eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ZakopaneDostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 3 w Zakopanem przy ul. Kasprusie 27

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-11-26

Zakopane: Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 3 w Zakopanem przy ul. Kasprusie 27
Numer ogłoszenia: 339507 - 2010; data zamieszczenia: 26.11.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 3 im. Karola Szymanowskiego , ul. Kasprusie 27, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 18 20 152 21, faks 18 20 152 21.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 3 w Zakopanem przy ul. Kasprusie 27.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola nr 3 w Zakopanem z siedziba przy ul. Kasprusie 27 Zakres zamówienia obejmuje : Zadanie nr 1 - Dostawa nabiału l.p. Nazwa jm ilość 1. Maślanka naturalna kg 16 2. Mleko świeże typu Mlekowita (luz)2,5% lub równoważne l. 3200 3. Masło ekstra 82% tłuszczu 200g typu Mlekowita lub równoważne szt. 654 4. Twaróg półtłusty wiejski 200g typu Mlekowita lub równoważne kg 260 5. Serek homog. owocowy 135g ( typu Darek Mlekowita) lub równoważny szt. 350 6. Ser żółty (edamski) typu Mlekowita lub równoważny kg 40 7. Jogurt typu Jogobella 150g (mix) lub równoważny szt. 1100 8. Śmietana 380g 18 % typu Mlekowita lub równoważna szt 690 9. Serek topiony100g krem typu Mlekowita lub równoważna kg 26 10. Margaryna mleczna typu Mlekowita 250 g lub równoważna kg 49 11. Kefir naturalny 2% typu Mlekowita lub równoważny l. 30 12. Mleko czekoladowe 200 ml typu Mlekowita lub równoważne szt. 130 Zadanie nr 2 - Dostawa owoców i warzyw l.p. Nazwa jm ilość 1. Banany kg 108 2. Buraki ćwikłowe kg 230 3. Cebula kg 190 4. Cytryny kg 28 5. Fasola Jaś 0,5 kg kg 35 6. Groch łuszczony połówki 0,5 kg kg 17 7. Gruszki kg 150 8. Jabłka deserowe kg 630 9. Maliny (400g) szt. 53 10. Kalafior szt. 50 11. Kapusta biała kg 200 12. Kapusta czerwona kg 50 13. Kapusta kwaszona kg 180 14. Mandarynki kg 28 15. Marchew korzeń kg 400 16. Ogórek kwaszony 400 g szt. 70 17. Ogórek świeży kg 77 18. Papryka świeża kg 30 19. Pieczarki kg 24 20. Pietruszka korzeń kg 100 21. Pomidor kg 80 22. Rzodkiewka pęcz.. 110 23. Sałata zielona szt. 152 24. Seler kg 79 25. Szczypior pęcz 110 26. Śliwki kg 42 27. Ziemniaki kg 4000 28. Pietruszka natka 25g pęcz. 420 29. Por szt. 26 30. Koperek zielony pęcz 420 31. Kapusta pekińska szt. 70 32. Kapusta włoska szt. 70 33. Brokuły szt. 20 34. Botwinka pęcz 10 35. Winogrona kg 21 36. Kiwi kg 49 37. Brzoskwinia lub nektarynka kg 60 38. Pomarańcza kg 84 39. Czosnek polski szt. 25 40. Truskawki kg 42 41. Arbuz kg 20 42. Ogórek konserwowy słoik 0,9 l. szt. 47 43. Jaja kurze XL kl. I szt 3400 Zadanie nr 3 - Dostawa mięsa i podrobów, wyrobów wędliniarskich, drobiu, wyrobów drobiarskich l.p. Nazwa jm ilość 1. Karczek bk kg 60 2. Kiełbasa szynkowa ( wieprzowa) kg 19 3. Kiełbasa toruńska kg 60 4. Szynka konserwowa wieprzowa kg 25 5. Kurczak świeży kg 200 6. Serdelki kg 40 7. Szynka z liściem kg 20 8. Szynka drobiowa kg 15 9. Szynka wieprzowa kg 19 10. Mięso wołowe pieczeniowe kg 40 11. Kiełbasa zwyczajna kg 30 12. Parówki cielęce kg 60 13. Porcja rosołowa drobiowa kg 230 14. Schab z kością kg 120 15. Szynka wieprzowa b/k surowa kg 70 16. Mięso rosołowe wołowe kg 30 17. Wątroba drobiowa kg 20 18. Łopatka wieprzowa b/k kg 40 19. Boczek wędzony kg 40 20. Filet z indyka kg 50 21. Filet z kury kg 60 22. Mięso mielone wieprzowo cielęce kg 110 23. Mięso mielone wieprzowo wołowe kg 90 24. Słonina świeża i wędzona kg 30 25. Smalec luzem kg 40 Zadanie nr 4 - Dostawa