To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-10-14
Ogłoszenie nr 323820 - 2016 z dnia 2016-10-14 r.
Białystok: Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2016/2017 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Świętego Jana Pawła II w Białymstoku
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia:
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 63307-2016
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II, krajowy numer identyfikacyjny
5213233300000, ul.
ul. Łagodna
10,
15757
Białystok, państwo
, woj.
podlaskie, tel.
856 644 680, faks
856 540 049, e-mail
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2016/2017 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Świętego Jana Pawła II w Białymstoku
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy pieczywa i wyrobów cukierniczych: 1) Bułka tarta 500g-500 kg; 2) Bułka słodka z budyniem 60g-2 000 szt.; 3) Bułka słodka z marmoladą 60g-2 000 szt.; 4) Bułka słodka z serem 60g-2 000 szt.; 5) Bułka zwykła 50g- 3 000 szt.; 6) Chleb baltonowski 600g-3 000 szt. 7) Chleb baltonowski 500g-2 500 szt. 8) Chleb z dynią 400g-200 szt; 9) Chleb razowy 500g -400 szt.; 10) Chleb wileński 500g -200 szt. 11) Chleb wieloziarnisty 500g-200 szt.; 12) Chleb z żurawiną 400g-200 szt.; 13) Pączek-2 000 szt 2. Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy mięsa i wyrobów mięsnych: 1) Antrykot wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 20 C-300 kg; 2) Boczek pieczony b/k-100 kg; 3) Boczek świeży b/ż - mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, barwa ciemnoróżowa, schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-400 kg; 4) Boczek wędzony-100 kg; 5) Filet z indyka- element uzyskany z tuszki indyka mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i ścięgien, bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-1 000 kg; 6) Filet z kurczaka, piersi bez skóry- mięso uzyskane z tuszki kurcząt, mięśnie piersiowe, podwójne, pozbawione skóry, kości obojczyka, barwa i zapach charakterystyczny dla mięśni piersiowych, schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-1 000 kg; 7) Gulasz wieprzowy - mięso z szynki pocięte w kawałki kwadratowe o wielkości od 2 do 3 cm pakowane w tacki próżniowe schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-1 500 kg; 8) Karkowina b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, odcięta z odcinka szyjnego, główne mięśnie szyi i część mięśnia najdłuższego grzbietu, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-1 000 kg; 9) Kiełbasa biała parzona drobiowa zawierająca 80 procent drobiu nie krótsza niż 15 cm schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-500 kg; 10) Kiełbasa biała surowa zawierająca 91 procent mięsa wieprzowego z łopatki i szynki nie krótsza niż 15 cm schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-500 kg; 11) Kiełbasa biała wieprzowa parzona zawierająca 80 procent mięsa z łopatki i szynki nie krótsza niż 15 cm schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-300 kg; 12) Kiełbasa podwawelska zawierająca 94 procent mięsa wieprzowego schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C-500 kg; 13) Kiełbasa swojska zawierająca 90 procent mięsa wieprzowego, nie krótsza niż 15 cm schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C-500 kg; 14) Kiełbasa toruńska zawierająca 80 procent mięsa wieprzowego schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C-500 kg; 15) Kiełbasa złota grillowa zawierająca 75 procent mięsa wieprzowego schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C-500 kg; 16) Kości wieprzowe karkowe schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-200 