eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi RadostowiceDostawa produktów spożywczych dla Szkoły Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2016 r.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-12-10

Radostowice: Dostawa produktów spożywczych dla Szkoły Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2016 r.
Numer ogłoszenia: 337764 - 2015; data zamieszczenia: 10.12.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach , ul. Topolowa 61, 43-262 Radostowice, woj. śląskie, tel. 32 212 52 26, faks 32 212 52 26.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spkobielice.edupage.org

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów spożywczych dla Szkoły Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2016 r..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych dla Szkoły Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2016 r., tj. od 04.01.2016 r. do 30.12.2016 r. obejmująca grupy towarów spożywczych zgodnie z załącznikami A do G. Zakres przedmiotu zamówienia został podzielony na VII części. Wykonawca może złożyć ofertę na wybraną/ne do realizacji część/i zamówienia: 1.Część I - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie - zgodnie z zał. A do SIWZ. 2. Część II-Mięso, wędliny, konserwy i wyroby mięsne - zgodnie z zał. B do SIWZ. 3. Część III - Drób - zgodnie z zał. C do SIWZ. 4.Część IV - Ryby - zgodnie z zał. D do SIWZ. 5.Część V - Warzywa, owoce i przetwory - zgodnie z zał. E do SIWZ. 6.Część VI - Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty mleczarskie i jaja - zgodnie z zał. F do SIWZ. 7.Część VII - Pozostałe produkty spożywcze - zgodnie z zał. G do SIWZ..

II.1.5)

V przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • W przypadku zwiększenia się liczby żywionych uczniów, np. w przypadku utworzenia dodatkowych oddziałów lub zwiększenia się liczby korzystających z żywienia uczniów. W takim wypadku Zamawiający może zamówić większą ilość asortymentu, niż została przewidziana w załącznikach od A do G.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.81.00.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.12.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są wypełnić oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (oświadczenie z art. 22 ust. 1 ustawy, na podstawie art. 44 ustawy) - załącznik nr 3 do SIWZ,

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są wypełnić oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (oświadczenie z art. 22 ust. 1 ustawy, na podstawie art. 44 ustawy) - załącznik nr 3 do SIWZ,

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są wypełnić oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (oświadczenie z art. 22 ust. 1 ustawy, na podstawie art. 44 ustawy) - załącznik nr 3 do SIWZ,

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są wypełnić oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (oświadczenie z art. 22 ust. 1 ustawy, na podstawie art. 44 ustawy) - załącznik nr 3 do SIWZ,

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są wypełnić oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (oświadczenie z art. 22 ust. 1 ustawy, na podstawie art. 44 ustawy) - załącznik nr 3 do SIWZ,

