Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2015-12-09
Polkowice: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Ośrodka Pomocy Społecznej
wPolkowicach
Numer ogłoszenia: 336934 - 2015; data zamieszczenia: 09.12.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy:
V | zamówienia publicznego |
zawarcia umowy ramowej | |
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ) |
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej , ul. Lipowa 2, 59-100 Polkowice, woj. dolnośląskie, tel. 76 7246700, 7246704, faks 76 7246703.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.ops.polkowice.pl
- Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: www.bip.ops.polkowice.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Ośrodka Pomocy Społecznej wPolkowicach.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa do stołówki Ośrodka Pomocy Społecznej w Polkowicach artykułów żywnościowych wyspecyfikowanych poniżej. Dostarczany przedmiot dostawy musi odpowiadać wymogom określonym przez rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. L 139 z 30.04.2004, str. 1 - 54; Polskie wydanie specjalne Rozdział 13, Tom 34, str. 319), jak również ustawę z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914) oraz przez inne akty prawne z zakresu prawa żywnościowego..
II.1.5)
przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-5, 15.81.00.00-9, 15.89.60.00-5, 03.14.25.00-3, 15.87.00.00-7.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2016.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Spełnią warunki określone w art. 22 ust.1 ustawy oraz nie podlegają wykluczeniu z powodu niespełnienia warunków, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Należy wykazać wykonanie, a gdy dostawy mają charakter ciągły lub okresowy i nie zostały zrealizowane, aktualne wykonywanie w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a w przypadku gdy okres prowadzenia działalności przez wykonawcę jest krótszy, to w tym okresie, co najmniej dwóch dostaw realizowanych na podstawie dwóch odrębnych umów i mających za przedmiot artykuły żywnościowe dostarczane na potrzeby stołówek szkolnych, przedszkoli lub innych zakładów zbiorowego żywienia z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania oraz załączyć dokumenty (np. referencje), że te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Spełnią warunki określone w art. 22 ust.1 ustawy.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Spełnią warunki określone w art. 22 ust.1 ustawy.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Spełnią warunki określone w art. 22 ust.1 ustawy.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Oświadczenie o spełnieniu warunków - zał. numer 1 załącznik nr 3 - doświadczenie wykonawcy - wykaz usług (SIWZ) dokumenty potwierdzające należyte wykonanie względnie wykonywane (np. referencja, końcowe protokoły odbioru) w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a w przypadku, gdy okres prowadzenia działalności przez wykonawcę jest krótszy to w tym okresie, co najmniej dwóch dostaw realizowanych na podstawie dwóch odrębnych umów i mających za przedmiot artykuły żywnościowe dostarczane na potrzeby stołówek szkolnych, przedszkoli lub innych zakładów zbiorowego żywienia. Dokumenty dot. Przynależności do grupy kapitałowej zał. numer 4. Dowodami, o których mowa w pkt. IV ppkt.1.1 lit. c. są poświadczenia ( referencje, końcowe protokoły odbioru ) oświadczenia wykonawcy, jeżeli w uzasadnionych przyczyn o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie poświadczeń , których mowa w ppkt.1. Pełnomocnictwo wystawione dla osoby składającej ofertę, podpisane przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy, w przypadku składania oferty przez pełnomocnika; W przypadku składania oferty przez podmioty występujące wspólnie, do oferty musi być dołączony dokument ustanawiający przez Wykonawców chcących startować wspólnie wspólnego pełnomocnika; W przypadku składania oferty przez podmioty występujące wspólnie, dokumenty, tj.: oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust.1 ustawy, oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy Pzp oraz dokument wymieniony w punkcie 1.1 lit. b muszą być złożone przez każdy podmiot; Przedsiębiorcy występujący jako spółka cywilna zobowiązani są do załączenia umowy spółki cywilnej, celem ustalenia osób uprawnionych do reprezentowania spółki; Oświadczenia wykonawcy zgodnie z załącznikiem nr 1 Formularza ofertowego; W przypadku osób fizycznych zaleca się złożenie zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej zawierające wskazanie prowadzonej działalności gospodarczej Pisemne zobowiązanie innych podmiotów do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów w zakresie wiedzy i doświadczenia do wykonania zamówienia na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia, w sytuacji określonej w art. 26 ust. 2b ustawy