kg; 17) Kości wieprzowe schabowe schłodzone w temperaturze od -10C do 20C -500 kg; 18) Kurczak świeży cały schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-800 kg; 19) Krzyżówka świeża wieprzowa obrobiona schłodzone w temperaturze od -10C do 20C-500 kg; 20) Łopatka wieprzowa b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, bez fałdu skóry, główne mięśnie: nadgrzebieniowy, podgrzebieniowy, podłopatkowy, trójgłowy ramienny, zespół mięśni ramiennych, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C- 1 000 kg; 21) Łopatka wołowa b/k schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-400 kg; 22) Mięsień czterogłowy- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-300 kg; 23) Mięso kl II wieprzowe- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-1 000 kg; 24) Mięso mielone- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-1 000 kg; 25) Mięso mielone wieprzowo- wołowe- schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-400 kg; 26) Parówki zawartość mięsa wieprzowego 80 procent-600 kg; 27) Parówki zawartość mięsa wieprzowego 93 procent-500 kg; 28) Podudzie z kurczaka ze stawem skokowym-300 kg; 29) Porcje rosołowe -150 kg; 30) Rozbratel wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg; 31) Rostbef wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg 32) Rumsztyk wołowy schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg; 33) Schab wieprzowy b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP odcinek piersiowo- lędźwiowy bez słoniny, mięsień najdłuższy grzbietu, wielodzielny, kolczysty i lędźwiowy większy, barwa jasno do ciemnoróżowej, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C-1 000 kg; 34) Szynka wieprzowa kl. I b/k (bitki)- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C -1 000 kg; 35) Szynka wieprzowa kl. II b/k (gulasz)- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-500 kg; 36) Szynka wieprzowa kl. III b/k (kotlet mielony)- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C-500 kg; 37)Udziec wołowy b/k schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C- 400 kg; 38) Udziec z kurczaka świeży ze skórą i kością schłodzony w temperaturze od 00 do 40 C -1 000 kg; 39) Wątróbka drobiowa- podroby drobiowe schłodzony w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg; 40) Wątroba wieprzowa- podroby z mięsa wieprzowego pochodzącego z klas EUROP, składa się z czterech płatów oddzielonych od siebie trzema głębokimi wcięciami, struktura nieznacznie ziarnista, powierzchnia głęboka, lekko błyszcząca i wilgotna, barwa brązowo- wiśniowa schłodzona w temperaturze od 00 do 30 C-200 kg; 41)Żeberka wp pasy- główne mięśnie międzyżebrowe wewnętrzne i zewnętrzne-100 kg; 42)Żołądki drobiowe- schłodzony w temperaturze od 00 do 40 C-200 kg 3.Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy mrożonek 1) Brokuł nie mniejszy niż 450g-500 szt.; 2) Fasolka szparagowa zielona nie mniejsza niż 450g-200 szt.; 3) Fasolka szparagowa żółta nie mniejsza niż 450g-200 szt.; 4) Filet z mintaja bez glazury -200 kg; 5) Filet z dorsza bez glazury-500 kg; 6) Filet z miruna bez glazury-400 kg; 7) Filet z morszczuka bez glazury-400 kg; 8) Filet z tilapii bez glazury-500 kg 9) Filet z ryby zapiekany z serem-300 kg; 10) Filet z ryby zapiekany ze szpinakiem-300 kg. 11) Frytka karbowana nie mniejsza niż 2,5 kg-500 szt.; 12) Kalafior nie mniejszy niż 450g-200 szt.; 13) Kartacze- zawartość nadzienia: mięso wieprzowe 14%, mięso wołowe 1,6%-700 kg; 14) Knedle owocowe, mrożone (opak. 0,45 - 3kg) - składniki: woda, płatki ziemniaczane (16%), truskawki (16%), skrobia ziemniaczana (14%), mąka pszenna, cukier, skrobie modyfikowane, sól, jaja w proszku.