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;
  • określenie dostaw lub usług, których dotyczy obowiązek wskazania przez wykonawcę w wykazie lub złożenia poświadczeń, w tym informacja o dostawach lub usługach niewykonanych lub wykonanych nienależycie
    Zgodnie z punktem III 3.2 niniejszego ogłoszenia;;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Wykonawca może złożyć jedną ofertę. Złożenie większej liczby ofert lub oferty zawierającej rozwiązania alternatywne lub oferty wariantowej, spowoduje odrzucenie wszystkich ofert złożonych przez danego Wykonawcę. Oferta musi być wypełniona zgodnie z treścią zał. nr 1 do SIWZ i podpisana przez osoby (osobę) uprawnione/ą do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy (podpis(y) winien być opatrzony pieczęcią imienną osoby (osób) uprawnionych do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy, a w przypadku braku pieczęci należy złożyć czytelny podpis określający imię i nazwisko w/w osoby (osób).Wraz z ofertą należy złożyć odpowiednio na każdą wybraną do realizacji część, wypełnione zał. A-G do SIWZ, stanowiące formularze cenowe,

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Kierując się zapisami art. 144 ust. 1 Ustawy dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych Zamawiający dopuszcza dokonanie zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy w następujących sytuacjach: 1.zmiany ustawowej stawki podatku VAT - w takim przypadku obniżenie lub podwyższenie wynagrodzenia jest możliwe w wysokości odpowiadającej zmianie podatku, 2.dopuszcza się na wniosek WYKONAWCY kwartalną waloryzację cen dostarczanych produktów spożywczych w oparciu o wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych ogółem w danym kwartale, podawanym przez Prezesa Głównego Urzędu Statystycznego, ogłaszany w Dzienniku Urzędowym R.P. Monitor Polski. Warunkiem zastosowania waloryzacji, o której mowa wyżej jest wzrost tego wskaźnika ponad 3 % w stosunku kwartał do poprzedniego kwartału, 3.wystąpienia siły wyższej uniemożliwiającej wykonanie przedmiotu umowy zgodnie ze SIWZ, 4.zmiany powszechnie obowiązującego prawa w zakresie mającym wpływ na realizację umowy po dacie odniesienia, 5.gdy istnieje obiektywna konieczność wprowadzenia zmian, np. gdy spełnienie świadczenia byłoby połączone z nadmiernymi trudnościami albo groziłoby jednej ze stron rażącą stratą w rozumieniu art. 357 KC, 6.w przypadku zwiększenia się liczby żywionych uczniów, np. w przypadku utworzenia dodatkowych oddziałów lub zwiększenia się liczby korzystających z żywienia uczniów. W takim wypadku Zamawiający może zamówić większą ilość asortymentu, niż została przewidziana w załącznikach od A do G. 7.Zmiana wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w momencie zawarcia umowy.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spkobielice.edupage.org
