eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi JasłoPrzedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wyrobów mięsnych , mięsa drobiowego, podrobów drobiowych , przetworów z mięsa drobiowego i konserw do magazynu Zamawiającego.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-11-24

Jasło: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wyrobów mięsnych , mięsa drobiowego, podrobów drobiowych , przetworów z mięsa drobiowego i konserw do magazynu Zamawiającego.
Numer ogłoszenia: 328879 - 2008; data zamieszczenia: 24.11.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Jaśle , Warzyce 467, 38-200 Jasło, woj. podkarpackie, tel. 0-13 446-84-93, 446-89-22, faks 0-13 446-89-22.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa Jednostka Organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej (inna niż pkt 1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wyrobów mięsnych , mięsa drobiowego, podrobów drobiowych , przetworów z mięsa drobiowego i konserw do magazynu Zamawiającego..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wyrobów mięsnych , mięsa drobiowego, podrobów drobiowych , przetworów z mięsa drobiowego i konserw do magazynu Zamawiającego. Określona w ogłoszeniu i formularzu ofertowym ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Zamawiający będzie określał każdorazowo telefonicznie na jeden dzień przed realizacją do godziny 11.00. Dostawa przedmiotu zamówienia do magazynu Kupującego odbywać się będzie do godz. 10.00. Zadanie I: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15113000-3 Boczek surowy 200kg 2. 15131130-5 Boczek wędzony 150kg 3. 15114000-0 Flaki wołowe gotowane 500kg 4. 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k 1000kg 5. 15131134-3 Kaszanka 300kg 6. 15131130-5 Kiełbaski cielęce 250kg 7. 15131130-5 Kiełbasa grillowa 2100kg 8. 15131130-5 Kiełbasa grilowa biała 1500kg 9. 15131130-5 Kiełbasa mortadela 1900kg 10. 15131130-5 Kiełbasa parówkowa 1000kg 11. 15131130-5 Kiełbasa śląska 1200kg 12. 15131130-5 Kiełbasa toruńska 700kg 13. 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna 1050kg 14. 15131130-5 Lunch 1500kg 15. 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe 850kg 16. 15131130-5 Parówki cienkie 600kg 17. 15131310-1 Pasztetowa 250kg 18. 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy 300kg 19. 15131130-5 Pieczeń wiedeńska 250kg 20. 15110000-2 Podgardle surowe 250kg 21. 15131200-7 Podgardle wędzone 100kg 22. 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe 700kg 23. 15131130-5 Salceson 150kg 24. 15113000-3 Szynka surowa bez kości 200kg 25 15114000-0 Wątroba wieprzowa 100kg Zadanie II: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15112000-6 Filet drobiowy 700kg 2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka 1200kg 3. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa 1900kg 4. 15112100-7 Kurczak świeży 600kg 5. 15131135-0 Parówki drobiowe 1200kg 6. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa 200kg 7. 15131135-0 Salceson drobiowy 300kg 8. 15131135-0 Serdelki drobiowe 200kg 9. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok 200kg 10. 15131135-0 Szynka mozaikowa drobiowa 300kg 11. 15112300-9 Wątroba drobiowa 1000kg 12. 15114000-0 Żołądki drobiowe 400kg 13 15112100-6 Filet z indyka 700kg 14 15112100-6 Udko z kurczaka - waga ok. 250g/szt. 1500kg Zadanie III: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g 700kg 2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g 700kg 3. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g 400kg 4. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g 400kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30 - Wędliny .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, art. 22.1.1) Prawa zam. publicznych (Dz. U. z 9 lutego 2004r. nr19 poz.177 z późn. zm.), posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem techniczny i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjłu technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia art. 22.1.2) Prawa zam. publ, znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, art. 22.1.3 Prawa zam. publ. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 Prawa zamówień publicznych. Jeśli dokumenty przedkładane są w formie kserokopii, Wykonawca lub upoważniony przedstawiciel potwierdza je za zgodność z oryginałem w formie pieczęci lub wpisanej formuły: ,, za zgodność oraz pieczęci imiennej i podpisu. Jeżeli dokumenty podpisuje upoważniony przedstawiciel Wykonawcy należy przedłożyć do dokumentacji o zamówienie publiczne stosowne pełnomocnictwo potwierdzające uprawnienia danej osoby do podejmowania czynności w imieniu Wykonawcy. Kopia pełnomocnictwa powinna zostać poświadczona za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę lub należy przedłożyć ww. dokument w formie oryginału do wglądu w określonym w niniejszej dokumentacji terminie otwarcia ofert - świetlica Zakładu Karnego w Jaśle Zamawiającego..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający wymaga złożenia w ofercie następujących dokumentów potwierdzających spełnianie nw warunków: - aktualny odpis z właściwego rejestru lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, ww. dokumenty muszą być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, Pisemne oświadczenie Wykonawcy w przedmiocie sprawy- zał. Nr 2 do SIWZ..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Jaśle Warzyce 467 38-200 Jasło.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 03.12.2008 godzina 09:00, miejsce: Oferty należy składać w sekretariacie Zakładu Karnego w Jaśle Warzyce 467, 38-200 Jasło.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Jaśle..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15113000-3 Boczek surowy 200 kg 2. 15131130-5 Boczek wędzony 150 kg 3. 15114000-0 Flaki wołowe gotowane 500 kg 4. 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k 1000 kg 5. 15131134-3 Kaszanka 300 kg 6. 15131113-5 Kiełbaski cielęce 250 kg 7. 15131130-5 Kiełbasa grillowa 2100kg 8. 15131130-5 Kiełbasa grilowa biała 1500kg 9. 15131130-5 Kiełbasa mortadela 1900 kg 10. 15131130-5 Kiełbasa parówkowa 1000 kg 11. 15131130-5 Kiełbasa śląska 1200 kg 12. 15131130-5 Kiełbasa toruńska 700 kg 13. 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna 1050 kg 14. 15131130-5 Lunch 1500 kg 15. 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe 850 kg 16. 15131130-5 Parówki cienkie 600 kg 17. 15131310-1 Pasztetowa 250 kg 18. 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy 300 kg 19. 15131130-5 Pieczeń wiedeńska 250 kg 20. 15110000-2 Podgardle surowe 250kg 21. 15131200-7 Podgardle wędzone 100 kg 22. 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe 700 kg 23. 15131130-5 Salceson 150 kg 24. 15113000-3 Szynka surowa bez kości 200 kg 25 15114000-0 Wątroba wieprzowa 100 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Przetarg nieograniczony na mięsa drobiowego, podrobów drobiowych , przetworów z mięsa drobiowego do Zakładu Karnego w Jaśle..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15112000-6 Filet drobiowy 700 kg 2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka 1200 kg 3. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa 1900 kg 4. 15112100-7 Kurczak świeży 600 kg 5. 15131135-0 Parówki drobiowe 1200 kg 6. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa 200 kg 7. 15131135-0 Salceson drobiowy 300 kg 8. 15131135-0 Serdelki drobiowe 200 kg 9. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok 200 kg 10. 15131135-0 Szynka mozaikowa drobiowa 300 kg 11. 15112300-9 Wątroba drobiowa 1000 kg 12. 15114000-0 Żołądki drobiowe 400 kg 13 15112100-6 Filet z indyka 700 kg 14 15112100-6 Udko z kurczaka -waga ok. 250g/szt. 1500 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Przetarg nieograniczony na dostawę konserw do Zakładu Karnego w Jaśle..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g 700 kg 2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g 700 kg 3. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g 400 kg 4. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g 400 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.