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2)
przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona: |
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.ops.polkowice.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: www.bip.ops.polkowice.pl.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.12.2015 godzina 11:00, miejsce: Ośrodek Pomocy Społecznej w Polkowicach ul. Lipowa 2 59-100 Polkowice.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PRODUKTY MLECZARSKIE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: PRODUKTY MLECZARSKIE Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany +/- 20% ilości podanych art. żywnościowych 1. Jogurt naturalny 3% tł. op. 400g, wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia, zawierające nie więcej niż 10 g cukrów w 100ml produktu gotowego do spożycia, bez dodatku substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu ( WE) nr 1333/2008,bez uszkodzeń mechanicznych. szt 200 2. Jogurt owocowy z duża zawartością owoców, wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia, zawierające nie więcej niż 10 g cukrów w 100ml produktu gotowego do spożycia, bez dodatku substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu ( WE) nr 1333/2008,bez uszkodzeń mechanicznych. szt 400 3. Masło śmietankowe powstałe ze śmietany, dobrej jakości, min 82% tłuszczu zwierzęcego, wyraźnie oznakowany okres przydatności do spożycia. kg 50 4. Mleko świeże 2% , dobrej jakości, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia bez dodatku cukru i substancji słodzących, w kartonie litry 250 5. Ser żółty bloki (salami ,gouda, edamski ) wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia, zawierające nie więcej niż 10 g cukrów w 100ml produktu gotowego do spożycia, bez dodatku substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu ( WE) nr 1333/2008,bez uszkodzeń mechanicznych. kg 12 6. Śmietana 12% kwaśna kubek 400 g, wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia, zawierające nie więcej niż 10 g cukrów w 100ml produktu gotowego do spożycia, bez dodatku substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu ( WE) nr 1333/2008,bez uszkodzeń mechanicznych. szt 300 7. Śmietana 18% UHT słodka kartonik 500g, wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia, zawierające nie więcej niż 10 g cukrów w 100ml produktu gotowego do spożycia, bez dodatku substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu ( WE) nr 1333/2008,bez uszkodzeń mechanicznych. szt 300 8. Śmietana 30% op. karton 500 g, wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia, zawierające nie więcej niż 10 g cukrów w 100ml produktu gotowego do spożycia, bez dodatku substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu ( WE) nr 1333/2008,bez uszkodzeń mechanicznych. szt 360 9. Twaróg krajanka półtłusty bloki na kg, wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia, zawierające nie więcej niż 10 g cukrów w 100ml produktu gotowego do spożycia, bez dodatku substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu ( WE) nr 1333/2008,bez uszkodzeń mechanicznych. kg 180.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MIĘSO, PRODUKTY MIĘSNE, WĘDLINY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: MIĘSO, PRODUKTY MIĘSNE, WĘDLINY Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany +/- 20% ilości podanych art. żywnościowych 1. Boczek surowy, wieprzowy, bez żeber, zawierająca min 80% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych. kg 20 2. Boczek wędzony, wieprzowy, bez żeber, zawierająca min 80% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych. kg 40 3. Filet z indyka (surowe mięso), zawierający min 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych. kg 200 4. Filet z kurczaka świeży , zawierający min 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych, świeży, bez kostki. kg 340 5. Flaki wołowe, krojone, blanszowane, op. ok 1 kg, zawierający min 80% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych. kg 80 6. Karkówka wieprzowa b/k , zawierający min 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych, świeży o właściwych cechach organoleptycznych. kg 350 7. Kiełbasa biała wieprzowa, parzona, zawierający min 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych, świeży o właściwych cechach organoleptycznych. kg 50 8. Kiełbasa śląska, zawierająca min 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych, świeży o właściwych cechach organoleptycznych. kg 300 9. Kości wieprzowe naturalnie wędzone, zawierające min 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych, świeży o właściwych cechach organoleptycznych. o właściwych cechach organoleptycznych. kg 50 10. Łopatka świeża wieprzowa bez kości, zawierający min 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych, świeży o właściwych cechach organoleptycznych. kg 950 11. Mortadela, zawierająca min 42% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych, świeży o właściwych cechach organoleptycznych. kg 150 12. Parówki, wyrób drobiowy, drobno rozdrobniony, wędzony, parzony, o zawartości piersi z kurcząt min 74% bez dodatku glutanaminianu sodu, fosforanu, wzbogacone kwasami omega 3 i 6 o właściwych cechach organoleptycznych. kg 100 13. Porcje rosołowe z kurczaka, świeże, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych. Konsystencja - jędrna, elastyczna. Powierzchnia - czysta, gładka, niezakrwawiona, niepostrzępiona, bez wystających złamań kości, przekrwień, głębszych ponacinań, lekko wilgotna. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa drobiowego. kg 1000 14. Schab wieprzowy b/k świeży, zawierający min 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych, świeży o właściwych cechach organoleptycznych. kg 240 15. Skrzydełka z kurczaka, świeże, zawierający min 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych, świeży o właściwych cechach organoleptycznych. kg 190 16. Szyje indycze, zawierający min 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych. kg 30 17. Udka z kurczaka, świeże, zawierający min 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych, świeży o właściwych cechach organoleptycznych. kg 770 18. Wątróbka drobiowa świeża o właściwych cechach organoleptycznych, zawierający min 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych, świeży o właściwych cechach organoleptycznych. kg 230 19. Wołowina bez kości, świeża, zawierający min 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów o właściwych cechach organoleptycznych, świeży o właściwych cechach organoleptycznych. kg 180 20. Żeberka wieprzowe (mięsne), świeże, zawierający min 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia, bez dodatku żadnych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innych emulgatorów, o właściwych cechach organoleptycznych. kg 280.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany +/- 20% ilości podanych art. żywnościowych 1. Chrzan tarty 770 g , bez śladów uszkodzeń mechanicznych, w szklanym opakowaniu, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli szt. 25 2. Cukier waniliowy op. 1 kg , bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, kg 6 3. Cukier op. 1 kg, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 650 4. Cieciorka, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia , bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli kg 60 5. Fasola biała drobna bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli kg 180 6. Groch łuskany połówki, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia kg 290 7. Fasola typu Jaś, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia , bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli kg 180 8. Herbata owocowo- ziołowa z suszów ziołowych i owocowych , op. 25 szt., smaki : dzika róża i jabłko, malina, jagoda, żurawina, truskawka, cytryna, mięta , lipa, rumianek , koper, melisa, bez śladów uszkodzeń mechanicznych szt. 350 9. Kasza jęczmienna perłowa, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia kg 230 10. Kasza gryczana, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia kg 220 11. Kasza jaglana, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia kg 130 12. Kasza manna błyskawiczna, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia kg 35 13. Kisiel z cukrem, różne smaki, op. 1 kg, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli kg 25 14. Koncentrat pomidorowy op. 0,9 litra zawartości ekstraktu nie mniej niż 32% bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli szt. 240 15. Makaron op. 1 kg z pszenicy durum (spaghetti, farfalle, linguinie, penne, rigatoni, rigate, literki, świderki, muszelki, zacierka) bez śladów uszkodzen mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości soli/sodu wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 1000 16. Makaron op. 1 kg z pszenicy durum, rosołowy, 5-cio jajeczny, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008, o niskiej zawartości soli/sodu wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 105 17. Mąka pszenna typ 450 op. 1 kg, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli kg 700 18. Mąka ziemniaczana op. 1 kg, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli , wyraźnie podany termin przydatności do spożycia kg 90 19. Musztarda łagodna op. 200 g w opakowaniu szklanym , bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli , wyraźnie podany termin przydatności do spożycia szt. 50 20. Majonez op 700 g w opakowaniu szklanym, min. 80g tł. bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008, o niskiej zawartości sodu/soli , wyraźnie podany termin przydatności do spożycia szt. 40 21. Napój herbaciany, op. 