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Podstawowa im. A. Mickiewicza w Kobielicach, ul. Topolowa 61, 43-262 Radostowice.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.12.2015 godzina 08:00, miejsce: Szkoła Podstawowa im. A. Mickiewicza w Kobielicach, ul. Topolowa 61, 43-262 Radostowice.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Francuskie (różne) 150 g, szt.60; 2.Półfrancuskie 140 g,szt.30; 3.Babeczki kruche z owocami 180g.szt.30; 4.Babka cytrynowa 300g,szt.40; 5.Babka drożdżowa z rodzynkami 450g,szt.6; 6.Babka firmowa 450g, szt.6; 7.Babka jogurtowa 500g, szt.6; 8.Babka piaskowa 550g szt. 40; 9.Biszkopty, kg 2;10.Bułka grahamka 80g, szt.120; 11.Bułka jogurtowa 80g szt.10; 12.Bułka kajzerka 50g szt.600; 13.Bułka kajzerka pełnoziarnista 50g, szt600; 14.Bułka kanapkowa krojona (wek 300g), szt.200; 15. Bułka kukurydziana 70g szt.120; 16.Bułka maślana 80g, szt.150; 17.Bułka maślana pełnoziarnista 80g szt 150; 18.Bułka pikantno-pomidorowa 65g szt.20; 19.Bułka pikantno-serowa 65g szt. 20; 20.Bułka serce 100g, szt. 20; 21.Bułka serowa 70g, szt. 80; 22.Bułka staropolska 100g, szt. 1700; 23.Bułka szpinakowa 100g, szt 70; 24.Bułka tarta bez glutenu 0,5kg, kg 150; 25.Bułka zwykła 90g, szt.1500; 26.Bułka żytnia 70g, szt. 60; 27.Chleb 900g krojony, szt.300; 28.Chleb czystoziarnisty krojony 450g, szt. 6; 29.Chleb dietetyczny krojony 350g , szt.2; 30.Chleb graham krojony 450g, szt. 6; 31.Chleb krajan krojony 450g, szt. 60; 32.Chleb krojony ze słonecznikiem 500 g, szt. 50; 33.Chleb kukurydziany 450g krojony, szt. 2; 34.Chleb orkiszowy krojony, kg 4; 35.Chleb pełne ziarno krojony 450g, szt 6; 36.Chleb wieloziarnisty, krojony, 500g. szt. 10; 37.Chleb witalny krojony 500g, szt. 5; 38.Chleb z błonnikiem krojony 600g, szt. 5; 39.Chleb żytni z koperkiem krojony 400g , szt. 5; 40.Ciasto zebra, kg 4; 41. Crossanty z nadzieniem owocowym, kg. 6; 42. Crossanty z nadzieniem marcepanowym, kg. 6; 43.Drożdżówka (różne smaki) 160 g, szt. 60; 44.Drożdżówka Mini (różne) 100g, szt. 140; 45.Drożdżówka pełnoziarnista z cynamonem 140g, szt 40; 46.Drożdżówka pełnoziarnista z jabłkiem 140g, szt. 40; 47.Drożdżówka pełnoziarnista z owocami sezonowymi 140g, szt. 40; 48.Drożdżówka pełnoziarnista z serem 140g, szt. 40; 49.Drożdżówka podwójna 140g, szt. 30; 50.Francuskie z marcepanem 150g, szt. 30; 51.Groszek ptysiowy, kg 2; 52.Herbatniki kruche różne rodzaje, kg 3; 53. Jagodzianka 130g, szt. 30; 54.Kanapka pełnoziarnista (różne) 140g, szt. 30; 55.Keks 450g, szt. 20; 56.Kołocz z jabłkami, kg 10; 57.Kołocz z posypką, kg 5; 58.Muffinka różne smaki 70g, szt. 10; 59.Pączki (różne)100g, szt. 60; 60.Pączki serowe małe ,kg 4; 61.Rogal maślany pełnoziarnisty 100g, szt. 150; 62.Rogal z nadzieniem (różne)150g, szt. 80; 63.Rogalik zwykły 100g, szt. 150; 64.Szarlotka na kruchym, kg 3;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MIĘSO, WĘDLINY, KONSERWY I WYROBY MIĘSNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Boczek wędzony, kg 15; 2. Frankfuterki 70% mięsa w 100g produktu kg 5; 3. Kiełbasa domowa - śląska 70% mięsa w 100g produktu, kg 80; 4. Kiełbasa drobiowa krojona 70% mięsa w 100g produktu, kg 15; 5. Kiełbasa kasztelańska krojona 70% mięsa w 100g produktu, kg 3; 6. Kiełbasa szynkowa krojona 70% mięsa w 100g produktu, kg 5; 7. Kiełbasa zwyczajna , kg 140; 8. Kiełbaska win erka 70% mięsa w 100g