konserwowe 850 g szt. 240 69. Olej uniwersalny 3 l l 450 70. Oregano 10 g Szt. 35 71. Papryka konserwowa 780 g szt. 60 72. Papryka ostra 20 g szt. 85 73. Papryka słodka 20 g szt. 140 74.Pasztet drobiowy Podlaski 155 g szt. 850 75. Pasztet Mazowiecki 460 g szt. 350 76. Pieczarki marynowane 770 g szt. 100 77. Pieprz naturalny mielony 20 g szt. 600 78. Pieprz ziołowy 20 g szt. 550 79. Pietruszka suszona 10 g szt. 90 80. Płatki jęczmienne 1 kg kg 80 81. Płatki kukurydziane 1 kg kg 40 82. Płatki owsiane 1 kg kg 60 83. Pomidory obierane 400 g szt. 400 84. Powidła węgierkowe 280 g szt. 160 85. Proszek do pieczenia 30 g szt. 60 86. Przyprawa do drobiu Cykoria 40 g szt. 135 87. Przyprawa do ryb Cykoria 40 g szt. 80 88. Przyprawa do ziemniaków Cykoria 30 g szt. 50 89. Przyprawa Warzywko 1 kg kg 60 90. Przyprawa w płynie Maggi 1 l l 130 91. Rodzynki 100 g szt. 100 92. Ryż długoziarnisty biały 1 kg kg 550 93. Sałatka rybna 150g szt. 800 94. Sok pomidorowy Hortex 1 l szt. 20 95. Słodzik op. 1000 szt. op. 5 96. Sól jodowana 1 kg kg 500 97. Suchary delikatesowe Mamut 285 g szt. 10 98. Syrop owocowy Łowicz różne smaki 440ml szt. 200 99. Szczaw konserwowy 285 g szt. 60 100. Szprot w oleju 170 g szt. 250 101. Szprot w pomidorach 170 g szt. 250 102. Szynka konserwowa mielona Werbliński 110 g szt. 1 250 103. Śliwki suszone bez pestki 150 g szt. 70 104. Tuńczyk w oleju 170 g szt. 700 105. Wiórki kokosowe 100 g szt. 30 106. Woda mineralna gazowana 1,5 l szt. 900 107. Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt. 100 108. Zacierki 1 kg kg 150 109. Ziele angielskie 15 g szt. 130 110. Zioła prowansalskie 10 g szt. 50 111. Zupa grzybowa Winiary 48 g szt. 400 112. Zupa pieczarkowa Winiary 45 g szt. 450 113. Zupa ogonowa Winiary 41 g szt. 150 114. Żelatyna spożywcza 40 g szt. 100 115. Soda oczyszczona 100 g szt. 5 Grupa III Drób i przetwory drobiowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Kurczak schłodzony kg 750 2. Korpusy z kurczaka kg 550 3. Filet z kurczaka kg 700 4. Ćwiartki z kurczaka kg 800 5. Wątróbka drobiowa kg 200 6. Żołądki z kurczaka kg 150 7. Mięso drobiowe gulaszowe II kg 350 Grupa IV Nabiał i przetwory nabiałowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Mleko w proszku odtłuszczone kg 800 2. Twaróg półtłusty kg 500 3. Masło extra 82% tłuszczu 200 g kg 250 4. Ser żółty Gouda kg 250 5. Jogurt owocowy 150 g szt. 4 500 6. Jogurt naturalny 450 g szt. 1 500 7. Serek topiony krem. op. 100 g szt. 1 800 8. Serki homogenizowane waniliowe 100 g szt. 800 9. Kefir kubek 450 g szt. 2 000 10. Śmietana 24 % kubek 400 ml szt. 1 000 11. Śmietana 12% karton poj. 500 ml szt. 350 Grupa V Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Żeberka wieprzowe kg 300 2. Boczek surowy wieprzowy bez skóry kg 250 3. Schab wieprzowy bez kości kg 250 4. Szynka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 350 5. Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 400 6. Słonina wieprzowa bez skóry kg 150 7. Podroby wieprzowe bez wątroby kg 180 8. Podgardle wieprzowe kg 20 9. Głowizna wieprzowa kg 250 10. Mięso wieprzowe II kg 550 11. Karczek wieprzowy bez kości kg 120 12. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 140 13. Kiełbasa mielonka tyrolska kg 250 14. Mortadela bez dodatków kg 310 15. Kiełbasa cienka zwyczajna wędzona kg 800 16. Parówki wieprzowe kg 300 17. Parówki drobiowe kg 200 18. Kiełbasa krakowska parzona kg 200 19. Kiełbasa biała żurkowa kg 350 20. Szynka wędzona kg 15 21. Ogonówka wieprzowa wędzona kg 25 22. Boczek wędzony kg 150 23. Pasztet pieczony wieprzowy kg 150 24. Salceson włoski kg 220 25. Salceson czarny kg 50 26. Pasztetowa wieprzowa kg 180 27. Kaszanka jęczmienna kg 250 28. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 120 Grupa VI Art. spożywcze mrożone, ryby wędzone i solone Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Fasolka szparagowa mrożona 450 g szt. 1 050 2. Mieszanka kompotowa mrożona kg 500 3. Mieszanka warzywna mrożona kg 400 4. Filet mrożony z miruny kg 650 5. Filety śledziowe bez skóry solone kg 60 6. Makrela wędzona bez głowy kg 30 Grupa VII Jaja Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Jaja 50-60 g szt. 22 000 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa I. Pieczywo - codziennie oprócz niedziel i dni świątecznych - w godz. 600-630 Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 ( od poniedziałku do czwartku) Grupa III. Drób i przetwory drobiowe - 4 razy w miesiącu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątku) Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątku) Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe- 3 razy w tygodniu - w godz. 800 -1400 Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątku) Grupa VII. Jaja - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątku).