300g, granulowany, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia szt. 380 22. Olej rzepakowy 5l,rafinowany o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 65% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40%, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia szt. 150 23. Tłuszcz roślinny do smażenia 200g, wskazany do podgrzania do wysokich temperatur (do 190 st. C), wartość odżywcza w 100g - 100g, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia szt. 60 24. Tłuszcz do pieca konwekcyjno-parowego, op. 3,7l, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia szt. 3 25. Ryż paraboliczny op. 1 kg, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 400 26. Ryż długoziarnisty, biały, op. 1 kg, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 220 27. Smalec op.200g, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia szt. 600 28. Syrop owocowy op. min. 400 ml, bez konserwantów, bez barwników, z zagęszczonego soku min. 50%, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia szt. 300 29. Soczewica zielona, czerwona, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli , wyraźnie podany termin przydatności do spożycia kg 50 30. Sok z przecieranych owoców, op. min. 330 ml, bez konserwantów, bez barwników, z zagęszczonego soku min. 50%, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia szt. 200 31. Sól o obniżonej zawartości sodu (bez antyzbrylacza) z dodatkiem potasu i magnezu, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia, bez widocznych śladów uszkodzeń mechanicznych. kg 250 32. Żurek z czosnkiem w płynie, op. 500ml, bez konserwantów, bez barwników, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. szt. 300.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: OWOCE, WARZYWA, PRZETWORY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: OWOCE, WARZYWA, PRZETWORY Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany +/- 20% ilości podanych art. żywnościowych 1. Ananas w syropie op. 565 g bez śladów uszkodzeń mechanicznych, spożycia, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia szt 100 2. Brokuł dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych kg 180 3. Buraki pakowane w workach po 10 kg dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych kg 720 4. Cebula biała, pakowana w workach po 15 kg, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych kg 990 5. Cebula czerwona, pakowana w workach po 15 kg, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych kg 60 6. Cytryna dojrzała, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych kg 12 7. Cukinia zielona, dojrzała, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych kg 80 8. Czosnek dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych kg 40 9. Czarna porzeczka, dojrzała, świeża, bez uszkodzeń mechanicznych kg 40 10. Fasola czerwona, op. 400 g w puszce bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli szt. 120 11. Groszek konserwowy op. 400 g ,bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli op 180 12. Jabłka dojrzałe, nienadmarznięte, bez uszkodzeń mechanicznych kg 680 13. Kalafior dojrzałe, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych kg 230 14. Kapusta biała dojrzała, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych kg 950 15. Kapusta czerwona dojrzała, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych kg 150 16. Kapusta kiszona pakowana w wiaderka o poj. 5 kg, dojrzała, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych kg 630 17. Kapusta pekińska dojrzała, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych kg 180 18. Koper nać pakowany w pęczek dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych szt 450 19. Kukurydza konserwowa op. 400 g bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu szt. 200 20. Mandarynka dojrzała, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych kg 80 21. Marchew pakowana w workach po 10 kg, dojrzała, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych kg 1400 22. Marmolada wieloowocowa o konsystencji twardej, op. 500g , pakowana w wiaderku, bez uszkodzeń mechanicznych, dobrej jakości kg 80 23. Ogórek kons. z cukrem, op. 500g, bez uszkodzeń mechanicznych szt. 310 24. Ogórek kiszony, pakowany w wiaderku kg 400 25. Ogórek zielony, dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych kg 230 26. Papryka świeża, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych kg 95 27. Pieczarki dojrzałe, nienadmarznięte, bez uszkodzeń mechanicznych kg 280 28. Pietruszka korzeń, pakowana w workach po 5 kg dojrzała, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych kg 400 29. Pietruszka zielona pakowana w pęczki dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych kg 580 30. Pomarańcza dojrzała, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych kg 80 31. Pomidor dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych kg 220 32. Por pakowany dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych szt 250 33. Rodzynki sułtańskie, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez dodatku cukrów i substancji słodzących zdefiniowanych w rozporządzeniu (WE) nr 1333/2008 , o niskiej zawartości sodu/soli , wyraźnie podany termin przydatności do spożycia kg 4 34. Rzodkiewka, pęczek, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych szt 80 35. Sałata lodowa, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych szt 150 36. Sałata świeża, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych szt 320 37. Seler korzeń, pakowany workach po 5 kg, dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych kg 460 38. Szczypior dojrzały, pęczek, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych szt 80 39. Śliwka węgierka-sezon dojrzały, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych kg 45 40. Szczaw konserwowy op. 300g, bez uszkodzeń mechanicznych szt 300 41. Truskawki świeże-sezon dojrzałe, nienadmarznięte, bez uszkodzeń mechanicznych kg 55 42. Wiśnie świeże-sezon dojrzałe, nienadmarznięte, bez uszkodzeń mechanicznych kg 20 43. Ziemniaki pakowane dojrzałe, nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych kg 13500.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: GOTOWE PRODUKTY MĄCZNE - CPV 15800000-5 Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany +/- 20% ilości podanych art. żywnościowych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: GOTOWE PRODUKTY MĄCZNE Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany +/- 20% ilości podanych art. żywnościowych 1. Kluski śląski, świeże, nie mrożone, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 125 2. Kopytka, świeże, nie mrożone, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 250 3. Pierogi ruskie, nie mrożone, min. zawartość sera 50%, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 300 4. Pierogi z kapustą i pieczarkami, nie mrożone, min. zawartość kapusty i pieczarek 50%, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 250 5. Pierogi z mięsem, nie mrożone, min. zawartość mięsa 50%, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 200 6. Pierogi z serem, nie mrożone, min. zawartość sera 50%, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 200 7. Pyzy drożdżowe na parze, świeże, nie mrożone, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 270 8. Pyzy drożdżowe z mięsem, nie mrożone, min. zawartość mięsa 50%, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 270 9. Uszka z grzybami, nie mrożone, min. zawartość grzybów 50%, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 49.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: PIECZYWO, ŚWIEŻE PRODUKTY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: PIECZYWO, ŚWIEŻE PRODUKTY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany +/- 20% ilości podanych art. żywnościowych 1. Bułka zwykła wrocławska 60 g dobrej jakości, świeża szt. 5 500 2. Bułka tarta z bułki zwykłej pszennej, świeża o dobrych cechach organoleptycznych, drobno mielona. kg 120 3. Chleb zwykły pszenno -żytni krojony 500 g, mąka pszenna typ 750, mąka żytnia typ 780, mąka pszenna 650, pakowany w folie, świeży. szt. 3 200 4. Pączki z marmoladą 60 g , świeże, dobrej jakości szt. 200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: RYBY I PRZETWORY RYBNE, MROŻONKI - CPV 15200000-0, CPV 15896000-5 Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany +/- 20% podanych ilości art. żywnościowych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: RYBY I PRZETWORY RYBNE, MROŻONKI Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany +/- 20% podanych ilości art. żywnościowych 1. Brokuł mrożony , bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 420 2. Brukselka mrożona, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 125 3. Fasolka szparagowa mrożona zielona/żółta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych , wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 290 4. Kostka rybna, panierowana, mrożona, bez glazury, ładnie wyporcjowana, bez ości, wyraźnie oznakowany termin do spożycia. kg 230 5. Kostka rybna, panierowana ze szpinakiem, bez glazury, mrożona, ładnie wyporcjowana, bez ości, wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia kg 230 6. Filet z Miruny SHP bez glazury, ładnie wyporcjowany bez ości, wyraźnie oznakowany termin do spożycia, świeżo mrożony. kg 630 7. Filet z Morszczuka SHP bez glazury, świeżo mrożony, ładnie wyporcjowany bez ości, wyraźnie oznakowany termin do spożycia. kg 450 8. Filety śledziowe w occie, bez uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie oznakowany termin do spożycia. kg 25 9. Fasola żółta, mrożona , bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 220 10. Kalafior mrożony, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 300 11. Marchew kostka, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 180 12. Mieszanka 2 składnikowa (marchew, groszek) - pakowane po 3 kg, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 160 14. Mieszanka kompotowa bez pestek , bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 70 15. Szpinak liście/rozdrobniony mrożony, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 100 16. Truskawka mrożona, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. kg 100.