produktu, kg 30; 9. Kiełbaski orawskie 70% mięsa w 100g produktu, kg 5; 10. Kiełbaski śląskie 70% mięsa w 100g produktu, kg 30; 11. Kostka wołowa gulaszowe, kg 60; 12. Kości wędzone, kg 50; 13. Kulka wieprzowa , kg 150; 14. Łopatka wieprzowa b/k kg 250; 15. Mielonka 70% mięsa w 100g produktu, kg 10; 16. Mięso garmażeryjne, kg 200; 17. Parówki z szynki70% mięsa w 100g produktu kg 5; 18. Pasztet drobiowy 160g, wartość energ. W 100g produktu: 220 kcal, białko 7,5 g, węglowodany 5,5 g, tłuszcze 16,3 g p 60; 19. Pasztet wieprzowy kg 2; 20. Polędwica wieprzowa gotowana krojona kg 15; 21. Pręga wołowa B/K, kg 60; 22. Schab pieczony krojona, kg 5; 23. Schab z kością, kg 300; 24. Szynka drobiowa krojona, kg 10; 25. Szynka konserwowa krojona, kg 4; 26. Szynka koperkowa krojona 70% mięsa w 100g produktu, kg 4; 27. Szynka mielona krojona 70% mięsa w 100g produktu, kg 6; 28. Szynka wiejska krojona, kg 5; 29. Szynka wieprzowa krojona, kg 2; 30. Udziec wieprzowa B/K, kg 10; 31. Udziec wołowy b/k, kg 60; 32. Żeberka wędzone, kg 2; 33. Żeberka wieprzowe, kg 2;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: DRÓB.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet z indyka, kg 60; 2. Filet z kurczaka, kg 320; 3. Kurczak, kg 50; 4. Mięso gulaszowe z indyka, kg 180; 5. Podudzie z kurczaka (pałka), kg 130; 6. Porcje rosołowe, kg 170; 7. Trybowany udziec z indyka bez kości, kg 70; 8. Udziec z indyka, kg 60; 9. Udziec z kurczaka, kg 200; 10. Wątroba z indyka, kg 12; 11. Żołądki z kurczaka, kg 4;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet z makreli w sosie pomidorowym 170g puszka, szt 12; 2. Filet z makreli w oleju 170g puszka, szt 12; 3. Filet mrożony z soli, kg 150; 4. Filet mrożony z dorsza, kg 40; 5. Makrela wędzona, kg 3; 6. Paluszki rybne panierowana - mrożone 60% filet rybny, wartość energ w 100g 230 kcal, kg 10; 7. Tuńczyk w sosie własnym 170g puszka, szt 10;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: WARZYWA , OWOCE I PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ananas plastry w puszce 450g, szt. 4; 2. Arbuz , kg 10; 3. Banan, kg 600; 4. Brokuł mrożony 450g, szt. 80; 5. Brokuł świeży, szt. 5; 6. Brzoskwinie kondensowane w puszce 850 g, szt. 4; 7. Brzoskwinie świeże, szt. 300; 8. Brzoskwinie świeże, kg 300; 9. Buraki ,kg 250; 10. Cebula ,kg 300; 11. Czosnek szt. 100; 12. Dżem niskosłodzony 280g , bez konserwantów, zawartość cukru w 100g do 10g, szt. 110; 13. Fasola Jaś, kg 50; 14. Fasola szparagowa 450g, szt. 4; 15. Groch łuskany, kg 15; 16. Groszek - mrożonka, 450g. szt. 5; 17. Groszek konserwowy 400g, szt 30; 18. Gruszka, kg 150; 19. Jabłka, kg 400; 20. Kalafior mrożony 450g, szt. 150; 21. Kalafior świeży, szt. 10; 22. Kalarepa ,szt. 4; 23. Kapusta biała, kg 400; 24. Kapusta biała nowa, szt. 80; 25. Kapusta czerwona, kg 150; 26. Kapusta czerwona nowa, szt. 30; 27. Kapusta kiszona, kg 250; 28. Kapusta pekińska, szt. 80; 29. Kapusta pekińska, kg 40; 30. Kiwi, szt 300; 31. Koncentrat buraczany 300ml 59,3% buraków ćwikłowych, szt 4; 32. Koncentrat pomidorowy 30% 1l, szt. 120; 33. Kukurydza konserwowa 400g, 74 kcal w 100g, szt. 4; 34. Mandarynka, kg 150; 