To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-12-04
Kalisz: dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego i przetworów mięsnych - nr sprawy 5/ż/15
Numer ogłoszenia: 331506 - 2015; data zamieszczenia: 04.12.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 313962 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu, ul. Wrocławska 193-195, 62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie, tel. 062 766 96 42/43, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: ośrodek szkolenia Służby Więziennej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego i przetworów mięsnych - nr sprawy 5/ż/15.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego i przetworów mięsnych. Wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane muszą być w pojemnikach plastikowych (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktów z żywnością), zamkniętych pokrywą. Do każdego pojemnika musi być dołączona etykieta z danymi. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Wykonawca dostarczy produkt wytworzony zgodnie z: 1) ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. nr 136 poz. 914 z późn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy; 2) ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2014 r. poz. 669 z pózn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy. Dostawy będą realizowane w dni robocze, w ilości i terminach określonych przez zamawiającego, jednak nie rzadziej niż trzy razy w tygodniu, po uprzednim telefonicznym zgłoszeniu. Dostawy będą realizowane wg wskazań zamawiającego w godzinach 700 ÷ 900. Wykonawca zrealizuje dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby zamawiającego własnym transportem, na własny koszt. Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne dla przewozu artykułów żywnościowych. Koszty rozładunku przedmiotu zamówienia w całym okresie obowiązywania umowy ponosi wykonawca. Zobowiązuje się wykonawcę do tego, aby jakość dostarczanych artykułów spożywczych, sposób ich pakowania, a także rodzaj używanych opakowań zbiorczych - z zastrzeżeniem określonym w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia oraz w stosowanych normach i powszechnie obowiązujących przepisach prawa - powodowały obniżenie ponoszonych przez zamawiającego kosztów przechowywania, przygotowania i dystrybucji dostarczanych artykułów i wytwarzanych z nich potraw oraz kosztów wywozu i utylizacji powstałych odpadów. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych poprzez składanie ofert na poszczególne części, podzielone wg obszaru dostaw. Za ofertę częściową uważa się ofertę obejmującą pełny asortyment danej części. Liczba części - 3. Część I 15111000-9 mięso wołowe 15113000-3 wieprzowina 15114000-0 podroby 15131100-6 produkty mięsno wędliniarskie 15412100-0 tłuszcze zwierzęce 1. Udziec b/k świeży, klasa I 2 500 kg 2. Szponder z/k wołowy świeży, klasa I 1 000 kg 3. Flaki wołowe klasa I 800 kg 4. Schab wieprzowy b/k świeży, klasa I 2 500 kg 5. Karkówka wieprzowa b/k świeża, klasa I 2 000 kg 6. Mięso wieprzowe drobne, świeże, klasa I 1 600 kg 7. Szynka wieprzowa b/k świeża, klasa I 2 000 kg 8. Boczek surowy b/k świeży, klasa I 600 kg 9. Golonka wieprzowa z/k świeża, klasa I 1 200 kg 10. Golonka wieprzowa b/k świeża, klasa I 600 kg 11. Żeberka wieprzowe świeże, klasa I, paski 1 500 kg 12. Boczek wędzony 1 000 kg 13. Boczek rolowany 300 kg 14. Baleron 400 kg 15. Szynka wędzona gotowana 500 kg 16. Szynka staropolska 400 kg 17. Szynka wiejska 500 kg 18. Szynka konserwowa 400 kg 19. Pieczeń szynkowa 400 kg 20. Polędwica sopocka 500 kg 21. Polędwica wędzona 300 kg 22. Sękacz 300 kg 23. Salami z pieprzem 100 kg 24. Baleron świętokrzyski 500 kg 25. Parówka wieprzowa 800 kg 26. Parówka cielęca 600 kg 27. Kiełbasa biała parzona 500 kg 28. Kiełbasa śląska 500 kg 29. Kiełbasa śląska delikatesowa 500 kg 30. Kiełbasa wiejska 500 kg 31. Kiełbasa myśliwska 300 kg 32. Kiełbasa jałowcowa 300 kg 33. Kabanosy 500 kg 34. Kiełbasa krakowska parzona 350 kg 35. Kiełbasa krakowska sucha 300 kg 36. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 600 kg 37. Kiełbasa żywiecka 400 kg 38. Frankfurterki 500 kg 39. Metka tatarska 200 kg 40. Kaszanka 500 kg 41. Pasztet wieprzowy wędzony 500 kg 42. Salceson 200 kg 43. Salceson ozorkowy 200 kg 44. Smalec 1 000 kg 45. Słonina 200 kg Część II 15112000-6 drób 1. Udo z kością z kurczaka (udziec) świeże, klasa I 3 000 kg 2. Filet z piersi kurczaka b/k świeży, klasa I 2 500 kg 3. Filet z piersi z indyka b/k świeży, klasa I 1 000 kg 4. Porcja rosołowa 800 kg 5. Kurczak cały świeży, klasa I 500 kg 6. Wątroba z kurczaka świeża, klasa I 300 kg 7. Żołądki z kurczaka świeże, klasa I 200 kg Część III 15131135-0 wędliny drobiowe 1. Szynka drobiowa 300 kg 2. Szynka z indyka 800 kg 3. Szynka kujawska drobiowa 400 kg 4. Kiełbasa drobiowa podsuszana 600 kg 5. Filet wędzony z indyka 500 kg 6. Szynka piwna drobiowa 400 kg 7. Szynka babuni drobiowa 300 kg 8. Kiełbaski wiedeńskie drobiowe 500 kg 9. Filet sopocki drobiowy 500 kg 10. Polędwica luksusowa drobiowa 500 kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Część I mięso wieprzowe, wołowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.12.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"SZWAGROS" MASARSTWO-WĘDLINIARSTWO SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
"SZWAGROS" MASARSTWO-WĘDLINIARSTWO SP. Z O.O.
- SZWAGROS Masarstwo-Wędliniarstwo Sp. z o.o., ul. Słoneczna 11, 63-522 Kraszewice, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 395050,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 358564,50
Oferta z najniższą ceną: 358564,50 / Oferta z najwyższą ceną: 391965,00
Waluta: PLN .
Część NR: 2
Nazwa: Część II drób
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.12.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- DROMICO-BIS s.c. Handel hurtowy drobiem i wyrobami mięsnymi J. E. Dera, ul. Wyspiańskiego 2, 63-400 Ostrów Wlkp, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 97450,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 97786,50
Oferta z najniższą ceną: 97786,50 / Oferta z najwyższą ceną: 97786,50
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z KALISZA
- "Sukcesywne dostawy materiałów zużywalnych w zabiegach operacji zaćmy i zabiegach okulistycznych do użytkowanego witrectomu CONTINUOUS FLOW CUTTER 23G REF VV106110"
- Budowa oświetlenia zewnętrznego od m. Kościelec do m. Kukułka, Gm. Mycielin - ETAP I
- Modernizacja obiektu otwartego toru kolarskiego przy ul. Wał Jana Matejki 2-4 w Kaliszu.
- Budowa oświetlenia zewnętrznego przy ul. Sikorskiego w m. Myślniew, Gm. Kobyla Góra - ETAP I
- Zakup wraz z dostawą fabrycznie nowego samochodu osobowego typu BUS
- Budowa oświetlenia zewnętrznego w m. Marcinki, Gm. Kobyla Góra - ETAP I
więcej: przetargi w Kaliszu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa mięsa, wędlin, podrobów i smalcu.
- Zakup i dostawa artykułów sporzywczych
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin na potrzeby stołówki Zespołu Szkół, CKU w Gronowie
- Sukcesywna dostawa mięsa świeżego, mięsa mrożonego i wyrobów mięsnych na potrzeby Wrocławskiego Przedsiębiorstwa Hala Ludowa Sp. z o.o. we Wrocławiu
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych
- Sukcesywna dostawa nabiału i mięsa na potrzeby Powiatowego Zakładu Aktywności Zawodowej w Suchowoli
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.