eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KomańczaDostawa artykulów spożywczych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-11-23

Komańcza: Dostawa artykulów spożywczych
Numer ogłoszenia: 333331 - 2010; data zamieszczenia: 23.11.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 274365 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Łupkowie, Łupków 45, 38-543 Komańcza, woj. podkarpackie, tel. 013 467-70-49, faks 0-13 4677011.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykulów spożywczych.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa następujących artykułów spożywczych podzielonych na zadania: Zadanie I - Konserwy rybne - paprykarz z ryb, o gramaturze 200 - 330 g, w ilości 2 000 kg, - konserwy ze szprot całych lub w kawałkach, w sosie pomidorowym, o gramaturze 170 - 200 g, w ilości 450 kg, - konserwy ze szprot całych lub w kawałkach, w sosie pomidorowym, o gramaturze 330 g, w ilości 450 kg. Zadanie II - Artykuły spożywcze - jaja kurze, świeże, spożywcze, klasy ekstra lub standard, w ilości 20 000 szt., - olej roślinny jadalny, rafinowany, konfekcjonowany, w ilości 1 500 l., - musztarda stołowa, w ilości 200 kg, - ketchup, w ilości 300 kg, - ocet spirytusowy zwykły 10 %, w ilości 200 l., - sól warzona, próżniowa, jodowana, spożywcza, w ilości 2 000 kg, - przyprawa w płynie w opakowaniach do 5 l, w ilości 2 500 l, - koncentrat pomidorowy 30 %, w ilości 1 500 kg, - herbata czarna granulowana, w ilości 300 kg, - kawa zbożowa, w ilości 500 kg, - groszek konserwowy w opakowaniach do 1 kg, w ilości 600 kg, - chrzan tarty, w ilości 250 kg, - fasola biała (jadalna), odmiany Jaś, w całości, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, w ilości 1 500 kg, - groch łuskany (jadalny), suszony, ziarna jednorodne odmianowo, w ilości 600 kg. Zadanie III - Ryba i kura - ryba morska mrożona, kostka, gramatura 1 szt. - 100 g, w ilości 1 500 kg, - ryba morska mrożona, kostka panierowana, gramatura 1 szt. - 100 g, w ilości 500 kg, - kurczak ogólnospożywczy, cały, mrożony, oskubany i wypatroszony, bez głowy, łap oraz szyi, serca, wątroby i żołądka, w ilości 1 500 kg, - filet z piersi kurczaka, w ilości 250 kg. Zadanie IV - Cukier - cukier biały kryształ w opakowaniach do 25 kg, w ilości 9 000 kg. Zadanie V - Przyprawy - przyprawa do mięs w proszku, w ilości 30 kg, - przyprawa do ryb w proszku, w ilości 10 kg, - przyprawa do bigosu w proszku, w ilości 10 kg, - czosnek mielony, w ilości 15 kg, - kminek, w ilości 10 kg, - liść laurowy, w ilości 20 kg, - majeranek, w ilości 15 kg, - cynamon, w ilości 3 kg, - pieprz czarny mielony, w ilości 45 kg, - pieprz ziołowy mielony, w ilości 40 kg, - ziele angielskie, w ilości 20 kg, - papryka mielona, w ilości 40 kg, - mieszanka warzywna suszona, w ilości 100 kg, - koper suszony, w ilości 20 kg, - natka pietruszki suszona, w ilości 20 kg. Zadanie VI - Zupy i sosy - bulion jarzynowy - bulion baza w proszku, w ilości 200 kg, - rosół drobiowy - bulion baza w proszku, w ilości 200 kg, - żurek w proszku, w ilości 150 kg, - zupa grzybowa w proszku, w ilości 250 kg, - zupa ogonowa w proszku, w ilości 250 kg, - sos pieczarkowy w proszku, w ilości 200 kg, - sos pieczeniowy w proszku, w ilości 200 kg, - sos biały w proszku, w ilości 200 kg, - sos gulaszowy w proszku, w ilości 200 kg, - sos węgierski w proszku, w ilości 150 kg, - sos koperkowy w proszku, w ilości 150 kg. Zadanie VII - Sałatki - leczo pieczarkowe w opakowaniach do 5 kg, w ilości 500 kg, - sałatka szwedzka w słoikach o pojemności 500 - 1 700 ml, w ilości 1 500 kg, - sałatka obiadowa w słoikach o pojemności 500 - 1 700 ml, w ilości 1 500 kg, - sałatka z czerwonej kapusty w słoikach o pojemności 500 - 1 700 ml, w ilości 1 500 kg. Zadanie VIII - Dżem i marmolada - dżem owocowy w opakowaniach do 15 kg, w ilości 1 500 kg, - marmolada owocowa w opakowaniach do 15 kg, w ilości 1 500 kg. Zadanie IX - Makaron, kasza, mąka - makaron różny (nitki, świderki, muszelki, kolanka), w ilości 6 000 kg, - kasza jęczmienna, w ilości 3 500 kg, - kasza manna, w ilości 1 000 kg, - kasza gryczana, w ilości 1 500 kg, - ryż, w ilości 3 500 kg, - mąka pszenna, w ilości 3 000 kg. Zadanie X - Wyroby garmażeryjne - kopytka, w ilości 2 500 kg, - pierogi ruskie, w ilości 3 500 kg, - uszka z grzybami, w ilości 100 kg. Zadanie XI - Napoje - napój pomarańczowy w proszku, w ilości 800 kg, - napój wiśniowy w proszku, w ilości 800 kg, - napój malinowy w proszku, w ilości 800 kg..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.12.00 - Cukier biały 15.89.43.00 - Dania gotowe 15.24.10.00 - Ryby w folii lub puszkowane 15.22.10.00 - Ryby mrożone 15.11.21.00 - Świeży drób 03.14.25.00 - Jaja 15.41.11.00 - Olej roślinny 15.87.12.50 - Musztarda 15.87.12.30 - Ketchup 15.87.11.10 - Ocet lub produkty równoważne 15.87.24.00 - Sól 15.87.00.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne 15.33.14.27 - Skoncentrowany przecier pomidorowy 15.86.32.00 - Herbata czarna 15.86.10.00 - Kawa 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane 03.22.12.10 - Fasola 03.22.12.20 - Groch 15.87.12.00 - Sosy, mieszanki przypraw i mieszanki przypraw korzennych 15.87.20.00 - Zioła i przyprawy korzenne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Konserwy rybne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.11.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KONS-KRAK Spółka Jawna Andrzej Jaworski, Marek Widur, ul. Biskupińska 23, 30-723 Kraków, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 17204,81 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 14612,00