II.1.5)
przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu spełnienia tego warunku
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu spełnienia tego warunku
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu spełnienia tego warunku
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu spełnienia tego warunku
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1) oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 PZP (wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1A do formularza ofertowego);2) zaświadczenie niezależnego podmiotu zajmującego się poświadczaniem zgodności działań wykonawcy z normami jakościowymi, że w zakładzie wykonawcy został wdrożony lub jest wdrażany system analizy zagrożeń HACCP - zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz.1225 ze zm.)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2)
przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona: |
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_ruda_pilczycka_zamowienia_publiczne
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej Etola , Ruda Pilczycka 57 , 26-234 Słupia, Dział Administracyjno-Gospodarczy..
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.12.2015 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Etola, Ruda Pilczycka 57 , 26-234 Słupia, Dział Finansowo - Księgowy..
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Termin wykonania zamówienia 1.1.Od 02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa I. Pieczywo - codziennie oprócz niedziel i dni świątecznych - w godz. 6.00-6.30 Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje - 1 raz w tygodniu - w godz. 8.00 -14.00 ( od poniedziałku do czwartku) Grupa III. Drób i przetwory drobiowe - 4 razy w miesiącu - w godz. 8.00 -14.00 (oprócz piątku) Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe - 1 raz w tygodniu - w godz. 8.00 -14.00 (oprócz piątku) Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe- 3 razy w tygodniu - w godz. 8.00 -14.00 Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone - 1 raz w tygodniu - w godz. 8.00 -14.00 (oprócz piątku) Grupa VII. Jaja - 1 raz w tygodniu - w godz. 8.00 -14.00 (oprócz piątku).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Grupa I Pieczywo.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa I Pieczywo Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Chleb żytni krojony 1 kg szt. 6 000 2. Chleb razowy krojony 1 kg szt. 6 500 3. Bułka wrocławska 100 g szt. 26 000 4. Bułka razowa 100 g szt. 2 200 5. Bułka pełnoziarnista 100 g szt. 2 600 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa I. Pieczywo - codziennie oprócz niedziel i dni świątecznych - w godz. 6.00-6.30.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napojeLp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Ananas plastry 565 g szt. 150 2. Aromaty do ciast 10 g szt. 105 3. Barszcz czerwony (koncentrat) 320 ml szt. 60 4. Bazylia 10 g szt. 45 5. Brzoskwinie w syropie 820 g szt. 55 6. Budyń różne smaki Winiary 60-64 g szt. 1 250 7. Bułka tarta 1 kg kg 115 8. Chrzan tarty 290 g szt. 350 9. Ciastka biszkopty Wrocławskie Mamut 120 g szt. 70 10. Cukier kryształ 1 kg kg 2 400 11. Cukier waniliowy 32 g szt. 170 12. Cynamon 20 g szt. 50 13. Drożdże świeże 100 g szt. 60 14. Dżem owocowy (różne smaki) Pińczów 280 g szt. 600 15. Dżem bezcukrowy (różne smaki) Stovit 220 g szt. 50 16. Fasola czerwona konserwowa 400 g szt. 100 17. Fasola Jaś 1 kg kg 160 18. Filety śledziowe w oleju 170 g szt. 550 19. Filety śledziowe w pomidorach 170 g szt. 280 20. Galaretka owocowa Delecta 75 g szt. 650 21. Gałka muszkatołowa 15 g szt. 25 22. Groch łuskany 1 kg kg 140 23. Groszek konserwowy 400 g szt. 500 24. Herbata 1 kg kg 85 