35. Marchew, kg 300; 36. Marchewka z groszkiem - mrożonka, 450g., szt. 4; 37. Mrożonka zupa 450g ,szt. 70; 38. Nektarynka kg 150; 39. Nektarynka, szt. 300; 40. Ogórek kiszony, kg 80; 41. Ogórek konserwowy 0,9l., szt. 150; 42. Ogórek zielony, kg 200; 43. Papryka konserwowa 0,9 l, szt 20; 44. Papryka świeża, kg 40; 45. Pieczarka, kg 120; 46. Pietruszka, kg 40; 47. Pomarańcza, kg 150; 48. Pomidor, kg 40; 49. Por, szt. 200; 50. Rzodkiewka pęczek, szt 40; 51. Sałata, szt. 2; 52. Seler, kg 60; 54. Sok 100% 200ml kartonik ,bez zawartości cukru różne smaki, szt. 2000; 53. Sok owocowy 100% 300ml, plastikowe opakowanie, bez cukru, szt. 350; 55. Syrop owocowy 420 ml, szt. 20; 56. Szczypiorek pczek, szt 8; 57. Szpinak mrożony siekany 450g, szt. 120; 58. Truskawka mrożona 450g, szt. 20; 59. Ziemniaki, kg 3000; 60. Ziemniaki nowe, kg 500;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: OLEJE TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE, PRODUKTY MLECZARSKIE I JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jaja rozmiar L, szt 4000; 2. Jogurt 115g , do 10g cukru w 100g produktu, szt 300; 3. Jogurt do picia owocowy 250g do 10g cukru w 100g produktu, szt 300; 4. Jogurt kremowy z dodatkiem owocowego musu 110g do 10g cukru w 100g produktu, Szt 200; 5. Jogurt naturalny 1,5 % tłuszczu 400 ml, szt 40; 6. Jogurt owocowy 125g, do 10g cukru w 100g produktu, szt 200; 7. Jogurt owocowy- 250g, do 10g cukru w 100g produktu, szt 500; 8. Jogurt owocowy 80g, do 10g cukru w 100g produktu, szt 100; 9. Jogurt owocowy do picia 200gdo 10g cukru w 100g produktu, szt 100; 10. Kefir 400ml, szt 150; 11. Margaryna mleczna do pieczenia i duszenia, opakowanie 250g, zawartość tłuszczu min. 70%, szt 600; 12. Masło 200g, zawartość tłuszczu min. 82%, szt 1200; 13. Mleko 2% l 600; 14. Napój mleczny owocowy 180g do 10g cukru na 100g produktu, szt 300; 15. Olej roślinny rafinowany o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40% l 400; 16. Ser biały krajanka półtłusty, kg 280; 17. Ser żółty krojony, kg 60; 18. Serek homogenio-wany 120g, do 10g cukru w 100g produktu , szt 100; 19. Serek homogenio-wany 150g, wartość energetyczna w 100g produktu-144 kcal , szt 200; 20. Serek topiony 100g(zwykły lub smakowy), szt 300; 21. Serek twarogowy 150g, szt 10; 22. Śmietana 12% ,500g , wartość energ. w 100 ml-134 kcal, szt 250; 23. Śmietana 30% 400ml, szt 10; 24. Śmietana zakwaszana 400ml 18%, szt 280;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: POZOSTAŁE PRODUKTY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Baton mleczno zbożowy 22g, szt. 20; 2. Baton z płatków zbożowych w polewie mlecznej 25g, szt 10; 4. Batonik z orzechowym nadzieniem 43g, op 20; 5. Bazylia 20g, szt 10; 6. Biszkopty okrągłe 200g, szt 40; 7. Biszkopty podłużne opak. 140g, szt 40; 8. Budyń z cukrem,60g wartość energ. po przyrządzeniu 85 kcal w 100g produktu, zawartość cukru w 100g-8,7g, szt 150; 9. Cukier, kg 800; 10. Cukier waniliowy 10 g, szt 100; 11. Cynamon sypki 15 g , szt 50; 12. Cytrynka 1l. , szt 200; 13. Drożdże 100g, szt 10; 14. Galaretka 100 g , wartość energ. po przyrządzeniu-49 kcal w 100g, zawartość cukru