eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GąbinDostawa mięs i wyrobów mięsnych z podziałem na zadaniaZadanie 1 - mięsa i wyroby mięsne wieprzowo-wołowe Zadanie 2 - mięsa i produkty mięsne drobiowe.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-12-15

Gąbin: Dostawa mięs i wyrobów mięsnych z podziałem na zadania: Zadanie 1 - mięsa i wyroby mięsne wieprzowo-wołowe Zadanie 2 - mięsa i produkty mięsne drobiowe.
Numer ogłoszenia: 331725 - 2011; data zamieszczenia: 15.12.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Koszelewie , Koszelew 2, 09-530 Gąbin, woj. mazowieckie, tel. 024 2675151, 2675153, faks 024 2675168.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpskoszelew.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięs i wyrobów mięsnych z podziałem na zadania: Zadanie 1 - mięsa i wyroby mięsne wieprzowo-wołowe Zadanie 2 - mięsa i produkty mięsne drobiowe..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy o wartości powyzej 14000 euro a poniżej kwot określonych w rozporządzeniu wydanym na podstawie art.11 ust.8 ustawy Pzp mięs i wyrobów mięsnych z podziałem na zadania: Zadanie 1 - mięsa i wyroby mięsne wieprzowo-wołowe Zadanie 2 - mięsa i produkty mięsne drobiowe, dla potrzeb DPS w Koszelewie..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnienie tego wymogu nastąpi poprzez złożenie następującego dokumentu: a) aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. b) oświadczenie na podstawie art. 22 ust.1 pkt.1 ustawy Prawo zamówień publicznych (na druku stanowiącym załącznik Nr 3 do SIWZ).

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnienie tego wymogu nastąpi poprzez złozenie oświadczenia na podstawie art.22 ust.1 pkt2 ustawy Pzp ( na druku stanowiacym załącznik nr3 do SIWZ).

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Dysponują środkiem transportu przystosowanym do przewozu asortymentu będącego przedmiotem zamówienia. Spełnienie tego wymogu nastąpi poprzez złożenie decyzji Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Powiatowego Inspektora Weterynarii o dopuszczenie środka transportu będącego w dyspozycji wykonawcy do przewozu artykułów które są przedmiotem zamówienia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnienie tego wymogu nastąpi poprzez złożenie oświadczenia na podstawie art. 22 ust.1 okt.2 i 3 ustawy Pzp ( na druku stanowiacym załącznik nr 3 do SIWZ).

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnienie tego wymogu nastąpi poprzez złozenie oświadczenia na podstawie art.22 ust.1 pkt.4 ustawy Pzp ( na druku stanowiacym załącznik Nr3 do SIWZ).

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM

W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:

  • inne dokumenty

    Decyzja Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Powiatowego inspektora Weterynarii o dopuszczenie środka transportu będącego w dyspozycji wykonawcy do przewozu artykułów, które są przedmiotem zamówienia.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpskoszelew.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej Koszelew 2 09-530 Gąbin.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 23.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Koszelew 2 09-530 Gąbin.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięsa i wyroby mięsne wieprzowo-wołowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wołowina z kością 80 kg Wołowina bez kości 80 kg Golonka 150 kg Nogi 150 kg Mięso mielone wieprzowe łopatkowe 500 kg Łopatka b/k 350 kg Żeberka 300 kg Głowa 250 kg Boczek wędzony i parzony 200 kg Schab b/k 120 kg Karkówka b/k 250 kg Łopatka wędzona 120 kg Kiełbasa serdelowa 250 kg Kiełbasa typu golonkowa 150 kg Kiełbasa typu mielonka 150 kg Kiełbasa cienka typu podwawelska 600 kg Blok łopatkowy 250 kg Szynka 200 kg Baleron 250 kg Mortadela 100 kg Podgardle wędzone 100 kg Szynka typu Tyrolska 100 kg Kiełbasa typu Żywiecka 120 kg Kiełbasa typu Krakowska 200 kg Szynka wędzona typu Ogonówka 250 kg Boczek faszerowany 70 kg Pasztetowa 80 kg Kaszanka 200 kg Czarne 70 kg Salceson 200 kg Pieczeń typu rzymska 150 kg Kiełbasa biała parzona 100 kg Flaki 200 kg Polędwica typu Sopocka 100 kg Smalec 50 kg Kiełbasa typu szynkówka 160 kg Schab pieczony 100 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: mięsa i produkty drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kurczak 1500 kg Skrzydła z kurczaka 400 kg Filet z kurczaka 250 kg Udo z kurczaka- ćwiartka 1200 kg Wątróbki drobiowe 300 kg Pieczeń typu Tyrolska 80 kg Pieczeń drobiowa 150 kg Parówki drobiowe 120 kg Rolada drobiowa 150 kg Szynka drobiowa 200 kg Polędwica drobiowa 250 kg Kiełbasa biała parzona drobiowa 100 kg Pasztet drobiowy 350 kg Polędwica z indyka 120 kg Filet wędzony z indyka 180 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.