-400 kg; 15) Kostka rybna panierowana składająca się z 90 procent ryby-400 kg; 16) Kotlet cordon bleu z indyka panierowany, smażony, mrożony 1 kg (wyrób garmażeryjny gotowy z mięsa rozdrobnionego z szynką z indyka i nadzieniem seropodobnym) skład kotleta: mięso z indyka 35%, panierka 16% (mąka pszenna, skrobia pszenna, sól skrobia ziemniaczana, drożdże, przyprawy i ekstrakty przypraw), szynka z indyka 12% (mięso z indyka 61%, woda, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, sól, białko sojowe.-400 kg; 17) Lody kubek, różne smaki-2 500 szt.; 18) Leczo nie mniejsze niż 450 g-300 szt. ;19) Mieszanka kompotowa nie mniejsza niż 450 kg- skład: śliwka z pestką, wiśnia z pestką, porzeczka, jabłko, aronia, rabarbar w różnych proporcjach.-400 szt.; 20) Mieszanka warzywna 7-składnikowa 450g-300 szt.; 21) Mieszanka warzywna 8-składnikowa 450g-300 szt. 22) Naleśnik z serem 1 kg- farsz około 60% -400 kg; 23) Paluszki rybne z fileta ryby-600 kg; 24) Pierogi ruskie (opak. 0,5 - 2,5 kg)-400 kg 25) Pierogi z kapustą i grzybami, mrożone-skład: mąka pszenna, kapusta kwaszona (19%), woda, kapusta biała (13%), pieczarki (3%), cebula, podgrzybek (1%), przyprawy, sól, olej roślinny, smalec wieprzowy, błonnik pszenny, suszone grzyby leśne (0,2%), cukier, skrobia modyfikowana, jaja w proszku, zawartość farszu 42%-300 kg; 26) Pierogi z truskawkami, mrożone- skład: Mąka pszenna, truskawki (31%), woda, cukier, skrobie modyfikowane, olej roślinny, jaja w proszku, sól, zawartość farszu 38%-300 kg; 27) Placki ziemniaczane zawierające 90% ziemniaka -300 kg; 28) Pyzy z mięsem- skład: mąka pszenna, mięso wieprzowe (27%), woda, białko sojowe, cebula, mięso wołowe (2,8%), włoszczyzna (pietruszka, marchew, seler, por), błonnik pszenny, przyprawy, sól, olej roślinny, jaja w proszku, zawartość farszu 42%.-200 kg 29) Pyzy ziemniaczane- skład: Woda, skrobia ziemniaczana (15%), płatki ziemniaczane (11%), grys ziemniaczany (10%), mąka pszenna, sól -200 kg; 30) Szpinak nie mniejszy niż 450g-300 szt; 31) Śledź solony typu matias-100 kg; 32) Śledź marynowany typu matias-100 kg; 33) Truskawka nie mniejsza niż 450g-300 szt.; 34) Wiśnia b/p nie mniejsza niż 450g-400 szt. 4. Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 4 dotyczy artykułów spożywczych 1 )Ananas puszka nie mniejszy niż 565g-400 szt; 2) Bazylia nie mniejsza niż 10g-300 szt; 3) Baton typu Kinder bueno lub równoważny nie mniejszy niż 43g-2 000 szt.; 4) Baton typu twix lub równoważny nie mniejszy niż 51g-2 000 szt; 5) Baton typu Lion lub równoważny nie mniejszy niż 43g-1 000 szt.; 6) Baton typu Milky Way lub równoważny-2 000 szt. 7) Baton sante-1 000 szt; 8) Baton typu Snickers lub równoważny nie mniejszy niż 51g-2 000 szt.; 9) Baton typu Nestle Cini Minis lub równoważny nie mniejszy niż 25g-2 000 szt.; 10) Bomboniera Toffifee lub równoważny nie mniejszy 125g-800 szt.; 11) Brzoskwinie w syropie nie mniejsze niż 850 ml-100 szt. 12) Chrzan nie mniejszy niż 290g-200 szt.; 13) Ciastka typu Pieguski lub równoważne nie mniejsze niż 135 g-1 500 szt.; 14) Ciastka typu sante-1 000 szt; 15) Cukier nie mniejszy niż 1 kg-2 500 kg; 16) Cukier trzcinowy -2 500 kg; 17) Cukier puder nie mniejszy niż 400g-100 szt.; 18) Cukier wanilinowy nie mniejszy niż 32g -100 szt.; 19) Cynamon mielony nie mniejszy niż 15g-50 szt.; 20) Czekolada typu Alpen Gold lub równoważna nie mniejsza niż 100g-2 000 szt.; 21) Czekolada tylu goplana lub równoważna nie mniejsza niż 100g -2 000 szt.; 22) Czekolada typu Wedel lub równoważna nie mniejsza niż 100g-2 000 szt.; 23)Czekolada typu Baron lub równoważna nie mniejsza niż 100g-2 000 szt.; 24)Czekolada gorzka nie mniejsza niż 100g 2 000 szt; 25) Czosnek płatek nie