pieczywa l.p. Nazwa jm ilość 1. Chleb graham 500 g szt. 168 2. Chleb krojony 600g pszenno-żytni szt. 490 3. Chałka z kruszonką 600g szt. 70 4. Bułka mała kajzerka 0,06 szt. 350 5. Chleb pszenny 600g szt. 460 6. Drożdżówki mieszane 80g szt. 1500 7. Rogaliki z marmoladą 80g szt. 630 Zadanie nr 5 - Dostawa mrożonek l.p. Nazwa jm ilość 1. Filet (dorsz, tilapia, morszczuk) kg 90 2. Kalafior 2,50 kg kg 40 3. Mieszanka jarzynowa 6 składnikowa kg 40 4. Mieszanka kompotowa 450 g kg 40 5. Fasola szparagowa 2,5 kg kg 30 Zadanie nr 6 - Dostawa różnych produktów spożywczych l.p. Nazwa jm ilość 1. Galaretka owocowa 75g (różne) typu Gellwe lub równowazne szt. 250 2. Cukier biały 1 kg ( królewski) kg 470 3. Cukier puder 0,5 kg kg 28 4. Cukier waniliowy 32g szt. 26 5. Dżem słoik 300g (różny) typu Łowicz lub równoważny szt. 60 6. Groszek konserwowy 400g typu Kwidzyn lub równoważny szt. 55 7. Herbata cz. granulowana typu indyjska 80g lub równoważna szt. 100 8. Kakao ciemne 200g szt. 24 9. Kasza jęczmienna typu mazurska lub równowazne 1kg kg 70 10. Kawa zbożowa Inka 150g szt. 40 11. Ketchup 250g typu Roleski lub równoważny szt. 68 12. Konserwa rybna w sosie pomidorowym 170g(szprot) szt. 110 13. Kukurydza 400g typu Kwidzyn lub równoważna szt. 11 14. Liść laurowy 7g szt. 16 15. Maggi typu Winiary lub równoważna 1l szt. 53 16. Majeranek 7g szt. 13 17. Majonez typu kielecki 310 ml lub równoważny szt. 10 18. Miód wielokwiatowy 400g szt. 26 19. Płatki śniadaniowe Nestle Kangus 250g lub równoważne kg 12 20. Kucharekprzyprawa do potraw 1 kg szt. 50 21. Olej uniwersalny lub równoważny 0.91 szt. 210 22. Pieprz mielony czarny 20g szt. 53 23. Płatki śniadaniowe kukurydziane 250g kg 21 24. Przecier pomidorowy 30% typu Bażant 800g lub równoważny szt. 60 25. Ryż 1 kg biały kg 110 26. Syrop Malinowy 0,5 l typu Cymes lub równoważny szt. 21 27. Sól jodowana 1kg kg 137 28. Ziele angielskie 15g szt. 40 29. Makaron typu Lubella - świderki, kolanka 0,5 kg lub równoważny szt. 180 30. Makaron nitki Lubella 0,5 kg lub równoważny szt. 89 31. Płatki owsiane górskie 500g ekstra kg 10 32. Ciastka kruche różne 2 kg (maślane Babuni) lub równowazne szt. 45 33. Kminek 30g szt. 20 34. Kwasek cytrynowy 20g szt. 30 35. Makaron łazanka mała 0,5 kg szt. 60 36. Przyprawa Delikat do drobiu 1kg lub równowazne szt. 1 37. Kasza kukurydziana 0,5kg kg 22 38. Kasza manna 1kg kg 34 39. Bułka tarta 0,5 kg kg 100 40. Cynamon 20 g szt 10 41. Budyń śmietankowy 38 g bez cukru typu Gellwe lub równowazne szt. 60 42. Kisiel mix typu Gellwe 38g bez cukru lub równowazne szt. 320 43. Mąka ziemniaczana 0, 5 kg kg 21 44. Makaron zacierka Babuni 250g lub równowazne szt. 30 45. Pasztet drobiowy 160g szt. 74 46. Mąka typ 450 pszenna typu Poznańska lub równowazne kg 340 47. Sok w kartonie 2l Caprio lub równoważne szt. 900 48. Szczaw w słoiku 180 g szt. 40 49. Chrzan tarty typu Polonez 180 g lub równowazne szt. 13 50. Kompot z czarnej porzeczki 0,9 l szt 25 51. Kompot z aronii 0,9 l szt. 25 52. Kompot z truskawek 0,9 l. szt. 25 53. Przyprawa Delikatdo mięs 1 kg lub równowazne szt. 1 54. Woda mineralna lekko gazow. typu Piwniczanka lub równoważna 1,5l szt. 360 55. Musztarda delikatesowa 180g typu Roleski lub równoważna szt 25 56. Krem orzechowy Nutella lub równoważny szt 11 57. Konserwa rybna (tuńczyk w oleju w kawałkach) 175g szt 32 58. Wafle różne typu Grześki lub równoważne szt 700 59. Przyprawa Delikatdo ryb 1 kg lub równowazne szt 1 Zamawiający informuje ,że podane powyżej ilości artykułów żywnościowych są ilościami szacunkowymi i w trakcie realizacji zamówienia mogą ulec