eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi LegionowoDostawa chleba, bułek, pieczywa maślanego, ciasta, ciastek, drożdżówek oraz pączków do Centrum Szkolenia Policji w Legionowie i Zakładu Kynologii Policyjnej w Sułkowicach.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-10-01

Legionowo: Dostawa chleba, bułek, pieczywa maślanego, ciasta, ciastek, drożdżówek oraz pączków do Centrum Szkolenia Policji w Legionowie i Zakładu Kynologii Policyjnej w Sułkowicach.
Numer ogłoszenia: 340904 - 2009; data zamieszczenia: 01.10.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Szkolenia Policji , ul. Zegrzyńska 121, 05-121 Legionowo, woj. mazowieckie, tel. 022 6053257, faks 022 6053585.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.csp.edu.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: szkolenie policji.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa chleba, bułek, pieczywa maślanego, ciasta, ciastek, drożdżówek oraz pączków do Centrum Szkolenia Policji w Legionowie i Zakładu Kynologii Policyjnej w Sułkowicach..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa chleba, bułek, pieczywa maślanego, ciasta, ciastek, drożdżówek oraz pączków do Centrum Szkolenia Policji w Legionowie i Zakładu Kynologii Policyjnej w Sułkowicach - wartość zamówienia - 105 900,00 euro.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.11.00-7, 15.81.11.40-0.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.Warunki ogólne: 1) Wykonawca musi spełniać wymogi określone w art. 22 ust. 1 ustawy, 2) Wykonawca nie może podlegać wykluczeniu z ubiegania się o zamówienie publiczne na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy, 3) w przypadku Wykonawców składających wspólną ofertę, warunki określone w ppkt.1 i 2 musi spełniać każdy z Wykonawców składających wspólną ofertę. 2. Warunki szczegółowe 1) Wykonawca musi dysponować potencjałem technicznym zapewniającym wykonanie zamówienia, a w szczególności: - dysponować co najmniej jednym środkiem transportu przystosowanym do przewozu przedmiotu zamówienia, 2) Wykonawca musi posiadać uprawnienia do wykonania określonej działalności na podstawie Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 roku), a w szczególności: - posiadać zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej - zgodnie z art. 61 i art. 62 ust.1 wyżej wymienionej ustawy. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oferta musi zawierać następujące dokumenty i oświadczenia: 1. Wypełniony i podpisany formularz oferty (według załączonego wzoru w SIWZ). 2. Wypełniony i podpisany formularz cenowy w części, w której Wykonawca uczestniczy (według załączonego wzoru w SIWZ). 3. Wypełniona i podpisana informacja o podwykonawcach, której wzór stanowi załącznik nr 3 do SIWZ. Wymagane poniżej dokumenty powinny być przedstawione w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez osobę uprawnioną do reprezentowania Wykonawcy. Dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski, poświadczonym przez Wykonawcę. Celem potwierdzenia spełnienia warunków ogólnych do oferty muszą zostać dołączone następujące dokumenty: 4. Oświadczenie, potwierdzające spełnienie przez Wykonawcę warunków określonych w art. 22 ust. 1 i art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych, którego wzór stanowi załącznik nr 1 (dla Wykonawców składających ofertę samodzielnie) lub załącznik nr 1a (dla Wykonawców składających ofertę wspólnie) do Formularza oferty. 5. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; Wykonawcy zagraniczni zamiast dokumentu wskazanego: w ppkt. 5 - składają odpowiedni dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym mają siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto likwidacji Wykonawcy ani nie ogłoszono upadłości. Aktualność tych dokumentów określona jest analogicznie do dokumentów o podobnej treści wydawanych przez odpowiednie urzędy na terenie RP. W przypadku, gdy w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się wskazanych wyżej dokumentów Wykonawca składa dokument zawierający oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. Celem potwierdzenia spełnienia warunków szczegółowych do oferty muszą być dołączone następujące dokumenty: 6. Oświadczenie Wykonawcy o posiadaniu co najmniej jednego środka transportu przystosowanego do przewozu przedmiotu zamówienia lub złożenie pisemnego zobowiązania innych podmiotów o jego udostępnieniu (według załączonego wzoru w SIWZ - załącznik nr 2). 7. Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej - zgodnie z art. 61 i art. 62 ust.1 Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 roku)..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.csp.edu.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Siedziba Zamawiającego, budynek nr 4, pokój nr 2 lub 4.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.10.2009 godzina 11:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego, budynek nr 4, pokój nr 2 lub 4.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: CZĘŚĆ I - CHLEB, BUŁKI, PIECZYWO MAŚLANE - dostawa do CSP w Legionowie..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia j.m. Ilość 1. Chleb mieszany pszenno-żytni kg 60.000 2. Chleb razowy kg 3.500 3. Chleb z ziarnem soi kg 4.500 4. Chleb z ziarnem słonecznika kg 4.500 5. Bułka pszenna wrocławska/paryska (tradycyjna) o wadze jednostkowej 300g szt. 400 6. Bułeczka kajzerka, pszenna o wadze jednostkowej 50g szt. 135.000 7. Bułeczka grahamka o wadze jednostkowej 50g szt. 65.000 8. Bułeczka wieloziarnista o wadze jednostkowej 50g szt. 65.000 9. Rogaliki lub bułeczki maślane o wadze jednostkowej 70g szt. 20.000 10. Bułka tarta (luzem) kg 3.000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.11.10-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: CIASTA, CIASTKA, DROŻDŻÓWKI, PĄCZKI - dostawa do CSP w Legionowie (kod CPV: 15811100-7;15811400-0;15812100-4;15812200-5)..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Opis przedmiotu zamówienia 1 2 4 5 1. Comber kg 500 2. Keks kg 1.000 3. Drożdżowe z kruszonką kg 500 4. Sernik duet kg 700 5. Sernik wiedeński kg 500 6. Sernik krakowski kg 500 7. Rolada z bitą śmietaną i truskawkami kg 800 8. Zebra kg 700 9. Babka piaskowa kg 700 10. Strucla makowa kg 700 11. Strucla owocowa kg 700 12. Sękacz kg 900 13. Piernik z bakaliami w polewie czekoladowej kg 500 14. Makowiec tradycyjny z bakaliami kg 500 15. Ciasto jogurtowe z owocami sezonowymi kg 700 16. Szarlotka królewska kg 500 17. Ciastka - WZ o wadze jednostkowej 100g szt. 5.000 18. Ciastka - szarlotka o wadze jednostkowej 100g szt. 5.000 19. Ciastka - napoleonka o wadze jednostkowej 100g szt. 5.000 20. Drożdżówki z owocami o wadze jednostkowej 70g szt. 5.000 21. Drożdżówki z budyniem o wadze jednostkowej 70g szt. 5.000 22. Drożdżówki z makiem o wadze jednostkowej 70g szt. 5.000 23. Drożdżówki - jagodzianki o wadze jednostkowej 70g szt. 10.000 24. Pączki o wadze jednostkowej 70g szt. 10.000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.14.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: CHLEB, BUŁKI, PIECZYWO MAŚLANE - dostawa do ZKP Sułkowice.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Opis przedmiotu zamówienia 1 2 4 5 1. Chleb mieszany pszenno-żytni kg 8.000 2. Chleb razowy kg 840 3. Chleb z ziarnem soi kg 1.050 4. Chleb z ziarnem słonecznika kg 1.050 5. Chleb ze śliwką kg 120 6. Bułka pszenna wrocławska/paryska (tradycyjna) o wadze jednostkowej 300g szt. 2.000 7. Bułeczka kajzerka, pszenna o wadze jednostkowej 50g szt. 7.000 8. Bułeczka grahamka o wadze jednostkowej 50g szt. 2.500 9. Bułeczka wieloziarnista o wadze jednostkowej 50g szt. 5.000 10. Rogaliki lub bułeczki maślane o wadze jednostkowej 70g szt. 1.600.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.11.10-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: - CIASTA, DROŻDŻÓWKI, PĄCZKI - dostawa do ZKP Sułkowice.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Opis przedmiotu zamówienia 1 2 4 5 1. Sernik wiedeński kg 10 2. Babka piaskowa kg 80 3. Strucla makowa kg 40 4. Strucla owocowa kg 80 5. Drożdżowe z kruszonką kg 300 6. Makowiec tradycyjny z bakaliami kg 10 7. Keks kg 50 8. Zebra kg 50 9. Drożdżówki z owocami o wadze jednostkowej 70g szt. 800 10. Drożdżówki z budyniem o wadze jednostkowej 70g szt. 600 11. Drożdżówki z makiem o wadze jednostkowej 70g szt. 600 12. Drożdżówki - jagodzianki o wadze jednostkowej 70g szt. 600 13. Pączki o wadze jednostkowej 70g szt. 1.200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.14.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.