mniejszy niż 450g-100 szt; 26) Czosnek granulowany nie mniejszy niż 16g-200 szt. 27) Curry nie mniejsze niż 10g-200szt; 28) Delikat do drobiu typu Knorr lub równoważny nie mniejszy niż 600g-50 szt.; 29) Delikat do mięs typu Knorr lub równoważny nie mniejszy niż 700g-50 szt.; 30) Groszek konserwowy nie mniejszy niż 400g typu Vinegret lub równoważny-350 szt.; 31) Herbata typu Lipton lub równoważna saszetki 100x2g-300 szt. 32) Herbata granulowana typu Lipton lub równoważna nie mniejsza niż 100 g-100 szt.; 33) Herbata liściasta typu Lipton lub równoważna nie mniejsza niż 100g-100 szt.; 34) Herbatniki typu Jeżyki lub równoważne nie mniejsze niż 140g-3 000 szt.; 35) Jajka typu Kinder lub równoważne nie mniejsze niż 20g-2 500 szt.; 36) Kasza gryczana nie mniejsza niż 500g-200szt.; 37) Kasza jęczmienna gruboziarnista, średnia nie mniejsza niż 500g-200 szt.; 38) Kasza jęczmienna drobnoziarnista nie mniejsza niż 500g-200szt. 39) Kasza jęczmienna pęczak nie mniejsza niż 500g-500 szt.; 40) Kasza manna nie mniejsza niż 500g-60 szt.; 41) Kasza jaglana nie mniejsza niż 500g-600 kg; 42) Kasza orkiszowa nie mniejsza niż 500g-200 kg; 43) Ketchup ł/p nie mniejszy niż 480g skład: pomidory (198 g na 100 g ketchupu), cukier, ocet, sól, skrobia modyfikowana, aromat naturalny. Produkt może zawierać seler.-300 szt.; 44) Koncentrat buraczany nie mniejszy niż 300ml typu Krakus lub równoważny-20 l; 45) Koncentrat pomidorowy nie mniejszy niż 1 kg skład: koncentrat pomidorowy wyprodukowany ze świeżych pomidorów, bez żadnych dodatków. -100 kg; 46) Kukurydza konserwowa nie mniejsza niż 425g typu Vernet lub równoważny-200 szt.; 47) Kwasek cytrynowy nie mniejszy niż 20g-400 szt.; 48) Liść laurowy nie mniejszy niż 10g-300 szt.; 49) Liść lubczyku nie mniejszy niż 10g-300 szt.; 50) Liść laurowy nie mniejszy niż 12g-200 szt.; 51) Liść laurowy nie mniejszy niż 5g-200 szt. 52) Lizak typu Chupa Chups lub równoważny-2 000 szt.; 53) Majeranek nie mniejszy niż 10g-80 szt.; 54) Majeranek nie mniejszy niż 20g-300 szt.; 55) Majonez skład: olej roślinny, żółtko jaja 6%, ocet, musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy), cukier, sól, przyprawy, przeciutleniacz E385, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.-1000 szt.; 56) Makaron kolanka nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny skład: semolina z pszenicy durum, woda-2 000 kg; 57) Makaron spaghetti nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny skład: semolina z pszenicy durum, woda-800 kg; 58) Makaron świder nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny skład: semolina z pszenicy durum, woda-400 kg; 59) Mąka luksusowa nie mniejsza niż 1 kg-400 kg; 60) Mąka razowa nie mniejsza niż 1 kg-500 kg; 61) Mąka orkiszowa nie mniejsza niż 1 kg-500 kg.; 62) Mąka żytnia nie mniejsza niż 1 kg-500 kg.; 63) Mąka tortowa nie mniejsza niż 1 kg-400 kg; 64) Mąka ziemniaczana nie mniejsza niż 1 kg-200 kg; 65) Miód pasieka wielokwiatowy nie mniejszy niż 400g-70 kg; 66) Mieszanka warzywna nie mniejsza niż 100g skład: cebula suszona płatki, marchew kostka, pasternak kostka, por kostka-200 szt.; 67) Musztarda chrzanowa nie mniejsza niż 190g typu Agrovita lub równoważna-400 szt.; 68) Ogórek konserwowy nie mniejszy niż 900 ml-800 szt.; 69) Olej nie mniejszy niż 1l typu Kujawski lub równoważny -600 szt.; 70) Ocet spirytusowy 10% nie mniejszy niż 500 ml-50 szt.; 71) Oregano nie mniejsze niż 10g-100 szt.; 72) Papryka słodka nie mniejsza niż 10g-100 szt; 73) Papryka ostra nie mniejsza niż 10g-100 szt; 74) Pieprz cytrynowy mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny-400szt.; 75)Pieprz naturalny mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny-580 