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.89.60.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: JAJKA.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: JAJKA Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany +/- 20% ilości podanych art. żywnościowych 1. Jajka klasy L, wyraźnie oznakowany termin przydatności do spożycia, specyfikacja pochodzenia, atest, świeże, dobrej jakości. szt 5 000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: PRZYPRAWY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: PRZYPRAWY Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany +/- 20% ilości podanych art. żywnościowych 1. Bazylia 300g PET, bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. op 9 2. Cynamon 600g ,bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. op 1 3. Kurkuma 600g, bez zawartości glutaminianu sodu ,bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 8 4. Kwasek cytrynowy 1 kg g, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 1 5. Liść laurowy 100g,bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. op 17 6. Majeranek 150g PET, bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 35 7. Oregano 750g PET ,bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 1 8. Papryka mielona, słodka, 800g PET, bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia. op 9 9. Papryka ostra 800g PET, bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia, bez zawartości glutaminianu sodu. op 4 10. Pieprz mielony czarny op. 1000g PET ,bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 10 11. Pieprz ziołowy op. 700g PET, bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 25 12. Przyprawa Curry 900 g, bez zawartości glutaminianu sodu bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 3 13. Przyprawa Cząber 100g PET, bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 18 14. Przyprawa do kurczaka 1200g PET, bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 2 15. Przyprawa do zup w płynie z lubczykiem, op. 1 l, bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 180 16. Przyprawa gałka muszkatołowa 600g PET, bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 1 17. Przyprawa Imbir 100g PET, bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 3 18. Przyprawa tymianek 210 g PET, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 8 19. Przyprawa uniwersalna 1100g pet z min. udziałem suszonych warzyw 55%, wolna od jakichkolwiek barwników, bez udziału glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 110 20. Ziele angielskie 600 g pet bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 10 21. Zioła prowansalskie 300 g, bez zawartości glutaminianu sodu, bez śladów uszkodzeń mechanicznych wyraźnie podany termin przydatności do spożycia op 8.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z POLKOWIC
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Arkadego Fiedlera w Polkowicach od stycznia do grudnia 2025 roku
- "Odbiór odpadów komunalnych, zmieszanych i selektywnych, transport i zagospodarowanie z nieruchomości niezamieszkałych będących w zarządzaniu PPK w 2025 r."
- Dostawa energii elektrycznej do obiektów Powiatowego Centrum Pomocy Rodzinie w Polkowicach oraz odkup energii elektrycznej oddanej do sieci instalacji fotowoltaicznej".
- Budowa klastra serwerów (HA) w ramach projektu grantowego "Cyberbezpieczny samorząd"
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 6 z Oddziałami Integracyjnymi i Oddziałami Specjalnymi w Polkowicach na rok 2025.
- Ubezpieczenie majątku będącego w posiadaniu PDR Sp. z o.o. oraz odpowiedzialności cywilnej w związku z prowadzoną działalnością oraz posiadaniem mienia i ubezpieczenia komunikacyjne na rok 2025.
więcej: przetargi w Polkowicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Przedszkole nr 39 w Gdańsku z podziałem na 7 części"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Przedszkola nr 2 " Plastusiowe Osiedle" w Nowym Tomyślu
- Sukcesywna dostawa płodów rolnych, warzyw i owoców
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO NR 6 WE WROCŁAWIU
- Dostawa żywności do Szkoły Podstawowej w Jedliczu, Samorządowego Przedszkola w Jedliczu i Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Jaszczwi
- Dostawa żywności na potrzeby Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Sieradzu
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.