25. Herbata owocowa Saga (op. 25 torebek) op. 40 26. Imbir mielony 20 g szt. 25 27. Kakao 200 g szt. 50 28. Kasza gryczana 1 kg kg 130 29. Kasza jęczmienna 1 kg kg 250 30. Kasza kukurydziana 1 kg kg 70 31. Kasza manna 1 kg kg 90 32. Kaszka mleczno -ryżowa truskawkowa Nestle 230g szt. 10 33. Kawa zbożowa 500 g szt. 60 34. Ketchup łagodny 500 g szt. 250 35. Kisiel różne smaki Winiary 77 g szt. 1 200 36. Kminek 20 g szt. 65 37. Koncentrat pomidorowy 30% Pińczów 950 g szt. 200 38. Konserwa mięsna Przysmak Śniadaniowy 300 g szt. 700 39. Koperek suszony 10 g szt. 180 40. Kostki rosołowe drobiowe Winiary 60 g szt. 200 41. Kostki rosołowe wołowe Winiary 60 g szt. 200 42. Krem do smarowania pieczywa o smaku czekoladowym 200 g szt. 100 43. Krem do smarowania pieczywa o smaku orzechowym 200 g szt. 100 44. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 250 45. Kwasek cytrynowy 20 g szt. 150 46. Liść laurowy 7 g szt. 120 47. Majeranek 8 g szt. 120 48. Majonez Kielecki 500 g szt. 500 49. Makaron nitki Lubella 2 kg kg 500 50. Makaron łazanki 2 kg kg 150 51. Makaron muszelki 2 kg kg 150 52. Makaron spaghetti Lubella 1 kg kg 120 53. Makaron świderki 2 kg kg 610 54. Margaryna śniadaniowa Bielmar 500 g kg 710 55. Margaryna zwykła 250 g kg 165 56. Marmolada Duchnice 850 g szt. 120 57. Marynata klasyczna Prymat 20 g szt. 100 58. Marynata staropolska Kamis 20 g szt. 120 59. Masło roślinne kubek Kruszwica 250 g kg 250 60. Mąka pszenna typ 500 1 kg kg 450 61. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 20 62. Mąka żytnia typ 500 1 kg kg 150 63. Miód pszczeli wielokwiatowy 370 g szt. 120 64. Mlekołaki kulki, kółka kakaowe 250 g szt. 10 65. Morele suszone 150 g szt. 10 66. Musztarda stołowa 190 g szt. 450 67. Ocet 0,5 l szt. 20 68. Ogórki konserwowe 850 g szt. 240 69. Olej uniwersalny 3 l l 450 70. Oregano 10 g Szt. 35 71. Papryka konserwowa 780 g szt. 60 72. Papryka ostra 20 g szt. 85 73. Papryka słodka 20 g szt. 140 74. Pasztet drobiowy Podlaski 155 g szt. 850 75. Pasztet Mazowiecki 460 g szt. 350 76. Pieczarki marynowane 770 g szt. 100 77. Pieprz naturalny mielony 20 g szt. 600 78. Pieprz ziołowy 20 g szt. 550 79. Pietruszka suszona 10 g szt. 90 80. Płatki jęczmienne 1 kg kg 80 81. Płatki kukurydziane 1 kg kg 40 82. Płatki owsiane 1 kg kg 60 83. Pomidory obierane 400 g szt. 400 84. Powidła węgierkowe 280 g szt. 160 85. Proszek do pieczenia 30 g szt. 60 86. Przyprawa do drobiu Cykoria 40 g szt. 135 87. Przyprawa do ryb Cykoria 40 g szt. 80 88. Przyprawa do ziemniaków Cykoria 30 g szt. 50 89. Przyprawa Warzywko 1 kg kg 60 90. Przyprawa w płynie Maggi 1 l l 130 91. Rodzynki 100 g szt. 100 92. Ryż długoziarnisty biały 1 kg kg 550 93. Sałatka rybna 150g szt. 800 94. Sok pomidorowy Hortex 1 l szt. 20 95. Słodzik op. 1000 szt. op. 5 96. Sól jodowana 1 kg kg 500 97. Suchary delikatesowe Mamut 285 g szt. 10 98. Syrop owocowy Łowicz różne smaki 440ml szt. 200 99. Szczaw konserwowy 285 g szt. 60 100. Szprot w oleju 170 g szt. 250 101. Szprot w pomidorach 170 g szt. 250 102. Szynka konserwowa mielona Werbliński 110 g szt. 1 250 103. Śliwki suszone bez pestki 150 g szt. 70 104. Tuńczyk w oleju 170 g szt. 700 105. Wiórki kokosowe 100 g szt. 30 106. Woda mineralna gazowana 1,5 l szt. 900 107. Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt. 100 108. Zacierki 1 kg kg 150 109. Ziele angielskie 15 g szt. 130 110. Zioła prowansalskie 10 g szt. 50 111. Zupa grzybowa Winiary 48 g szt. 400 112. Zupa pieczarkowa Winiary 45 g szt. 450 113. Zupa ogonowa Winiary 41 g szt. 150 114. Żelatyna spożywcza 40 g szt. 100 115. Soda oczyszczona 100 g szt. 5 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje - 1 raz w tygodniu - w godz. 8.00 -14.00 ( od poniedziałku do czwartku).