  • Oferta z najniższą ceną: 14612,00 / Oferta z najwyższą ceną: 21026,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Artykuły spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.11.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PIOTRUŚ PAN Sp. z o.o. Spółka komandytowa, ul. Nestora 8, 37-700 Przemyśl, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 40376,79 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 41744,00

  • Oferta z najniższą ceną: 41744,00 / Oferta z najwyższą ceną: 47035,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Ryba i kura

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.11.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • JAWIT A. i J. Białas, L. i W. Lampara Spółka Jawna, ul. Prochownia 5, 38-400 Krosno, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 34909,88 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 31775,00

  • Oferta z najniższą ceną: 31775,00 / Oferta z najwyższą ceną: 37200,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Cukier

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.11.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Wytwórnia Makaronu Kazimierz Chrzanowski, ul. Kolejowa 13, 39-320 Przecław, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 29462,40 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 21600,00

  • Oferta z najniższą ceną: 21600,00 / Oferta z najwyższą ceną: 25200,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Przyprawy

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.11.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcyjno-Handlowe LIPRO Roman Lipowicz, ul. Aliantów 4, 88-400 Żnin, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2912,07 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 3619,00

  • Oferta z najniższą ceną: 3619,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4527,90

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Zupy i sosy

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.11.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Mr Cook Corp. Eugeniusz Wita, ul. Panewnicka 87, 40-761 Katowice, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11451,46 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 8772,50

  • Oferta z najniższą ceną: 8772,50 / Oferta z najwyższą ceną: 11798,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: Sałatki

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.11.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Spółdzielnia Ogrodniczo-Pszczelarska, ul. Słowiańska 1/3, 82-500 Kwidzyn, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 12787,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11940,00

  • Oferta z najniższą ceną: 11940,00 / Oferta z najwyższą ceną: 14890,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: Dżem i marmolada

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.11.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • NONA FRUCT Sp. z o.o., Krężnica Okrągła 19, 24-200 Bełżyce, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11631,51 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9600,00

  • Oferta z najniższą ceną: 9600,00 / Oferta z najwyższą ceną: 15735,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 9   

Nazwa: Makaron, kasza, mąka

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.11.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Wytwórnia Makaronu Kazimierz Chrzanowski, ul. Kolejowa 13, 39-320 Przecław, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 40162,98 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 37265,00

  • Oferta z najniższą ceną: 37265,00 / Oferta z najwyższą ceną: 46350,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 10   

Nazwa: Wyroby garmażeryjne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.11.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Produkcyjno-Handlowy G G, ul. Piłsudskiego D.A., 38-600 Lesko, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 20543,89 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 21212,00

  • Oferta z najniższą ceną: 21212,00 / Oferta z najwyższą ceną: 42050,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 11   

Nazwa: Napoje

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.11.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe POLARIS Małgorzata Gruszczyńska, ul. Żołnierska 20a, 62-800 Kalisz, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4615,78 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 10560,00

  • Oferta z najniższą ceną: 10560,00 / Oferta z najwyższą ceną: 57600,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.