szt.; 76) Pieprz naturalny mielony biały nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny skład: gorczyca biała, kolendra, papryka ostra, kminek, majeranek, czosnek i kozieradka; 77) Pieprz ziołowy mielony nie mniejszy niż 15g typu Prymat lub równoważny skład: gorczyca biała, kolendra, papryka ostra, kminek, majeranek, czosnek i kozieradka-400 szt.; 78) Płatki owsiane nie mniejsze niż 500g-100 szt.; 79) Przecier ogórkowy nie mniejszy niż 300g-300 szt.; 80) Przyprawa do mięs typu Vegeta nie mniejsze niż 75g skład: suszone warzywa 44,6%,(papryka słodka, cebula, pomidory, czosnek,, papryka ostra, natka pietruszki), sól, cukier, przyprawy 6,3% ( rozmaryn, oregano, pieprz czarny, majeranek, tymianek)-200 szt.; 81) Przyprawa do mięs i grilla nie mniejsza niż 1,1 kg typu maggi lub równoważna-30 szt.; 82) Przyprawa 18 ziół Ojca Mateusza skład: papryka słodka, majeranek, czosnek, bazylia, kolendra, pieprz czarny, lubczyk, gorczyca, kurkuma, imbir, kminek, oregano, tymianek, papryka chili, pieprz zielony, liscie laurowe, rozmaryn-200 szt.; 83) Przyprawa do sałatek nie mniejsza niż 300g skład: cebula mielona, cukier, czosnek granulowany, kwasek cytrynowy, gorczyca mielona, papryka słodka, rozmaryn mielony, pieprz czarny mielony, koper igła, oregano, pietruszka zielona, majeranek-100 szt.; 84) Przyprawa do kurczaka złocista typu Kamis skład: sól, papryka słodka 14%, gorczyca biala, czosnek 5,8%, kolendra, kurkuma, kozieradka 2,4%, chili 2%, imbir, cynamon, kmin rzymski, goździki, mleko, zboża zawierające gluten i jaja.-100 szt.; 85) Przyprawa ojca Mateusza do drobiu skład: czosnek, cebula, papryka słodka, pietruszka natka, pieprz czarny, kolendra, pieprz Cayenne, tymianek, oregano, imbir, majeranek, kurkuma, jałowiec, ziele angielskie, cząber, kminek, rozmaryn, liść laurowy-100 szt.; 86)Przyprawa naturalna nie mniejsza niż 150g skład: pasternak grys, marchew grys, seler grys, pietruszka zielona, por grys, lubczyk, kurkuma, curry, czosnek granulowany, cebula grys, pieprz czarny mielony-100 szt.; 87) Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 20g-200 szt.; 88) Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 30g typu prymat skład: sól, papryka słodka, czosnek, kolendra, gorczyca biała, cebula, majeranek, marchew, pieprz czarny, tymianek, chili, rozmaryn, ziele angielskie -280 szt.; 89) Przyprawa do ryb typu Prymat lub równoważna nie mniejsza niż 20g skład: sól, warzywa suszone (natka pietruszki, cebula, czosnek), przyprawy (gorczyca, papryka słodka, kolendra, bazylia, korzeń lubczyka, tymianek, nasiona kopru, pieprz czarny, kozieradka), cukier -80 szt.; 90) Przyprawa typu Jarzynka lub równoważna nie mniejsza niż 2,8 kg -120 szt.; 91) Przyprawa prowansalska nie mniejsza niż 10g-300 szt.; 92) Przyprawa sypka nie mniejsza niż 1 kg typu Vegetta lub równoważna-500 kg; 93) Przyprawa typu Vegeta lub równoważna 200g-300 szt.; 94) Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza 200g-500 szt.; 95) Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 960 ml-40 szt.; 96) Pulpa pomidorowa nie mniejsza niż 3kg -30 szt.; 97) Rodzynki nie mniejsze niż 150g-50 szt.; 98) Rogalik typu Chipita 7 days lub równoważny nie mniejszy niż 65g-4 000 szt.; 99) Rosół drobiowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 2,2 kg-30 kg; 100) Ryż biały typu Sonko lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg-500 kg; 101) Sekret szefa drobiowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 800 g-20 kg; 102) Sekret szefa grzybowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 650g-15 kg; 103) Sekret szefa typu Maggi lub równoważny wołowy nie mniejszy niż 900g-25 kg; 104) Sos boloński typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg-30 kg; 105) Sos boloński typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg-30 kg; 106) Sos demi glace typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g-30 kg; 107) Sos grzyby leśne typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900g-30 kg; 108) Sos myśliwski typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g-30 kg; 109) Sos pieczeniowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg-35 kg; 110) Sos sałatkowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g-30 kg; 111) Sos spaghetti typu pudliszki lub równoważny nie mniejszy niż 350 ml skład: pomidory (140 g pomidorów (w przeliczeniu na produkt świeży) w 100 g produktu), warzywa (cebula, marchew), cukier, sól, olej rzepakowy, zioła, przyprawy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), czosnek.-140 l; 112) Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 520 ml -120 l; 113) Sól jodowana drobna typu Cenos lub równoważna nie mniejsza niż 1 kg-700 kg; 114) Sól niskosodowa nie mniejsza niż 1kg drobna -700 kg; 115) Syrop mix typu Herbapol lub równoważny nie mniejszy niż 420 ml-1 000 szt.; 116) Syrop mix typu Paola lub równoważny nie mniejszy niż 430 ml- 1 000 szt.; 117) Szczaw konserwowy typu Hana lub równoważny nie mniejszy niż 300g-400 szt.; 118) Szczaw konserwowy typu Hana lub równoważny nie mniejszy niż 900g-100 szt.; 119) Tymianek nie mniejszy niż 10g-400szt; 120) Wafel typu Pronce Polo XXL lub równoważny 52g- 1 000 szt.; 121) Zając wielkanocny 30g-800 szt.; 122) Ziele angielskie nie mniejsze niż 15 g-900 szt.; 123) Zupa barszcz biały typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-70 szt.; 124) Zupa borowikowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g-40 szt.; 125) Zupa cebulowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza 900g-30 szt.; 126) Zupa ogonowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g-80 szt.; 127) Zupa żurek typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g-30 szt.; 128)Zestaw świąteczny 145g-1 000 szt. 5. Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 5 dotyczy nabiału 1) Drożdże świeże nie mniejsze niż 100g-200 szt.; 2) Jogurt polski pitny różne smaki nie mniejszy niż 400g-1 000 szt.; 3) Jogurt polski pitny różne smaki nie mniejszy niż 250g- 1 000 szt.; 4) Jogurt naturalny nie mniejszy niż 400g-1 000 szt; 5) Jogurt grecki nie mniejszy niż 400g-1 000 szt; 6) Masło śmietankowe nie mniejsze niż 200g zawartość tłuszczu 73%-500 szt.; 7) Masło ekstra nie mniejsze niż 200g zawartość tłuszczu 82%-500 szt.; 8) Masło typu Łaciate nie mniejsze niż 200g zawartość tłuszczu 83%-500 szt.; 9) Mleko 3/2% UHT w kartonie, nie mniejsze niż 1l-500 szt.; 10)Mleko UHT typu Twój kubek 2% w kartonie, nie mniejsze niż 1l-200 szt.; 11) Ser żółty typu Gouda lub równoważny-250 kg; 12) Śmietana do sosów i zup nie mniejsza niż 200ml-500 szt.; 13)Śmietana gęsta 18% nie mniejsza niż 400 ml-3 000 szt.; 14)Śmietana 18% nie mniejsza niż 400ml-3 000 szt.; 15)Twaróg mielony w wiadrze nie mniejszy niż 1 kg-100 kg; 16) Twaróg półtłusty krajanka typu mlekovita-500 kg 6. Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 6 dotyczy warzyw i owoców 1) Banan-2 000 kg; 2) Bazylia świeża -100 szt.; 3) Brzoskwinia -2 000 kg; 4) Burak-2 000 kg; 5) Cebula -1 000 kg; 6) Cytryna-200 kg; 7) Czereśnia-500 kg; 8) Czosnek świeży-5 kg; 9) Fasola drobna-500 kg; 10) Groch połówki-500 kg; 11) Gruszka-1 800 kg; -12) Jabłko-1 900 kg; 13) Jaja-900 kg; 14) Kalafior-200 kg; 15) Kapusta biała-1 500 kg; 16) Kapusta biała młoda-;400 kg; 17) Kapusta czerwona-1 000 kg; 18) Kapusta kiszona-1 000 kg; 19) Kapusta pekińska-500 kg; 20) Kapusta