w 100g-do 10g, szt 150; 15. Gałka muszkatowa 10 g, szt 10; 16. Groszek ptysiowy 200g, Szt 5; 17. Herbata 100g, szt 500; 18. Herbata owocowa 45g, szt 150; 19. Herbatniki małe 50g, szt 150; 20. Herbatniki sezamowe 150g, szt 10; 21. Herbatnikowe ciasteczka, ze słonecznikiem, szt 40; 22. Kakao ciemne, bez cukru, 200g, o zawartości tłuszczu 10-12%, szt 20; 23. Kasza gryczana 1kg, kg 120; 24. Kasza jaglana, kg 4; 25. Kasza jęczmienna 1 kg, kg 30; 26. Kasza manna 1kg, kg 10; 27. Kawa zbożowa drobno mielona 120g, szt 15; 28. Kawa zbożowa 150 g wartość energ w 100g 331 kcal białko 4,3g szt 15; 29. Ketchup łagodny,500 g, wartość energ. w 100g- 94 kcal, zawartość koncentratu pomidor- 120%, szt 30; 30. Krem czekoladowo-orzechowy 630g, zawiera 13% orzechów laskowych, wartość energ. 544 kcal w 100g produktu Szt 10; 31. Kruche ciastka maślane 190g, szt 15; 32. Kurkuma 100g, szt 10; 33. Liść laurowy 6g, szt 20; 34. Lubczyk, szt 20; 35. Majeranek 10g, szt 20; 36. Majonez lekki 400ml, szt 40; 37. Majonez ,wartość energ. 630 kcal w 100g produktu, zawartość tłuszczu w 100g produktu- 68 g 700ml szt ; 38. Makaron domowy,250g zawartość jaj- 23,8%, szt 50; 39. Makaron łazanki, 500 g wartość energ. w 100g produktu- 375 kcal, zawartość tłuszczu- 1,7g w 100g produktu, kg 30; 40. Makaron świderki 500 g wartość energ. w 100g produktu- 375 kcal, zawartość tłuszczu- 1,7g w 100g produktu, kg 180; 41. Makaron zacierka 250g szt 150; 42. Mąka kukurydziana 1kg, kg 10; 43. Mąka pszenna 1 kg, kg 180; 44. Mąka ziemniaczana Superior 1 kg, kg 150; 45. Miód 300g, szt 5; 46. Mleczna kanapka, wartość energ. 420 kcal w 100g, zawartość mleka pasteryzowanego- 40%, szt 40; 47. Musli 350g 70% płatków zbożowy, 30% owoców szt 4; 48 .Musztarda delikatesowa 1l wartość energ w 100g 113 kcal, szt 3; 49. Napój dla dzieci 300 ml, nie zawiera sztucznych barwników,konserwantów i cukru opakowanie plastikowe szt 300; 50. Ocet 10% 0,5 l, szt 30; 51. Papryka słodka 20g szt 100; 52. Pieprz 20 g, szt 100; 53. Płatki kukurydziane 250g , szt 10; 54. Płatki owsiane 0,5 kg, szt 10; 55. Płatki śniadaniowe czekoladowe 500g, kakao-8,6%,do 10 g cukru w 100g produktu, wartość energ. 382 kcal w 100g produktu, szt 30; 56. Przyprawa do zup i sosów typu Maga lub równoważny 850ml, szt 50; 57. Przyprawa uniwersalna do potraw 150g, jarzynka bez soli i glutaminianu, szt 300; 58. Rogal z nadzieniem , 65 g, szt 40; 59. Ryż sypki długoziarnisty 1 kg, kg 180; 60. Sezam 100g, szt 20; 61. Sezamki różne smaki 27g, szt 30; 62. Soczek owocowy dla dzieci, karton 200 ml ,bez dodatku cukru różne smaki, szt 200; 63. Sos sojowy 1 l szt 5; 64. Sól morska jodowo potasowa 1kg, kg 80; 65. Wafel zbożowe szt 40; 66 .Wafel Mleczno orzechowy 25g, 548 kcal, szt 10; 67 .Wafel zbożowy w polewie czekoladowej, , szt 20; 68. Wafelek śmietankowy bez polewy 20g, szt 20; 69. Wafelek zbożowy w polewie mlecznej 36g , szt 10; 70. Wafle ryżowe 60g szt 10; 71. Wafle suche ANDRUT 80g, szt 4; 72. Wafle zbożowo ryżowe 60g, szt 4; 73. Ziele angielskie 15g szt 20; 74. Zioła prowansalskie 20 g, szt 20; 75. Żurek kiszony opak. kubek 0,5l szt 80;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.