Ogłoszenie z dnia 2011-12-07
Nowogard: 23/ŻYW/11/12
Numer ogłoszenia: 322643 - 2011; data zamieszczenia: 07.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Nowogard, ul. Zamkowa 7, 72-200 Nowogard, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 4326600, faks 091 4326604.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: ZAKŁAD KARNY.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: 23/ŻYW/11/12.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Jarzynka (Przyprawa szefa kuchni) ( produkt służący jako dodatek do zup, sosów, potraw warzywno-mięsnych, 3g produktu do przygotowania 250ml wywaru), w opakowaniach do 25kg, PN -A-94050:1996, w ilości - 1 500 kg. Sos biały (baza) w op. Od 1 kg. do 10 kg, PN -A-94050:1996,( wydajność sosu : z 1 kg masy produktu, sporządzenie 10 litrów gotowego sosu) w ilości - 1 000 kg..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70 - Mieszanki przypraw 15.87.12.50 - Musztarda .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.11.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
F.H.U."CHEM-AJ" JANUSZ ŚWIERCZEK, ANDRZEJ TRUKAWKA
jakie przetargi wygrała firma
F.H.U."CHEM-AJ" JANUSZ ŚWIERCZEK, ANDRZEJ TRUKAWKA
- F.H.U. CHEM-AJ, JANUSZ ŚWIERCZEK, ANDRZEJ TRUKAWKA, UL. STARKIEWICZA 1A, 70-112 SZCZECIN, kraj/woj. zachodniopomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8766,54 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 9095,00
Oferta z najniższą ceną: 9095,00 / Oferta z najwyższą ceną: 11005,00
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 70 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
PRZEDMIOTEM ZAMÓWIENIA SĄ DOSTAWY LUB USŁUGI POWSZECHNIE DOSTĘPNE O USTALONYCH STANDARDACH JAKOŚCIOWYCH, A WARTOŚĆ ZAMÓWIENIA JEST MNIEJSZA NIŻ KWOTY OKREŚLONE W PRZEPISACH WYDANYCH NA PODSTAWIE art. 11 ust.8 PZP. PRAWNE - ART 69 i 70 PZP
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Ogólnokształcących w Brwinowie przy ul. Żwirowej 16 05-840 Brwinów
- Dostawa art. sypkich, makaronów, strączkowych suchych, cukru, kotletów sojowych oraz przypraw i koncentratów zup
- Dostawy artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Gnojnie w 2025 roku
- Dostawa wyrobów spożywczych w okresie 12 miesięcy do SPZOZ we Włodawie
więcej: Musztarda »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.