włoska-800 kg; 21) Kiwi-1 800 kg; 22) Koper-800 pęczków; 23) Mandarynka-1 500 kg; 24) Marchew-5 000 kg; 25) Nektarynka-1 200 kg; 26) Ogórek gruntowy-400 kg; 27) Ogórek kiszony-800 kg; 28) Ogórek małosolny-800 kg; 29) Ogórek świeży-1 000 kg; 30) Papryka-400 kg; 31) Pieczarka-900 kg; 32) Pietruszka-1 500 kg; 33) Pietruszka natka-500 pęczków; 34) Pomarańcza-2 000 kg; 35) Pomidor-1 000 kg; 36) Pomidor malinowy-500 kg; 37) Por-700 kg; 38) Rzodkiew biała sopel Agaty-400 kg; 39) Rabarbar świeży-300 kg; 40) Rzodkiewka-800 pęczków; 41) Sałata-400 kg; 42) Seler-1 000 kg; 43 )Szczypior-300 pęczków; 44) Śliwka-500 kg; 45) Truskawka-300 kg; 46) Winogrono jasne-600 kg; 47) Winogrono ciemne-600 kg; 48) Wiśnia-500 kg; 49) Ziemniak-28 000 kg; 50) Ziemniaki młode-4 000 kg
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
II.5) Główny Kod CPV:
15800000-6
Dodatkowe kody CPV:
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 | NAZWA: Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/08/2016 IV.2 Szacunkowa całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT3736.68 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert1 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Sprawdź tą firmę: IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM dane rejestrowe jakie przetargi wygrała firma Cena wybranej oferty/wartość umowy 10790.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 2 | NAZWA: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: IV.2 Szacunkowa całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT71031.48 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 242880.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 3 | NAZWA: Dostawa mrożonek |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/08/2016 IV.2 Szacunkowa całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT31459.21 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 83820.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 4 | NAZWA: Dostawa artykułów spożywczych |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/08/2016 IV.2 Szacunkowa całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT24071.65 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 186715.20 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 5 | NAZWA: Dostawa Nabiału |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/08/2016 IV.2 Szacunkowa całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT12166.58 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 27686.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 6 | NAZWA: Dostawa Warzyw i Owoców |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/08/2016 IV.2 Szacunkowa całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT69805.18 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 113025.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z BIAŁEGOSTOKU
- Dostawa sprzętu multimedialnego na potrzeby Politechniki Białostockiej - ZK-DZP.262.101.2024
- Świadczenie usługi doradczej w zakresie aktualizacji dokumentów strategicznych dla ROPS w Białymstoku
- Świadczenie usług pocztowych na potrzeby UMB
- Naprawy i przeglądy samochodów służbowych, ciągników, przyczep i sprzętu do utrzymania dróg wraz z częściami w RDW Białystok i Zarządzie z podziałem na zadania.
- Usługa outsourcingu obejmująca drukowanie, kopiowanie i skanowanie dokumentów na potrzeby jednostek Izby Administracji Skarbowej w Białymstoku
- Kompleksowa dostawa energii elektrycznej obejmująca sprzedaż energii elektrycznej oraz świadczenie usług przesyłania i dystrybucji energii elektrycznej z podziałem na 2 zadania.
więcej: przetargi w Białymstoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.