zmniejszeniu. Zamawiający będzie płacił za faktycznie zamówione ilości produktów po cenach jednostkowych podanych w ofercie. Miejscem dostawy jest magazyn żywnościowy Przedszkola Nr 3 w Zakopanem ul.Kasprusie 27 Umowa będzie realizowana w oparciu o zamówienia częściowe, które będą składane telefonicznie lub pisemnie przesłane faxem zgodnie z faktycznymi potrzebami Zamawiającego, zgodnie z cenami jednostkowymi zaproponowanymi w ofercie wykonawcy z zastrzeżeniem, że całkowita wartość umowy nie może przekroczyć wysokości posiadanych środków finansowych przeznaczonych na ten cel, podanych podczas otwarcia ofert. Dostawy będą realizowane najpóźniej następnego dnia do godz. 8.00, licząc od daty złożenia, najpóźniej poprzedniego dnia do godz. 9.00, telefonicznie zamówienia na poszczególne produkty z pakietów, o ile zamówienie nie zostanie złożone wcześniej, niż na jeden dzień przed żądaną dostawą i nie zostanie wyznaczony przez Zamawiającego konkretny termin realizacji dostawy. W wyjątkowych sytuacjach mogą wystąpić zamówienia dodatkowe realizowane w tym samym dniu. Wykonawca podejmuje się również rozładunku towaru i przeniesienia go do magazynu żywnościowego w Przedszkolu Nr 3 ul. Kasprusie 27 Wykonawca zobowiązuje się każdorazowo przy dostawie załączyć świadectwo jakości dostarczanego przedmiotu umowy (atest) lub handlowy dokument identyfikacyjny. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać przedmiot umowy czystym środkiem transportu przystosowanym do przewozu przedmiotu umowy a w przypadku przewozu mięsa i wędlin pojazdem dopuszczonym do użytkowania przez Państwową Inspekcję Handlową.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 01.24.20.00-5, 15.89.60.00-5, 15.81.10.00-6, 15.80.00.00-6, 15.40.00.00-4, 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6, 15.20.00.00-6, 15.33.11.70-9, 03.22.00.00-9, 15.22.10.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty .

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty .

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty .

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty .

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia, w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty .

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy w zakresie: Cena jednostkowa danego produktu może ulec zmianie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług VAT ,przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena jednostkowa brutto, ceny jednostkowe netto pozostaną bez zmian. Przewiduje sie możliwość w sezonie na dane owoce i warzywa z wystąpieniem do wykonawcy o obniżenie cen jednostkowych w stosunku do podanych w ofercie Zmiana cen z ww powodów nie wymaga wypowiedzenia warunków umowy ani aneksu do umowy.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zakopane.eu pod linkiem Zamowienia publiczne
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole nr 3 im. K.Szymanowskiego-Gabinet Dyrektora ul. Kasprusie 27 34-500 Zakopane.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.12.2010 godzina 11:00, miejsce: Przedszkole nr 3 im. K.Szymanowskiego-Gabinet Dyrektora ul. Kasprusie 27 34-500 Zakopane.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa nabiału.