eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KrasnystawDostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-09-22

Krasnystaw: Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie
Numer ogłoszenia: 326496 - 2009; data zamieszczenia: 22.09.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Krasnymstawie , ul. Stanisława Augusta Poniatowskiego 27, 22-300 Krasnystaw, woj. lubelskie, tel. 0-82 575 61 15, faks 0-82 576 40 25.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: as_krasnystaw@sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie I łopatka wieprzowa bez kości - ilość 2 000 kg boczek wieprzowy bez kości - ilość 1 000 kg łopatka wołowa bez kości - ilość 580 kg wątroba wieprzowa - ilość 1 000 kg ozory wieprzowe - ilość 600 kg serca wieprzowe - ilość 600 kg smalec - ilość 600 kg kiełbasa toruńska - ilość 80 kg kiełbasa zwyczajna - ilość 2 000 kg kiełbasa mortadela - ilość 1 500 kg kiełbasa parówkowa - ilość 1 500 kg parówki cienkie - ilość 1 400 kg luncheon Meat - ilość 80 kg pieczeń rzymska - ilość 1 200 kg pieczeń wiedeńska - ilość 1 200 kg salceson biały (w folii) - ilość 500 kg pasztet mięsny pieczony - ilość 500 kg szynka mielona prasowana - ilość 450 kg kaszanka gryczana - ilość 1 400 kg mielonka kanapkowa - ilość 1 500 kg szynka tyrolska - ilość 300 kg przysmak śniadaniowy - ilość 1 400 kg kiełbasa szynkowa - ilość 120 kg Zadanie II kanapkowa drobiowa - ilość 2 000 kg mielonka drobiowa - ilość 2 000 kg pieczeń drobiowa - ilość 1 700 kg pasztetowa drobiowa - ilość 1 300 kg szynka drobiowa - ilość 500 kg polędwica drobiowa - ilość 300 kg blok drobiowy - ilość 400 kg kotlet drobiowy (mrożony od 80 g do 110 g)- ilość 1 000 kg udka z kurczaka (mrożone) - ilość 1 000 kg pasztet drobiowy pieczony - ilość 800 kg serdelki drobiowe - ilość 1 500 kg kotlet mielony drobiowy (mrożony od 60 g do 110 g) - ilość 200 kg Zadanie III pasztet drobiowy (konserwa od 100 g do 125 g) - ilość 600 kg mielonka wieprzowa (konserwa od 290 g do 330 g) - ilość 700 kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00 - Produkty mięsne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.10.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie wymagane zgodnie z art. 45 ust. 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r. Nr 223 poz. 1655 t.j. Z późń. zm.)

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą ubiegać się oferenci, którzy spełniają następujące warunki: a) dysponują niezbędną wiedzą i doświadczeniem, a także potencjałem ekonomicznym i technicznym oraz pracownikami zdolnymi do wykonania danego zamówienia i znajdują się w sytuacji finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; b)znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, c)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz. 1655 t. j. Z późn. zm.).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: a)wypełniony i podpisany formularz ofertowy, stanowiący załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ; b)wypełniony i podpisany formularz cenowy stanowiący załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ; c)wypełniony i podpisany formularz dotyczący danych oferenta stanowiący załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ; d)podpisane oświadczenie stanowiące załącznik nr 4 do niniejszej SIWZ; e)oryginał lub kserokopia, poświadczona przez oferenta za zgodność z oryginałem, aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: siwz_as_krasn_004_2009.rtf.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Krasnymstawie ul. Poniatowskiego 27 22-300 Krasnystaw.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.10.2009 godzina 10:00, miejsce: sekretariat Aresztu Śledczego w Krasnymstawie.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie I łopatka wieprzowa bez kości - ilość 2 000 kg boczek wieprzowy bez kości - ilość 1 000 kg łopatka wołowa bez kości - ilość 580 kg wątroba wieprzowa - ilość 1 000 kg ozory wieprzowe - ilość 600 kg serca wieprzowe - ilość 600 kg smalec - ilość 600 kg kiełbasa toruńska - ilość 80 kg kiełbasa zwyczajna - ilość 2 000 kg kiełbasa mortadela - ilość 1 500 kg kiełbasa parówkowa - ilość 1 500 kg parówki cienkie - ilość 1 400 kg luncheon Meat - ilość 80 kg pieczeń rzymska - ilość 1 200 kg pieczeń wiedeńska - ilość 1 200 kg salceson biały (w folii) - ilość 500 kg pasztet mięsny pieczony - ilość 500 kg szynka mielona prasowana - ilość 450 kg kaszanka gryczana - ilość 1 400 kg mielonka kanapkowa - ilość 1 500 kg szynka tyrolska - ilość 300 kg przysmak śniadaniowy - ilość 1 400 kg kiełbasa szynkowa - ilość 120 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.10.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie II kanapkowa drobiowa - ilość 2 000 kg mielonka drobiowa - ilość 2 000 kg pieczeń drobiowa - ilość 1 700 kg pasztetowa drobiowa - ilość 1 300 kg szynka drobiowa - ilość 500 kg polędwica drobiowa - ilość 300 kg blok drobiowy - ilość 400 kg kotlet drobiowy (mrożony od 80 g do 110 g)- ilość 1 000 kg udka z kurczaka (mrożone) - ilość 1 000 kg pasztet drobiowy pieczony - ilość 800 kg serdelki drobiowe - ilość 1 500 kg kotlet mielony drobiowy (mrożony od 60 g do 110 g) - ilość 200 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.10.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w krasnymstawie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie III pasztet drobiowy (konserwa od 100 g do 125 g) - ilość 600 kg mielonka wieprzowa (konserwa od 290 g do 330 g) - ilość 700 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.10.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.