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Grupa III. Drób i przetwory drobiowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa III Drób i przetwory drobiowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Kurczak schłodzony kg 750 2. Korpusy z kurczaka kg 550 3. Filet z kurczaka kg 700 4. Ćwiartki z kurczaka kg 800 5. Wątróbka drobiowa kg 200 6. Żołądki z kurczaka kg 150 7. Mięso drobiowe gulaszowe II kg 350 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa III. Drób i przetwory drobiowe - 4 razy w miesiącu - w godz. 8.00 -14.00 (oprócz piątku).
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa IV Nabiał i przetwory nabiałowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Mleko w proszku odtłuszczone kg 800 2. Twaróg półtłusty kg 500 3. Masło extra 82% tłuszczu 200 g kg 250 4. Ser żółty Gouda kg 250 5. Jogurt owocowy 150 g szt. 4 500 6. Jogurt naturalny 450 g szt. 1 500 7. Serek topiony krem. op. 100 g szt. 1 800 8. Serki homogenizowane waniliowe 100 g szt. 800 9. Kefir kubek 450 g szt. 2 000 10. Śmietana 24 % kubek 400 ml szt. 1 000 11. Śmietana 12% karton poj. 500 ml szt. 350 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątku).
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa V Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Żeberka wieprzowe kg 300 2. Boczek surowy wieprzowy bez skóry kg 250 3. Schab wieprzowy bez kości kg 250 4. Szynka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 350 5. Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 400 6. Słonina wieprzowa bez skóry kg 150 7. Podroby wieprzowe bez wątroby kg 180 8. Podgardle wieprzowe kg 20 9. Głowizna wieprzowa kg 250 10. Mięso wieprzowe II kg 550 11. Karczek wieprzowy bez kości kg 120 12. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 140 13. Kiełbasa mielonka tyrolska kg 250 14. Mortadela bez dodatków kg 310 15. Kiełbasa cienka zwyczajna wędzona kg 800 16. Parówki wieprzowe kg 300 17. Parówki drobiowe kg 200 18. Kiełbasa krakowska parzona kg 200 19. Kiełbasa biała żurkowa kg 350 20. Szynka wędzona kg 15 21. Ogonówka wieprzowa wędzona kg 25 22. Boczek wędzony kg 150 23. Pasztet pieczony wieprzowy kg 150 24. Salceson włoski kg 220 25. Salceson czarny kg 50 26. Pasztetowa wieprzowa kg 180 27. Kaszanka jęczmienna kg 250 28. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 120 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe- 3 razy w tygodniu - w godz. 8.00 -14.00.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa VI Art. spożywcze mrożone, ryby wędzone i solone Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Fasolka szparagowa mrożona 450 g szt. 1 050 2. Mieszanka kompotowa mrożona kg 500 3. Mieszanka warzywna mrożona kg 400 4. Filet mrożony z miruny kg 650 5. Filety śledziowe bez skóry solone kg 60 6. Makrela wędzona bez głowy kg 30 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone - 1 raz w tygodniu - w godz. 8.00 -14.00 (oprócz piątku).
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Grupa VII. Jaja.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa VII Jaja Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Jaja 50-60 g szt. 22 000 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2016 do 31 grudnia 2016. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa VII. Jaja - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 (oprócz piątku).
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI RUDA PILCZYCKA
więcej: przetargi RUDA PILCZYCKA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 7 w Gdańsku w 2025 r. z podziałem na 8 części
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 4 w Nowym Dworze Mazowieckim w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 50 im. Królowej Jadwigi w Warszawie na 2025r
- "Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkół w Radłowie w 2025 roku"
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do III Liceum Ogólnokształcącego im. Stefana Batorego w Chorzowie, ul. Farna 5-7 - II/2024
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 27 w Chorzowie, ul. Wandy 34 - II/2024
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.