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą nabiału na potrzeby Przedszkola nr 3 w Zakopanem z siedziba przy ul. Kasprusie 27 Zakres zamówienia obejmuje : Zadanie nr 1 - Dostawa nabiału l.p. Nazwa jm ilość 1. Maślanka naturalna kg 16 2. Mleko świeże typu Mlekowita (luz)2,5% lub równoważne l. 3200 3. Masło ekstra 82% tłuszczu 200g typu Mlekowita lub równoważne szt. 654 4. Twaróg półtłusty wiejski 200g typu Mlekowita lub równoważne kg 260 5. Serek homog. owocowy 135g ( typu Darek Mlekowita) lub równoważny szt. 350 6. Ser żółty (edamski) typu Mlekowita lub równoważny kg 40 7. Jogurt typu Jogobella 150g (mix) lub równoważny szt. 1100 8. Śmietana 380g 18 % typu Mlekowita lub równoważna szt 690 9. Serek topiony100g krem typu Mlekowita lub równoważna kg 26 10. Margaryna mleczna typu Mlekowita 250 g lub równoważna kg 49 11. Kefir naturalny 2% typu Mlekowita lub równoważny l. 30 12. Mleko czekoladowe 200 ml typu Mlekowita lub równoważne szt. 130.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa owoców i warzyw.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą owoców i warzyw na potrzeby Przedszkola nr 3 w Zakopanem z siedziba przy ul. Kasprusie 27 Zakres zamówienia obejmuje : 1. Banany kg 108 2. Buraki ćwikłowe kg 230 3. Cebula kg 190 4. Cytryny kg 28 5. Fasola Jaś 0,5 kg kg 35 6. Groch łuszczony połówki 0,5 kg kg 17 7. Gruszki kg 150 8. Jabłka deserowe kg 630 9. Maliny (400g) szt. 53 10. Kalafior szt. 50 11. Kapusta biała kg 200 12. Kapusta czerwona kg 50 13. Kapusta kwaszona kg 180 14. Mandarynki kg 28 15. Marchew korzeń kg 400 16. Ogórek kwaszony 400 g szt. 70 17. Ogórek świeży kg 77 18. Papryka świeża kg 30 19. Pieczarki kg 24 20. Pietruszka korzeń kg 100 21. Pomidor kg 80 22. Rzodkiewka pęcz.. 110 23. Sałata zielona szt. 152 24. Seler kg 79 25. Szczypior pęcz 110 26. Śliwki kg 42 27. Ziemniaki kg 4000 28. Pietruszka natka 25g pęcz. 420 29. Por szt. 26 30. Koperek zielony pęcz 420 31. Kapusta pekińska szt. 70 32. Kapusta włoska szt. 70 33. Brokuły szt. 20 34. Botwinka pęcz 10 35. Winogrona kg 21 36. Kiwi kg 49 37. Brzoskwinia lub nektarynka kg 60 38. Pomarańcza kg 84 39. Czosnek polski szt. 25 40. Truskawki kg 42 41. Arbuz kg 20 42. Ogórek konserwowy słoik 0,9 l. szt. 47 43. Jaja kurze XL kl. I szt 3400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa mięsa i podrobów, wyrobów wędliniarskich, drobiu, wyrobów drobiarskich.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawę mięsa i podrobów, wyrobów wędliniarskich, drobiu, wyrobów drobiarskich na potrzeby Przedszkola nr 3 w Zakopanem z siedziba przy ul. Kasprusie 27 Zakres zamówienia obejmuje 1. Karczek b/k kg 60 2. Kiełbasa szynkowa ( wieprzowa) kg 19 3. Kiełbasa toruńska kg 60 4. Szynka konserwowa wieprzowa kg 25 5. Kurczak świeży kg 200 6. Serdelki kg 40 7. Szynka z liściem kg 20 8. Szynka drobiowa kg 15 9. Szynka wieprzowa kg 19 10. Mięso wołowe pieczeniowe kg 40 11. Kiełbasa zwyczajna kg 30 12. Parówki cielęce kg 60 13. Porcja rosołowa drobiowa kg 230 14. Schab z kością kg 120 15. Szynka wieprzowa b/k surowa kg 70 16. Mięso rosołowe wołowe kg 30 17. Wątroba drobiowa kg 20 18. Łopatka wieprzowa b/k kg 40 19. Boczek wędzony kg 40 20. Filet z indyka kg 50 21. Filet z kury kg 60 22. Mięso mielone wieprzowo cielęce kg 110 23. Mięso mielone wieprzowo wołowe kg 90 24. Słonina świeża i wędzona kg 30 25. Smalec luzem kg 40.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa pieczywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą pieczywa na potrzeby Przedszkola nr 3 w Zakopanem z siedziba przy ul. Kasprusie 27 Zakres zamówienia obejmuje 1. Chleb graham 500 g szt. 168 2. Chleb krojony 600g pszenno-żytni szt. 490 3. Chałka z kruszonką 600g szt. 70 4. Bułka mała kajzerka 0,06 szt. 350 5. Chleb pszenny 600g szt. 460 6. Drożdżówki mieszane 80g szt. 1500 7. Rogaliki z marmoladą 80g szt. 630.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa mrożonek.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: III. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą mrozonek na potrzeby Przedszkola nr 3 w Zakopanem z siedziba przy ul. Kasprusie 27 Zakres zamówienia obejmuje 1. Filet (dorsz, tilapia, morszczuk) kg 90 2. Kalafior 2,50 kg kg 40 3. Mieszanka jarzynowa 6 składnikowa kg 40 4. Mieszanka kompotowa 450 g kg 40 5. Fasola szparagowa 2,5 kg kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3, 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa różnych produktów spożywczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą róznych artykułów spozywczych n na potrzeby Przedszkola nr 3 w Zakopanem z siedziba przy ul. Kasprusie 27 Zakres zamówienia obejmuje : 1. Galaretka owocowa 75g (różne) typu Gellwe lub równowazne szt. 250 2. Cukier biały 1 kg ( królewski) kg 470 3. Cukier puder 0,5 kg kg 28 4. Cukier waniliowy 32g szt. 26 5. Dżem słoik 300g (różny) typu Łowicz lub równoważny szt. 60 6. Groszek konserwowy 400g typu Kwidzyn lub równoważny szt. 55 7. Herbata cz. granulowana typu indyjska 80g lub równoważna szt. 100 8. Kakao ciemne 200g szt. 24 9. Kasza jęczmienna typu mazurska lub równowazne 1kg kg 70 10. Kawa zbożowa Inka 150g szt. 40 11. Ketchup 250g typu Roleski lub równoważny szt. 68 12. Konserwa rybna w sosie pomidorowym 170g(szprot) szt. 110 13. Kukurydza 400g typu Kwidzyn lub równoważna szt. 11 14. Liść laurowy 7g szt. 16 15. Maggi typu Winiary lub równoważna 1l szt. 53 16. Majeranek 7g szt. 13 17. Majonez typu kielecki 310 ml lub równoważny szt. 10 18. Miód wielokwiatowy 400g szt. 26 19. Płatki śniadaniowe Nestle Kangus 250g lub równoważne kg 12 20. Kucharek przyprawa do potraw 1 kg szt. 50 21. Olej uniwersalny lub równoważny 0.91 szt. 210 22. Pieprz mielony czarny 20g szt. 53 23. Płatki śniadaniowe kukurydziane 250g kg 21 24. Przecier pomidorowy 30% typu Bażant 800g lub równoważny szt. 60 25. Ryż 1 kg biały kg 110 26. Syrop Malinowy 0,5 l typu Cymes lub równoważny szt. 21 27. Sól jodowana 1kg kg 137 28. Ziele angielskie 15g szt. 40 29. Makaron typuLubella - świderki, kolanka 0,5 kg lub równoważny szt. 180 30. Makaron nitki Lubella 0,5 kg lub równoważny szt. 89 31. Płatki owsiane górskie 500g ekstra kg 10 32. Ciastka kruche różne 2 kg (maślane Babuni) lub równowazne szt. 45 33. Kminek 30g szt. 20 34. Kwasek cytrynowy 20g szt. 30 35. Makaron łazanka mała 0,5 kg szt. 60 36. Przyprawa Delikat do drobiu 1kg lub równowazne szt. 1 37. Kasza kukurydziana 0,5kg kg 22 38. Kasza manna 1kg kg 34 39. Bułka tarta 0,5 kg kg 100 40. Cynamon 20 g szt 10 41. Budyń śmietankowy 38 g bez cukru typu Gellwe lub równowazne szt. 60 42. Kisiel mix typu Gellwe 38g bez cukru lub równowazne szt. 320 43. Mąka ziemniaczana 0, 5 kg kg 21 44. Makaron zacierka Babuni250g lub równowazne szt. 30 45. Pasztet drobiowy 160g szt. 74 46. Mąka typ 450 pszenna typu Poznańska lub równowazne kg 340 47. Sok w kartonie 2l Caprio lub równoważne szt. 900 48. Szczaw w słoiku 180 g szt. 40 49. Chrzan tarty typu Polonez 180 g lub równowazne szt. 13 50. Kompot z czarnej porzeczki 0,9 l szt 25 51. Kompot z aronii 0,9 l szt. 25 52. Kompot z truskawk i0,9 l. szt. 25 53. Przyprawa Delikat do mięs 1 kg lub równowazne szt. 1 54. Woda mineralna lekko gazow. typu Piwniczanka lub równoważna 1,5l szt. 360 55. Musztarda delikatesowa 180g typu Roleski lub równoważna szt 25 56. Krem orzechowy Nutella lub równoważny szt 11 57. Konserwa rybna (tuńczyk w oleju w kawałkach) 175g szt 32 58. Wafle różne typu Grześki lub równoważne szt 700 59. Przyprawa Delikat do ryb 1 kg lub równowazne szt 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.